2019-08-14 28 瀏覽
呢間旺角樓上cafe,睇落地方唔大,但每個卡位闊落,坐得舒服又有得玩下board game,都幾有家的感覺。如果叫派對套餐,餐廳仲會因為人數安排返相應食物份量,相當貼心。由於當日同行一共有5個人,所以我地都傾向揀派對套餐,可以開心share食物。「Party A套餐」-沙律:田園沙律(日式芝麻醬)沙律清爽新鮮,撈埋芝麻醬好正,沙律有栗米粒、蕃茄仔,配料算豐富。-小食:美式脆薯角好熱氣又好邪惡呀,炸到好熱辣辣,咬落香脆富薯香。-小食拼盤(素春卷、日式餃子、鹽酥雞、咖喱角)春卷同咖喱角嘅味道都不錯,咖喱角辣度再加強會更治味。好欣賞日式餃子嘅醬汁,酸甜開胃,仲有紫菜絲同木魚絲,好有日本風味。鹽酥雞都醃得入味,稍嫌雞件太細塊。-主菜:白汁雞皇飯、煙鴨胸意粉白汁雞皇飯口感稍嫌膩咗少少,但整體味道都不錯。煙鴨胸意粉味道正常,唔算驚喜或有過人之處。-飲品:芒亨(芒果蜂蜜)、荔枝紅茶最特別係飲品「芒亨」,有芒果果香之餘又帶點蜜味,甜潤吸引。個人覺得荔枝紅茶幾清甜,不過有朋友覺得太甜。

「Party A套餐」
-沙律:田園沙律(日式芝麻醬)

-小食:美式脆薯角
好熱氣又好邪惡呀,炸到好熱辣辣,咬落香脆富薯香。

-小食拼盤(素春卷、日式餃子、鹽酥雞、咖喱角)
春卷同咖喱角嘅味道都不錯,咖喱角辣度再加強會更治味。
鹽酥雞都醃得入味,稍嫌雞件太細塊。

-主菜:白汁雞皇飯、煙鴨胸意粉
白汁雞皇飯口感稍嫌膩咗少少,但整體味道都不錯。
煙鴨胸意粉味道正常,唔算驚喜或有過人之處。

-飲品:芒亨(芒果蜂蜜)、荔枝紅茶
最特別係飲品「芒亨」,有芒果果香之餘又帶點蜜味,甜潤吸引。
個人覺得荔枝紅茶幾清甜,不過有朋友覺得太甜。
題外話/補充資料: 當晚一早打算同朋友慶生,所以訂位時第一次試下揀埋生日選項,原來係會播生日歌,雖然唔係華麗嘅生日慶祝,但都頗溫馨。
2019-07-18
生日
2019-08-10 40 瀏覽
三五知己相聚,最開心當然就係傾吓食吓玩吓,不過而家好多餐廳都限時趕人,傾到興起又要轉場,好掃興! 呢d樓上cafe就唔同,任坐任玩傾到飽,大大張梳化舒舒服服,又有board game 玩到夠!嚟cafe當然唔少得食,呢度有得散叫,亦有party set 叫,我哋一行4人,叫咗個party set B, 有沙律、小食、主菜、飲品同甜品,每按返你幾多人份量整,唔怕太多食唔哂或太小唔夠食!凱撒沙律,落咗好多沙律醬,個人覺得好好味,因為我比較鍾意味濃😋小食有8種咁多,豬頸肉肥瘦參半,咬落去好爽口,加埋泰式醬,味道剛好!雞肉串甜甜地,好好味! 咖哩角脆卜卜,非常香口! 雞翼外脆內嫩,蜜糖香甜! 最欣賞就係芝士薯條,香濃芝士醬真係無得輸! 主菜可選兩款,我哋揀咗卡邦尼煙肉扭扭粉,煙肉粒香脆,扭扭粉唔會太腍,幾好咬口!當然唔少得我最愛嘅黑松露海鮮意大利飯,好香黑松露味,海鮮有青口、魷魚、大蝦,大大隻非常足料! 飲品可選兩款,我哋揀咗是日特飲「菠蘿乳酸」同荔枝紅茶,兩款飲品都唔會好甜,荔枝紅茶仲有非常香濃嘅荔枝味!最後係甜品「一口雪米糍」,淡淡紫薯味,食落透心涼!

最後係甜品「一口雪米糍」,淡淡紫薯味,食落透心涼!
2019-08-07
  • 黑松露海鮮意大利飯
  • 凱撒沙律
2019-08-07 39 瀏覽
一般樓上 cafe 比人的感覺食物好普通,今次終於搵到一間好食嘅。無得輸芝士薯條:新鮮炸的,一上來係熱辣辣,芝士落得好足,簡直係完美啊。小食拼盤:有吉列珍宝蝦,泰式豬頸肉,粟米墨魚餅,蜜汁雞肉串,惹味咖哩角,蜜糖雞翼,芝士汁焗蔬菜,只睇個分量已經好充足,炸物唔會全部都係粉,蜜糖的唔會過分甜,真係用心去做, 唔會求其。卡邦尼煙肉扭扭粉:一來d汁已經好香,煙肉如果多d會更加好。鮮茄焗招牌香茅豬扒飯:個名好長,但真係可以做招牌,焗得比出面大家樂果d好味,芝士唔會焗到過火, 豬扒唔會太多骨。另外亦要推介下荔枝紅茶, 唔太甜又有荔枝香味!下次再同朋友吹水同玩,一定會再來。

卡邦尼煙肉扭扭粉:一來d汁已經好香,煙肉如果多d會更加好。
另外亦要推介下荔枝紅茶, 唔太甜又有荔枝香味!

下次再同朋友吹水同玩,一定會再來。
2019-07-30
  • 卡邦尼煙肉扭扭粉
  • 鮮茄焗招牌香茅豬扒飯
2019-08-03 54 瀏覽
約左朋友係旺角飯聚,呢度menu有dinner set同散點食物,仲有party set,成班朋友開派對都得,座位夠大又夠冷氣,環境乾淨光線足,仲有broadgame 可以玩下。我同友人各點晚餐套餐,加多份小食同甜品,就可以慢慢傾成晚,我地仲玩左懷舊遊戲,竹籤game。套餐有餐湯、主菜、飲品,仲可加錢要沙律或甜品。是日餐湯是蘑菇湯,好重蘑菇香味,個湯唔會太咸,有麵包粒增加口感,好溫和舒服的感覺。蜜糖雞翼 $52/6隻,上菜時已傳來陣陣蜜糖香,好有蜜糖bbq的風味,雞翼煎得金黃香口,吸哂蜜糖香甜味,啖啖滋味。黑松露海鮮意大利飯 $119,材料好豐富,有海蝦、藍青口、蜆肉、魷魚,份量都好足夠。青口都肥美飽滿,而且唔腥,好夾意大利飯。魷魚好彈牙好有口感。蜆肉提升鮮味,整體都好正,用料種類多。蝦肉超大隻,好爽彈。意大利飯煮得較軟綿,有好香黑松露味,同埋好濃郁奶香,味道幾好。冬陰公忌廉汁海蝦意大利粉 $109,有5隻大蝦,彈牙爽口。意粉吸哂creamy忌廉汁,仲帶點椰奶香,醬汁有好重冬陰公味,微微辣令人食慾大增,仲有泰式香料味,估唔到西式意粉都好夾泰式冬陰公咕力樂,由樂家杏仁糖及朱古力打成的沙

蜜糖雞翼

黑松露海鮮意大利飯

咭力樂,粉紅菲菲

咕力樂,由樂家杏仁糖及朱古力打成的沙冰,夠凍又重朱古力味,而且加埋飲得既樂家杏仁糖,兩者勁夾勁好飲,味道亦平均,同埋唔太甜。

粉紅菲菲,由雜莓及乳酪打成沙冰,酸酸甜甜好消暑,味道清新好爽,食完野飲仲清埋膩感。
紐約芝士蛋糕

紐約芝士蛋糕 套餐加$10就有,性價比高,芝士蛋糕味道濃郁,質感扎實但入口溶化好軟滑,甜度不高。

呢款竹籤遊戲兒時玩過,而家再玩,真係好難有返以前水準,不過感覺好正。仲有飛行棋、UNO……重拾童真啦。
2019-07-29
蜜糖雞翼
黑松露海鮮意大利飯
咭力樂,粉紅菲菲
紐約芝士蛋糕
2019-08-03 26 瀏覽
今日放工要去旺角買少少野,順便約埋朋友仔搵個地方吹水食飯...要坐得耐既當然要去樓上CAFE,今次去返呢間係金雞,坐位又大又舒服,又有免費WIFI又有玩具,真係唔錯泰式豬頸肉沙律(配意式油醋汁)$62:朋友鐘意食沙律,所以點左呢個有點肉既沙律俾佢..份量都幾多,豬頸肉肉質爽而不韌,蔬菜爽脆鮮甜,伴以清新酸酸地既醋汁,非常醒胃.鹽酥雞粒$48香脆得黎又熱辣辣,內面既雞肉鮮嫩鹹香多汁,鹽味唔會太濃,惹味香口Set Dinner G冬陰公忌廉汁海蝦意大利粉$109是日餐湯係忌廉蘑菇湯餐湯綿滑順口,充滿了濃濃既蘑菇味,味道自然而不過膩,配埋面包粒,吸晒湯汁,更添口感層次.冬陰公忌廉汁海蝦意大利粉呢個真係好特別,意泰Fusion,食落好驚喜意粉煙韌有彈性,沾上濃厚既冬陰公汁,開胃之餘又惹味,配上海蝦更添鮮味.(Set Dinner杯餐飲可補差額點$32以上既飲品)咕力樂$50-$32=補差額$18鐘意朱古力既我,當然要點返杯黎飲...係眾多既選擇中,揀左呢杯由樂家杏仁糖配朱古力冰,飲落唔會太甜,樂家杏仁糖味唔算太突出,但最後食到杏仁脆粒,都幾特別,蠻順口好喝.紅粉菲菲$50朋友揀左呢杯係由雜莓配
又有免費WIFI又有玩具,真係唔錯

泰式豬頸肉沙律(配意式油醋汁)$62:
朋友鐘意食沙律,所以點左呢個有點肉既沙律俾佢..
鹽酥雞粒$48
Set Dinner G冬陰公忌廉汁海蝦意大利粉$109
是日餐湯係忌廉蘑菇湯
冬陰公忌廉汁海蝦意大利粉
呢個真係好特別,意泰Fusion,食落好驚喜
(Set Dinner杯餐飲可補差額點$32以上既飲品)
咕力樂$50-$32=補差額$18
鐘意朱古力既我,當然要點返杯黎飲...
紅粉菲菲$50
朋友揀左呢杯係由雜莓配乳酪冰,第一啖飲起來似益力多味,再飲會有莓味,味道酸酸甜甜,邊食野邊飲好解油膩感.
(Set Dinner可優惠價加$10點2款蛋糕)
我揀左紐約芝士蛋糕,濃郁芝士味,望上去好厚實,但入口細緻滑溜,愈吃愈上癮
  • 冬陰公忌廉汁海蝦意大利粉
  • 鹽酥雞粒
2019-08-02 59 瀏覽
今天約左一班朋友去旺角聚會,因爲太耐無見所以我地去左金雞廣場19樓的樓上cafe! Cafe 的座位都好寬落我地5個人都坐得幾舒服。Cafe 有最低消費!!我地每個人都叫左一份下午茶,價錢唔貴大概35-45左右。呢都除左有野食之外,出面仲又好多的游戲和紙牌Game!!!完全係可以令我地留係呢度幾個鍾。我地一路玩,一路食野聊天。餐廳的芝士蛋糕整得幾有水準!首先食曬成個的芝士都唔會感覺到膩,芝士味道適中而且帶有濃重的奶香味。鷄翼薯條和炸魚薯角都好大份!!!薯條同薯角好新鮮,熱辣辣點埋茄醬好惹味。鷄翼都好嫩滑又多肉汁!!下午茶呢個價錢!!仲可以有位置比到一大班朋友一起吹水!同有Game 完,真係好抵!!!

芝士蛋糕

炸魚薯角

芝士蛋糕
炸魚薯角
  • 芝士蛋糕,
2019-08-01 17 瀏覽
朋友生日打算食完lunch,下午再聚下傾計,捻唔到邊到好去,就搵左間cafe可以坐耐少少食個tea。本身以為金雞廣場都係網吧同打桌球既多,原本都有唔少餐廳係到。上到黎見到餐廳座位相當闊落,仲有好多桌上遊戲提供。除左有日常既tea set 之外仲有party set。但因為我地都食到好餓就無點到,如果唔係多既叫個party set 都好唔錯。低消每人一杯野飲,繁忙時間先有限時3個鐘。其實時間都非常充足。蜜糖雞翼配薯條,蜜糖味十分香濃,雞翼大隻有肉汁。吉列魚柳拼薯角,炸得好香脆,大大條既薯角,魚柳又夠味。new york cheesecake,口感比較硬實有濃厚既奶香味,甜度適中。blueberry cheesecake,藍莓味比較淡,相對芝士味較重,口感軟滑。同朋友係到玩board game 時間過得好歡樂,一個好好既場地,邊玩邊食。都好適合d家長帶小朋友黎,感覺親子黎都好唔錯。

蜜糖雞翼配薯條,蜜糖味十分香濃,雞翼大隻有肉汁。

吉列魚柳拼薯角,炸得好香脆,大大條既薯角,魚柳又夠味。

都好適合d家長帶小朋友黎,感覺親子黎都好唔錯。
2019-07-31 21 瀏覽
隔咗一段時間冇黎cafe,因為覺得cafe啲嘢食冇乜質素。 不過今晚有friend話嚟呢間,咁就嚟試下啦。 認真今次覺得佢啲嘢食好食咗無論係個friend叫嘅鰻魚飯, 定係我個焗豬,真心都覺得唔錯! 係一開頭呢個湯都仲有啲改善空間啫。呢個沙律幾好食,菜嘅款式好多,又唔會淨係得啲醬原條鰻魚飯個鰻魚都幾好食, 而且份量都唔曳。焗豬舊豬扒夠厚,啲飯都幾香蛋味。我哋一個叫咗個芒果milkshake,另外一個就叫咗杯秘製咸柑桔。正!兩個都好飲!兩條友喺cafe其實都唔係好玩到好多嘢。不過都可以UNO/ 冚下棉胎最後件cheesecake甜咗少少。

呢個沙律幾好食,菜嘅款式好多,又唔會淨係得啲醬

原條鰻魚飯個鰻魚都幾好食, 而且份量都唔曳。

焗豬舊豬扒夠厚,啲飯都幾香蛋味。

最後件cheesecake甜咗少少。

2019-07-26 455 瀏覽
今晚難得收早,緊係約媽媽食飯啦。由於想同媽媽慢慢食,傾下計,又吾想去酒樓食小菜,因為太嘈太嘈,大家都明既。Cafe 就成為了最好的選擇,因為可以坐耐少少,環境比較靜,去既人客都比較有質素😂😂今晚我地食呢一間Cafe 叫To-Gather Cafe。一入到去,見到門口有好多棋盤遊戲可以玩,又有充電服務,而且重支持多種電子付款方式👍🏻👍🏻 非常方便。坐置設計非常寬敞,有多人卡位,亦有2至4人坐位,一定坐得非常舒適。我同媽媽坐低左之後,就睇餐牌,佢地有好多種飲品選擇,沙冰、咖啡、花茶、乳酸....好多👍🏻👍🏻我同媽媽都係鍾意飲茶既人,所以就選左花茶。我地每人選左一個Set Dinner,加錢轉左花茶。Set Dinner 都好多選擇,重有2人餐,花多眼亂😂一上菜,就係沙律同餐湯。沙律要好食,一個字‘新鮮’,再配埋沙律醬,一定會好好食。佢地都完美地做到呢一點,而且好大碟😍餐湯係粟米湯,但我飲到有少少忌廉既味道,所以個湯入口好滑,又好香,好味😋一路食沙律飲湯,一路同媽媽傾計,不知不覺間,主菜都上啦。係白汁香蒜蜆肉意粉 同埋 泰式青咖喱雞飯。先介紹個青咖喱雞先,一上菜果下已經好香,重有椰汁既香味,
今晚我地食呢一間Cafe 叫To-Gather Cafe。

我同媽媽都係鍾意飲茶既人,所以就選左花茶。

先介紹個青咖喱雞先,一上菜果下已經好香,重有椰汁既香味,未開始食,嗅覺先興奮😂。啲雞吾會太硬,重點係個青咖喱,用黎送飯一流👍🏻 只有少少辣,非常好味,我成碟食晒👍🏻

媽媽就食意粉,佢話個白汁濃度剛剛好,吾會太水狀,而且好多蜆肉,吾會濃味,媽媽大讚好味

食緊主菜既中途,花茶都黎啦,店員細心地提醒我地,花茶要焗一陣先好飲,由於有火熱住啲茶,重提我地小心啲火👍🏻👍🏻 so sweet 😍

花茶分別係 五寶茶 同埋 玉環。下面張圖有介紹材料同功效。

我主要飲玉環,入口有少少酸味,因為有山楂。頭先食左啲主菜,口腔總會有主菜既味道,呢個花茶既微酸,將我口腔內既主菜味清除,有一種清新既感覺。

而五寶茶會有少少甜,好香既紅棗味,媽媽話好適合女仕飲用👍🏻

由於有火熱住既關係,我地飲完晒啲主菜,坐向到傾計,一路飲花茶,啲花茶都係熱嫁👍🏻👍🏻

整體今晚餐飯我同媽媽都好滿意,服務好好,味道又好,推介指數爆燈⭐⭐⭐⭐⭐
如果大家都想有個舒適寧靜既環境食飯,又想飲到咁好味既花茶,都可以去呢一間Cafe 試下👍🏻👍🏻
2019-07-24
2019-07-25 29 瀏覽
呢間cafe地方唔太大,不過勝在枱與枱之間嘅位夠曬闊。TOTAL客的既數量少咗,感覺都會靜返少少。一邊係u型嘅大枱,大概四五張,每張可以坐10個人左右,另一邊就係卡位。一貫cafe嘅setting,有足夠數量嘅board game可以畀大家玩。話說呢度兩個人已經可以叫set, 但係考慮到選擇比較少,而且價錢都差唔多,所以都係每人揀返套餐。餐湯冇得揀,上面有啲麵包碎,幾好飲!我話"非常"cafe嘅原因就係因為呢個鰻魚飯,通常啲cafe提供嘅食物都係乜乜意粉乜乜焗飯等等。 估唔到呢度有得叫原條鰻魚飯,真係非常難得。性價比幾高既,係超市買條鰻魚都要幾十蚊,依家成個set加埋都係一百鬆啲!set係包一杯32蚊或以下嘅飲品,我加錢叫咗杯奶昔,足料又唔會太甜 唔錯!見人多就嗌咗個小食拼盤,總共有八款野食,每款有三四舊。 個人最鍾意天婦羅蝦同埋炸雞幾個人share食,夠曬喉!

餐湯冇得揀,上面有啲麵包碎,幾好飲!

見人多就嗌咗個小食拼盤,總共有八款野食,每款有三四舊。
個人最鍾意天婦羅蝦同埋炸雞
幾個人share食,夠曬喉!
2019-07-25 33 瀏覽
相信有不少人都會假日約一大班朋友gathering聚餐,無非都是想找個中間點去找個地方見下面!所以旺角都有各色各樣的樓上cafe,最好是有附上免費借用桌遊boardgame消磨時間、與朋友大玩特玩!今次一行8人,所以點了Set B,適合人多的餐單,內含多款菜式選擇!每碟的菜式份量會因應人數去加減,所以今次人數較多,份量都是較多的!前菜是「田園沙律配意大利油醋汁」,一開始最好是吃酸甜的沙律,特別醒胃!特別推介小食,種類真是特別多!另外是「吉列珍寶蝦」,如果粉漿有多調味,口感會更好。「泰式豬頸肉、蜜汁雞肉串」啖啖肉又大件,適合食肉獸!最喜歡的小食「無得輸芝士薯條」,剛炸起的薯條淋上芝士,真是非常邪惡,不用一刻鐘就吃光,非常誇張!「蜜糖雞翼、粟米魚餅、咖哩角」份量足料!主菜是五選二,我揀選了「卡邦尼煙肉扭扭粉」、「白汁香蒜蜆肉意粉」,卡邦尼、白汁類都是不敗菜式,本人較喜歡扭扭粉,配上煙肉粒頗有口感!加分位:特飲是任飲的,一共有5款飲品,特別推薦「荔枝紅茶」,甜品是簡單的一口雪米滋。

另外是「吉列珍寶蝦」,如果粉漿有多調味,口感會更好。

「泰式豬頸肉、蜜汁雞肉串」啖啖肉又大件,適合食肉獸!

「蜜糖雞翼、粟米魚餅、咖哩角」份量足料!

• 卡邦尼煙肉扭扭粉
2019-07-25 15 瀏覽
朋友就嚟要去上海做intern🥳於是決定搵間Cafe同佢食餐飯,食下玩下咁餞行。上網見到呢間有85折優惠決定試下。今次我哋就叫咗每位$158既party B ,覺得都幾多嘢食㗎。有一款沙律🥗,兩款主菜和飲品,同埋足足八款嘅小食😱😱份量誠意十足。所有食物即叫即整,我以熱辣辣上碟。而且調味也不錯。唯一要談的是飲品實在太甜了😭而且飲落有少少奇怪。最後決定都係飲水😂😂🏠To-Gather Cafe (旺角)旺角洗衣街39-55號金雞廣場19樓15-17室

🏠To-Gather Cafe (旺角)
旺角洗衣街39-55號金雞廣場19樓15-17室
2019-07-24 15 瀏覽
由大堂到cafe都覺得好寬敞舒適,是旺角鬧市中少見的,加上放,boardgsme的地方都好整齊,明顯有執拾過的感覺。講下食物,今次點了七個餐,Party B set第一道前菜已經令我好垂涎三尺,凱撒沙拉的醬攪拌得好好,沙律菜新鮮,每一塊都有醬的,令我食到停唔到!小食拼盤:蜜糖雞翼的蜂蜜味濃,咖哩角香脆,墨魚餅真材實料,有少少粟米,更添甜味,豬頸肉好冧滑,唔會烤得太乾。照燒雞肉串多汁,吉列蝦條炸漿薄,所以好夠脆。無得輪輸薯條的確物如其名,即叫即炸,仲要即食先好味!上面淋的cheese有點creamy,應該是有調過味的,不是只有cheese咁簡單。芝士汁焗雜菜,份量都幾多。好多蜆肉香蒜蜆肉意粉,仲有磨菇添!蕃茄焗豬扒飯有炒飯底,真有心,仲要拍得住某大型連鎖店的焗豬,正!

講下食物,今次點了七個餐,Party B set

照燒雞肉串多汁,吉列蝦條炸漿薄,所以好夠脆。

芝士汁焗雜菜,份量都幾多。

好多蜆肉香蒜蜆肉意粉,仲有磨菇添!

2019-07-22
  • 鮮茄焗招牌香茅豬扒飯
  • 凱撒沙律
2019-07-24 15 瀏覽
我覺得呢度好適合一家人或三五知己聚聚嘅好地方,第一:坐得舒服,吾會迫夾,以前去過一些cafe~坐得麻麻地,吾舒服!第二:清潔乾淨,大家都知有時有d cafe~地方清潔一般,但呢度俾我感覺光猛亁淨😍第三:食物質素吾錯,我地人多,所以叫了party 餐BParty 餐BParty 餐A一開始就食前菜~凱薩沙拉🥰🥰睇個賣相都知道好食😋😋之後黎拼盤~不錯啊!😋😋份量剛好串燒~❤️❤️兩款飲品~正常一般cafe嘅味道!但佢吾會係勁甜嗰啲~芝士薯條~呢個正到冇朋友~~~推👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻焗什菜~😉😉焗豬扒飯~味道有d似大X樂😂😂😂所以係幾好食,味道似曾相識😏😏白汁蜆肉意粉~還可以吧!😋😋大家有機會就黎試試🙌🏻🙌🏻

Party 餐B

Party 餐A

一開始就食前菜~凱薩沙拉🥰🥰睇個賣相都知道好食😋😋

之後黎拼盤~不錯啊!😋😋份量剛好

串燒~❤️❤️

兩款飲品~正常一般cafe嘅味道!但佢吾會係勁甜嗰啲~

芝士薯條~呢個正到冇朋友~~~推👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

焗什菜~😉😉

白汁蜆肉意粉~還可以吧!😋😋
大家有機會就黎試試🙌🏻🙌🏻

2019-07-22 18 瀏覽
約了朋友去happy hour,黎到旺角金雞廣場19樓的「To-gather Cafe」真想不到在旺角的鬧市中竟然有這麼舒服清淨的環境,大大的梳化很寬敞,坐得很舒服,還有兩部大電視。卡邦尼煙肉扭扭粉 卡邦尼扭扭粉的味道好特別, 粒粒煙韌易入口的扭扭粉, 大人或小朋友都很喜歡食。黑松露意大利飯真係有好多海鮮呀,有魷魚、蝦、青口,肉質都幾彈牙,最正係個飯,醬汁夠晒濃郁,又夠多,每一啖飯都好香濃味美蜜汁雞肉串和泰式豬頸肉配酸甜汁,豬頸肉微辣, 點埋汁,辣辣酸酸甜甜的,值得一食。

卡邦尼煙肉扭扭粉

黑松露意大利飯

蜜汁雞肉串和泰式豬頸肉
配酸甜汁,豬頸肉微辣, 點埋汁,辣辣酸酸甜甜的,值得一食。
2019-07-19
用餐優惠