2019-07-24 15 瀏覽
由大堂到cafe都覺得好寬敞舒適,是旺角鬧市中少見的,加上放,boardgsme的地方都好整齊,明顯有執拾過的感覺。講下食物,今次點了七個餐,Party B set第一道前菜已經令我好垂涎三尺,凱撒沙拉的醬攪拌得好好,沙律菜新鮮,每一塊都有醬的,令我食到停唔到!小食拼盤:蜜糖雞翼的蜂蜜味濃,咖哩角香脆,墨魚餅真材實料,有少少粟米,更添甜味,豬頸肉好冧滑,唔會烤得太乾。照燒雞肉串多汁,吉列蝦條炸漿薄,所以好夠脆。無得輪輸薯條的確物如其名,即叫即炸,仲要即食先好味!上面淋的cheese有點creamy,應該是有調過味的,不是只有cheese咁簡單。芝士汁焗雜菜,份量都幾多。好多蜆肉香蒜蜆肉意粉,仲有磨菇添!蕃茄焗豬扒飯有炒飯底,真有心,仲要拍得住某大型連鎖店的焗豬,正!

講下食物,今次點了七個餐,Party B set

照燒雞肉串多汁,吉列蝦條炸漿薄,所以好夠脆。

芝士汁焗雜菜,份量都幾多。

好多蜆肉香蒜蜆肉意粉,仲有磨菇添!

2019-07-22
  • 無得輸芝士薯條