2019-07-25 29 瀏覽
呢間cafe地方唔太大,不過勝在枱與枱之間嘅位夠曬闊。TOTAL客的既數量少咗,感覺都會靜返少少。一邊係u型嘅大枱,大概四五張,每張可以坐10個人左右,另一邊就係卡位。一貫cafe嘅setting,有足夠數量嘅board game可以畀大家玩。話說呢度兩個人已經可以叫set, 但係考慮到選擇比較少,而且價錢都差唔多,所以都係每人揀返套餐。餐湯冇得揀,上面有啲麵包碎,幾好飲!我話"非常"cafe嘅原因就係因為呢個鰻魚飯,通常啲cafe提供嘅食物都係乜乜意粉乜乜焗飯等等。 估唔到呢度有得叫原條鰻魚飯,真係非常難得。性價比幾高既,係超市買條鰻魚都要幾十蚊,依家成個set加埋都係一百鬆啲!set係包一杯32蚊或以下嘅飲品,我加錢叫咗杯奶昔,足料又唔會太甜 唔錯!見人多就嗌咗個小食拼盤,總共有八款野食,每款有三四舊。 個人最鍾意天婦羅蝦同埋炸雞幾個人share食,夠曬喉!

餐湯冇得揀,上面有啲麵包碎,幾好飲!

見人多就嗌咗個小食拼盤,總共有八款野食,每款有三四舊。
個人最鍾意天婦羅蝦同埋炸雞
幾個人share食,夠曬喉!