2019-08-01 17 瀏覽
朋友生日打算食完lunch,下午再聚下傾計,捻唔到邊到好去,就搵左間cafe可以坐耐少少食個tea。本身以為金雞廣場都係網吧同打桌球既多,原本都有唔少餐廳係到。上到黎見到餐廳座位相當闊落,仲有好多桌上遊戲提供。除左有日常既tea set 之外仲有party set。但因為我地都食到好餓就無點到,如果唔係多既叫個party set 都好唔錯。低消每人一杯野飲,繁忙時間先有限時3個鐘。其實時間都非常充足。蜜糖雞翼配薯條,蜜糖味十分香濃,雞翼大隻有肉汁。吉列魚柳拼薯角,炸得好香脆,大大條既薯角,魚柳又夠味。new york cheesecake,口感比較硬實有濃厚既奶香味,甜度適中。blueberry cheesecake,藍莓味比較淡,相對芝士味較重,口感軟滑。同朋友係到玩board game 時間過得好歡樂,一個好好既場地,邊玩邊食。都好適合d家長帶小朋友黎,感覺親子黎都好唔錯。

蜜糖雞翼配薯條,蜜糖味十分香濃,雞翼大隻有肉汁。

吉列魚柳拼薯角,炸得好香脆,大大條既薯角,魚柳又夠味。

都好適合d家長帶小朋友黎,感覺親子黎都好唔錯。