2019-05-14 317 瀏覽
班fd突然興起想開P,搵黎搵去都係party room,但另外再搵到會又煩,卒之俾我地搵到間有野食有野玩又唔限時既cafe一入去就見到呢個擺滿群體遊戲既corner,可能係新開既關係,全部都好新淨。剩係卡片game都好多種類,當然唔少得大富翁、層層疊同uno除左一人餐外仲有專for多人既派對set,$129-159有野飲有小食有主菜,最重要無限時,可以慢慢坐邊食邊玩一行四人可以選擇兩款飲品,我地揀左是日特飲青蘋果菠蘿同柑桔檸檬。柑桔檸檬酸酸地冰冰涼涼好解渴,青蘋果菠蘿蘋果味較重,味道偏甜,唔夠仲有得refill前菜係沙律,感覺健康啲~蔬菜新鮮爽口,配上芝麻醬更易入口。小食有八款咁多,好大堆頭豬頸肉爽彈薄嫩,點上酸甜醬解膩,食落更清爽;蜜糖雞翼雖然唔算太大隻但夠甜夠香口。珍寶size既大蝦炸到金黃香口,食落脆卜卜,蝦肉彈牙不霉。第一次食淋上章魚小丸子醬汁既日式餃子,估唔到又幾match喎,比起點醋更惹味薯條係粗薯,外脆內綿芝士同忌廉汁調配均勻,芝味濃郁,口感好creamy,令薯條生色不少估唔到有咁多海鮮海蝦、青口、魷魚夠大隻,鮮美彈牙。意大利飯濃稠適中,飯粒大粒有咬口,而且菇菌味十足,食

田園沙律配日式芝麻醬

前菜係沙律,感覺健康啲~蔬菜新鮮爽口,配上芝麻醬更易入口。

小食有八款咁多,好大堆頭

吉列珍寶蝦
珍寶size既大蝦炸到金黃香口,食落脆卜卜,蝦肉彈牙不霉。
日式餃子

無得輸芝士薯條

薯條係粗薯,外脆內綿

估唔到有咁多海鮮
海蝦、青口、魷魚夠大隻,鮮美彈牙。

意大利飯濃稠適中,飯粒大粒有咬口,而且菇菌味十足,食落好香口。
鮮茄焗招牌香茅豬扒飯
焗飯亦不遜色,粒粒分明既蛋炒飯鋪上豐富芝士焗至微溶,味道鹹香酸甜,惹味十足。
鮮茄焗招牌香茅豬扒飯
豬扒切塊碎上,易食之餘又易分,好細心

快樂既時光過得特別快,邊食邊玩唔經唔覺就過左大半日
2019-05-13
田園沙律配日式芝麻醬
  • 無得輸芝士薯條
2019-05-13 45 瀏覽
餐廳位於旺角洗衣街39-55號金雞廣場。收工后一個人的晚餐日期:2019-05-11時段:Dinner 7:00環境與衛生:燈光足夠唔會太暗,座位好闊落坐得舒服,衛生都ok。食物:點左田園沙律配胡麻汁、 望落都幾豐富,有蕃茄、粟米、青瓜同沙律菜等等,份量好足夠 蔬菜大塊得黎仲好新鮮 青瓜清甜爽口。飲品 是咕力樂:面頭有少少樂家杏仁糖既花生碎,飲落係以朱古力味為主。~服務:服務態度都唔錯。 消費還算平民。下次有機會試下其他菜!
餐廳位於旺角洗衣街39-55號金雞廣場。
收工后一個人的晚餐
日期:2019-05-11
時段:Dinner 7:00
2019-05-11
2019-05-10 38 瀏覽
今日同好耐冇見既中學同學gathering,想去有得食又有得玩既地方,所以就揀左呢間To-gather Cafe地點好方便係旺角既金雞廣場。呢間cafe有好多boardgames ,岩哂一班朋友一齊玩我地4個下午3點到既, 佢地有tea set揀,全部都好抵食仲要包野飲咁岩我地全部都冇食lunch所以就叫左兩個麵同兩個小食大家share泰式青咖喱豬頸肉出前一丁出前一丁煮得岩岩好,唔會好淋,青咖喱味都夠濃。豬頸肉都幾彈牙又唔會un吉列炸珍寶蝦配真打稻庭烏冬個烏冬出奇地滑應該係手打既!! 滑過平時係超級市場買果d好多而且個炸蝦又唔會得炸粉,個蝦都幾彈牙 鍾意食烏冬既 超級推介呢個烏冬 小食方面,我地叫左吉列魚柳拼美式脆薯角, 蜜糖雞翼拼薯條同埋鹽酥雞全部小食都係即叫即炸,全部都好足料唔會得炸粉味,而且薯角同薯條都夠哂薯,好食好食飲品方面我地叫左情意綿綿,焦糖咖啡,灰太狼同五寶茶,全部都好好飲!Oreo沙冰個名叫做灰太郎,平時好鍾意Oreo就試一試,飲落去係好濃好濃嘅Oreo味,啲沙冰都打得好細滑同Oreo好夾,而且唔會太甜,估唔到Oreo沙冰咁有驚喜五寶茶都好好飲,焗左一陣已經夠哂味,飲得
地點好方便係旺角既金雞廣場。

泰式青咖喱豬頸肉出前一丁

吉列炸珍寶蝦配真打稻庭烏冬

個烏冬出奇地滑
應該係手打既!! 滑過平時係超級市場買果d好多

五寶茶都好好飲,焗左一陣已經夠哂味,飲得出係真材實料,超級補

• 小食拼盤
  • 吉列珍寶蝦
  • 灰太狼
  • 五寶茶
2019-05-07 32 瀏覽
旺角雖然人流多, 但租金卻十分之昂貴 ,所以現在好多食店 為減少成本 ,都搬上樓上營運。To-Gather Café 在旺角洗衣街商廈19樓, 這裏可提供顧客開party 地方和餐飲, 供應了不少 棋類,紙牌等給客人玩耍。今晚我們叫了Party B套餐, 每人承為$159, 套餐非常大堆頭有: 大大隻的 泰式珍寶蝦, 非常香口的 泰式豬頸肉, 大人小朋友都喜歡的蜜汁雞翼, 惹味咖哩角, 蜜汁雞肉串, 粟米墨魚餅和食到停唔到口嘅 冇得輸芝士薯條。 全部食物上枱時都熱辣辣,超正主菜方面我哋叫了抗氧黑蒜忌廉雜菌意大利粉, 意大利粉煮得 爽口彈牙, 雜菌 吸收了黑蒜的香味,好好食。 另一個主菜是 黑松露海鮮意大利飯, 這個飯一向都是我的至愛, 因為黑松露 香氣十足, 超開胃。 田園沙律小食拼盤冇得輸芝士沙律蜜糖雞翼粟米墨魚餅和咖哩角珍寶炸蝦蜜糖雞肉串抗氧黑蒜野菌忌廉意大利粉黑松露海鮮意大利飯

田園沙律

• 芝士汁焗蔬菜
  • To-Gather拼盤
  • 珍寶吉列蝦
2019-05-06 31 瀏覽
同事即將離職,於是幾位同事約在一起吃個飯farewell, 預祝她有個好前程。To-Gather Café 位於旺角商業大廈樓上鋪, 在這裏吃飯沒有時限, 約一大班朋友食飯聊天, 完全沒有壓力, 可以慢慢食慢慢傾, 這裏的價錢十分大眾化,而且出品亦有一定質素。 我們叫了Party B:有田園沙律 -- 沙律菜真的是超級新鮮, 淋上日式芝麻醬非常開胃。小食方面非常大堆頭, 全部都是即叫即炸,上枱時全部食品都是熱辣辣,小食有: 泰式珍寶蝦, 泰式豬頸肉,芝士墨魚餅, 蜜汁雞肉串, 咖哩角, 蜜糖雞翼, 還有冇得輸芝士薯條。另外小食還包括一碟芝士汁焗蔬菜, 小食提供蔬菜, 非常貼心。主食方面,我們叫了一個黑蒜意大利粉 和 黑松露海鮮 意大利飯, 兩碟都好好味, 我同事比較喜歡意大利粉兒我 我個人比較喜歡意大利飯, 因為黑松露味非常出色 而且 蝦和 魷魚也很新鮮 彈牙。巨峰提子乳酸, 酸酸味味冰凍好飲田園沙律芝麻汁 小食拼盤冇得輸芝士薯條, 名副其實好味道抗氧黑蒜雜菌忌廉意大利粉芝士焗雜菜黑松露海鮮意大利飯

我們叫了Party B:

巨峰提子乳酸, 酸酸味味冰凍好飲

田園沙律芝麻汁

小食拼盤

冇得輸芝士薯條, 名副其實好味道

抗氧黑蒜雜菌忌廉意大利粉

• 蒜香雞翼
  • To-Gather拼盤
  • 巨峰提子乳酸
2019-05-04 79 瀏覽
以前中學大學時期成日都去旺角cafe gathering或者搞reu🤣 通常質素都普通什至可能難食,但有一間令我印象深刻因為食物質素遠超同區其他樓上cafe水平👍🏻 今日決定再去試下,因為老闆同老闆娘都好好人😆同埋佢哋嘅座位係好有空間感,而且就算滿座都唔會好嘈😛佢地有set dinner 或者 Party餐可以選擇我地六個人當然毫不猶豫揀Party Set 😆佢地有分Party A and Party B我地想多啲選擇 所以揀左B餐沙律:田園沙律 or 凱撒沙律 (日式芝麻醬/意大利油醋)小食:吉列珍寶蝦、粟米墨魚餅、惹味咖喱角、蜜糖蒜香雞翼、泰式燒豬頸肉、蜜汁雞肉串、無得輸芝士薯條、芝士汁焗蔬菜主菜:(3-9位選兩款,10位以上選三款) 卡邦尼煙肉扭扭粉抗氧黑蒜忌廉雜菌意粉白汁香蒜蜆肉意粉鮮茄焗招牌香茅豬扒飯黑松露海鮮意大利飯 (海蝦、藍青口、魷魚、蜆肉)甜品: 一口雪米糍飲品:芒亨、柑桔檸檬、蜂蜜綠茶、荔枝紅茶、巨蜂提子乳酸因為知道party餐好多野食,我地揀左田園沙律感覺比較清新。沙律賣得好得,勁豐富而且又健康,用上本地農場水耕蔬菜,配上粟米、車厘茄、洋蔥、青瓜,用日式芝麻醬搭配
同埋佢哋嘅座位係好有空間感,而且就算滿座都唔會好嘈😛

佢地有set dinner 或者 Party餐可以選擇
我地六個人當然毫不猶豫揀Party Set 😆

佢地有分Party A and Party B
我地想多啲選擇 所以揀左B餐
沙律:田園沙律 or 凱撒沙律 (日式芝麻醬/意大利油醋)
主菜:(3-9位選兩款,10位以上選三款)
卡邦尼煙肉扭扭粉
抗氧黑蒜忌廉雜菌意粉
白汁香蒜蜆肉意粉
黑松露海鮮意大利飯
(海蝦、藍青口、魷魚、蜆肉)
甜品: 一口雪米糍
飲品:芒亨、柑桔檸檬、蜂蜜綠茶、荔枝紅茶、巨蜂提子乳酸

因為知道party餐好多野食,我地揀左田園沙律感覺比較清新。沙律賣得好得,勁豐富而且又健康,用上本地農場水耕蔬菜,配上粟米、車厘茄、洋蔥、青瓜,用日式芝麻醬搭配味道非常夾,而且份量多,每一口都會沾滿左麻醬✨

小食種類選擇勁多元化,大家不約而同好掛住一定係無得輸芝士薯條,因為佢絕對係呢道最高人氣既菜式😂一上菜,我地成班人都即搶住食,佢地個芝士汁濃稠度係剛好,唔好好膩亦唔會淡😉而且薯條係即叫即炸,但食落去又唔會好油膩🥰推介!

第二鍾意嘅係泰式燒豬頸肉,配埋佢哋嘅醬汁非常惹味啊👍🏻
之後嘅小食拼盤亦令我哋眼前一亮,全部都係炸物每人幾件咁好快就清晒👍🏻 私心覺得如果蜜糖雞翼可以多啲蜜糖就好了😛

亦都好欣賞佢哋係有健康之選,芝士焗西蘭花🥦 食咗咁多炸物食返啲蔬菜平衡返真係唔錯~同樣地佢哋嘅菜式就算加左芝士都係唔會令人覺得油膩的!

呢道既主菜亦都無令人失望呀,我地叫左卡邦尼煙肉扭扭粉,卡邦尼個汁好creamy加埋煙肉粒增加口感,扭扭粉亦都比長通粉有新意🥰
另外叫左黑松露海鮮意大利飯,海鮮份量都唔少!而且意大利飯絕對唔會好硬,creamy得黎唔會膩,黑松露味好突出😉

而我覺得呢度會吸引到咁多人上嚟食,其中一個原因係佢哋個party set幾款飲品係無限任飲,上得黎cafe都一定係meeting或者gathering,有時得一杯嘢飲真係好頭痛,又要再比$30幾蚊叫多杯好唔抵,呢道就冇呢個煩惱啦!😍 不過記住,每次叫兩jar,飲得哂先至好嗌🤣🤣

佢地除左有party set,仲有set dinner
如果係2個人就可以考慮set dinner☺️
2019-05-03
2019-05-03 27 瀏覽
好耐都冇去過cafe玩board game喇一大班人梗係要揀d坐得舒服,野食梗係要夠豐富食得夠飽啦😗😗😗今次我就試咗party set B,真係食完唒全部小食都已經飽咗一半。店員會將食物分批分批上,所以所有食物都係熱辣辣架👍🏻👍🏻👍🏻————————————————————————🧡田園沙律配日式芝麻醬🥗有種好fresh好健康既感覺,沙律菜幾新鮮————————————————————————小食有齊8款分別🍟🍢🧀🧡吉烈珍寶蝦🧡粟米墨魚🦑塊🧡蜜汁雞肉串🧡蜜糖雞翼🧡無得輸芝士薯條🧡芝士汁焗蔬菜🧡惹味咖哩角🧡泰式豬頸肉真係好少可比你試唒所有款式,我最推介芝士薯條🍟剛剛炸好的薯條配上熱減溶了的芝士,真係勁好味丫😍😍😍咖哩角十分香脆、蜜糖雞翼都好入味架。————————————————————————主菜都可以選擇2款,由於我地一入到cafe好肚餓的關係,點咗2個都係飯😂😂😂🧡鮮茄焗香茅豬扒飯呢碟真心有驚喜,好味過一哥豬扒飯🤭🤭飯沾滿了茄汁香芝士,入口香濃,而且豬扒份量好多,唔洗擔心唔夠分👍🏻👍🏻👍🏻🧡黑松露海鮮意大利飯海鮮有海蝦、藍青口、魷魚🦑和蜆肉,可惜不太入味,相反意大利飯味道不錯,有香
好耐都冇去過cafe玩board game喇
🧡田園沙律配日式芝麻醬🥗
有種好fresh好健康既感覺,沙律菜幾新鮮
小食有齊8款分別🍟🍢🧀
🧡惹味咖哩角
🧡泰式豬頸肉
🧡鮮茄焗香茅豬扒飯
🧡黑松露海鮮意大利飯
海鮮有海蝦、藍青口、魷魚🦑和蜆肉,可惜不太入味,相反意大利飯味道不錯,有香噴噴的黑松露味。
————————————————————————
同朋友吹水飲品都好重要架,因為會傾到口水都乾🤪🤪🤪
🧡芒亨(芒果🥭蜂蜜)
🧡青蘋果🍏菠蘿🍍
呢款係是日特飲黎架,又真係幾特別喎😋飲到淡淡菠蘿味,感覺好消暑好清爽🥶🥶🥶
————————————————————————
最後最後,仲有甜品荔枝味糯米糍🤤🤤🤤真係好多野食呀,一邊食一邊玩遊戲,呢個夜晚真係好Happy呀🥳🥳🥳
2019-04-28 30 瀏覽
一行四人👨‍👨‍👧‍👧行到攰攰地就搵左呢間cafe食下野傾下計🈶呢間cafe門口旁邊角落有啲board game,岩哂幾個朋友一齊玩!成間餐廳主要用左黑白紅做主色👍🏻望落去精神👍🏻入正題!主菜叫左《泰式青咖哩豬頸肉出前一丁》青咖喱甜甜地❣️面軟硬度適中,豬頸肉幾有咬口✌🏻另外《吉列魚柳拼美式脆薯角》及《蜜糖雞翼拼薯條》所有炸物都炸得岩岩好,即叫即炸❣️新鮮滾熱辣上枱🙃最後加左個《To gather 拼盤》特別中意個雞粒🉐加左啲椒鹽💯好惹味👍🏻餐飲方面《芒果沙冰》啲冰打得好均勻,如果有啲芒果肉更完美🥭《朱古力香雪》有驚喜❣️甜度適中,唔會甜到糖尿病🤣大家經過可以試下呀👍🏻

To  gather拼盤
2019-04-28
To  gather拼盤
2019-04-25 31 瀏覽
因為有些公司嘢要做,所以選了這間cafe,一來環境夠靜,二來見到餐廳有wi-fi。服務員見到我喺度做嘢,就推介我飲「昭君」,可幫助排毒,最啱捱夜嘅人飲,我自己就揀咗個青咖哩豬頸肉公仔麵,淨係環境都唔錯, 上網都幾快。$54 + $23 drink 加一= 85@
$54 + $23 drink 加一= 85@

2019-04-18 29 瀏覽
旺角有不少board games cafe 、To-gather Cafe 是其中一間、環境相對寧靜、有好多張大梳化椅、一大班朋友就啱晒、坐得幾舒服。冬蔭公忌廉汁海蝦意大利粉 $109 唔算辣、冬蔭公味道巧妙地融合在意粉裡、惹味得來有點刺激、海蝦爽口、仲有好多三色椒和菇。原條鰻魚飯 $119 味道不過不失、份量挺多、友人吃得好滿足。巨峰提子乳酸這裡有多款火茶、「玉環 」有玫瑰、決明子、山楂、味道清帶玫瑰香氣、亦有行氣活血之效。

巨峰提子乳酸

環境靜,整體感覺舒適,傾計舒服, 餐廳可以容納45人左右泰式青咖哩豬肉出前一丁54蚊連32蚊飲品夠熱,咖哩味夠濃,份量適中昭君(檸檬草,馬鞭草,迷迭香)22蚊加強肝臟代謝及解毒功能,飲落好香既檸檬草味紅粉緋緋 雜莓乳酪冰 17hkd飲落有啲似係vita-mix 專業攪拌機攪打而成嘅沙冰飲品, 呢個亦都係店員推介嘅沙冰飲品都幾好,飲值得推介凱撒沙律67hkd煙鴨胸沙律57hkd吉列豬柳沙律51hkd分別叫咗三種沙律, 沙律方面每一份都差唔多, 凱撒沙律多咗麵包糠,煎鴨胸沙律多咗"熱"煙燻嘅鴨胸,吉列豬柳並非一般吉列豬柳,而係新鮮即製既吉列豬柳。
環境靜,整體感覺舒適,傾計舒服, 餐廳可以容納45人左右

泰式青咖哩豬肉出前一丁54蚊連32蚊飲品
夠熱,咖哩味夠濃,份量適中

昭君(檸檬草,馬鞭草,迷迭香)22蚊
加強肝臟代謝及解毒功能,飲落好香既檸檬草味

紅粉緋緋 雜莓乳酪冰 17hkd

凱撒沙律67hkd
煙鴨胸沙律57hkd
吉列豬柳沙律51hkd

:chopstick:泰式青咖哩豬肉出前一丁連32蚊飲品

(跟餐):chopstick:紅粉緋緋 雜莓乳酪冰

(跟餐)昭君(檸檬草,馬鞭草,迷迭香)

:chopstick:凱撒沙律

:chopstick:煙鴨胸沙律

:chopstick:吉列豬柳沙律51

2019-04-13
:chopstick:泰式青咖哩豬肉出前一丁連32蚊飲品
(跟餐):chopstick:紅粉緋緋 雜莓乳酪冰
(跟餐)昭君(檸檬草,馬鞭草,迷迭香)
:chopstick:凱撒沙律
:chopstick:煙鴨胸沙律
2019-04-17 38 瀏覽
呢間cafe位於旺角 好適合一大班朋友上黎開party 而且位置好寬敞 坐得好舒服呀今次同友人試左呢到既set dinner party for two!首先一坐低好快就黎左田園沙津同餐湯 比我地可以一邊傾住計一邊食住頭盤 田園沙津一大盤既沙律份量好足夠 蔬菜大塊得黎仲好新鮮 青瓜清甜爽口 好鍾意呢度加咗好多麻醬 比起沙律醬我覺得麻醬更加夾呀冇得輸芝士薯條薯條用上左粗薯所以更加有口感 熱熔芝士醬好濃郁 份量仲好多令到每一條薯條都可以包住芝士醬 外脆內軟既薯條加埋拉絲嘅芝士醬真係好邪惡一定要試!店員仲細心提醒要趁熱食 蜜糖雞翼拼秘製餃子雞翼香烤至乾身 蜜糖更加提升左雞翼嘅味道 秘製餃子好似日式章魚燒咁樣令我覺得好有驚喜 燒汁沙律醬加埋紫菜呢幾樣章魚燒嘅元素加入去餃子上面估唔到都可以好夾!鮮茄焗招牌香茅豬扒飯香茅豬扒超級入味肉質嫩滑 廚師更加細心咁預先切開方便進食 蕃茄醬汁香濃鮮味 伴上加入新鮮蛋漿嘅炒飯真係好有驚喜!最欣賞佢加咗大量芝士 芝士控一定好鍾意呢個餐嘅餐飲係任飲所以同朋友上嚟傾計或者玩都好適合!🍸

田園沙津

冇得輸芝士薯條

蜜糖雞翼拼秘製餃子

呢個餐嘅餐飲係任飲所以同朋友上嚟傾計或者玩都好適合!🍸
2019-04-13 15 瀏覽
環境一流,又有野玩,人流唔算多,勝在夠哂安靜~坐枱好闊落,我地4個人坐6人位野食算抵食,4個人食partyb ,岩岩好!前菜係沙律小食有7款?豬頸肉,墨魚餅,雞肉串,炸蝦,芝士汁薯條,芝士西蘭花、蜜糖雞翼主食叫左2款,卡邦尼粉,蒜香意粉飲品有6款任叫,任fill 食物質素唔差,幾好味全部都係即叫即煮,-最好味係沙律,忍唔住叫多個😂完全唔限時,態度良好,又有耐性4個人除開每人都係$198,食到飽一飽有機會會再黎hea日晨!推薦
環境一流,
又有野玩,
人流唔算多,勝在夠哂安靜~
坐枱好闊落,我地4個人坐6人位
野食算抵食,4個人食partyb ,岩岩好!
前菜係沙律

小食有7款?
豬頸肉,墨魚餅,雞肉串,炸蝦,
芝士汁薯條,芝士西蘭花、蜜糖雞翼

主食叫左2款,
卡邦尼粉,蒜香意粉

飲品有6款任叫,任fill

食物質素唔差,幾好味
全部都係即叫即煮,
-最好味係沙律,忍唔住叫多個😂

完全唔限時,態度良好,又有耐性

4個人除開每人都係$198,食到飽一飽

有機會會再黎hea日晨!

推薦
2019-04-12
  • 凱撒沙律
2019-04-08 41 瀏覽
旺角雖然café多,但真係唔係間間都坐得舒服同空間大,今日去呢間就明顯好好多,而且食物質素又有保證,下次family gathering又一新選擇。.To-Gather拼盤$165拼盤極大碟,小朋友見到都好開心!款色十分多,總有一款你會鍾意。春卷、蜜汁雞肉串、日式餃子、美式薯條、蜜糖雞翼、咖哩角、鹽酥雞粒,仲有鳳尾蝦。Gathering呢個拼盤真係必點。白汁香蒜蜆肉意粉$97蜆肉極多,而且白汁好夠,意粉量又多。呢個價錢食dinner絕對係超值。蒜味唔算好特出,但整體味道係唔錯的。梳打綠($46)佢哋嘅飲品都幾大杯,仲絕不馬虎。一杯青蘋果汁X菠蘿汁,仲有乳酸同梳打係入面。味道酸酸哋,餐前入極開胃。情意綿綿($50)雪糕嘅飲品的確好吸引,內仲有埋棉花糖,真係大人、小朋友都咁鍾意。味道又唔會太甜,飲埋呢杯飲杯真係好full。🍽7/10🔎 To-Gather Cafe旺角洗衣街39-55號金雞廣場19樓15-17室

To-Gather拼盤

白汁香蒜蜆肉意粉

梳打綠($46)

情意綿綿($50)

🍽7/10
🔎 To-Gather Cafe
旺角洗衣街39-55號金雞廣場19樓15-17室
🔎旺角洗衣街39-55號金雞廣場19樓15-17室*「抵食晚餐,份量大!小食款色多」- To-Gather Cafe.To-Gather拼盤($165)拼盤大大碟非常豐富!不但有春卷、蜜汁雞肉串、日式餃子、美式薯條、蜜糖雞翼、咖哩角、鹽酥雞粒,同埋吉列鳳尾蝦。款色極多樣化,暫時係我見過最多款式小食嘅CAFÉ。白汁香蒜蜆肉意粉($97)佢係我見過最多白汁嘅意粉,如果可以少返少少可能更好。但蜆肉都幾夠多,意粉量又多,呢個價錢食dinner絕對係唔貴仲好抵。梳打綠($46)見到個名幾得意,所以貪得意要咗。佢係一杯青蘋果汁X菠蘿汁,再溝埋乳酸同梳打。味道的確唔錯,而且酸酸哋仲好開胃。情意綿綿($50)超級full嘅一杯飲品,唔係一杯普通嘅朱古力飲品。有埋雲尼拿雪糕,小朋友見到都開心。而且又唔會好甜,因為太多口感,所以飲完都真係幾飽。🍽7/10
🔎旺角洗衣街39-55號金雞廣場19樓15-17室
To-Gather拼盤($165)

白汁香蒜蜆肉意粉($97)

梳打綠($46)

情意綿綿($50)

🍽7/10