2019-12-01 41 瀏覽
去揾住九龍城既朋友食飯,佢話有間丼飯開咗好耐但一路都未試,今次一於陪佢試下!首先揀咗呢個限定既丼飯,蟹三味 ($238) 超級多蟹肉,好足料,有3條蟹棒,蟹肉,同撈咗蟹膏既蟹肉,每啖飯都食到蟹肉,好鮮甜,好滿足!另外揀咗漁吉特選丼 ($198) 超級豐富既魚生丼,有油甘魚,三文魚,牡丹蝦,帶子,海膽,魚子,鰻魚等等,真係夠哂足料😛 魚生覺厚夠新鮮,海膽都好甜~ 但少少美中不足係個飯太冧,冇咩口感。特別推介蒲燒鰻魚 ($88) 燒得好香好惹味!鰻魚夠厚仲好滑👍🏻

2019-11-25 252 瀏覽
.🔻漁吉海鮮丼專門店.好耐冇食過日本野啦,難得放假對自己好d,同埋慶祝香港人成功踏出自由既一少步,大家唔好放棄,要繼續加油!!.🔻黑松玉子鰻魚飯($188)黑松露味好清香,唔係好重好難聞刺鼻果陣感覺,好岩我呢d 唔係好鐘意咁重香料味既人食,蛋超滑食落好順口,好易爬多2啖飯,鰻魚熱辣辣好大條,食晒d 飯都仲有鰻魚剩😂😂有少少魚油脂食落勁香口🤤🤤正!.🔻蟹王丼 ($238)入面有蟹肉碎,d 蟹玉碎好似mix 埋阻d 蟹膏,好香好濃蟹味😍仲有海膽,蟹籽同魚籽都好新鮮唔腥,仲有一粒玉子仔甜甜地好味。.🔻總結係雖然有少少貴,但呢個價錢絕對係值既,佢d 蟹肉碎多到成隻蟹刮出黎咁濟😱明明tick 阻少飯都好多飯😂😂唔tick 真係食到嘔,男仔都一定夠飽呀!
🔻漁吉海鮮丼專門店
黑松玉子鰻魚飯

🔻黑松玉子鰻魚飯($188)
蟹王丼

🔻蟹王丼 ($238)
黑松玉子鰻魚飯
蟹王丼
2019-11-25 38 瀏覽
之前已經係ig留意到呢間漁吉海鮮丼既刺身丼飯非常吸引 所以今日就特登去左試😊 呢到丼飯既選擇都唔少 每款都好似好豐富 仲有期間限定 真係睇到花多眼亂😍 落完order記得要飲番碗漁吉味噌湯 每枱都有一個暖壺係枱面 任飲架熱辣辣好香濃😋丼飯方面我地就揀左龍王丸同期間限定嘅蟹三味🤤 龍王丸超誇張 有成6款配料 包括原隻熟龍蝦 三文魚 帆立貝 左口魚裙邊 三文魚籽同蟹籽 丼飯原隻龍蝦頭上 吸引到不得了😍 龍蝦肉煎香 肉味香濃好新鮮 龍蝦頭仲有好多膏架👅 每款刺身都食得出好新鮮 特別鐘意佢地每碗丼飯都有半個青檸 加上青檸汁既魚生飯格外清新 好好味👍🏻蟹三味分別有撈左蟹膏同無膏既蟹肉 松葉蟹腳同海量蟹籽組成 好誇張 每啖飯都可以食到啖啖蟹籽同蟹肉 非常鮮甜好味🤤 2碗飯既份量都超大 女仔可以考慮叫少飯😉另外我哋仲叫咗個小食 明太子雞翼 香脆可口 雞翼入邊內藏滿滿既明太子 好惹味抵食🌟

丼飯方面我地就揀左龍王丸同期間限定嘅蟹三味🤤

2碗飯既份量都超大 女仔可以考慮叫少飯😉

明太子雞翼

明太子雞翼
2019-11-22 41 瀏覽
今晚收工特別肚餓。夜晚十點、都唔知邊度仲有飯食。最近的天氣又涼了很多、令我好想食得飽之餘仲有淡湯飲下。年前記得同朋友黎過呢間漁吉、佢地夜收工的印象令我好深刻(笑)。所以今晚我第一時間就諗起呢間,衝入去開飯。也許最近社會的氣氛頗為動盪,或時間上真係太夜的關係,這夜店內只有三台客人(包括我在內)其中一台係兩個侍應姐姐開緊飯,店內只剩番一名男侍應、但我揮手揮左三分鐘都無乜大理... 夜深真的大家都累了。落單時、肚都打晒鼓,我諗都唔諗就嗌左個份量頗豐富的「漁吉特選丼」($198)、實行有殺錯無放過,今晚我乜魚都食。另外因個人情意結、嗌左個「日式炸豆腐」($48)食左一半的「漁吉特選丼」太餓了、食左一半先記得未影相🤦🏻‍♂️魚生飯其實都無咩好講的、籠統啲只可以用「新鮮」同「唔係好新鮮」黎評價。但呢度個漁生飯、我頗喜歡個壽司飯底、對我黎講、個飯底先係主角、魚生反而係飯既調味。我建議大家食魚生飯時、不仿落少啲鼓油及芥辣,輕輕系成碗飯上面淋一個圈就夠了。享受一下果種微腥的鮮味,即使魚生的料並非是高級貨、都會食得出三文魚的油脂味、鰻魚的甜味、及每粒魚籽咬破後的魚油味等...一邊食個飯一邊飲佢個無限任飲麵鼓

漁吉特選丼

食左一半的「漁吉特選丼」
太餓了、食左一半先記得未影相🤦🏻‍♂️

任飲麵鼓湯

一邊食個飯一邊飲佢個無限任飲麵鼓湯實在是一大享受(但小心飲到飽)

記得我呢世人第一次食日式炸豆腐,並非系香港和日本、而係系加拿大的all you can eat日本餐。薄薄的炸粉包住細細啖一口豆腐、若非有湯汁浸住、我仲以為係普寧豆腐

但兩者的味道都令我愛上這味菜、所以在我肌寒交逼之際系menu 見到呢味菜、即使明知食完個飯會好飽都忍唔住要叫一客。

(漁吉版的)日式炸豆腐

可能為左要襯番個價、每粒豆腐都好大磚...
而面頭被炸得金黃鬆脆的係櫻花蝦,剩食櫻花蝦係無味的、而且同其他店的炸豆腐唔一樣,並無湯汁浸住、取而代之有一碟類似天婦羅汁咁既調味汁。

日式炸豆腐

個人偏好並不喜歡呢個style既日式炸豆腐。但如果識玩現場調味的話,落啲七味粉可能會唔錯的,但我無試。

總結:

專精食魚生飯,漁吉係一間相當唔錯的魚生飯店。但小食配菜等、就要多啲冒險精神和包容了。永遠都欣賞呢間夜收(收23:00)魚生飯店。雖然店員的態度近年有啲茶餐廳化、但未之於好影响食客心情。

最後提一提大家、佢地公司規矩係過左$300先有得碌visa、其他電子結帳系統都無。所以好似我咁只食到二百幾既朋友記得袋定現金🙃
2019-11-09
漁吉特選丼
任飲麵鼓湯
  • 豪快海鮮丼
  • 麵豉湯
  • 海膽三文魚子丼
2019-11-22 22 瀏覽
門口裝修好有日本風店內設有多款魚生丼以及小食。座位設有無限的味噌湯,湯非常的鮮美而且用了暖壺存放店內設有期間限定餐牌,小食,精選刺身以及丼飯餐牌。黃金伊勢海老丼(期間限定) $238丼飯一黎到,已經被巨大的海老吸引著。同時,亦聞到很香的黑松露味道🤤因為有大量的黑松露滑蛋蓋飯,飯入面都有大量的海老肉,整個口感都非常豐富👍🏻丼飯的份量亦很多海膽三文魚籽丼 $208丼飯入面梗係有海膽同三文魚籽,佢仲會配有原隻雞蛋黃🥚我個人十分喜愛用雞蛋黃撈飯食,再加埋海膽或者三文魚籽都好好食,個個味道絕對不會很單調。平時唔多食生野嘅我,今次都食左好多🙆🏻‍♀️蒜香厚切牛舌 $42呢個價錢有咁嘅份量,絕對係CP值超高👍🏻而且牛舌上有滿滿的蒜香片,令到味道更濃😋而且口感更加豐富。鐘意食牛舌的你,我絕對推薦呢個厚切牛舌
門口裝修好有日本風

店內設有期間限定餐牌,小食,精選刺身以及丼飯餐牌。

黃金伊勢海老丼(期間限定) $238

海膽三文魚籽丼 $208

蒜香厚切牛舌 $42
  • 漁吉特選丼
  • 海膽三文魚籽丼
  • 蒜香厚切牛舌
2019-11-21 33 瀏覽
相信近排大家都唔想食放題,等我今日介紹大家食返d亂世佳餚。呢間丼飯店有兩個最出名ge丼飯,分別係龍王丸同蟹王丼,望住餐牌都流晒口水。一場黎到當然要食下招牌ge丼飯。呢到仲有期間限定ge時令丼飯,所以我最後決定一試招牌ge龍王丸同期間限定ge蟹三味丼。龍王丸,顧名思義龍王就係主角,見到咁大隻龍蝦頭,果然稱得上係龍王!龍王ge頭多肉多膏,千祈唔好為左儀態而放棄咁好ge享受。丼飯加入左蛋黃醬,邊食邊有種花之戀壽司ge既視感。蟹三味丼作為期間限定當然都唔輸蝕,如果大家趕得切去食,我都會推介蟹三味丼,因為丼飯上面有三款唔同蟹肉,款款都甜美鮮嫩。建議大家可以先試原味,再試加青檸汁,個人傾向加青檸汁,令呢個丼飯同蟹肉更清新開胃,突出鮮味。除左丼飯,呢到仲有唔少小食,我最後揀左蒲燒鰻魚(半條)。上碟ge時候已經切好,一口就可以品嚐,隨碟附上山椒,但個人認為原汁原味已經好好味。呢間丼飯店仲有一大亮點,就係佢免費無限任添ge麵鼓湯。同一般係香港ge日本餐廳飲到ge麵鼓湯唔同,由於加入左木魚碎,令麵鼓湯飲落有陣陣魚香,用暖水壺倒出,味道溫度恰到好處,令人不能自拔,瘋狂添飲!
相信近排大家都唔想食放題,等我今日介紹大家食返d亂世佳餚。

2019-11-20 33 瀏覽
又入九龍城,今次唔食泰國菜,試下呢間人氣旺店先👯‍♀️兩點去到都仲要排隊,真係好勁◆Summary◇每張檯都有一壺味噌湯,無限任添,冬天飲就最啱啦,暖笠笠🔥丼飯選擇幾多,味道都唔錯,份量仲幾大🐷期間限定最吸引,推介🥢蟹三味丼,下次要試下🥢黃金伊勢海老丼,整體性價比中高🆙————————————————————1️⃣◆#蟹三味丼◇HKD238⚠️期間限定‼️蟹腳x松葉蟹肉x蟹膏蟹肉滿滿一碗蟹肉,毫不吝嗇啖啖蟹肉 淡淡的海鮮味🌊蟹控表示超級滿足💕呢個價,超抵💰2️⃣◆#海膽三文魚籽丼◇HKD208三大舊海膽🐟成碗三文魚籽好似唔駛錢咁,勁大方篤穿蛋黃,撈勻🍚海膽味道濃郁又唔腥加埋蛋漿浸潤的三文魚籽又香又滑溜,有海膽嘅軟滑,又有三文魚籽嘅鹹香🤤3️⃣◆#清酒煮大蜆◇HKD42五隻大蜆夠晒肥美清酒味道好濃仲有幾條粉絲,吸收左清酒嘅味道煙韌得來仲好香

◆Summary◇
每張檯都有一壺味噌湯,無限任添,冬天飲就最啱啦,暖笠笠🔥

1️⃣◆#蟹三味丼◇HKD238
⚠️期間限定‼️
蟹腳x松葉蟹肉x蟹膏蟹肉
滿滿一碗蟹肉,毫不吝嗇
啖啖蟹肉 淡淡的海鮮味🌊
蟹控表示超級滿足💕
呢個價,超抵💰

2️⃣◆#海膽三文魚籽丼◇HKD208
三大舊海膽🐟成碗三文魚籽
好似唔駛錢咁,勁大方
篤穿蛋黃,撈勻🍚
海膽味道濃郁又唔腥
加埋蛋漿浸潤的三文魚籽
又香又滑溜,有海膽嘅軟滑,又有三文魚籽嘅鹹香🤤
清酒煮大蜆

3️⃣◆#清酒煮大蜆◇HKD42
五隻大蜆夠晒肥美
清酒味道好濃
仲有幾條粉絲,吸收左清酒嘅味道
煙韌得來仲好香
2019-11-18 24 瀏覽
【蟹三味】 HKD238【海膽三文魚籽丼】 HKD208【海膽天婦羅】 HKD98九龍城真係一個好多好野食嘅地方,串燒🍢沙嗲鍋,泰國菜應有盡有。不過食丼飯就係第一次。我地👫嗌左蟹三味同海膽三文魚籽丼,兩款都好足料好澎湃🤩份量方面絕對對得住個價錢。蟹三味🦀有蟹肉,蟹膏蟹肉,蟹腳同蟹籽。蟹膏蟹肉比平時淨蟹膏冇咁濃烈同重口味,不過依然好出色。最緊要係所有蟹肉同蟹腳都唔係晦晦爛爛👍🏻 而海膽三文魚籽丼,海膽足足有三大舊😍食落好鮮甜冇臭味,放入口有點融化嘅感覺。另外,小食我地嗌左海膽天婦羅,非常新奇,所以特登試下。雖然炸完之後,海膽係保持唔到原本嘅質感,會變得偏硬身。不過依然都係食到海膽味,點少少柚子鹽同天婦羅汁,食落好舒服,冇咁油膩。最後提提大家,記得試下依度嘅麵鼓湯呀😉雖然係一早沖定放係湯壺入面,不過都keep到夠熱♨又夠濃味😋
【蟹三味】 HKD238
【海膽三文魚籽丼】 HKD208
【海膽天婦羅】 HKD98

2019-11-15 27 瀏覽
漁吉老闆推行港人港店計劃,旨在聯繫大家,保留特色良心店。每一間合作小店都由老闆親自拜訪及做FC。計劃既$5飯卡可用於合作既黃店,收入扣除小數成本後會捐到支持這場運動的不同機構,好有意義🙏講番野食先😋-🍱 《限定》蟹三味//阿拉斯加蟹腳/香箱蟹肉/松葉蟹肉/蟹籽//足料!每一啖都食到兩種蟹肉同蟹籽,蟹肉肉質鮮甜,有一半蟹肉撈左蟹膏好香😗好滿足-🍱 海膽三文魚籽丼//海膽/三文魚籽/原隻雞蛋黃/蟹籽//海膽肥美,表面用火槍燒過,食落甜中帶點苦。啖啖魚籽蟹籽撈飯,加埋蛋黃同青檸汁,色香味俱全🥰-🍖 唐揚炸雞塊新鮮即炸,皮脆多肉汁,唔似出面既萬年油同多粉炸雞👍-✅店內麵鼓湯任飲✅避免浪費,食量細可叫少飯
講番野食先😋
🍱 《限定》蟹三味
//阿拉斯加蟹腳/香箱蟹肉/松葉蟹肉/蟹籽//

🍱 海膽三文魚籽丼
//海膽/三文魚籽/原隻雞蛋黃/蟹籽//

🍖 唐揚炸雞
新鮮即炸,皮脆多肉汁,唔似出面既萬年油同多粉炸雞👍

✅店內麵鼓湯任飲
✅避免浪費,食量細可叫少飯
2019-11-14
  • 海膽三文魚籽丼
2019-11-15 24 瀏覽
💁🏻‍♀️ 漁吉海鮮丼專門店 (九龍城) 🍴-九龍城雖然地方細,但真係臥虎藏龍。前排去咗一間高質日本小店,材料超級新鮮,非常值得一試。👍🏻👍🏻仲要有無限量供應麵豉湯飲, CP值極高蟹王丼($238 )聽老闆講,呢個係招牌菜,最啱鍾意食蟹嘅朋友仔,一上菜就見到成個碗都係蟹肉,材料豐富,包括松葉蟹肉、海膽、三文魚子、蟹子,蟹腳非常之鮮甜,啖啖肉,絕不偷工減料,撈埋啲海膽同蟹子一齊食,真係oishi🥰🥰漁吉特選丼($198)如果有選擇困難症嘅朋友,一定要叫呢一個丼,真係包羅萬有,啲魚生滿到瀉,有三文魚 油甘魚、星鰻、帆立貝、三文魚子、蟹子、櫻花魷魚 🦑、赤蝦、左口魚邊,$200唔使就食到咁多種魚生,去邊度搵,重點係真係好新鮮,係會食到有海水味,超級推介!蒲燒鰻魚( 半條)( $88 )驚食唔飽嘅朋友,可以叫埋呢度嘅小食,同樣高質,呢個蒲燒鰻魚,燒到外脆內軟,加埋甜甜地嘅秘製醬汁,食到停唔到口😇/📍 漁吉海鮮丼專門店 (九龍城)#九龍城 衙前圍道84號地下A舖-
💁🏻‍♀️ 漁吉海鮮丼專門店 (九龍城) 🍴

蟹王丼($238 )

漁吉特選丼($198)

蒲燒鰻魚( 半條)( $88 )

📍 漁吉海鮮丼專門店 (九龍城)
#九龍城 衙前圍道84號地下A舖

2019-11-10 8 瀏覽
好野👏🏻👏🏻今日朋友帶我食日式丼飯,小店裝修得好有日本風!一入到舖頭老闆就即刻教我地飲返碗面豉湯先,每枱有一壺,要先搖一搖等入面材料均勻疘先再倒啲湯出黎,暖一暖胃😌.首先有蟹三味丼🦀秋天係蟹當造既時間,滿滿既蟹肉令人流晒口水🤤松葉蟹肉同蟹腳,仲有爆棚既蟹籽!啖啖肉咁好鮮味,最好食係蟹腳啊好甜🙂漁吉特選丼岩晒貪心既我,咩都想試嘛😂😂😂三文魚、油甘魚、星鰻、帆立貝、海膽、三文魚籽、櫻花魷魚、赤蝦、蟹籽,勁多!鐘意食鰻魚既朋友一定愛上,海膽同帶子都微微用火槍燒過,所以好香口亦避免左全部魚生都凍冰冰咁;櫻花魷魚躲埋左係飯入面,超煙韌啊好食!三文魚尙算厚切,油甘魚食落質素不錯👏🏻整體豐富都係高質之選😍😍😍

漁吉🐟特色魚生丼飯小店😗.三色蟹皇丼🦀🍚秋風起就係蟹蟹當造既時間嚕🦀😙整返個蟹丼係常識吧‼️三色蟹皇丼有齊松葉蟹肉同蟹腳,飯既面層落左好多蟹籽😌蟹肉既份量都相當之多,有兩種添啊😙,一絲絲啖啖肉咁😋,可以加少少青檸增加鮮味🍋,蟹腳都有三大條夠晒滋味!仲有一件玉子添yummy🥚.漁吉特選丼🐟🍚有三文魚、油甘魚、星鰻、帆立貝、海膽、三文魚籽、櫻花魷魚🦑、赤蝦🦐、蟹籽如果想試多幾款餸,簡漁吉特選丼就岩晒啦‼️🐟🍚海膽微微用火槍燒過,更添入口即溶感覺;星鰻都好長的啊😌;櫻花魷魚呈黏身夠煙韌,又整得幾入味😋,當然唔少得隻大赤蝦🦐啦!咁多種魚生mix埋口感非常豐富,推薦呢款啊🤗.鹽燒牛舌🔥🐮最後點左個小食,鹽燒牛舌外層燒至少少脆,入面則係幾淋既,灑上蔥同蒜粉調味,略嫌本身鹹左少少,不過整體份量幾大好岩share😌.面豉湯🥣好特別啊每枱有一壺,要先搖一搖再倒湯出來,又真係幾清幾好飲,可以飲多幾碗啊😙
漁吉🐟特色魚生丼飯小店😗
三色蟹皇丼🦀🍚
漁吉特選丼🐟🍚
鹽燒牛舌🔥🐮
面豉湯🥣
--------📍超足料日本丼飯! -- 漁吉今日同朋友去開九龍城就順便一齊食埋晚飯先返屋企🙊之前已經聽聞呢間小店嘅魚生飯唔錯 去開呢頭就試下先!😝-------⭐蟹三味($238)賣相好靚💛松葉蟹肉,香箱蟹肉,蟹腳,蟹子鋪滿晒飯面 多到就黎漏出黎咁滯😂😂蟹肉食落鮮美 撈埋日本珍珠米真係好正呀 啖啖飯都有肉 加埋蟹子仲豐富咗口感👍另外玉子燒都幾高質 又厚又好有蛋香 我同朋友都覺得好正😍--------⭐漁吉特選丼($188)呢個飯啱曬有選擇困難症嘅朋友😂可以一次過試好多款海鮮 有三文魚 油甘魚 星鰻 帆立貝 海膽 三文魚子 櫻花魷魚 赤蝦 蟹子 左口魚邊....咁多😂😂小編樣樣都有試 刺身鮮甜👍星鰻燒得香口 但肉質未算好肥美🙊但總體係十分唔錯!!-------⭐蒜香厚切牛舌($42)牛舌燒到好香 仲有好多蒜粒😍正!⭐-------總括黎講係幾足料 食材新鮮 而且麵豉湯係可以免費refill架! 雖然食物定價稍高 但值得一試🙊--------店鋪資料名稱:漁吉海鮮丼專門店地址: 九龍城衙前圍道84號地下A舖

📍超足料日本丼飯! -- 漁吉
-------
⭐蟹三味($238)
--------
⭐漁吉特選丼($188)
-------
⭐蒜香厚切牛舌($42)
牛舌燒到好香 仲有好多蒜粒😍正!⭐
店鋪資料
名稱:漁吉海鮮丼專門店
地址: 九龍城衙前圍道84號地下A舖
2019-11-04
2019-11-09 17 瀏覽
📍 漁吉海鮮丼專門店 (九龍城)(深黃店)平日好少過去九龍城食嘢,不嬲都知好多小店🤭今日去咗一間日式料理小店,個裝修同門面都幾似日本d餐廳。🔻溫泉蛋炸雞沙律$48又係勁大碟炸雞好好味,沙律菜新鮮juicy,好抵呀!🔻蟹三味 松葉蟹肉 香箱蟹肉 238 超級超級大碗,每款有330克米飯,相當於3碗飯,上面啲刺身份量足。海膽好新鮮,蟹肉份量都好足夠🔻漁吉特選$198有三文魚海膽 赤蝦蟹子帆立貝櫻花魷魚左口魚 總之咩都有,海膽超新鮮,其他配料都好新鮮記得要小飯,又係超級大碗。🔻仲有個麵豉湯無限飲,好飲唔會太咸!推介指數:😇😇😇😇😇😇7.5/10地址:九龍城衙前圍道84號地下A舖人均消費:埋單$400幾 其實可以三個人食!
📍 漁吉海鮮丼專門店 (九龍城)(深黃店)
平日好少過去九龍城食嘢,不嬲都知好多小店🤭
今日去咗一間日式料理小店,個裝修同門面都幾似日本d餐廳。

🔻溫泉蛋炸雞沙律$48
又係勁大碟炸雞好好味,沙律菜新鮮juicy,好抵呀!

🔻蟹三味 松葉蟹肉 香箱蟹肉 238

🔻漁吉特選$198
記得要小飯,又係超級大碗。

🔻仲有個麵豉湯無限飲,好飲唔會太咸!

推介指數:😇😇😇😇😇😇7.5/10
地址:
九龍城衙前圍道84號地下A舖
人均消費:埋單$400幾 其實可以三個人食!

2019-11-09 34 瀏覽
竟然🤰🏻都可以出現喺海鮮丼店咁夠薑😳 多得呢度11月新出嘅期間限定丼竟然有熟食選擇😆 好開心㗎呢~🥳 兼且呢間係黃店,黃色經濟圈你懂的😉💛🍻小食: 炸芝士年糕 $38 炸三文魚鰭 $38炸物嘅炸法相當熱氣脆口,三文魚鰭嘅炸皮稍為厚身少少,不過裡面嘅魚肉同魚油keep到好軟滑,芝士年糕亦好煙韌~🦞期間限定丼: 黃金伊勢海老丼 $238就係佢喇~所謂黃金,姐係黑松露炒蛋,估佢唔到仲要落埋黑松露,好香口😋另加原隻切粒龍蝦,個量都幾多~連頭連尾上碟更加適合「相機食先」嘅原則😂😂😂龍蝦頭仲收埋好多膏🧡🐮常規丼: 海膽三文魚籽丼 $208海膽加三文魚籽加生蛋黃加蟹籽,加埋就係我100%唔試得嘅組合🤣老公表示刺身都好鮮甜👍🏻唯獨個飯比較硬身,唔夠軟熟,可以改善吓💪🏻餐牌:

炸芝士年糕、炸三文魚鰭

🍻小食: 炸芝士年糕 $38 炸三文魚鰭 $38