2019-11-22 22 瀏覽
門口裝修好有日本風店內設有多款魚生丼以及小食。座位設有無限的味噌湯,湯非常的鮮美而且用了暖壺存放店內設有期間限定餐牌,小食,精選刺身以及丼飯餐牌。黃金伊勢海老丼(期間限定) $238丼飯一黎到,已經被巨大的海老吸引著。同時,亦聞到很香的黑松露味道🤤因為有大量的黑松露滑蛋蓋飯,飯入面都有大量的海老肉,整個口感都非常豐富👍🏻丼飯的份量亦很多海膽三文魚籽丼 $208丼飯入面梗係有海膽同三文魚籽,佢仲會配有原隻雞蛋黃🥚我個人十分喜愛用雞蛋黃撈飯食,再加埋海膽或者三文魚籽都好好食,個個味道絕對不會很單調。平時唔多食生野嘅我,今次都食左好多🙆🏻‍♀️蒜香厚切牛舌 $42呢個價錢有咁嘅份量,絕對係CP值超高👍🏻而且牛舌上有滿滿的蒜香片,令到味道更濃😋而且口感更加豐富。鐘意食牛舌的你,我絕對推薦呢個厚切牛舌
門口裝修好有日本風

店內設有期間限定餐牌,小食,精選刺身以及丼飯餐牌。

黃金伊勢海老丼(期間限定) $238

海膽三文魚籽丼 $208