2024-03-11 23 瀏覽
Dinner for Two $508是日餐湯x2蘑菇忌廉湯,湯偏濃稠,蘑菇味好香餐包都好用心預備咗三款小麵包,有方包,蒜蓉包,麥包,三款都烘到脆口。前菜:白酒忌廉煮青口份量充足,青口既肉都好大舊。A5 招牌柚子脆皮德國豬手豬手本身已經起晒骨,切好一塊塊方便進食。個脆皮就好似食薯片咁脆,但裡面既肉質唔會硬,半碟仲有黃芥辣同埋德國酸菜。-B3 蟹肉海鮮龍蝦汁蟹籽天使麵佢嘅汁同埋啲麵配合得不錯,蟹肉海鮮足夠弓,麵本身都唔會煮到斷開晒,仲有大量蟹籽喺面頭,份量好大,兩個人一定夠。呢度仲有手工啤酒,其他特色飲品。位置係德福商場條食街既尾位,唔難搵。

Dinner for Two $508

是日餐湯x2
蘑菇忌廉湯,湯偏濃稠,蘑菇味好香

前菜:
白酒忌廉煮青口
份量充足,青口既肉都好大舊。

A5 招牌柚子脆皮德國豬手
豬手本身已經起晒骨,切好一塊塊方便進食。

B3 蟹肉海鮮龍蝦汁蟹籽天使麵

呢度仲有手工啤酒,其他特色飲品。
位置係德福商場條食街既尾位,唔難搵。
  • 柚子脆皮豬手
  • 白酒忌廉煮青口
其實之前午餐都食過呢間覺得幾好,見到佢而家主打隻燒雞同軟殼蟹海鮮煲幾吸引就放工來試下晚餐~❤️原隻脆皮威士忌酒香燒雞 $198未上碟都聞到勁香,而且隻雞都幾大隻,2-4人share 都ok,一咬落隻雞髀度真係驚艷左,果皮又薄又脆,雞肉係好嫩滑juicy,就算之後食雞胸部分都唔hi,成隻都好食,佢有甜酸醬俾你點,但就咁食都好夠味❤️原隻軟殼蟹海鮮煲 $108雖然望落去個煲唔係好大,但係料做得好足架!大大隻軟殼蟹下面有魷魚、蜆、青口、紐倫堡腸片、煙燻腸片,佢個蕃茄汁底都好惹味😆軟殼蟹應該分開整臨上碟先放落去keep到脆而且有蟹膏👍🏻蒜蓉包有三小片,就咁食定點汁都一樣咁正藍蟹肉芝士焗蟹蓋蝦頭膏意大利飯 $182佢成個蟹蓋裏面都係蟹肉,上面鋪滿芝士,而家個蓋都唔算細,啖啖肉好食~喜歡意大利飯煮得岩岩好,係個人鐘意嘅偏淋口感,個汁好重奶油味,亦有青紅黃椒粒同飯一齊食都好夾總結:雖然意大利飯相對貴啲,但佢推廣嘅燒雞同軟殼蟹海鮮煲真心抵食,好味又唔貴,如果係附近活動開嘅朋友絕對可以一試~地址:九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下G196-199號舖評分(5⭐️為最高):環境:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️

❤️原隻脆皮威士忌酒香燒雞 $198

❤️原隻軟殼蟹海鮮煲 $108

藍蟹肉芝士焗蟹蓋蝦頭膏意大利飯 $182

評分(5⭐️為最高):
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️

如果喜歡我地嘅餐廳食野情報就follow@我地 hkfoodie_90s_couple啦~

#food #foodie #foodlover #foodblogger#hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodblog #hkfoodlover #hkfoodstagram#食好西 #香港美食指南 #吃貨#九龍灣美食 #hkfoodie_90s_couple_九龍灣搵食
2024-03-10 45 瀏覽
呢日同大少、小妹嚟到九龍灣食晚餐。依間餐廳之前都嚟過,嘢食好好味。佢工業風嘅設計,天花吊住一架架飛機,又有燈泡,同埋唔同特色嘅油畫,好有格調!柚子脆皮豬手:豬手外皮酥脆,搭配柚子的酸甜風味,為整道菜增添了新鮮感。豬肉質地軟嫩多汁,完美地融合了柚子的香氣,每一口都帶來令人滿足的口感。香煎蘆筍鵝肝牛肝菌意大利飯:香煎的蘆筍、鵝肝和牛肝菌搭配在一起,為這道菜帶來豐富的層次和口感。意大利飯煮得恰到好處,每一粒米飯都充滿了濃郁的芝士和野菌味。燒羊架:羊肉經過精心的燒烤,外表金黃酥脆,內裡嫩滑多汁。肉質鮮美,帶有獨特的羊肉香氣,每一口都能品味到豐富的風味。燒茄子:茄子經過燒烤後,外皮烤得微焦,內部保持著柔軟的質地。茄子的天然甜味和燒烤的香氣相互融合,十分美味。丁香肉桂檸蜜:以丁香、肉桂和檸檬為主要味道,口感柔軟順滑,甜度適中,而且帶有微微的酸味,讓人回味無窮。

柚子脆皮豬手:

丁香肉桂檸蜜
香煎蘆筍鵝肝牛肝菌意大利飯
燒羊架+燒茄子
丁香肉桂檸蜜
今日同朋友去咗九龍灣淘大廣場食一間叫Super Normal嘅西餐廳,餐廳嘅裝修、環境、燈光都幾有氣氛。我哋嗌咗白酒煮法國藍青口配蒜蓉包、原隻脆皮酒香燒雞、蒜片紅椒藍蟹肉扁意粉同厚切牛舌芯。青口嘅份量好夠,隻隻都幾肥美,用白酒、奶油同洋蔥碎煮成嘅白汁同青口好夾,香脆蒜蓉包配埋白汁一齊食真係好好食。脆皮燒雞係原隻連埋雞頭一齊燒,餐廳好貼心咁提供咗膠手套,食完唔會整污糟對手,燒雞嘅皮燒到好香脆,令到戒咗食雞皮嘅我都忍唔住口食埋d皮,戴住手套可以手撕雞肉,啖啖嘅雞肉仲保持到多汁嫩滑,唔會燒到太過火候,配埋一個酸酸甜甜嘅燒汁一齊食開胃,基本上食完隻雞已經好飽。蟹肉扁意粉喺一個幾乾身嘅炒意粉,啖啖蟹肉嘅份量都唔少,配菜有蒜片、紅椒同蘑菇,個扁意粉有少少辣味幾惹味。燒牛舌芯燒得好香口,牛舌芯切得幾厚身,所以咬落去幾有口感。幾推介經開九龍灣嘅朋友嚟試一試!📍九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下G196-199號舖位置就腳:🍊🍊🍊🍊🍊餐廳環境:🍊🍊🍊🍊食物味道:🍊🍊🍊🍊整體CP值:🍊🍊🍊🍊🍊

📍九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下G196-199號舖
厚切牛舌芯
原隻脆皮酒香燒雞
蒜片紅椒藍蟹肉扁意粉
2024-03-08 10 瀏覽
SuperNormal九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下G196-199號舖味道指數:⭐⭐⭐⭐⭐抵食指數:⭐⭐⭐⭐⭐環境指數:⭐⭐⭐⭐服務指數:⭐⭐⭐⭐食物推介:柚子脆皮豬手 $178,軟殼蟹海鮮煲 $108,三重奏芝士牛肉漢堡 $106,Flower Ball $62柚子脆皮豬手:豬手由麥啤慢煮24小時,每天限量20隻,柚子的酸味能夠中和豬手的油膩感,而豬手的肉質鮮美,帶有豐富的香味和肥美的口感,與柚子的酸甜味完美融合。每一口都散發出誘人的香氣和令人愉悅的味道,令人難以忘懷!😄😄😄軟殼蟹海鮮煲:原隻軟殼蟹、龍蝦粒、青口、魷魚、煙肉和肉腸,還配有蒜蓉包,多種配料共冶一爐。軟殼蟹蟹肉很鮮美,軟殼有脆爽口感,散發出一股濃郁的蟹香,味道一流!👍👍👍三重奏芝士牛肉漢堡:採用高品質的安格斯牛肉製成漢堡,並配以三種不同類型的芝士,為漢堡增添了豐富的口感和風味。牛肉漢堡排的質地鮮嫩多汁,烹調得宜的牛肉帶有微妙的煙燻味,加上粗身香脆炸薯條,令人滿足!😍😍😍Flower Ball:美味的Cocktail,由蘋果汁、茉莉梅酒、檸檬汁、蜂蜜和蘇打水製成,有豐富的果香和芳香清新的味道,盛載的杯子好像棷子殼,
SuperNormal

味道指數:⭐⭐⭐⭐⭐
抵食指數:⭐⭐⭐⭐⭐

環境指數:⭐⭐⭐⭐

服務指數:⭐⭐⭐⭐

Flower Ball:美味的Cocktail,由蘋果汁、茉莉梅酒、檸檬汁、蜂蜜和蘇打水製成,有豐富的果香和芳香清新的味道,盛載的杯子好像棷子殼,賣相華麗,飲得開心!😋😋😋
2024-03-07 10 瀏覽
已經第二次過嚟這間餐廳食飯了,依然沒有令我失望😍😍 今次點咗佢哋最新出嘅燒雞🤤🤤黑醋鵝肝牛肉漢堡🍔-$148 我係超超超超級鍾意食漢堡包的😍😍呢個漢堡包嘅水準十分之高用料亦都十分之多,包面唔會太乾軟硬程度啱啱好,裏面有鵝肝黑醋同埋安格斯牛扒,一啖咬落去十分之幸福😍😍原隻酒香脆皮燒雞😍😍- $198 呢個每日只係供應15隻,而且係用威士忌浸足八個鐘,所以咬落去嘅時候雞皮十分之脆雞肉十分之軟,一啲都唔會有乾爭爭嘅感覺連雞胸十分之滑😍😍👍👍羊架-$78這個算是串燒的類別,有兩件羊架肥瘦適中,而且肉汁飽滿👍👍😍雞腎串燒-$18人均:$250地址:SuperNormal (淘大商場2期) (九龍灣)九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下G196-199號舖

黑醋鵝肝牛肉漢堡🍔-$148

原隻酒香脆皮燒雞😍😍- $198
😍👍👍

羊架-$78
這個算是串燒的類別,有兩件羊架肥瘦適中,而且肉汁飽滿👍👍😍

雞腎串燒-$18

人均:$250
地址:SuperNormal (淘大商場2期) (九龍灣)
2024-03-07 13 瀏覽
呢日唔想煮飯,帶咗大大同細細行去附近淘大食嘢。今次再嚟呢間西餐廳,因為佢哋實在太鍾意食呢度嘅豬手。而且呢間餐廳,氣氛一流,食物高質又抵食,所以再嚟幫襯。柚子脆皮豬手:柚子脆皮豬手以柚子的香氣和脆皮為特色,搭配著豬手的鮮嫩肉質,口感豐富的又清新。美國西冷牛扒:外層呈現出美味的炭燒外皮,內部保持著多汁的口感,肉質鮮嫩,並且帶有濃郁的牛肉風味,正!蒜片紅椒藍蟹肉扁意粉:蟹肉的鮮甜與紅椒的辛辣完美結合,加上扁意粉的質地細緻,能更有效地吸收醬汁,使得整體口感更為濃郁。菠蘿荔枝四季春茶:清新又爽口的飲品,這款茶飲結合了菠蘿和荔枝的甜美風味,帶來了一種水果的香氣和清新感。

柚子脆皮豬手:

美國西冷牛扒:

蒜片紅椒藍蟹肉扁意粉:

菠蘿荔枝四季春茶:
淘大商場都幾多食肆,今晚同屋企人試吓呢間酒吧餐廳,呢度嘅氛圍幾relax,食客都多。今晚想試吓佢哋招牌脆皮德國鹹豬手。我哋叫咗Dinner For Two $508🍵蘑菇忌廉湯味道濃郁!🥖自家製牛油餐包新鮮香脆!🍽️ 白酒忌廉煮青口忌廉鋪滿青口,味道好夾,唔錯!🍽️ 招牌柚子脆皮德國豬手柚子的酸爽和豬手的鮮嫩,再加上脆皮的口感,推呀🤤!🍽️ 芝士蘆筍鮮蝦牛肝菌意大利飯牛肝菌嘅濃郁香氣、鮮蝦嘅鮮美海鮮風味、蘆筍嘅清爽口感以及芝士嘅濃郁滋味,口感都幾豐富。

🍵蘑菇忌廉湯
味道濃郁!

🥖自家製牛油餐包
新鮮香脆!

🍽️ 白酒忌廉煮青口
忌廉鋪滿青口,味道好夾,唔錯!

🍽️ 招牌柚子脆皮德國豬手
柚子的酸爽和豬手的鮮嫩,再加上脆皮的口感,推呀🤤!

🍽️ 芝士蘆筍鮮蝦牛肝菌意大利飯
2024-03-03 18 瀏覽
Super Normal來淘大花園探完朋友必嚟再訪德國豬手😄做特價呀原價$228 現做特價$178(每日20隻)呢度嘅豬手是用麥啤酒柚子浸,外皮酥脆豬手食落嫩滑多汁,配上蜜糖芥末醬,入口更清新開胃,唔似德國豬手咁乾咁咸🤣鮮蝦帶子牛油果他他配香橙油醋汁$108層次分明蝦粒帶子粒新鮮甜美,牛油果香滑,蟹子脆卜卜入口百感交集停唔到口日本刺身級帶子龍蝦汁意大利飯 $158主角 2 大粒刺身帶子,煎得好香仍保持到鮮甜嫩滑,還有多件爽口蝦肉,意大利飯軟硬適中,龍蝦汁有白酒香味比較濃厚😋
Super Normal
來淘大花園探完朋友
必嚟再訪德國豬手😄
做特價呀
原價$228 現做特價$178(每日20隻)
呢度嘅豬手是用麥啤酒柚子浸,
外皮酥脆
豬手食落嫩滑多汁,
配上蜜糖芥末醬,
入口更清新開胃,
唔似德國豬手咁乾咁咸🤣

鮮蝦帶子牛油果他他
配香橙油醋汁$108
層次分明
蝦粒帶子粒新鮮甜美,
牛油果香滑,
蟹子脆卜卜
入口百感交集
停唔到口

日本刺身級帶子龍蝦汁意大利飯 $158
主角 2 大粒刺身帶子,
煎得好香仍保持到鮮甜嫩滑,
還有多件爽口蝦肉,
意大利飯軟硬適中,
龍蝦汁有白酒香味
比較濃厚😋

• 麥啤浸柚子脆皮德國鹹豬手
  • 帶子牛油果沙律
【九龍灣•SuperNormal】@ππππππππππππππππππππππππππππππ九龍灣西式餐廳 豬手爆好食三文魚凱撒沙律柚子脆皮豬手青瓜薄荷青檸梳打三文魚凱撒沙律作為一道經典的意大利沙拉,本次三文魚凱撒沙律的創新之處在於將傳統的凱撒醬汁與煙燻三文魚的獨特滋味完美融合。新鮮的蔬菜床托著粉嫩的三文魚,不僅賞心悅目,也讓人食慾大增。醬汁的味道恰到好處,既保留了傳統愛沙尼亞凱撒醬的醇厚口感,也讓三文魚的鮮味得以突出。柚子脆皮豬手這道創意中菜結合了東方料理的微妙香氣與西方烹調的精緻工藝。豬手經過長時間慢煮,肉質軟嫩而不失嚼勁。外皮在最後階段烤至金黃酥脆,與內層的肉形成鮮明的對比,給人帶來難以抗拒的多層次口感。柚子的清新果香給這道菜帶來了一股清新的風味,有效中和了豬手的油膩,令人回味無窮。青瓜薄荷青檸梳打飲料選擇了一杯清爽的青瓜薄荷青檸梳打,這簡直是解膩良方。氣泡梳打的暢快口感搭配了薄荷的清涼及青檸的酸甜,可以說是完美結束這頓大餐的最佳選擇。綿密的泡沫中帶有青瓜的淡淡清香,喝下去既能清新口氣,也給身體帶來了一絲的涼意。在味蕾尚存餘韻的同時,也為整體用餐經驗畫下了一個完美的句點。餐廳
【九龍灣•SuperNormal】@

青瓜薄荷青檸梳打

餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥
服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄
食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾
性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 383(加一)
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#九龍灣美食 #SuperNormal #web3九龍灣
SuperNormal (淘大商場2期)
2024-02-29 20 瀏覽
平日嘅晚上呢間舖頭都人頭湧湧,性價比高,選擇多,仲有大梳化坐添👍😄食咗隻大豬手,隻豬手嘅皮真係好脆,熱辣辣新鮮焗出嚟,一定要趁熱食🐷啲肉都好肥美,好大嚿,啱晒鍾意食肉嘅我哋豬手下低有酸菜同埋沙律菜,再配合啲蜜糖芥末醬,goodest 🐽🐽另外叫咗一個傳統嘅Carbonara 🍝呢個意粉有好多醬汁 除咗煙肉仲有啲蘑菇 每一啖都有豐富嘅味道 😎啲餸仲多過啲意粉😛另外再叫咗個小食係洋蔥圈 都炸得幾香口🧅丁桂肉桂檸蜜🍋嗌咗杯熱嘅飲嚟清吓喉嚨,肉桂嘅味道都幾香,加埋檸蜜,飲得好舒服,女仔一定鍾意😁Yakult 士多啤梨🍓Strawberry, Rum, Yakult, Triple Sec你杯係益力多嘅Cocktail ,成大支益力多擺咗喺個杯上面,好有風味Rum 嘅味道都幾濃郁,原來同益力多都幾夾喎加埋大量嘅沙冰🍧 飲得好舒暢呀!

啲肉都好肥美,好大嚿,啱晒鍾意食肉嘅我哋

另外叫咗一個傳統嘅Carbonara 🍝
呢個意粉有好多醬汁 除咗煙肉仲有啲蘑菇
每一啖都有豐富嘅味道 😎
啲餸仲多過啲意粉😛

另外再叫咗個小食係洋蔥圈 都炸得幾香口🧅

Rum 嘅味道都幾濃郁,原來同益力多都幾夾喎
加埋大量嘅沙冰🍧 飲得好舒暢呀!

2024-02-29 16 瀏覽
鄰近九龍灣地下鐵站, 餐廳分室內及室外, 室內以英倫風裝修, 好型格, 餐廳氛圍好舒適,好CHILL.-超抵食又高質嘅德國咸豬手, 優惠價$178.0豬手用麥啤慢煮24小時, 豬手皮脆內軟, 一咬落去lok lok聲, 肉質細嫩鬆軟,肉汁豐富, 配上泰式秘製醬汁, 酸酸辣辣, 特別惹味, 口感層次豐富, 值得推介. -拿坡里肉腸 $108.0拿坡里肉腸肉味香濃, 蕃茄肉醬好香甜, 配埋外層酥脆並帶焦香的薄餅,愈嚼愈香, 超正-焦糖菠蘿 $36.0燒菠蘿面有一層簿簿脆皮嘅焦糖封住, 菠蘿極度鮮甜-手工啤酒 Quintine blond $64.0香濃麥味, body醇厚又夠凍小蜜蜂 $64.0帶有小麥香和清新橙皮的味道啤酒

-超抵食又高質嘅德國咸豬手, 優惠價$178.0

-拿坡里肉腸 $108.0

-焦糖菠蘿 $36.0
燒菠蘿面有一層簿簿脆皮嘅焦糖封住, 菠蘿極度鮮甜

-手工啤酒
Quintine blond $64.0
香濃麥味, body醇厚又夠凍

小蜜蜂 $64.0
帶有小麥香和清新橙皮的味道啤酒
2024-02-27 18 瀏覽
食豬手梗係去SuperNormal😆而家仲有二人晚餐$508已經有好多嘢食,前菜同埋煮食全部都係可以選擇👍🏻👍🏻而且仲有兩杯飲品🫶🏻🐖牛油餐包,餐湯🐖白酒忌廉煮青口(🥖🍞佢哋嘅餐包都好有誠意,有三款唔同(可能我比較鍾意食麵包😆餐跟南瓜湯~另外前菜我哋選擇咗白酒忌廉煮青口😋細細隻,但係肥嘟嘟😆好多忌廉汁)🐖柚子脆皮豬手(主菜,我選擇咗食豬手,不過他裏面仲有其他嘢可以選擇🤭我鍾意食佢哋嘅豬手佢哋係用麥啤24小時慢煮👍🏻👍🏻令豬皮更脆🔥上邊有一層淡淡柚子汁~好正😎)🐖蘆筍鮮蝦牛肝菌意大利飯(最後係蘆筍牛肝菌意大利飯,上面加咗一朵好靚嘅食用花❤️真係有好多蘆筍同埋牛肝菌😋)
食豬手梗係去SuperNormal😆

🐖牛油餐包,餐湯
🐖白酒忌廉煮青口

🐖柚子脆皮豬手

🐖蘆筍鮮蝦牛肝菌意大利飯
  • 麥啤浸柚子脆皮德國鹹豬手
  • 白酒忌廉煮青口
身邊嘅友人最近介紹咗呢間淘大嘅西餐廳🥳 西餐廳裝修似美式嘅酒吧餐廳 有室內同室外嘅位置麥啤浸泰式秘製汁脆皮德國鹹豬手呢個喺本月優惠美食 鹹豬手有兩款口味 泰式秘製醬汁或者柚子兩款口味🐷 我哋揀咗泰式秘製醬汁 呢個醬汁係有少少辣味🌶️ 呢個德國鹹豬手嘅外皮真係好脆 而皮下脂肪唔係好厚 豬手嘅肉比較實淨 點咗泰式醬汁之後 食落口唔會太過肥膩😝 仲有啲酸椰菜同埋沙律喺側邊香煎海鱸魚配意大利雲吞呢個海鱸魚煎得好香 食落口魚肉幾嫩滑🐟 底下嘅意大利雲吞有好多忌廉汁掛住 餡料就係菠菜同埋芝士🧀 成個口感好豐富 同埋呢碟都夠飽肚三重芝士安格斯牛肉漢堡安格斯牛肉漢堡好厚身 食落口又Juicy🐮 成個burger嘅口感好有層次 因為除咗有牛肉漢堡之外 仲有煙肉 🥓 番茄 生菜 沙律醬等嘅配料🍔 側邊仲有沙律同埋薯條🍟嚟呢間餐廳真係一定要食佢嘅豬手 果然係呢間餐廳嘅招牌菜啊😍

三重芝士安格斯牛肉漢堡
三重芝士安格斯牛肉漢堡

嚟呢間餐廳真係一定要食佢嘅豬手 果然係呢間餐廳嘅招牌菜啊😍
2024-02-26 11 瀏覽
SuperNormal 係一間位於九龍灣嘅德國餐廳🍴 相信大家平時都好少睇小編介紹德國菜😂 因為真係少機會可以食到 加上香港本身都冇咩德國餐廳🫡 不過呢間位於九龍灣嘅餐廳都係一個唔錯嘅選🤩🇩🇪🤘🏻.🐷麥啤浸柚子脆皮德國鹹豬手 酥脆肉味濃 外皮非常酥脆 浸啤酒同埋柚子仲加嘅酸甜味好出色 🤩分量嚟講 亦都可以話係好多🤣 多到根本兩個人食唔晒😂😂🤘🏻🤘🏻 而且仲搭配咗一啲酸菜 非常地道嘅食法.🐷安格斯牛肉漢堡配薯條 中間嘅牛肉幾juicy 😂😉牛味都幾香濃 漢堡包軟綿 口感ok 薯條炸得香脆 🍔 份量好多好滿足🍟🍟.🐷紐西蘭牛肉沙律 紐西蘭嘅牛肉新鮮清新 又爽口😂 而且啲菜感覺都幾新鮮 加埋啲醬就唔錯😗 作為一個下午茶嚟講份量啱啱好🤣.🐷 青瓜薄荷青檸梳打 🥒清新爽口嘅特色飲品 唔係周圍都可以飲得到 感覺個配搭好似聽到怪怪地 但係飲落又唔錯.🐷檸檬熱情果四季春茶 甜甜地嘅味道 加咗啲檸檬味中和一下 食完德國豬手飲返一啖真係好正🇩🇪.SuperNormal📍九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下G196-199號舖#吃貨日常#香港#茶餐廳#Cafe#西餐#中餐#日本菜#韓國菜#泰國菜#堂食#

🐷麥啤浸柚子脆皮德國鹹豬手
🐷安格斯牛肉漢堡配薯條
🐷紐西蘭牛肉沙律
🐷 青瓜薄荷青檸梳打 🥒
🐷檸檬熱情果四季春茶
SuperNormal
📍九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下G196-199號舖

#吃貨日常#香港#茶餐廳#Cafe#西餐#中餐#日本菜#韓國菜#泰國菜#堂食#好西#食#香港美食 #hkfoodie #foodiehk #九龍 #九龍好去處 #九龍美食