身邊嘅友人最近介紹咗呢間淘大嘅西餐廳🥳 西餐廳裝修似美式嘅酒吧餐廳 有室內同室外嘅位置麥啤浸泰式秘製汁脆皮德國鹹豬手呢個喺本月優惠美食 鹹豬手有兩款口味 泰式秘製醬汁或者柚子兩款口味🐷 我哋揀咗泰式秘製醬汁 呢個醬汁係有少少辣味🌶️ 呢個德國鹹豬手嘅外皮真係好脆 而皮下脂肪唔係好厚 豬手嘅肉比較實淨 點咗泰式醬汁之後 食落口唔會太過肥膩😝 仲有啲酸椰菜同埋沙律喺側邊香煎海鱸魚配意大利雲吞呢個海鱸魚煎得好香 食落口魚肉幾嫩滑🐟 底下嘅意大利雲吞有好多忌廉汁掛住 餡料就係菠菜同埋芝士🧀 成個口感好豐富 同埋呢碟都夠飽肚三重芝士安格斯牛肉漢堡安格斯牛肉漢堡好厚身 食落口又Juicy🐮 成個burger嘅口感好有層次 因為除咗有牛肉漢堡之外 仲有煙肉 🥓 番茄 生菜 沙律醬等嘅配料🍔 側邊仲有沙律同埋薯條🍟嚟呢間餐廳真係一定要食佢嘅豬手 果然係呢間餐廳嘅招牌菜啊😍

三重芝士安格斯牛肉漢堡
三重芝士安格斯牛肉漢堡