2024-02-26 11 瀏覽
SuperNormal 係一間位於九龍灣嘅德國餐廳🍴 相信大家平時都好少睇小編介紹德國菜😂 因為真係少機會可以食到 加上香港本身都冇咩德國餐廳🫡 不過呢間位於九龍灣嘅餐廳都係一個唔錯嘅選🤩🇩🇪🤘🏻.🐷麥啤浸柚子脆皮德國鹹豬手 酥脆肉味濃 外皮非常酥脆 浸啤酒同埋柚子仲加嘅酸甜味好出色 🤩分量嚟講 亦都可以話係好多🤣 多到根本兩個人食唔晒😂😂🤘🏻🤘🏻 而且仲搭配咗一啲酸菜 非常地道嘅食法.🐷安格斯牛肉漢堡配薯條 中間嘅牛肉幾juicy 😂😉牛味都幾香濃 漢堡包軟綿 口感ok 薯條炸得香脆 🍔 份量好多好滿足🍟🍟.🐷紐西蘭牛肉沙律 紐西蘭嘅牛肉新鮮清新 又爽口😂 而且啲菜感覺都幾新鮮 加埋啲醬就唔錯😗 作為一個下午茶嚟講份量啱啱好🤣.🐷 青瓜薄荷青檸梳打 🥒清新爽口嘅特色飲品 唔係周圍都可以飲得到 感覺個配搭好似聽到怪怪地 但係飲落又唔錯.🐷檸檬熱情果四季春茶 甜甜地嘅味道 加咗啲檸檬味中和一下 食完德國豬手飲返一啖真係好正🇩🇪.SuperNormal📍九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下G196-199號舖#吃貨日常#香港#茶餐廳#Cafe#西餐#中餐#日本菜#韓國菜#泰國菜#堂食#

🐷麥啤浸柚子脆皮德國鹹豬手
🐷安格斯牛肉漢堡配薯條
🐷紐西蘭牛肉沙律
🐷 青瓜薄荷青檸梳打 🥒
🐷檸檬熱情果四季春茶
SuperNormal
📍九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下G196-199號舖

#吃貨日常#香港#茶餐廳#Cafe#西餐#中餐#日本菜#韓國菜#泰國菜#堂食#好西#食#香港美食 #hkfoodie #foodiehk #九龍 #九龍好去處 #九龍美食