2022-08-23 1630 瀏覽
有d掛住Churros同Sangria就好快決定左呢晚要食西班牙菜! 位於尖東站出口既西班牙菜酒吧Playa de Papagayo, 約朋友去食都好方便夏日炎炎黎到西班牙Bar當然少不了要點西班牙傳統果酒Sangria。Playa de Papagayo 供應好幾款Sangria, 我偏好果香味甜d, 就揀左含有橙汁和菠蘿汁既Tropical Sangria ($85), 酒類用到帶有椰子味既Malibu 同柑橘香味既Blue Curacao甜酒, 味道同藍綠顏色都充滿住夏日感。Deluxe Toasty Platter ($128) 有八款小吐司, 包括: 蕃茄沙沙、煙火腿、鵝肝醬、黑松露滑蛋、蒜香蝦、蟹肉醬、辣螺肉、吞拿魚他他, 超香脆既toast 襯托住新鮮用料, 係個豐富又好吃既小食。當中我最鍾意吞拿魚他他同蒜香蝦~ 柔軟既吞拿魚他他同香脆吐司配搭, 層次感不錯~ 而蒜香蝦又好香口~ 整體唔錯!阿拉貢炆牛肩肉意大利扁麵 ($158) 味道香濃, 帶有少少辣味, 牛肩肉炆得好軟腍, 又非常入味, 扁意粉口感彈牙。最後當然會有我最期待既Churros ($78) !! 食西班牙菜

西班牙小油條配朱古力醬

最後當然會有我最期待既Churros ($78) !! 食西班牙菜必點既西班牙小油條, 呢晚被炸得金黃, 外脆內鬆, 外皮有玉桂香味砂糖, 再配合香濃朱古力醬, 超正! 如果可以配埋雪糕就更完美喇!!
2022-08-18
西班牙小油條配朱古力醬
2022-08-21 123 瀏覽
休閒嘅星期六日,當然要食個brunch先!同朋友經過尖沙咀哩一間店,🤓見到佢哋嘅brunch set menu都好吸引好抵食,一個套餐仲要唔收服務費,😙當然要入嚟試下啦。四重芝士薄餅,🍕金黃色真係好吸引~面頭微焦嘅芝士,令人難以抗拒。🥛入邊嘅奶味都好濃郁,加入咗車打芝士,巴馬臣🧀Mozzarelle,同埋水牛芝士。薄身嘅餅底,配酒啱啱好。西班牙果酒,☀真係最適合夏季!既清涼又解渴,而且加入咗水果,所以口感更加豐富。🍷每一啖,都可以品嚐到誘人嘅紅酒香。佢哋個🦀北海道蟹肉水煮蛋吐司,配三文魚籽真係第一次試❤好特別,而且可以篤開水煮蛋🥚令入邊嘅蛋將流出嚟,夾埋🍞土司一齊食,好滋味!

2022-08-19 119 瀏覽
收工同朋友食餐飯飲杯野,特別少少揀左食西班牙菜~呢間餐廳係一間Restaurant & Bar,唔單止有得食,仲有得飲,又可以chill下啦🥂🔸黑松露雞茸蘑菇脆卷🔸先黎個冷盤小食,脆卷外表好似雪茄,兩端係朱古力餅碎,外皮好薄好脆,入面包住黑松露雞茸蘑菇醬~入口第一感覺係好冰涼,之後就有好濃嘅黑松露味,口感細滑,好啱而家大熱天時食😆🔸西班牙烤乳豬件配自家制酸椰菜及薯蓉🔸乳豬外皮烤到非常香脆,肉質好嫩,一啖咬落去亦唔會成口油,沾少少芥末醬食,令人食欲大增😋薯蓉亦都好滑好creamy~至於酸椰菜雖然唔太酸,但佢嘅清爽感配上烤乳豬,解膩之餘仲好開胃😋🔸原隻琵琶蝦龍蝦汁義大利飯🔸上枱見到個賣相相當吸引😍好大隻蝦🦞上面鋪滿芝士絲,義大利飯吸收晒龍蝦汁~海鮮味好香濃👍飯粒粒分明,唔會過腍或過硬,蝦肉質彈牙爽口,兩者非常夾😍Yummy~🤤🔸Black Forest🔸呢杯mocktail有少少似smoothie 嘅感覺,濃郁嘅香蕉味🍌加左黑莓令杯飲品變成夢幻嘅淺紫色,味道好清甜,推薦鐘意果香嘅朋友試試🥰🔸Moscato Sangria🔸Sangria係西班牙好有代表性嘅飲品🍹呢款用左微甜嘅氣泡酒Mosc

🔸黑松露雞茸蘑菇脆卷🔸

🔸西班牙烤乳豬件配自家制酸椰菜及薯蓉🔸

🔸原隻琵琶蝦龍蝦汁義大利飯🔸

🔸Black Forest🔸

🔸Moscato Sangria🔸
Sangria係西班牙好有代表性嘅飲品🍹呢款用左微甜嘅氣泡酒Moscato代替紅酒做基酒,加上切片既橙、檸檬同青蘋果粒,再混合新鮮青檸汁,酸酸甜甜咁好啱夏天飲😋

餐廳位置係車站隔離好就腳,日後happy hour又多個好選擇🍻
2022-08-09 139 瀏覽
🌀3號風球, 同囡囡去k11對面既酒吧餐廳chill下 😎 飲咗杯西班牙香檳🥂好放鬆, 配36個月黑毛豬火腿,超享受。黑毛豬火腿伴超甜嘅蜜瓜🍈一齊食,味道好夾,仲有啲酸瓜及橄欖,好開胃。仲叫咗一個小食🥑牛油果蟹肉卷配三文魚子,好清新美味,回味無窮。😍😋🍽️🍴呢度嘅lunch set好抵食,68蚊起免加一。我點了美國無骨黑毛厚切豬扒🥩, 跟餐有沙律或餐湯,🥤飲品加15蚊。豬扒好juicy ,肉質軟淋,女女好中意😍💋
🌀3號風球, 同囡囡去k11對面既酒吧餐廳chill下 😎

飲咗杯西班牙香檳🥂好放鬆, 配36個月黑毛豬火腿,超享受。

🍽️🍴呢度嘅lunch set好抵食,68蚊起免加一。

2022-08-09
2022-08-07 140 瀏覽
Playa de papagayo 係一間 bar & restaurant, 佢地嘅set lunch唔洗加一,又包餐湯麵包,好似幾抵食🤩 西班牙海鮮飯有兩隻大蝦及兩隻大青口,墨魚及帶子, 海鮮飯好惹味, 啲飯粒粒分明又唔會煮得太爛👍🏻 大蝦有經過處理及燒烤先再放係飯面,所以夠入味! 墨魚汁帶子扁意粉 墨魚汁非常香濃,  偏向濃味,有三粒大大粒原隻帶子, 好彈牙,  鍾意食比較濃味嘅人都會鍾意呢個意粉!🤩 慢煮鮮鮑魚海鮮薄餅鮑魚切件, 每塊pizza都有海鮮😋 薄餅皮脆唔會好厚, pizza 醬汁剛剛好不會過多! 👍🏻Regular sangriaSangria 清甜,有肉桂嘅清香味又有新鮮嘅水果再加埋紅酒,  酸酸甜甜一啲苦澀味都冇!

西班牙海鮮飯

墨魚汁帶子扁意粉

慢煮鮮鮑魚海鮮薄餅

Regular sangria
1K
2022-07-31 1403 瀏覽
今日Sunday Lunch 約左朋去尖沙咀河內道既Papagayo 食個西班牙菜午餐Relax 下先,喜歡這裏中午唔係太多人,裝修好有外國feel,開放式既門口,餐枱全部已高枱設計,一邊食一邊傾偈一邊望住條街,悠悠閒閒就過左一個下午,放假Mode 😎😎😎🍕▪️Seafood Pizza $ 98西西里海鮮薄餅,餅批薄薄脆脆,濃厚番茄醬和拉絲芝士,每件Pizza 有不同海鮮,魷魚,大蝦,青口,非常鮮味,配上西班傳統青椒,紅椒,橄欖,好好食🥪▪️Crab Meat & Poached Egg Toast aw •Salmon Roe $ 98 北海道蟹肉水煮蛋吐司配三文魚子,竹炭厚多士,放滿蟹肉好鮮甜,水煮蛋好高質,一切開蛋王洶湧而出,加上三文魚子,整個吐司味道非常精彩,鮮味非常🐏▪️Grilled Lamb Chop $ 138香煎紐西蘭羊架,好高質素,羊架肥瘦適中,五成熟,調味有香草,海鹽,黑椒,帶出羊肉既羊羶香,好正, 喜歡的話可以配上餐廳提供嘅自製薄荷醬,另外配菜有粟米,翠肉瓜,蘆筍,蔬菜吸收左羊架既油分,一樣咁好味😋🍹▪️Regular Sangria $ 52 傳統西班牙果酒,以紅

🍕▪️Seafood Pizza $ 98

🐏▪️Grilled Lamb Chop $ 138

🍹▪️Regular Sangria $ 52
傳統西班牙果酒,以紅酒、白蘭地、梳打、糖漿混合,加入水果和冰塊,血紅如寶石的色澤,非常誘人,水果香甜,好容易入口,又靚又好飲,女仔飲就啱哂

🍺▪️Estella Inedit Beer ( Malt and Wheat ) $ 60
大洒廠出品嘅啤酒,充滿麥香,都係好容易入口,配合而家嘅天氣,假日食飯飲杯啤酒簡直一流

• Regular Sangria
  • Grilled Lamb Chop
北海道蟹肉水煮蛋吐司配三文魚子$98呢個食落好有新鮮感,值得一試👍🏻水煮蛋➕️蟹肉➕️三文魚子,連埋吐司一齊食,口感好豐富好好味 澳洲和牛漢堡配薯條$108之前食過呢個都唔錯,今次都依然keep到水準,和牛揀左7成熟,配埋芝士及蔬菜一齊食,好滋味😋薯條炸得外脆內軟,啱晒我口味 加$10有粟米薯仔湯同埋餐包,個湯嘅味道都唔錯,不過我就比較鍾意飲蘑菇湯再加$15叫咗Lavender Earl Gray,大家記得唔好焗太耐,如果唔係就會太濃薰衣草味 脆炸魷魚圈$78好大條魷魚,外層炸得鬆脆,內層魷魚唔會乾身,好食💕 西班牙烤乳豬件配自家制酸椰菜、薯蓉$88好耐冇食過脆皮乳豬,脂肪同肉嘅比例十分之完美,估唔到係西班牙餐廳都可以食到甘美味嘅乳豬 White Sangria$52呢杯白酒嘅酒精唔重,有淡淡青蘋果及檸檬香氣,唔會太甜,易入口,好啱女士們飲
北海道蟹肉水煮蛋吐司配三文魚子$98

澳洲和牛漢堡配薯條$108

脆炸魷魚圈$78
好大條魷魚,外層炸得鬆脆,內層魷魚唔會乾身,好食💕

西班牙烤乳豬件配自家制酸椰菜、薯蓉$88

White Sangria$52

1K
2022-07-22 1050 瀏覽
今晚約咗一個好耐冇見嘅舊同事食飯吹下水😬揀咗呢間位於K11附近嘅餐廳,氣氛相當唔錯,我哋7點幾去到個場已經好full,所以坐咗Bar枱嗰邊位置,可以一邊欣賞staff喺度調酒🥰一邊食嘢💥黑松露野菌意大利扁麵 $138充滿松露嘅飄香同忌廉嘅順滑感,味道唔會過鹹,麵條軟硬度適中,彈牙有口感💥西班牙小油條配朱古力醬 $78油炸嘅撲鼻香氣🤩入口酥脆,沾上香濃卻不甜膩嘅熱朱克力醬,好滋味💥Papagayo salad $88份量幾多,沙律菜味道清爽無澀味👍🏻🥃Rose Sangria $58With rose ,cranberry 嚟到點可以唔試吓佢哋啲果酒呀!酒味唔會太重,易入口,杯內有好多果粒,滿滿水果香🍹Miss strawberry $42入面有Strawberry🍓mango🥭pineapple juice🍍,鮮甜嘅菠蘿味較突出,再帶淡淡嘅士多啤梨味,最底仲有新鮮嘅芒果粒同士多啤梨肉🍓🤤
今晚約咗一個好耐冇見嘅舊同事食飯吹下水😬
揀咗呢間位於K11附近嘅餐廳,
可以一邊欣賞staff喺度調酒🥰一邊食嘢

💥黑松露野菌意大利扁麵 $138

💥西班牙小油條配朱古力醬 $78

💥Papagayo salad $88
份量幾多,沙律菜味道清爽無澀味👍🏻

🥃Rose Sangria $58
With rose ,cranberry
嚟到點可以唔試吓佢哋啲果酒呀!
酒味唔會太重,易入口,杯內有好多果粒,滿滿水果香

🍹Miss strawberry $42
  • 西班牙小油條配朱古力醬
  • Miss Strawberry
  • 黑松露野菌意大利扁麵
  • Rose Sangria
  • Papagayo salad
2022-07-19 718 瀏覽
《西班牙風情餐廳🇪🇸》———————————————-#PlayadePapagayo 😋 -好耐冇食過西班牙菜,經過K11 Art Mall附近,喺河內道見到呢一間Restarant & Bar Full House好熱鬧,就同男朋友入去食下撐枱腳😚-🫓 八味吐司呢款前菜分量十足,一碟有成八份,包括蕃茄莎莎、煙火腿、鵝肝醬、黑松露滑蛋、蒜香蝦、蟹肉醬、辣螺肉同吞拿魚他他醬,每款堆得得滿滿的,多到已經唔似前菜嘅份量,夠晒飽肚😍-🐽 西班牙烤乳豬件乳豬外皮烤得好脆身,皮肉之間帶有脂肪,肉質軟嫩,配上自家製酸菜同薯蓉,可以平衡油膩感🍖-🍕 慢煮鮮鮑魚海鮮薄餅Pizza 係即叫即整熱辣辣,烤得外脆内軟,芝士爆多,上面仲有勁大粒鮑魚同埋魷魚圈,超級豐富🤤-🍺 Beer Sangria 果酒係去食西班牙菜必點嘅😚 呢款係以啤酒作為基底,睇住bartender直接倒出著名西班牙星級小麥啤酒品牌 - Estrella Damm 嘅生啤,配搭柳橙、梨子、莓子等水果粒,口感更加清新😝-⭐ 參考價錢︰(另收加一)八味吐司:$128西班牙烤乳豬件:$88慢煮鮮鮑魚海鮮薄餅: $168Beer Sangria
《西班牙風情餐廳🇪🇸》
———————————————-
#PlayadePapagayo 😋
🫓 八味吐司
🐽 西班牙烤乳豬件
🍕 慢煮鮮鮑魚海鮮薄餅
🍺 Beer Sangria
⭐ 參考價錢︰(另收加一)
八味吐司:$128
西班牙烤乳豬件:$88
慢煮鮮鮑魚海鮮薄餅: $168
Beer Sangria:$78
🍌抵deal指數:7/10
💰 人均消費:$250
2022-07-17
2022-07-17 400 瀏覽
Friday night 大約6:20左右到門口估吾到去到餐廳門都幾多人好彩一早book table 餐廳由入座到我地離座都full 我地未人齊叫左杯飲品座到人差吾多齊先order foodsRoyal Sangria酒飲落肉桂味無咩但聞到好重的肉桂味 MojitoGinger AleSweet Sunset Tasting Platter小食少少份5個人份有點少(黑松露雞茸脆卷、慢煮鮮鮑魚、黑豚肉釀軟蓋蟹腳、脆小菇、香草油炆八爪魚)四式芝士薄餅皮薄又又脆可惜芝士吾夠拉絲西班牙烤乳豬件配自家製酸椰菜、薯蓉(4pas)乳豬件吾會太肥同太油膩酸椰菜配上少乾火腿絲西班牙紅花海鮮飯(2人份)有2汁可選,我地決定不了問左店員,佢話佢無食過不過佢推介左一般客人會叫的醬汁比我地追加單阿拉貢炆牛肩肉意大利扁麵牛肉吾會太生但黑椒有點多燒魷魚柚子橄欖沙律柚子配上黑醋的沙律清清地吾錯Black Forest吾會太甜Rose Sangria (Jar)可以份到6-7杯PS:呢間餐廳的酒水同食物水平都👌🏻吾會太大偏差一般可能食物Ok 酒水吾得一係就到轉酒水得,食物吾得佢就2樣都好有水準
Friday night 大約6:20左右到門口

小食少少份5個人份有點少

四式芝士薄餅
皮薄又又脆
可惜芝士吾夠拉絲

西班牙烤乳豬件配自家製酸椰菜、薯蓉(4pas)
乳豬件吾會太肥同太油膩
酸椰菜配上少乾火腿絲

西班牙紅花海鮮飯(2人份)
有2汁可選,我地決定不了
問左店員,佢話佢無食過
不過佢推介左一般客人會叫的醬汁比我地

追加單
牛肉吾會太生
但黑椒有點多

燒魷魚柚子橄欖沙律
柚子配上黑醋的沙律清清地吾錯

Black Forest
吾會太甜

Rose Sangria (Jar)
可以份到6-7杯

PS:呢間餐廳的酒水同食物水平都👌🏻
吾會太大偏差
一般可能食物Ok 酒水吾得
一係就到轉酒水得,食物吾得
佢就2樣都好有水準
2022-07-15
2022-07-14 161 瀏覽
夜晚同friend約食飯想chill chill地飲杯sangria就揀左呢間餐廳Mozzarella dipper本身以為芝士球 係真係一粒粒結果係一大片拎去炸 同想像中好唔同 唔太推介Red sangria and white sangria🤩除左水果仲有肉桂條肉桂味好岀 建議唔中意肉桂既人就唔好叫 或者叫佢唔好放八味吐司🤩賣相十分適合打卡有8款唔同既料 適合三心兩意咩都想試下既人味道不錯 但就好似唔係太西班牙風味個人覺得好適合送酒
夜晚同friend約食飯

賣相十分適合打卡
有8款唔同既料 適合三心兩意咩都想試下既人
味道不錯 但就好似唔係太西班牙風味
個人覺得好適合送酒
𝐖𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝要𝐑𝐞𝐥𝐚𝐱😌 • 要𝐂𝐡𝐢𝐥𝐥😎搵左間𝐑𝐞𝐬𝐭𝐚𝐫𝐚𝐧𝐭 & 𝐁𝐚𝐫🥂黎個𝐁𝐫𝐮𝐧𝐜𝐡🍽雖然我係晏就☀️時間去,但𝐊𝐞𝐞𝐩住播歌🎶氣氛唔錯,一班朋友傾計💬 • 飲野🍻真係幾好𝐅𝐞𝐞𝐥~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🌞 Brunch Set 12:00 - 17:00 🌞▫️Additional +$15 for Coffee☕️ / Tea🫖 / Juice🧃 ▫️Additional +$10 for Daily Soup🥣 .▪Daily Soup (加+$10)蘑菇湯🥣,濃濃菇味🍄仲配𝟏個香草小圓包 • 香草牛油🧈勁抵.▪Crab Meat & Poached Egg Toast w/ Salmon Roe ($98)用黑色竹炭方包🖤令面頭配料更搶眼🤩表面加左三文魚籽點綴🧡流心蛋黃既𝐏𝐨𝐚𝐜𝐡𝐞𝐝 𝐄𝐠𝐠🥚 • 下面再鋪滿蟹肉🦀竹炭方包🍞軟熟 ,幾香牛油味🧈中間仲有黑醋沙律🥗整體食落唔會好膩,但有飽肚感🤰🏻.▪Penne w/Prawn & Lobster Sauce ($128) 帶頭虎蝦有𝟑大隻🦐龍蝦汁🦞加左少少🤏🏻蕃茄仔
𝐖𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝要𝐑𝐞𝐥𝐚𝐱😌 • 要𝐂𝐡𝐢𝐥𝐥😎
搵左間𝐑𝐞𝐬𝐭𝐚𝐫𝐚𝐧𝐭 & 𝐁𝐚𝐫🥂黎個𝐁𝐫𝐮𝐧𝐜𝐡🍽
雖然我係晏就☀️時間去,但𝐊𝐞𝐞𝐩住播歌🎶
氣氛唔錯,一班朋友傾計💬 • 飲野🍻真係幾好𝐅𝐞𝐞𝐥
🌞 Brunch Set 12:00 - 17:00 🌞

▪Daily Soup (加+$10)
蘑菇湯🥣,濃濃菇味🍄
仲配𝟏個香草小圓包 • 香草牛油🧈勁抵
Daily  Soup

用黑色竹炭方包🖤令面頭配料更搶眼🤩
表面加左三文魚籽點綴🧡
流心蛋黃既𝐏𝐨𝐚𝐜𝐡𝐞𝐝 𝐄𝐠𝐠🥚 • 下面再鋪滿蟹肉🦀
竹炭方包🍞軟熟 ,幾香牛油味🧈
中間仲有黑醋沙律🥗
整體食落唔會好膩,但有飽肚感🤰🏻

帶頭虎蝦有𝟑大隻🦐
龍蝦汁🦞加左少少🤏🏻蕃茄仔吊味🍅
食落唔會過鹹😙
長通粉唔會過淋,軟硬度適中👏🏻
最正係𝐝龍蝦汁🦞𝐳𝐢𝐩埋入中間😝

▪Grilled Angus Beef ($128)
揀左𝐌𝐞𝐝𝐢𝐮𝐦🥩,上枱個下已經嗅到好香👃🏻
肉質夠淋 • 唔韌🧏🏻‍♀️,牛味夠濃🐃
所以旁邊個醬汁,冇用到🤣
配既雜菜🥬唔係白烚嫁
幼露筍🌱 • 粟米🌽 • 翠玉瓜🥒
Grilled Angus Beef ($128)
Grilled Angus Beef ($128)

▪Drinks▪
▫️Regular Sangria ($52 • HH)
(Mixed Fruits • Red wines • Rum • Orange juice • Lemonmade)
西班牙🇪🇸傳統野飲,
主要唔同既生果 & 紅酒🍷
有橙🍊 • 青蘋果🍏 • 檸檬🍋 • 玉桂枝🤎......
飲落先出果味,後出酒味😚
我覺得好岩女仔飲💕
店員話💁🏻‍♀️ 甜味黎自唔同既生果,冇額外加糖🫢
Regular Sangria  &  Miss  Strawberry

▫️Miss Strawberry 🍓 ($42 • HH)
(Strawberry • Mango • Pineapple Juice)
𝐌𝐨𝐜𝐤𝐭𝐚𝐢𝐥 冇酒精🍹
大大杯,勁冰涼既感覺🧊
好岩夏天飲🥵,幾𝐅𝐫𝐞𝐬𝐡💦

▫️HOT🔥 • Americano (跟Brunch Set 加+$15)
啡味☕️偏𝐅𝐫𝐮𝐢𝐭𝐲,而且幾大杯🤎
Americano

🔺𝐁𝐫𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐌𝐞𝐧𝐮🌞免收加𝟏𝟎%服務費🙆🏻‍♀️
🔺𝐃𝐫𝐢𝐧𝐤 𝐌𝐞𝐧𝐮🍸 & 𝐀 𝐋𝐚 𝐂𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐌𝐞𝐧𝐮🍽, 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺𝐀 𝐋𝐚 𝐂𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐌𝐞𝐧𝐮🍽優惠🈹 𝐖𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝 & 𝐏𝐇 (𝟏𝟐:𝟎𝟎 - 𝟏𝟕:𝟎𝟎) 有𝟑𝟎% 𝐎𝐟𝐟🈹
🔺一出西鐵站🚇出口就見到,超方便

2022-07-08 237 瀏覽
尋晚放工同太太去咗尖沙咀嘅「Playa de Papagayo」,一開頭以為佢係西班牙餐廳,去到原來先知道係食西班牙菜嘅Restaurant & Bar😋好有特色之餘仲好有氣氛!一坐低就已經感覺得到!Foie Gras Risotto & Chicken $178呢個Risotto味道好特別,令我哋食落印象深刻😋仲有一塊好嫩滑嘅鵝肝🤤諗起都非常回味🤪Black Truffle & Wild Mushrooms Pizza 🍕 $138呢個黑松露pizza,相當出色!濃濃嘅黑松露味深深吸引住我😋好似食極都唔夠喉咁😝Churros with Chocolate Paste $78食完主菜當然要食返個甜品啦!食西班牙菜甜品當然唔少得Churros啦!餐廳新鮮即整,熱辣辣上枱!真係好味到唔可以用文字黎形容!🤣🤣White Sangria $68

好有特色之餘仲好有氣氛!一坐低就已經感覺得到!

White Sangria $68
2022-06-27 243 瀏覽
呢一間主打西班牙菜嘅酒吧餐廳🍴🇪🇸最特別就係佢哋嘅薄餅🍕上次就嗌咗個慢煮鮮鮑魚海鮮薄餅 材料真係非常之豐富有:鮑魚、魷魚🦑青口、大蝦🦐三色椒🫑同埋橄欖🫒食落真係好鮮甜 再加埋千島醬 真係夠晒惹味
2022-06-27 177 瀏覽
呢一間西班牙餐廳🍴🇪🇸最吸引到我嘅一定係佢哋嘅特色風味薄餅🍕上次就嗌咗個精選風味毛蟹薄餅🤤食落真係好有驚喜✨大量嘅芝士再加埋蟹肉同三文魚子🧀🦀食落鮮甜 鹹香十足 非常之惹味~