2022-07-08 237 瀏覽
尋晚放工同太太去咗尖沙咀嘅「Playa de Papagayo」,一開頭以為佢係西班牙餐廳,去到原來先知道係食西班牙菜嘅Restaurant & Bar😋好有特色之餘仲好有氣氛!一坐低就已經感覺得到!Foie Gras Risotto & Chicken $178呢個Risotto味道好特別,令我哋食落印象深刻😋仲有一塊好嫩滑嘅鵝肝🤤諗起都非常回味🤪Black Truffle & Wild Mushrooms Pizza 🍕 $138呢個黑松露pizza,相當出色!濃濃嘅黑松露味深深吸引住我😋好似食極都唔夠喉咁😝Churros with Chocolate Paste $78食完主菜當然要食返個甜品啦!食西班牙菜甜品當然唔少得Churros啦!餐廳新鮮即整,熱辣辣上枱!真係好味到唔可以用文字黎形容!🤣🤣White Sangria $68

好有特色之餘仲好有氣氛!一坐低就已經感覺得到!

White Sangria $68