𝐖𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝要𝐑𝐞𝐥𝐚𝐱😌 • 要𝐂𝐡𝐢𝐥𝐥😎搵左間𝐑𝐞𝐬𝐭𝐚𝐫𝐚𝐧𝐭 & 𝐁𝐚𝐫🥂黎個𝐁𝐫𝐮𝐧𝐜𝐡🍽雖然我係晏就☀️時間去,但𝐊𝐞𝐞𝐩住播歌🎶氣氛唔錯,一班朋友傾計💬 • 飲野🍻真係幾好𝐅𝐞𝐞𝐥~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🌞 Brunch Set 12:00 - 17:00 🌞▫️Additional +$15 for Coffee☕️ / Tea🫖 / Juice🧃 ▫️Additional +$10 for Daily Soup🥣 .▪Daily Soup (加+$10)蘑菇湯🥣,濃濃菇味🍄仲配𝟏個香草小圓包 • 香草牛油🧈勁抵.▪Crab Meat & Poached Egg Toast w/ Salmon Roe ($98)用黑色竹炭方包🖤令面頭配料更搶眼🤩表面加左三文魚籽點綴🧡流心蛋黃既𝐏𝐨𝐚𝐜𝐡𝐞𝐝 𝐄𝐠𝐠🥚 • 下面再鋪滿蟹肉🦀竹炭方包🍞軟熟 ,幾香牛油味🧈中間仲有黑醋沙律🥗整體食落唔會好膩,但有飽肚感🤰🏻.▪Penne w/Prawn & Lobster Sauce ($128) 帶頭虎蝦有𝟑大隻🦐龍蝦汁🦞加左少少🤏🏻蕃茄仔
𝐖𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝要𝐑𝐞𝐥𝐚𝐱😌 • 要𝐂𝐡𝐢𝐥𝐥😎
搵左間𝐑𝐞𝐬𝐭𝐚𝐫𝐚𝐧𝐭 & 𝐁𝐚𝐫🥂黎個𝐁𝐫𝐮𝐧𝐜𝐡🍽
雖然我係晏就☀️時間去,但𝐊𝐞𝐞𝐩住播歌🎶
氣氛唔錯,一班朋友傾計💬 • 飲野🍻真係幾好𝐅𝐞𝐞𝐥
🌞 Brunch Set 12:00 - 17:00 🌞

▪Daily Soup (加+$10)
蘑菇湯🥣,濃濃菇味🍄
仲配𝟏個香草小圓包 • 香草牛油🧈勁抵
Daily  Soup

用黑色竹炭方包🖤令面頭配料更搶眼🤩
表面加左三文魚籽點綴🧡
流心蛋黃既𝐏𝐨𝐚𝐜𝐡𝐞𝐝 𝐄𝐠𝐠🥚 • 下面再鋪滿蟹肉🦀
竹炭方包🍞軟熟 ,幾香牛油味🧈
中間仲有黑醋沙律🥗
整體食落唔會好膩,但有飽肚感🤰🏻

帶頭虎蝦有𝟑大隻🦐
龍蝦汁🦞加左少少🤏🏻蕃茄仔吊味🍅
食落唔會過鹹😙
長通粉唔會過淋,軟硬度適中👏🏻
最正係𝐝龍蝦汁🦞𝐳𝐢𝐩埋入中間😝

▪Grilled Angus Beef ($128)
揀左𝐌𝐞𝐝𝐢𝐮𝐦🥩,上枱個下已經嗅到好香👃🏻
肉質夠淋 • 唔韌🧏🏻‍♀️,牛味夠濃🐃
所以旁邊個醬汁,冇用到🤣
配既雜菜🥬唔係白烚嫁
幼露筍🌱 • 粟米🌽 • 翠玉瓜🥒
Grilled Angus Beef ($128)
Grilled Angus Beef ($128)

▪Drinks▪
▫️Regular Sangria ($52 • HH)
(Mixed Fruits • Red wines • Rum • Orange juice • Lemonmade)
西班牙🇪🇸傳統野飲,
主要唔同既生果 & 紅酒🍷
有橙🍊 • 青蘋果🍏 • 檸檬🍋 • 玉桂枝🤎......
飲落先出果味,後出酒味😚
我覺得好岩女仔飲💕
店員話💁🏻‍♀️ 甜味黎自唔同既生果,冇額外加糖🫢
Regular Sangria  &  Miss  Strawberry

▫️Miss Strawberry 🍓 ($42 • HH)
(Strawberry • Mango • Pineapple Juice)
𝐌𝐨𝐜𝐤𝐭𝐚𝐢𝐥 冇酒精🍹
大大杯,勁冰涼既感覺🧊
好岩夏天飲🥵,幾𝐅𝐫𝐞𝐬𝐡💦

▫️HOT🔥 • Americano (跟Brunch Set 加+$15)
啡味☕️偏𝐅𝐫𝐮𝐢𝐭𝐲,而且幾大杯🤎
Americano

🔺𝐁𝐫𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐌𝐞𝐧𝐮🌞免收加𝟏𝟎%服務費🙆🏻‍♀️
🔺𝐃𝐫𝐢𝐧𝐤 𝐌𝐞𝐧𝐮🍸 & 𝐀 𝐋𝐚 𝐂𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐌𝐞𝐧𝐮🍽, 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺𝐀 𝐋𝐚 𝐂𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐌𝐞𝐧𝐮🍽優惠🈹 𝐖𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝 & 𝐏𝐇 (𝟏𝟐:𝟎𝟎 - 𝟏𝟕:𝟎𝟎) 有𝟑𝟎% 𝐎𝐟𝐟🈹
🔺一出西鐵站🚇出口就見到,超方便