北海道蟹肉水煮蛋吐司配三文魚子$98呢個食落好有新鮮感,值得一試👍🏻水煮蛋➕️蟹肉➕️三文魚子,連埋吐司一齊食,口感好豐富好好味 澳洲和牛漢堡配薯條$108之前食過呢個都唔錯,今次都依然keep到水準,和牛揀左7成熟,配埋芝士及蔬菜一齊食,好滋味😋薯條炸得外脆內軟,啱晒我口味 加$10有粟米薯仔湯同埋餐包,個湯嘅味道都唔錯,不過我就比較鍾意飲蘑菇湯再加$15叫咗Lavender Earl Gray,大家記得唔好焗太耐,如果唔係就會太濃薰衣草味 脆炸魷魚圈$78好大條魷魚,外層炸得鬆脆,內層魷魚唔會乾身,好食💕 西班牙烤乳豬件配自家制酸椰菜、薯蓉$88好耐冇食過脆皮乳豬,脂肪同肉嘅比例十分之完美,估唔到係西班牙餐廳都可以食到甘美味嘅乳豬 White Sangria$52呢杯白酒嘅酒精唔重,有淡淡青蘋果及檸檬香氣,唔會太甜,易入口,好啱女士們飲
北海道蟹肉水煮蛋吐司配三文魚子$98

澳洲和牛漢堡配薯條$108

脆炸魷魚圈$78
好大條魷魚,外層炸得鬆脆,內層魷魚唔會乾身,好食💕

西班牙烤乳豬件配自家制酸椰菜、薯蓉$88

White Sangria$52