2024-02-28 57 瀏覽
🍤炸物除咗有羊腩煲,花膠湯,火鍋依啲,亦都有唔同嘅炸物,全部都係即叫即炸,夠晒新鮮,好似唔同嘅單骨雞翼,有唔同嘅味道,選擇多多,食得方便而且又香口,好惹味!🍲羊腩煲羊腩煲雖然都係任食,但係質素真係絕對唔差,每一個上枱嘅羊腩煲都有好多件羊腩,而且件件都好大件,又少骨多肉,食落真係啖啖肉,充滿羊味,超級香!🦐海鮮海蝦,水魷,東風螺,青口,蟹柳,生蠔,蜆肉,款款精彩,款款新鮮,海蝦超級大隻,東風螺亦都好爽甜彈牙,生蠔更加係超級肥美,扇貝亦係好大隻鮮甜,真係講到講唔晒!當然仲有其他好似蔬菜呢啲火鍋配料都係好新鮮,當清下腸胃咁去食都相當之啱!
🍤炸物
🍲羊腩煲
🦐海鮮
2024-02-23 91 瀏覽
好耐沒放假既我,終於有得放假,所以約左個朋友去荔枝角食野,我地就book左呢間火鍋🔥。全場滿布著輕快音樂增添不少氣氛,暖羊羊海鮮火鍋放題套餐有好多野食,岩曬我低呢d 大食既人。😊【羊腩煲】味道好重,各式香料茅,大蔥等等,非常滋味,食完羊腩煲仲可以將其他食材放落去打邊爐。【墨魚丸】好大粒,系湯底度涮一陣就熟,好彈牙好索湯。【串燒】新鮮而且好大兜,雞肉串最好食,好淋好入味。【海鮮】蝦肉肉質晶瑩通透,好新鮮、擺落湯底,所以索曬D香料,滋味可口。【單骨雞翼】好多味道選擇,全部都好好食。古五到食物質素好之餘,價格都甘親民,同埋特別中意個秘制湯底,其他店沒試過,大家都可以試試。
【墨魚丸】好大粒,系湯底度涮一陣就熟,好彈牙好索湯。
【串燒】新鮮而且好大兜,雞肉串最好食,好淋好入味。
【單骨雞翼】好多味道選擇,全部都好好食。

2024-02-05 196 瀏覽
今日同朋友去相馬打邊爐,好多野食又好滋味,仲有我鐘意的羊肉食,食到肚滿腸肥!😼我哋食嘅係暖羊羊海鮮火鍋放題,有花膠湯,任食羊腩煲,海鮮鍋和任食火鍋。😽🐑任食惹味羊腩煲極有味道,羊腩煲入邊有羊腩肉,枝竹和生菜,全部都係我好鍾意食嘅食材。油脂十足,羊肉炆到軟腍又充滿油香,每一啖都係羊肉香味。🐑🍲跟住整返個蒸海鮮鍋先,用咗蒜頭去蒸,有好香嘅蒜蓉味,海鮮新鮮有鮮甜,大大隻啖啖肉。鮑魚超好味😋肉厚多汁。扇貝浴室柔軟,本身已經好鮮甜,吸咗啲蒜蓉味更加滋味。貴妃蚌煙靱有咬口,越嚼越有勁多,好好味。蟹柳一大保啖啖肉。青口新鮮鮮味十足。沙巴蜆爽甜又大隻。🍲🍱收尾當然要黎個任食肉類海鮮火鍋,豐富材料有各種肉,菜,海鮮,炸物,燒物都有得食。牛肉,雞肉,豬肉唔少得。菜有冬瓜,金菇,蘿蔔,生菜🥬。炸物最正,可口香脆,有炸吉列蝦,炸蟹籽丸,炸午餐肉和炸米網蝦春卷。🍱
2024-02-02 203 瀏覽
黎緊就到加姐生日👩🏼‍🦰所以我地全家人都會出去慶祝,加姐就話想打邊爐👀仲係要一站式好多野食嗰種,最好仲要係有得食羊腩煲,咁都比佢搵到一間超好食👅又合佢心意家姐對食都有要求👀生日大晒就係要聽佢講,一齊去相馬日式火鍋,呢度真係一站式服務好食物,所有野都一應俱全👄我地食一個海鮮火鍋放題💋要飲湯開開胃先,胡椒花膠湯既花膠好大舊,仲好有胡椒味,成個湯好鮮美,煲得好有料,之後再食羊腩煲,成個煲都係羊肉,好多料好足,而且佢既汁都好好食,羊肉好新鮮好大舊,好滿足😍當然未夠啦,食完羊腩煲😍仲有蒸海鮮😍呢度既海鮮同樣地豐富,種類繁多,件件都咁新鮮😍扇貝,沙白,大蝦,鮑魚,魚,貴妃蚌,各有各鮮味啦打邊爐唔可以缺少既牛肉😍就係美國牛小排,睇下睇下,呢度既牛小排真係好靚架,仲好有厚度口感,食一款牛又唔夠😍仲有美國牛肩胛,仲好食!牛味好好味,好食到爆晒燈😍😍

2024-01-31 167 瀏覽
天氣凍冰冰,就一於去相馬食個暖羊羊海鮮火鍋放題。呢個放題有超多野食,種類豐富,大部分都係任食一定夠飽。🤤呢個套餐有一個胡椒花膠湯,任食惹味羊腩煲,蒸海鮮鍋和任食肉類海鮮火鍋。💜香味十足羊腩煲任食唔嬲,羊肉又軟又腍,有勁香羊味,但係又唔會過分羶。我好鍾意食羊肉,所以食咗勁多。…….蒸海鮮有多種肥美海鮮,新鮮鮮甜食',到舔舔脷,最鍾意食貴妃蚌,又甜又有,咬口越就越好味。鮑魚多汁又鮮甜,肉厚又彈牙。扇貝都同樣好正,橙色部份味道濃郁,白色嘅帶子肉新鮮又柔軟,甜到不得了。🩷任食肉類海鮮火鍋🍲有我最鍾意食嘅美國牛小排和美國牛肩胛,脂肪比例均勻食落去甘香鬆化,仲要係任食堅正!海鮮都可以任食打邊爐有帶子,蟹柳,青口,大蜆和海蝦全部都係我最鍾意食,任食食到飽。之前食咗咁多肉打邊爐當然要食返啲菜啦,有秋葵,蘿蔔,粟米,南瓜,羽衣甘藍🥬🩵喺呢度嘅炸物都超正,種類又多,有炸吉列蝦蝦,炸蟹籽丸,炸午餐肉,炸米網蝦春卷和炸芝士春卷等等😋香脆可口款款都好好味。鍾意食炸米網蝦春卷和炸芝士春卷,米網蝦春卷皮薄非常香脆,入面有有成隻蝦仲有好香米味。炸芝士春卷芝士可以拉絲,又好香芝士味外脆內軟超正。

2024-01-30 136 瀏覽
有人講相馬日式火鍋好出名,又聽過人講好好食🥰口啤咁好,可以有機會約定班好友一齊食,夜晚都好多人,要等位先食得,好彩一早約左位,店員帶我地帶位,入面好大,都係放題火鍋,全部電子落單,出面有個吧位部份食物可自取🫰🏻飲品食物都挺多,價錢抵食平✌🏻入面環境夠晒大,好有日式既餐廳感,見到所有食物、枱、椅、餐具都乾淨企理,係度食得放心,今日食暖羊羊海鮮火鍋放題,食物包羅萬有,由頭食到尾都好豐富,只怕你食唔飽任食牛舌✍🏻店員話follow ig 有得送牛舌,咁好既事又點可以錯過阿,即時送上牛舌,夠晒又圓又大,味道好好美國牛肩胛🫰🏻來得打邊爐,通常就係食晒羊腩,然後再打邊爐,放係湯底一陣就食得,加埋湯汁好味到絕美國牛小排🫰🏻靚牛靚肉都在此,之前已經食過咁多,全部都係安心放心,美國既牛小排無失望,愈食愈好味,最後講埋仲有成盤海鮮,有齊蝦,沙白,魚,鮑魚、扇貝等等,不停咁食🫶🏻

任食牛舌✍🏻
美國牛肩胛🫰🏻
美國牛小排🫰🏻
2024-01-29 91 瀏覽
放工同同時係昌隆工業大廈呢間相馬火鍋店打邊爐。餐廳地方闊落,座位坐得好舒服,佢係有少少日式居酒屋風格嘅,真係好似去咗日本居酒屋咁。🏮🏮🏮🏮🏮🏮🏮🪭🪭🪭🪭🪭🪭🪭任食羊腩煲美味指數⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢個時候最適合食羊肉,羊肉🐑肥美又甘香,油脂和肉混合埋一齊齒頰留香,好味到震。咁多個鍋當中我最鍾意食嘅就係呢個羊腩煲!蒸海鮮美味指數⭐️⭐️⭐️⭐️蒸海鮮都有多種,有蟹柳,帶子,蝦🦐,蜆,鮑魚全部都係用蒜頭蒸嘅,有好濃的蒜蓉,我覺得蒜蓉味太重,蓋過海鮮本身嘅鮮甜味。任食肉類海鮮火鍋美味指數⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️任食肉類海鮮火鍋🍲最緊要食美國牛肩胛,真心超滋味入口溶化,肉味又濃,塊塊都紅卜卜未食都流定口水。仲有粟米芯,粟米,秀珍菇,金菇,爪菜都好正😊
🏮🏮🏮🏮🏮🏮🏮🪭🪭🪭🪭🪭🪭🪭
任食羊腩煲
美味指數⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
蒸海鮮
美味指數⭐️⭐️⭐️⭐️
任食肉類海鮮火鍋
美味指數⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
2024-01-25 72 瀏覽
▪️胡椒花膠湯▪️胡椒味道都好明顯既,仲有得食花膠,花膠既料靚,膠質都好好,可以有養顏功效,湯既味清淡健康,係掂既▪️蒸海鮮▪️成日聽人講呢間海鮮好好食,佢地食左咁多次,我終於有時間啦!真係有好多海鮮食,無講錯,講得出既都有,每次一去食火鍋,都一定會食埋海鮮,最緊要海鮮係乾淨同新鮮,而呢度正正就係呢d,有蝦同殼類海產,其中既扇貝清甜,鮑魚都夠正▪️美國牛小排▪️呢度既牛都有兩種我認為好食既,牛小排都會有肉同脂肪既部位,就係可以令到成片牛都有牛香,同埋牛既滋潤,認真唔錯▪️美國牛肩胛▪️呢片牛肩胛都係我心水牛,用料都好好,反而呢個脂肪較少,但同時地口感好好,入口即溶,每口都食到肉汁,食極都唔厭▪️惹味羊腩煲▪️最好食既野留返最後先講,好惹味既羊腩煲,放滿晒羊肉,每一舊羊肉既肉質好豐富,而且質感好香軟,味道做得好正宗,值得比更多人知道
▪️胡椒花膠湯▪️
▪️蒸海鮮▪️
▪️美國牛小排▪️
▪️美國牛肩胛▪️

▪️惹味羊腩煲▪️
食放題最忌就係時間太短,食嘢好似打仗咁衝鋒陷陣,真係好唔過癮💥不過今日食嘅呢間火鍋放題係無限時,可以慢慢食唔使急,咁先係應有嘅態度⚡️首先,每人都有一碗胡椒花膠湯🥣胡椒味夠強烈,飲完之後好漿口,可見係真材實料煲出嚟嘅湯⭐️之後就到惹味羊腩煲🐑羊腩肥而不膩,個煲入邊仲有知足、馬蹄等材料,好足料!中間可以點啲炸物小食🍤有天婦羅蝦、蕃薯、菇,仲有炸丸、雞翼、春卷…….過足口癮👄大家都推蒸海鮮🦐一個蒸鍋有扇貝、沙白、蝦、鮑魚、魚同貴妃蚌,味道鮮甜口感彈牙,怪唔得大家都target依個海鮮鍋🔥

上個星期約咗成班中同聚會,大家就約咗喺中間點嘅荔枝角打邊爐,今次大家所揀嘅呢間餐廳都有好多分店,主打任食火鍋ヽ(*^ω^*)ノ(*☻-☻*)當晚我哋就選擇咗呢一款暖羊羊海鮮火鍋放題〰️(*☻-☻*)打頭陣嘅係飲胡椒花膠湯,成班女仔飲呢個湯真係好滋潤。任食惹味羊腩煲未食已經聞到香味,冬天食啲咁邪惡嘅嘢真係夠晒保暖,羊腩仲要炆到好腍添(*☻-☻*)(*☻-☻*)海鮮用嚟蒸真係唔錯,食到本身嘅鮮甜味道,款式選擇仲好多,真係值得一讚!火鍋無論係肉類、火鍋配料、海鮮等等都係任食,呢一個放題套餐真係絕對食到飽住走火鍋配料 腸仔、丸子、新鮮蔬菜都好齊,肉嘅話豬牛雞都有齊晒!(*☻-☻*)
(*☻-☻*)當晚我哋就選擇咗呢一款暖羊羊海鮮火鍋放題〰️

2024-01-17 84 瀏覽
有個朋友系外國讀書,趁假期佢約我食飯,就book左屋企附近呢間相馬,就系附近算系好出名既餐廳。蓮藕口感清爽,好容易熟,放落湯底好快就好淋好入味。海鮮入面最中意蝦肉,色澤鮮紅及明亮度高、質地結實有咬口。雞腿肉,肉質鮮嫩多汁,口感豐富,超級彈牙。清甜回甘,同D肉類都好夾😝。最後******任食嘅惹味羊腩煲真係一個暖笠笠嘅選擇👍🏻,特別適合香港嘅涼冷天氣。呢個羊腩煲盛載咗滿滿嘅羊腩塊,肉質鮮嫩又多汁,用料實在,食落去口感扎實,一啖羊肉就已經飽滿喺口腔裏面🤤。羊腩煲嘅湯底更加不得了,濃郁嘅湯汁加上香辣嘅味道,啖啖都暖心又惹味。呢啲羊腩正正係喺呢種香濃嘅湯底慢慢燜煮出嚟,所以啲肉就能夠完全吸收到湯汁嘅精華,整個口感富有層次,同時帶點微微嘅香辣,惹味程度正啱,完全唔會蓋過羊肉嘅原味👌🏻。羊腩同湯底嘅完美結合簡直係呢個冬天嘅最佳療癒。另外,煲底嘅蘿蔔同馬鈴薯都吸收晒湯汁嘅味道,變得軟熟可口,同羊肉一齊食,真係每一啖都過癮。😋總結,呢個任食惹味羊腩煲性價比超高,份量足夠,味道滿分,係一個聚餐或者寒冷天氣必試嘅美食。🥳😍無論係羊肉嘅質地,定係湯頭嘅味道,都係一流嘅選擇。每次食完之後,心情都會變得好好,感
最後******任食嘅惹味羊腩煲真係一個暖笠笠嘅選擇👍🏻,特別適合香港嘅涼冷天氣。呢個羊腩煲盛載咗滿滿嘅羊腩塊,肉質鮮嫩又多汁,用料實在,食落去口感扎實,一啖羊肉就已經飽滿喺口腔裏面🤤。羊腩煲嘅湯底更加不得了,濃郁嘅湯汁加上香辣嘅味道,啖啖都暖心又惹味。呢啲羊腩正正係喺呢種香濃嘅湯底慢慢燜煮出嚟,所以啲肉就能夠完全吸收到湯汁嘅精華,整個口感富有層次,同時帶點微微嘅香辣,惹味程度正啱,完全唔會蓋過羊肉嘅原味👌🏻。羊腩同湯底嘅完美結合簡直係呢個冬天嘅最佳療癒。另外,煲底嘅蘿蔔同馬鈴薯都吸收晒湯汁嘅味道,變得軟熟可口,同羊肉一齊食,真係每一啖都過癮。😋總結,呢個任食惹味羊腩煲性價比超高,份量足夠,味道滿分,係一個聚餐或者寒冷天氣必試嘅美食。🥳😍無論係羊肉嘅質地,定係湯頭嘅味道,都係一流嘅選擇。每次食完之後,心情都會變得好好,感覺暖笠笠嘅。所以,如果你都係羊肉愛好者,一定唔好錯過呢個惹味羊腩煲嘅美食體驗👍🏻😊!

🤗呢個暖羊羊海鮮火鍋放題包括左:
《先飲胡椒花膠湯》
《任食惹味羊腩煲》
《蒸海鮮》
《任食肉類海鮮火鍋
✨✨有興趣既朋友可以試下 ~
2024-01-17 55 瀏覽
今個月系媽咪既生日月,作為乖乖女, 我決定請母親大人去食大餐祝生日🎉🎂,加上佢又中意羊腩煲,就選擇左相馬,任食吃到飽。一次過食曬暖羊羊海鮮火鍋放題,胡椒花膠湯,任食惹味羊腩煲同埋各類海鮮。😍美國牛小排😍@@因為我好鍾意食,油花細緻均勻地分佈在鮮紅的牛肉上,有種即融的感覺~肉味好濃鬱,比較有咬口,因為切到好薄,祿一祿就已經好好味。牛肉的鮮美在口中迸發開來。配上香氣撲鼻的豆干,非常索汁非常入味。😜🐮任食牛舌🐮 Follow IG即送@@ 中意肉質紋理都系高質,肉質香而不鹹,配合湯底,帶出鮮味。牛舌肉質細膩,口感柔軟,配上適度的調味料,更是令人回味無窮。🐖羊腩煲🐖@@ 羊腩肉質鮮嫩多汁,燉煮的過程中更是吸收了各種香料的精華。老媽子食到好開心,話我選擇既餐廳岩曬心水,叫我得閒再同佢黎。
😍美國牛小排😍
🐮任食牛舌🐮 Follow IG即送
🐖羊腩煲🐖

2024-01-12 99 瀏覽
今日放假,我地一行2人黎到,食完結論就系:果然值得一試呀!今日既套餐就系:暖羊羊海鮮火鍋放題!!~~~~先飲胡椒花膠湯~~~~第二:任食惹味羊腩煲~~~~第三:蒸海鮮~~~~第四:任食肉類海鮮火鍋美國牛肩胛🏻我想同大家介紹一間我最鐘意嘅任食肉類海鮮火鍋店🍲。首先,佢哋嘅美國牛肩胛肉質細嫩新鮮,一入口即溶,入面嘅肉汁令人回味無窮😋。仲有雞腿肉咁juicy,完全唔會乾柴感覺,配上店家嘅秘製醬料🥢,真係令人食指大動。再黎,呢度仲有鮮味十足嘅海鮮🦐,即開即食,新鮮度絕對有保證👍,每樣都可以話係海中極品。呢度既肉類同海鮮可以隨心配搭,令每一個客人都可以按自己口味享受火鍋嘅樂趣🎉,係一場視覺同味覺上嘅雙重享受😍。更加正嘅係,無論你食幾多,都係一個價錢💰,絕對係超值之選👏。所以我個人好推薦你哋嚟試下呢間火鍋店,保證令你食到盤底望天😆,心滿意足噶!雞腿肉✌🏻肥牛超級大,肉質鮮美彈牙,每一口都系享受~正呀!一上臺就已經非常吸睛,色澤鮮豔,少許油光。海鮮鮮🏻包括魚、蝦、蟹、貝類等。提供了豐富的蛋白質和維生素,可以一次食過夠。羊腩煲🏻羊肉而且好juicy,好好食,我地都食左好多。湯汁入口舒服,油潤卻不會很膩
今日放假,我地一行2人黎到,食完結論就系:果然值得一試呀!
今日既套餐就系:暖羊羊海鮮火鍋放題!!
~~~~先飲胡椒花膠湯
~~~~第二:任食惹味羊腩煲
~~~~第三:蒸海鮮
~~~~第四:任食肉類海鮮火鍋
美國牛肩胛🏻
雞腿肉✌🏻
海鮮鮮🏻
羊腩煲🏻
羊肉而且好juicy,好好食,我地都食左好多。湯汁入口舒服,油潤卻不會很膩。
2024-01-12 63 瀏覽
好耐沒食火鍋,收工同同事想試下呢間餐廳,古五到評價都幾好。《暖羊羊海鮮火鍋放題》超級豐富,色香味俱全!小食方面我地第一樣叫既就係羊腩煲😋調味唔會太鹹,而且好多羊肉,好正!另外毫不吝嗇比左勁多食材,不同食材既搭配同味道都非常正宗。視覺味覺享受。另外我地仲叫左美國牛小排😋非常香👍🏻籽份量亦都相當多,牛肉味道濃鬱😋最後既重點當然係海鮮😋好快就上到,非常吸引,擺盤精緻,相當唔錯👍🏻其他類:玉米,脆肉瓜,牛丸,魚蛋,各樣魚蛋牛丸🥗🥗⋯⋯全部都新鮮彈牙。味道真係好唔錯,會想之後再黎試埋其他火鍋湯底或者材料😂👍🏻
好耐沒食火鍋,收工同同事想試下呢間餐廳,古五到評價都幾好。
《暖羊羊海鮮火鍋放題》超級豐富,色香味俱全!
小食方面我地第一樣叫既就係羊腩煲😋
另外我地仲叫左美國牛小排😋非常香👍🏻
籽份量亦都相當多,牛肉味道濃鬱😋
最後既重點當然係海鮮😋
好快就上到,非常吸引,擺盤精緻,相當唔錯👍🏻
其他類:

味道真係好唔錯,會想之後再黎試埋其他火鍋湯底或者材料😂👍🏻
經過荔枝角見到呢間相馬,就決定即興同朋友飲下酒食下嘢~呢間環境相當唔錯🗼食物方面有好多選擇~特別推介係呢幾樣:美國牛肩胛,海鮮,羊腩煲,任食牛舌,豆腐美國牛肩胛⛩️,超級新鮮,色澤鮮紅,紋理清晰,淺嘗一口,頓覺牛肉味濃、質感幼滑,送酒一流❗️海鮮⛩️味道一流❗️ 超級多海鮮,大蝦,帶子,青口等等。帶子全部都大大粒肉質飽滿。羊腩煲⛩️其實就系用羊腩加腐乳作為主要的材料。份量相當有驚喜❗️羊肉好入味,而且好好味。任食牛舌都好好食,follow IG就會免費送,加D 豆腐落去都好正。 今日同三五知己嚟到呢間食咗個超正嘅羊腩煲。講起嚟我都興奮滿分💯,首先,個羊腩煲嘅香氣👃就已經夠晒吸引,近咗去仲可以聞到一股濃郁嘅草藥同香料氣息。羊腩煲熱氣騰騰🔥,一啖落肚感覺好滿足😌,羊腩肉質鬆軟,個煲汁濃而不膩,香辣中帶咗啲甜,好識做。再嚟,食落啖啖肉🍖,片片軟綿,同啲白蘿蔔🥕一齊燉,吸滿哂汁水,爆爆哋嘅好滋味。個羊腩煲重點係熱辣辣嘅,食落暖笠笠🌟,冬天嚟嘅時候啱哂!加埋啲豆腐🍲同埋冬菇🍄喺裏面,真係太完美👍。我個人非常鍾意食羊肉嘅深厚味道,加埋啲蔬菜啲清甜味,喺舌尖爆發嘅口味層次多得嚟立體,食一口已經覺得身體都暖笠笠💓

食物方面有好多選擇~特別推介係呢幾樣:
美國牛肩胛,海鮮,羊腩煲,任食牛舌,豆腐
羊腩煲⛩️其實就系用羊腩加腐乳作為主要的材料。份量相當有驚喜❗️羊肉好入味,而且好好味。任食牛舌都好好食,follow IG就會免費送,加D 豆腐落去都好正。 今日同三五知己嚟到呢間食咗個超正嘅羊腩煲。講起嚟我都興奮滿分💯,首先,個羊腩煲嘅香氣👃就已經夠晒吸引,近咗去仲可以聞到一股濃郁嘅草藥同香料氣息。羊腩煲熱氣騰騰🔥,一啖落肚感覺好滿足😌,羊腩肉質鬆軟,個煲汁濃而不膩,香辣中帶咗啲甜,好識做。再嚟,食落啖啖肉🍖,片片軟綿,同啲白蘿蔔🥕一齊燉,吸滿哂汁水,爆爆哋嘅好滋味。個羊腩煲重點係熱辣辣嘅,食落暖笠笠🌟,冬天嚟嘅時候啱哂!加埋啲豆腐🍲同埋冬菇🍄喺裏面,真係太完美👍。我個人非常鍾意食羊肉嘅深厚味道,加埋啲蔬菜啲清甜味,喺舌尖爆發嘅口味層次多得嚟立體,食一口已經覺得身體都暖笠笠💓。最後,同朋友傾計飲茶☕,食羊腩煲,真係賞心樂事啊😄。店家嘅服務都好到位,羊腩煲嘅價錢亦都相宜👌,性價比高,值得推介👏!值得一試!下次仲要帶多啲朋友嚟食,繼續享受呢個滋味無窮嘅羊腩江湖😋!嘢食方面真係值得一試,好啱同朋友吹水食嘢,呢個暖羊羊海鮮火鍋放題性價比超級高,胡椒花膠湯好暖胃,羊腩煲好多肉好入味,蒸海鮮超級豐富多選擇。推薦🔥