2023-11-17 244 瀏覽
呢間甘抵食既餐廳真係第一次食,4人用餐超級多豐富,so good。任食大閘蟹/////洗得好乾淨,可以放心享用~非常新鮮多膏,好肥美。👅極上蒸海鮮////👅開邊龍蝦師傅貼心地將龍蝦開邊以方便進食,醃得入味,內裏則肉質飽滿,軟腍鮮嫩。❀優質豚肉/////而且全部都超級吸引!!真係睇到都流曬口水😋🍋優質雞腿肉////🍵- 🍋非常新鮮彈牙😍😍🥛 海鮮類:日本帶子/沙日/蟶子/蟹棒/大頭蝦/水魷/鮑魚🍵-好正❤️❤️全部海鮮肉滑汁香,滋味無窮,送酒小菜,簡直一流!😍😍🤤😋💯✌🏻❤️👏🏻👅日式串燒炸物👅////全部都系即刻炸出啦,好新鮮好鬆脆👍🏻👍🏻👍🏻👅 Milktop 雪糕👅////口感幾清新,quite fresh。

👅極上蒸海鮮////👅開邊龍蝦

❀優質豚肉/////
而且全部都超級吸引!!真係睇到都流曬口水😋

🍋優質雞腿肉////
🍵- 🍋非常新鮮彈牙😍😍
🥛 海鮮類:日本帶子/沙日/蟶子/蟹棒/大頭蝦/水魷/鮑魚
👅日式串燒炸物👅////
全部都系即刻炸出啦,好新鮮好鬆脆👍🏻👍🏻👍🏻

👅 Milktop 雪糕👅////
口感幾清新,quite fresh。
一直都有一個印象就係任食放題質素應該都唔會好好,但係呢一間嘅放題令我對之前呢個既有嘅印象有所改變🤭一個價錢可以食到超級多種類食物,包括係有火鍋,蒸海鮮,大閘蟹等❤️呢三樣嘢就係吸引我同屋企人要去食飯!大閘蟹嘅質素我同屋企人一齊認為都係很好的,特別係蟹肉同埋蟹膏嘅質素都係好好的🤤而另一樣嘢我哋都係好期待嘅就係海鮮,可以喺app入邊任叫唔同種類嘅海鮮,蝦都有好似兩款左右選擇,真係好正☺️串燒都有得叫,但相對選擇就冇咁多但係都有最基本的牛肉豬肉雞肉😝食咗最基本嘅傳銷質素都係好食的!打邊爐方面淨係叫咗牛肉,牛肉嘅牛尾都好適中,肥肉唔會係好多✨整個用餐體驗都係好好的😎
2023-11-14 140 瀏覽
一年一度大閘蟹🦀季節又到啦,於是今日同男朋友去食大閘蟹加海鮮火鍋放題!🦀🦀🦀🦀 大閘蟹,超正der 🧏‍♀️❤️❤️🩷大閘蟹嘅質素超好,勁多膏,又鮮甜!呢個一食落去入口即溶!仲有陣陣回甘!真係好好食🥹 我哋食完1 round,第二round嘅時候以為要等一下先會有,點知一遞張紙仔之後好快就上第二round嘅大閘蟹!廚房效料超高!😀✌🏼🐠🐟🐟極上海鮮蒸鍋,yummy yummy 🤤🤤🤤海鮮蒸鍋,超足料!有各式各樣嘅海鮮,各有千秋!🦐開邊琵琶蝦,蒸得啱啱好,鮮甜美味!啖啖肉!全部海鮮,都好新鮮,爽口彈牙😊肉質鮮嫩,口感豐富!🤩🍢🍡🍢🍡串燒party , 正正正😍😍🥰呢個套餐真係超抵,仲可以任叫串燒!燒粟米超甜,爽口惹味!燒節瓜都好唔錯啊!🍲🍲🍲火鍋配料,無🉐頂。雞脾肉,彈牙Juicy! 蟹籽丸,魚蛋都好好食!大閘蟹新鮮,海鮮火鍋材料上剩,多選擇! |推薦指數:🩷🩷🩷🩷🩷|大閘蟹迷必黎!😎
🐠🐟🐟極上海鮮蒸鍋,yummy yummy 🤤🤤🤤
大閘蟹新鮮,海鮮火鍋材料上剩,多選擇!
|推薦指數:🩷🩷🩷🩷🩷|大閘蟹迷必黎!😎
用餐優惠
試食活動
2023-11-14 102 瀏覽
約左朋友聚會食嘢,最啱就係食放題,選擇多多,乜都有得食,份量又多,啱晒一班大胃王嘅朋友,鍾意食乜嘢就攞乜嘢,真係好啱我哋!呢間餐廳推介嘅係當造嘅大閘蟹,大閘蟹仲要任食唔嬲,當然要食返夠本啦!枱都見到蟹嘅身影,就知佢有幾好味,幾吸引,幾搶手啦👍食完個大閘蟹,就嚟返個一次性極上蒸海鮮,因為我哋四個人食,佢仲送咗隻龍蝦🦞,龍蝦開邊見到入邊啲肉滿滿,非常吸引,食落去啖啖肉,新鮮又甜,爽口又彈牙!其他海鮮仲有日本帶子,沙日,灰蜆,螺,小蟶子,蟹棒青口,廣島蠔,海蝦,大頭蝦,水魷和鮑魚。小蟶子真係極度鮮甜,🦑水魷魚又話又爽口,🐚螺肉彈牙嘅口感真係令人食唔停口!肉就有基本嘅牛肉,雞肉,豬肉,美國特選牛肩胛肉紅卜卜,非常新鮮,夠晒有牛味😋仲食埋春卷和日式串燒和Milktop 雪糕,一餐真係非常完美。

用餐優惠
試食活動
2023-11-14 87 瀏覽
黎呢度就係為左食大閘蟹,🥢之前朋友話係度食得好爽,話呢度既大閘蟹好抵食,今日我男朋友陪我一齊食返夠本,呢度係荔枝角既相馬,唔睇唔個呢間有咁多分店,咁就近近地食完仲方便去下場玩,🥢呢度真係聞名所講,價錢抵食又係放題任食,而且✌🏻大閘蟹✌🏻都仲係任食,今次真係好正,佢既蟹肉係好新鮮,蟹既味都好濃郁,完全無腥味。仲拎埋勁多✌🏻海鮮😱打邊爐又點可以唔食海鮮,呢度都好多款,呢了好多蝦、蟹棒、青口、鮑魚、水魷、螺,大部份都食到,全部都好好食,而且佢地都洗得好乾淨,一粒沙都無✌🏻日式串燒炸物✌🏻都好吸引😱炸到好甘香,金黃色既外層都炸到外層脆卜卜,食起上黎好惹味,真係一啖接一啖停唔到口,炸物同串燒都一枝好食,而串燒燒到有燒烤味,外面都燒到好香脆,串燒技術高超,愈食愈好食✌🏻美國特選牛肩胛✌🏻肉質好靚好優質😱首要條件一定要有牛肉,總知食極都唔會厭
✌🏻美國特選牛肩胛✌🏻
肉質好靚好優質😱首要條件一定要有牛肉,總知食極都唔會厭
朋友生日,又咁啱到咗大閘蟹🦀嘅季節,我哋四個女仔就嚟咗呢度體驗吓大閘蟹🦀➕日式火鍋放題喇!我哋四個人超放肆,食咗一個好過分嘅膽固醇超標嘅一餐🫣🫣🫣 唔緊要啦,老咗之後就冇得咁瘋狂囉,同埋我哋四個女仔都話食埋呢餐之後就去做gym嘅哈哈哈哈哈🤔🤔🤔🫠唔~~~蟹乸同蟹公都超好食!激多膏,真心正🤭大閘蟹超大隻,同手掌差唔多大,肥美!一打開啲膏就爆曬出嚟,金黃色咁!味道濃郁!整體嚟講,大閘蟹質素very good🤤 !我哋食咗咁多隻,99%都係超新鮮,勁多膏!好好味!值得一讚🤗 🐬🐟🐠一次性極尚海鮮蒸鍋,材料豐富!開邊蒸龍蝦,激厚肉!充滿龍蝦鮮味!其他海鮮都好新鮮,用蒜蓉蒸,超突出海鮮嘅鮮甜味!食過返尋味!😳🍲任食火鍋。🐮美國特選牛肩胛,好味!肉質唔鞋!牛味濃!🐷優質豚肉,爽口嫰滑!南瓜鮮甜!黐咗線,呢餐真係超飽,又滿足!價錢10分超值,絕對值得再嚟!不過食完之後真係要做多幾次gym啦哈哈!😫😫😫

2023-11-08 144 瀏覽
男朋友生日,今日成日陪佢去食去玩,要食放題火鍋當然係食相馬,我地係荔枝角相馬食個任食大閘蟹海鮮火鍋放題。宜家係大閘蟹最好食的時間,多膏又夠甜,膏係完美的橙黃色,睇見已經留定口水,大閘🦀️清蒸冇任何調味,鮮甜得不得了!大大隻琵琶蝦🦐開邊處理,蝦肉肉厚夠彈牙,好有口感,味道鮮甜,啖啖蝦鮮味,一次性極上蒸海鮮包括有🦪🐟🦑🐡🐙日本帶子,沙日,灰蜆,螺,小蟶子,蟹棒,青口,廣島蠔,海蝦,大頭蝦,水魷,鮑魚等豐富到震😋🫨呀!跟著仲有多款肉任食😂大胃男友晏曬👍美國特選牛肩胛,優質豚肉,優質雞腿肉,每件都新鮮又滋味。牛肩胛簿簿一片鮮味無窮,雞腿肉啖啖肉滑溜溜,豚肉又香又鬆化👍
雖然知道係除咗大閘蟹外仲有好多食物可以任食但今次主要的目的係食大閘蟹!前提係朋友之前去過呢間餐廳食後,覺得整體質素都十分好所以今次就一齊再去食了(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)講下今次最想食嘅大閘蟹先(*≧ω≦)大閘蟹當然最重要多唔多膏啦!除咗多蟹膏之外,當日食到嘅大閘蟹都係幾大隻下,但係我就唔太識得分佢係幾多兩了(/ω\)另外,我地四個人食所以係四人餐就有開邊龍蝦,如果兩個人食嘅話就冇龍蝦嘅^ - ^打邊爐我就鐘意牛肉,肉都唔會好肥!炸物有好多選擇,大愛芝士春卷,係可以輕微拉絲٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و最後一定要講吓任食海鮮,真係比較會少見,又唔識但係質素都係唔會好差,可以!
見到相馬岀咗我最愛嘅大閘蟹menu,就叫男朋友同我一齊去食好西🫶🏻我哋緊係揀咗任食大閘蟹海鮮火鍋放題啦~ 店員安排我哋入位吾夠10分鐘就上左第一輪蟹,熱辣辣又多膏❗️ 我好鍾意蟹膏嘅細膩同綿密,濃郁嘅蟹味真係流晒口水🤤,食哂~再叫多1 round ,上蟹速度快🫰🏻之後點咗串燒炸物,蝦球🍤 好彈口又大粒,牛肉串亦好惹味🤩,男朋友攞咗粟米、金菇、娃娃菜,仲有我中意嘅蓮藕,原來火鍋自助吧有好多款式,你一定搵到你想食嘅,仲要全部都好新鮮!串燒又岀現啦😍今次有肥肉金菇、雞肉串、豚肉串,全部都好煙韌香口,肥肉金菇唔癡牙🤭好好食再來,火鍋海鮮拼盤有大大舊嘅日本帶子、非常乾淨嘅沙日、好爽口嘅小蟶子,其他都好新鮮又無雪味,食到我哋舔舔脷👅海鮮蒸鍋仲厲害!勁多唔同蜆,又有手掌咁大既鮑魚,又有十分新鮮嘅開邊琵琶蝦🦐,加上蒜蓉粉絲一齊蒸,最緊要係又夠鮮甜,不得了

呢幾日開始有啲涼涼哋,秋意嚟,最好就係食大閘蟹😚,朋友就揀咗呢間喺返工附近集中點嘅荔枝角相馬,呢一間火鍋店都幾多分店下。當然我哋就係揀最近新推出嘅任食大閘蟹海鮮火鍋放題套餐😋☑️任食大閘蟹首先講咗佢哋任食大閘蟹嘅質素都好好,比我想像中大隻,仲幾多蟹膏。☑️一次性極上蒸海鮮蒸海鮮特別鮮甜,仲有好多唔同嘅款式,最common嘅日本帶子、鮑魚、海蝦等等都有齊。☑️美國特選牛肩胛/優質豚肉/優質雞腿肉火鍋當然唔少得肉,豬肉、牛肉同雞肉都有齊晒,而且三款唔同嘅肉都幾好食。☑️即叫即蒸點心最估唔到嘅係呢度竟然有埋點心食,我就揀咗我最鍾意嘅叉燒包、燒賣,蝦餃、牛肉球😍燒賣大大粒,蝦餃皮夠晒薄,叉燒包都好好味,仲有juicy大大粒嘅牛肉球。點心質素真係冇得彈🥳

當然我哋就係揀最近新推出嘅任食大閘蟹海鮮火鍋放題套餐😋
☑️任食大閘蟹
☑️一次性極上蒸海鮮
☑️美國特選牛肩胛/優質豚肉/優質雞腿肉
☑️即叫即蒸點心
相馬!晚市無限時!放題經常係我嘅首選,因為係超級抵食🤤💓餐廳日系和風設計四周擺滿日本擺設,座位坐得份外舒適。今期任食大閘蟹,梗係要去試下啦!🦀【大閘蟹】大閘蟹非常新鮮,重量十足,每一隻都爆哂膏,睇到流哂口水🤤金黃色嘅蟹膏鮮甜無比,蟹肉實正得嚟好香蟹味,點埋蟹醋食就更加惹味。🦀上菜速度好快,員工嘅服務態度好好。有提供一次性手套、濕紙巾等。🦀四人行 【一次性極上蒸海鮮】超級新鮮!海鮮類點了海蝦、沙白、灰蜆,海蝦大大隻又鮮甜😍新鮮沙白,超大隻,無沙,夠鮮甜!🦀【開邊龍蝦】啖啖肉,肉質爽口無腥味。🦀【日式串燒炸物】炸得香脆,肉嫩🫶🏻其他火鍋食物質素都好高!🦀【美國特選牛肩胛】牛除左油花細膩之外, 口感都極其柔軟,幾乎做到入口即溶嘅效果。粟米🌽超甜,粒粒飽滿。總括而言,食物種類繁多,質素高及上菜速度快。呢個價錢真的實惠,所以食得超滿足❗️是一次視覺與味覺的盛宴❤️
相馬!晚市無限時!
放題經常係我嘅首選,因為係超級抵食🤤
💓餐廳日系和風設計
四周擺滿日本擺設,座位坐得份外舒適。

今期任食大閘蟹,梗係要去試下啦!
🦀【大閘蟹】
大閘蟹非常新鮮,重量十足,每一隻都爆哂膏,睇到流哂口水🤤

🦀四人行 【一次性極上蒸海鮮】
超級新鮮!海鮮類點了海蝦、沙白、灰蜆,海蝦大大隻又鮮甜😍
新鮮沙白,超大隻,無沙,夠鮮甜!

🦀【開邊龍蝦】
啖啖肉,肉質爽口無腥味。
🦀【日式串燒炸物】
炸得香脆,肉嫩🫶🏻
其他火鍋食物質素都好高!
🦀【美國特選牛肩胛】
粟米🌽超甜,粒粒飽滿。

總括而言,食物種類繁多,質素高及上菜速度快。
呢個價錢真的實惠,所以食得超滿足❗️
是一次視覺與味覺的盛宴❤️
2023-11-01 104 瀏覽
今日同老公去相馬到食任食大閘蟹海鮮火鍋🍲食大閘蟹🦀嘅季節到啦~ 上菜時,見到差唔多每隻蟹嘅蟹膏都好爆滿,而香滑濃郁,蟹肉亦好鮮甜!我同老公總共食咗6隻🤩而任食火鍋💯有雞腿肉質嫩滑又厚切👅而豚肉大大片,十分新鮮又肥美,美國特選牛肩胛嘅脂肪平均,入口即溶😚,好食到一舊跟一舊!仲有一次性極上海鮮蒸鍋!!有大大隻帶子、鮑魚,特別想講係開邊琵琶蝦好大隻😆啲海鮮係用咗蒜蓉同粉絲去蒸,好鮮甜~食到好飽又滿足,下次叫埋朋友一齊食,可以叫多幾樣嘢食🩷
今日同老公去相馬到食任食大閘蟹海鮮火鍋🍲

食到好飽又滿足,下次叫埋朋友一齊食,可以叫多幾樣嘢食🩷
2023-11-01 80 瀏覽
🌸秋風起、螃蟹肥,正是吃大閘蟹的好時節!今天我們這一家到荔枝角放題🫶🏻十分推薦💯任食大閘蟹! 大閘蟹夠熱騰騰,蟹膏量很多,還帶微微蟹膏香。蟹膏就令人垂涎,忍不住口想一隻接一隻吃個不停。大滿足💓😗越食越愛上!四人必吃之選🤩開邊龍蝦鮮味香濃,龍蝦肉非常美味。肉質鮮甜,龍蝦頭還都有膏😍保留了原有鮮味,滿足感十足!拇指大動👍🏻一次性極上蒸海鮮肉質彈牙厚實,口感一流😆海鮮的質素高,絕對是從物超所值🙌🏻👍🏻沙白、海蝦、大頭蝦、鮑魚,清洗得乾淨,沒有沙,原汁原味。❣️日式串燒炸物炸功相當厲害,脆醬很薄身十分貼,是高級的炸物。優質雞腿肉細嫩肉質,好滋味!烏冬麵韌度十足!總結:性價比滿分的海鮮火鍋放題店,材料矜貴,地方環境清潔😍還提供北海道MILKTOP雪糕,裝修雅致,店員殷勤有禮。☺️食物選擇比想像中多,真是頂級享受!非常高質👍 CP值絕對滿分。
十分推薦💯任食大閘蟹!

大滿足💓😗越食越愛上!
四人必吃之選🤩開邊龍蝦
鮮味香濃,龍蝦肉非常美味。
肉質鮮甜,龍蝦頭還都有膏😍保留了原有鮮味,滿足感十足!
拇指大動👍🏻一次性極上蒸海鮮
肉質彈牙厚實,口感一流😆
海鮮的質素高,絕對是從物超所值🙌🏻
❣️日式串燒炸物
炸功相當厲害,脆醬很薄身十分貼,是高級的炸物。
優質雞腿肉
細嫩肉質,好滋味!
烏冬麵韌度十足!

總結:
性價比滿分的海鮮火鍋放題店,材料矜貴,地方環境清潔😍
還提供北海道MILKTOP雪糕,裝修雅致,店員殷勤有禮。
2023-11-01 54 瀏覽
相馬一直都好多分店,而我最愛去荔枝角個間,要給💯!首先服務很好,真的非常貼心❤️!呢度今晚除左任食大閘蟹之外,選擇特別多, 即使同男朋友口味唔同都可以搵到心水選擇!手起筷落,第一片牛就黎美國特選牛肩胛😎入口鬆軟,肉味幾出,正。日式串燒炸物源源不絕供應🥳牛串燒得香噴噴 仲有口感彈牙嘅蝦餅;炸蝦、芝士丸、春卷款款都香脆可口!我覺得下次可再單點呢兩款金菇牛卷同牛柳粒🍡🍡。牛柳粒嘅油脂豐富,口感接近入口溶化,金菇牛卷牛油味好香濃,必食!店員話今日D鮑魚同青口返左貨😏新鮮上爐,必點!女人呢點都要有菜,為照顧我對菜嘅喜好,​​健康d叫咗個由唔同新鮮蔬菜組成嘅拼盤分別有西蘭花,南瓜及豆卜。一次性極上蒸海鮮每樣都大大隻,除左個開邊琵琶蝦外,你睇下D日本帶子、沙白、灰蜆等,隻隻飽滿,口感滑溜甘甜。
2023-10-31 62 瀏覽
食到令人肚痛的火鍋天氣涼咗 收工想食火鍋 響公司附近搵食 睇相呢間好似OK 就即刻產上去食嘢 點知入去惡夢就開始 點好菜之後 開始上肉類 全部黃甘甘 仲一疊疊黐實晒 見到唔多開胃 嗰刻淨係諗住淥熟啲嚟食 其實應該要叫佢換過俾我哋 跟住去自助吧夾菜 芫荽蔬菜 瓜類全部都係又黑又乾 浸水嗰啲配料有啲怪味 去到中段開始有中型同細型嘅曱甴陪住你食嘢 源源不絕 我哋職場捉咗一隻俾侍應睇,佢話工廠區係咁㗎啦 然後收走就算 點咗啲海鮮類 貝殼類可接受 但係蝦超霉 仲有串燒 尚可入得口 炸物係凍嘅 成個心情已經想快啲走 最後埋單同收銀講環境太惡劣 佢淨係免收我哋+1 返到屋企成晚肚痛 好恐怖嘅經歷冇下次
食到令人肚痛的火鍋

跟住去自助吧夾菜 芫荽蔬菜 瓜類全部都係又黑又乾