經過荔枝角見到呢間相馬,就決定即興同朋友飲下酒食下嘢~呢間環境相當唔錯🗼食物方面有好多選擇~特別推介係呢幾樣:美國牛肩胛,海鮮,羊腩煲,任食牛舌,豆腐美國牛肩胛⛩️,超級新鮮,色澤鮮紅,紋理清晰,淺嘗一口,頓覺牛肉味濃、質感幼滑,送酒一流❗️海鮮⛩️味道一流❗️ 超級多海鮮,大蝦,帶子,青口等等。帶子全部都大大粒肉質飽滿。羊腩煲⛩️其實就系用羊腩加腐乳作為主要的材料。份量相當有驚喜❗️羊肉好入味,而且好好味。任食牛舌都好好食,follow IG就會免費送,加D 豆腐落去都好正。 今日同三五知己嚟到呢間食咗個超正嘅羊腩煲。講起嚟我都興奮滿分💯,首先,個羊腩煲嘅香氣👃就已經夠晒吸引,近咗去仲可以聞到一股濃郁嘅草藥同香料氣息。羊腩煲熱氣騰騰🔥,一啖落肚感覺好滿足😌,羊腩肉質鬆軟,個煲汁濃而不膩,香辣中帶咗啲甜,好識做。再嚟,食落啖啖肉🍖,片片軟綿,同啲白蘿蔔🥕一齊燉,吸滿哂汁水,爆爆哋嘅好滋味。個羊腩煲重點係熱辣辣嘅,食落暖笠笠🌟,冬天嚟嘅時候啱哂!加埋啲豆腐🍲同埋冬菇🍄喺裏面,真係太完美👍。我個人非常鍾意食羊肉嘅深厚味道,加埋啲蔬菜啲清甜味,喺舌尖爆發嘅口味層次多得嚟立體,食一口已經覺得身體都暖笠笠💓

食物方面有好多選擇~特別推介係呢幾樣:
美國牛肩胛,海鮮,羊腩煲,任食牛舌,豆腐
羊腩煲⛩️其實就系用羊腩加腐乳作為主要的材料。份量相當有驚喜❗️羊肉好入味,而且好好味。任食牛舌都好好食,follow IG就會免費送,加D 豆腐落去都好正。 今日同三五知己嚟到呢間食咗個超正嘅羊腩煲。講起嚟我都興奮滿分💯,首先,個羊腩煲嘅香氣👃就已經夠晒吸引,近咗去仲可以聞到一股濃郁嘅草藥同香料氣息。羊腩煲熱氣騰騰🔥,一啖落肚感覺好滿足😌,羊腩肉質鬆軟,個煲汁濃而不膩,香辣中帶咗啲甜,好識做。再嚟,食落啖啖肉🍖,片片軟綿,同啲白蘿蔔🥕一齊燉,吸滿哂汁水,爆爆哋嘅好滋味。個羊腩煲重點係熱辣辣嘅,食落暖笠笠🌟,冬天嚟嘅時候啱哂!加埋啲豆腐🍲同埋冬菇🍄喺裏面,真係太完美👍。我個人非常鍾意食羊肉嘅深厚味道,加埋啲蔬菜啲清甜味,喺舌尖爆發嘅口味層次多得嚟立體,食一口已經覺得身體都暖笠笠💓。最後,同朋友傾計飲茶☕,食羊腩煲,真係賞心樂事啊😄。店家嘅服務都好到位,羊腩煲嘅價錢亦都相宜👌,性價比高,值得推介👏!值得一試!下次仲要帶多啲朋友嚟食,繼續享受呢個滋味無窮嘅羊腩江湖😋!嘢食方面真係值得一試,好啱同朋友吹水食嘢,呢個暖羊羊海鮮火鍋放題性價比超級高,胡椒花膠湯好暖胃,羊腩煲好多肉好入味,蒸海鮮超級豐富多選擇。推薦🔥