2024-01-30 137 瀏覽
有人講相馬日式火鍋好出名,又聽過人講好好食🥰口啤咁好,可以有機會約定班好友一齊食,夜晚都好多人,要等位先食得,好彩一早約左位,店員帶我地帶位,入面好大,都係放題火鍋,全部電子落單,出面有個吧位部份食物可自取🫰🏻飲品食物都挺多,價錢抵食平✌🏻入面環境夠晒大,好有日式既餐廳感,見到所有食物、枱、椅、餐具都乾淨企理,係度食得放心,今日食暖羊羊海鮮火鍋放題,食物包羅萬有,由頭食到尾都好豐富,只怕你食唔飽任食牛舌✍🏻店員話follow ig 有得送牛舌,咁好既事又點可以錯過阿,即時送上牛舌,夠晒又圓又大,味道好好美國牛肩胛🫰🏻來得打邊爐,通常就係食晒羊腩,然後再打邊爐,放係湯底一陣就食得,加埋湯汁好味到絕美國牛小排🫰🏻靚牛靚肉都在此,之前已經食過咁多,全部都係安心放心,美國既牛小排無失望,愈食愈好味,最後講埋仲有成盤海鮮,有齊蝦,沙白,魚,鮑魚、扇貝等等,不停咁食🫶🏻

任食牛舌✍🏻
美國牛肩胛🫰🏻