2024-02-02 203 瀏覽
黎緊就到加姐生日👩🏼‍🦰所以我地全家人都會出去慶祝,加姐就話想打邊爐👀仲係要一站式好多野食嗰種,最好仲要係有得食羊腩煲,咁都比佢搵到一間超好食👅又合佢心意家姐對食都有要求👀生日大晒就係要聽佢講,一齊去相馬日式火鍋,呢度真係一站式服務好食物,所有野都一應俱全👄我地食一個海鮮火鍋放題💋要飲湯開開胃先,胡椒花膠湯既花膠好大舊,仲好有胡椒味,成個湯好鮮美,煲得好有料,之後再食羊腩煲,成個煲都係羊肉,好多料好足,而且佢既汁都好好食,羊肉好新鮮好大舊,好滿足😍當然未夠啦,食完羊腩煲😍仲有蒸海鮮😍呢度既海鮮同樣地豐富,種類繁多,件件都咁新鮮😍扇貝,沙白,大蝦,鮑魚,魚,貴妃蚌,各有各鮮味啦打邊爐唔可以缺少既牛肉😍就係美國牛小排,睇下睇下,呢度既牛小排真係好靚架,仲好有厚度口感,食一款牛又唔夠😍仲有美國牛肩胛,仲好食!牛味好好味,好食到爆晒燈😍😍