2023-07-25 206 瀏覽
位於商場角落,有兩個舖位咁大嘅環境,裝修都有少許分別,午市食客大半場,算係幾旺有啲傢私店嘅氣息,又有打卡Cafe嘅味道,但食物係偏向泰國菜,太Fushion,睇門面以為佢主打意粉漢堡果類炸蝦餅 +$25午餐另外加配,有兩大串,唔係平常見開蝦餅嘅外形,非常鮮同濃郁蝦味泰香馬沙文咖喱牛腩飯 $ 65馬沙拉咖喱好有香料味,微辣,配飯一流加埋用上木盤上,真係好靚泰式無骨豬手飯 $65豬手睇色都知入晒味,不過乾少少,味道唔太鹹太甜,滷得剛剛好泰式無骨海南雞飯 $68例牌嘅湯、油飯加三色醬,正常發揮,雞肉嫩滑,冇過火飲品都好潮,有桂花薑烏龍茶同香茅檸檬梳打揀好多粒粒好足料,用具都超級有打卡feel,木盤上,金色茶匙,條紋玻璃杯加金屬隔熱午餐抵食,$6x左右價位,碟頭份量足,上菜速度快,啱食快餐嘅朋友裝修正,用具靚,坐返一個下午都唔錯

炸蝦餅 +$25

泰香馬沙文咖喱牛腩飯 $ 65
馬沙拉咖喱好有香料味,微辣,配飯一流
加埋用上木盤上,真係好靚

泰式無骨豬手飯 $65
豬手睇色都知入晒味,不過乾少少,味道唔太鹹太甜,滷得剛剛好

泰式無骨海南雞飯 $68
例牌嘅湯、油飯加三色醬,正常發揮,雞肉嫩滑,冇過火

飲品都好潮,有桂花薑烏龍茶同香茅檸檬梳打揀

裝修正,用具靚,坐返一個下午都唔錯
2023-07-18
用餐優惠
優惠券
2023-07-19 267 瀏覽
見到其他人介紹這間餐廳, 人在附近就來試下 食物 : 叫咗一份二人餐, 再加$20 有豬頸肉, 二人餐包括 : 大頭蝦冬蔭功湯 ~ 冬蔭功不是好辣, 味道可以, 但湯只得一碗, 而且裏面只有半隻蝦, 有啲奇怪 泰式燒烤拼盤 ~ 味道不錯, 幾好食, 咖喱醬惹味 海南雞半隻 ~ 半隻雞都好多肉, 但雞胸肉好鞋, 唔夠滑 馬拉盞炒通菜 ~ 炒得有鑊氣, 味道不錯 泰式奶茶 ~ 不用加錢的只有泰式奶茶或泰式綠茶, 茶味較淡 泰式豬頸肉 ~ 要加多20元, 味道不錯, 不過個餐本身都夠食, 我地兩個人都是勉強食晒 環境 : 裝修普通, 門口有特式打卡牆, 靠牆座位同隔離比較近, 談心不方便, 要就坐中間的獨立枱 地點 : 餐廳在新都城廣場內, 非常方便 服務 : 員工有禮貌, 大部份員工都是講廣東話 價錢 : HK$273/2人 (包加一服務費)
見到其他人介紹這間餐廳, 人在附近就來試下
泰式燒烤拼盤 ~ 味道不錯, 幾好食, 咖喱醬惹味
海南雞半隻 ~ 半隻雞都好多肉, 但雞胸肉好鞋, 唔夠滑
馬拉盞炒通菜 ~ 炒得有鑊氣, 味道不錯
泰式奶茶 ~ 不用加錢的只有泰式奶茶或泰式綠茶, 茶味較淡

地點 : 餐廳在新都城廣場內, 非常方便
服務 : 員工有禮貌, 大部份員工都是講廣東話
價錢 : HK$273/2人 (包加一服務費)
泰式燒烤拼盤
大頭蝦冬蔭功湯
泰式豬頸肉
海南雞
極認同餐廳呢句座右銘,所以就一於試吓志同道合嘅餐廳究竟啱唔啱🙆🏻‍♀️口味~🍔泰壹 手撕豬手漢堡💰$72以豬手做餡料好少見,抱住好奇心一試,一啲違和感都無!原來豬手x漢堡都可以咁夾!厚身麵包🥯微微烘過,🧈牛油味更香,夾住各款配料包括煙肉🥓、蕃茄🍅、生菜🥬,成個漢堡嘅味道好有層次感🐔泰式無骨海南雞半隻💰$98海南雞嫩滑,無骨方便食之餘啖啖肉,仲配埋必備三款醬汁,大滿足!半隻份量都好足,夠晒2個人食~🐷沙嗲串燒四串💰$58🐷豬肉、🐔雞肉各兩串,燒過嘅肉質唔乾柴,沾埋個沙嗲醬咁食就啱啱好~🥭芒果椰子塔💰$42呢杯飲品超級大杯,性價比好高!將飲品、甜品集合於一身,芒果爆珠、芒果肉配上香濃椰子沙冰,旁邊放上芒果雪條🍧,當埋飯後甜品咁食都得🤣___________________________好食程度: 3.5/5抵食指數: 4/5會再幫襯? ‍🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️

🍔泰壹 手撕豬手漢堡💰$72

抵食指數: 4/5
會再幫襯? ‍🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️
2023-06-23
芒果椰子塔
2人餐 $228 (另加一)大蝦冬陰功湯黎到仲係熱辣辣,賣相唔錯,都幾足料,可惜偏酸同甜,個人不太喜歡🥲鍾意甜酸口味既可能會喜歡🤣泰式燒烤拼盤(細)份量都唔少,有雞翼、雞肉串、辣肉腸、燒豬肉。真心抵食!配埋沙嗲汁十分出色!不過條辣肉腸比較多肥豬肉🥲泰式無骨海南雞(半隻)雞肉嫩滑,三款醬汁都好味,份量十足,食極都仲有咁😆😆真心抵食馬拉盞炒通菜一個字講哂 「正」👍🏻👍🏻👍🏻另外二人餐仲可以揀跟飯或者跟印度薄餅,仲有前菜+兩杯嘢飲添。而且可以加$15升級飲品,我就揀左牛油果香葉沙冰,好清新之餘仲食到粒粒嘅牛油果🥑,又唔會太甜wo💛💜泰式燒豬頸肉(跟餐追加$20 )個份量係有啲驚喜嘅,不過不太建議追加,因為好韌🥲另外,依家如果喺OpenRice book位,下午茶有七五折優惠/ 晚市飲品仲有半價優惠添呀,大家不要錯過最後附上餐牌供大家參考☺️
2人餐 $228 (另加一)

大蝦冬陰功湯

一個字講哂 「正」👍🏻👍🏻👍🏻

泰式燒豬頸肉(跟餐追加$20 )
個份量係有啲驚喜嘅,不過不太建議追加,因為好韌🥲

最後附上餐牌供大家參考☺️
  • 馬拉盞炒通菜
2023-07-03 119 瀏覽
呢日黎到新都城呢間yolo食泰菜, 估唔到平日夜晚都咁多人, 證明D野食唔錯~ 我地叫左個2人餐,入面都有幾多野食同埋好似抵過散叫, 我地揀左要馬沙文咖哩牛同埋蒜蓉炒雜菜, 飯或薄餅我地就揀左要薄餅用黎點咖哩~ 佢既薄餅好好食, 熱辣辣, 點咖哩一流! 另外2人餐仲有大頭蝦冬蔭功湯, 泰式燒烤拼盤同埋兩杯野飲~ 好豐富!佢既馬沙文咖哩牛入面有勁多牛肉, 食落唔UN好好食! 咖哩味道夠哂香! 大頭蝦冬蔭功湯就夠哂惹味, 辣辣地勁開胃, 飲到停唔到口, 泰式燒烤拼盤就有勁多串燒, 配埋沙嗲醬都幾perfect~ 另外我地都叫左個芒果燸米飯, 芒果勁甜, D椰汁配埋個飯真係好夾好好食! 仲有椰子雪糕添!

2023-06-22 92 瀏覽
第一件事要講嘅就係啲嘢食出得好快🤣🤣而味道都好好同埋好抵食!🤩🤩冬陰功湯唔算好辣,但係就好夠酸又開胃好啱我嘅口味😛燒烤拼盤特別想講下有鹹蛋黃單骨雞翼☺️☺️食落口有好重嘅鹹蛋黃味,而餐廳亦都冇落粉漿去炸,但係都已經好夠脆好香口🍗嚟到嘅真係不妨一試而泰香馬莎文咖哩牛肋條嘅咖哩就唔似係青,紅咖哩個種辣。而係有好重椰奶味,比較上濃稠🥘用嚟撈飯/蘸薄餅真係一流🤤🤤最後就係芒果糯米飯,煙韌嘅口感加上亦都唔會太甜,令你就算食完成個餐後再食甜品都唔會太膩🤓評分:9/10

評分:9/10
2023-06-22 127 瀏覽
今次到呢間泰式餐廳喇,本身都好鐘意食泰國菜。雖然呢間餐廳午餐選擇唔多,但係食物幾好味,亦都坐得幾舒適,價錢又親民。加配優惠:+$20泰式燒豬頸肉,無燒嘅口感,但係呢個價錢嚟講份量都算多。+$20炸蝦春卷,裏面有鳳尾蝦做餡,不過蝦唔算新鮮。+$20咸蛋黃單骨雞翼,無咸蛋黃味。"泰壹"二重奏配油飯(海南雞,無骨豬手),雞有雞肶肉唔會剩係比雞胸肉,豬手唔肥膩,幾好味。泰香馬沙文咖喱牛腩飯,唔辣嘅咖喱我都食到,好香。泰式串燒菠蘿炒飯,炒飯唔油,粒粒分明,加埋肉鬆好好味,好快食晒一碟。飲品賣相好靚:+$13泰式奶綠,我麻麻哋綠茶,覺得有啲澀。+$13泰式奶茶+$14蝶豆花椰汁冰,顏色好靚,係乳酸味嘅飲品。

加配優惠:

+$20炸蝦春卷,裏面有鳳尾蝦做餡,不過蝦唔算新鮮。

+$20咸蛋黃單骨雞翼,無咸蛋黃味

泰香馬沙文咖喱牛腩飯,唔辣嘅咖喱我都食到,好香

飲品賣相好靚:
+$13泰式奶綠,我麻麻哋綠茶,覺得有啲澀。

+$13泰式奶茶

+$14蝶豆花椰汁冰,顏色好靚,係乳酸味嘅飲品。

2023-06-13
2023-06-20 121 瀏覽
有一排未試過泰餐,友人介紹將軍澳呢間泰式餐廳,價錢驚人,係驚人的低價,回到10年前的價👍。至抵食的2人晚餐228蚊,有大頭蝦冬蔭功(細)和泰式烧烤拼盤(細),仲有原隻泰式無骨豬手(餐),馬拉盞炒通茶(餐),薄餅(餐),泰式奶茶(餐),泰式奶綠(餐)。冬蔭功係細細碗,但2個人好足够,味道正宗;泰國豬手真係成隻,無花無假,勁大隻,食得好滿足;通菜唔老,好青綠好嫩,味道超好,奶茶和奶綠有超高颜值,睇到都開💗以上就係228蚊所包嘅嘢,至於“芒果糯米飯配椰子味雪糕”就係加配40元所得,有蝶豆花嘅糯米飯好靚仔吖。

2023-06-20 1622 瀏覽
《泰式小清新二人餐🌾》———————————————-#Yolo 🌿-同屋企人weekend喺將軍澳周圍行吓,意外發現呢間性價比極高嘅餐廳,實在泰抵食🇹🇭 二人餐包咗前菜、兩款主菜、兩杯嘢飲都係二百幾蚊,分量十足,非常豐富😍-🧡 大頭蝦冬蔭功湯先嚟冬蔭功湯,酸辣味平衡易入口,味道濃郁,十分開胃☺️-🔥 泰式燒烤拼盤拼盤裏邊有好多款唔同嘅小食,包括鹹蛋黃單骨雞翼、雞肉、豬肉、蕃茄、泰國酸辣肉腸同泰式沙律,醮埋個沙嗲醬咁食就啱晒啦🍢-主菜方面,半隻海南雞都已經好大份,雞肉肉質嫩滑,仲配埋海南雞必點嘅三款醬汁,啖啖肉🐥而馬拉盞炒得好香好惹味,但又唔會過鹹🥬-泰式奶茶同泰式奶綠嘅賣相都好吸睛,飲落質地幼滑,味道唔會太甜,仲有泰國茶香味🥰-最後又點少得甜品呢?蝶豆花芒果糯米飯色彩繽紛,啱哂打卡🦋 口感軟糯幾唔錯,芒果亦鮮甜美味,配搭雪糕筒形嘅椰子雪糕,正🍦-⭐價錢參考:(另收加一)二人餐: $228芒果糯米飯配椰子雪糕:$40🍌抵deal 指數:7/10💰人均消費:$150
《泰式小清新二人餐🌾》
———————————————-
#Yolo 🌿
🧡 大頭蝦冬蔭功湯
先嚟冬蔭功湯,酸辣味平衡易入口,味道濃郁,十分開胃☺️
🔥 泰式燒烤拼盤
⭐價錢參考:(另收加一)
二人餐: $228
芒果糯米飯配椰子雪糕:$40
🍌抵deal 指數:7/10
💰人均消費:$150
2023-06-13
2023-06-17 1129 瀏覽
行過新都城中心,見到有間泰菜,2人餐好多嘢食都係$228,決定去試下。大頭蝦冬蔭功湯(2人)————————————酸酸辣辣好開胃,有洋蔥、黃椒、菇等等嘅配料,都幾豐富,仲有大頭蝦!泰式燒烤拼盤(細)————————————份量都唔細呀,2個人食一定足夠,有燒雞肉、雞翼、燒豬肉、辣肉腸、蕃茄,仲配埋沙嗲醬。泰香馬沙文咖喱 (雞肉)————————————充滿椰香同泰式香料味道,唔太辣,非常好食同送飯🥘蒜蓉炒雜蔬————————————有粟米仔、芥蘭、菇、三色椒等等,估唔到炒得咁有蒜香🧄泰式燒豬頸肉————————————套餐+$20就有喇好抵食,有微微嘅燒烤感,口感爽又入味,好食。玫瑰鮮奶拿鐵————————————轉其他特飲+$16,粉紅色好靚呀,仲有心心拉花,飲落有淡淡嘅玫瑰香氣,啱晒女仔❤️泰式奶茶————————————茶底特別,微澀加上甜甜嘅奶香,口感豐富,好好飲!

大頭蝦冬蔭功湯(2人)
————————————
大頭蝦冬蔭功湯(2人)

泰式燒烤拼盤(細)

泰香馬沙文咖喱 (雞肉)
————————————
泰香馬沙文咖喱 (雞肉)

充滿椰香同泰式香料味道,唔太辣,非常好食同送飯🥘

蒜蓉炒雜蔬
蒜蓉炒雜蔬

有粟米仔、芥蘭、菇、三色椒等等,估唔到炒得咁有蒜香🧄

泰式燒豬頸肉
泰式燒豬頸肉

玫瑰鮮奶拿鐵
玫瑰鮮奶拿鐵

泰式奶茶

茶底特別,微澀加上甜甜嘅奶香,口感豐富,好好飲!

2023-06-06
  • 泰香馬沙文咖喱 (雞肉)
  • 泰式燒豬頸肉
  • 泰式奶茶
  • 大頭蝦冬蔭功湯
  • 泰式燒烤拼盤
2023-06-16 102 瀏覽
同阿女去將軍澳新都城行街,經過一間文青cafe叫YOLO,餐廳裝潢簡潔,環境幽雅,座位舒適.主打泰國菜。2人晚餐大頭蝦冬蔭功湯,湯底濃郁,味道酸甜。內有大頭蝦和菇菌。泰式燒烤拼盤,有鹹蛋黃單骨雞翼、雞肉、豬肉、蕃茄、泰國酸辣肉腸、泰沙律。雞翼香脆可口,辣肉腸食落都幾辣,配返沙律菜食可以平衡一下辣味。泰式無骨海南雞半隻,海南雞肉質軟滑,雞皮爽薄,用來蘸點海南雞的黑豉油香醇可口,辣汁則酸辣惹味,重有薑味濃郁嘅薑蓉。還有酸蘿蔔伴碟,可以解膩醒胃。馬拉盞炒通菜,炒得夠鑊氣,通菜吸收了馬拉盞的味道,爽脆惹味!套餐還包括兩碗絲苗白飯,飯香氣濃郁、柔軟、可口。兩杯泰式奶茶程橘紅色,味道濃郁,其獨特的泰國茶香,搭配溫潤順口的煉乳調味,是必喝的夏日飲品。最後加咗一份甜品:芒果糯米飯配雪糕,甜品擺放精美,芒果香甜,糯米飯加咗椰漿,口感軟熟,甜甜哋有椰香味,雪糕配雪糕筒,脆口又滑溜。

2人晚餐

大頭蝦冬蔭功湯,湯底濃郁,味道酸甜。內有大頭蝦和菇菌。

📌YOLO📍將軍澳新都城中心三期1樓132A & 138D號舖☎️ 21916620★*"`'*-.,_,.-*'`"*-.,_☆,.-*`'`*-.,_,.-*`'`*★-.,_,.-*約咗朋友行寶琳,意外發現呢間性價比極高嘅餐廳。搵食果陣,俾門口個大水牌吸引,二人餐加飲品都只係$228?二人餐包括💫大頭蝦冬蔭功湯冬蔭功湯酸辣味平衡易入口,分量夠2位享用。💫泰式燒烤拼盤拼盤都幾多嘢食,有鹹蛋黃單骨雞翼四件、雞同豬串燒各一串、泰式辣肉腸及烤蕃茄。種類多之餘,每款肉質都好juicy 又入味,蘸埋個沙爹醬💯。💫泰香馬沙文咖哩(雞/牛)配印度薄餅跟餐仲可選泰式無骨海南雞(半隻)/ 原隻泰式無骨豬手。我地揀咗咖哩可以蘸薄餅(亦可配白飯),咖哩分量極多,唔怕唔夠蘸薄餅,好重椰香味,味道帶甜不算辣,雞肉嫩滑,整道菜好惹味👍🏻💫馬拉盞炒通菜除咗通菜,亦可選蒜蓉炒雜蔬。但我覺得食泰菜必點馬拉盞炒通菜。通菜鮮嫩爽口,馬拉盞同蒜蓉炒,辣得黎帶鹹香,好有鑊氣。💫泰式燒豬頸肉(+$20)豬頸肉厚薄適中,唔會燒得好乾,口感爽脆。跟餐包泰式奶茶或泰式奶綠,我地選擇咗+$15轉特飲,朋友點咗牛油果香葉沙冰,我就叫咗芒
📌YOLO
📍將軍澳新都城中心三期1樓132A & 138D號舖
☎️ 21916620

約咗朋友行寶琳,意外發現呢間性價比極高嘅餐廳。

搵食果陣,俾門口個大水牌吸引,二人餐加飲品都只係$228?

二人餐包括
💫大頭蝦冬蔭功湯
冬蔭功湯酸辣味平衡易入口,分量夠2位享用。

💫泰式燒烤拼盤

💫泰香馬沙文咖哩(雞/牛)配印度薄餅

💫馬拉盞炒通菜

💫泰式燒豬頸肉(+$20)
豬頸肉厚薄適中,唔會燒得好乾,口感爽脆。

跟餐包泰式奶茶或泰式奶綠,我地選擇咗+$15轉特飲,朋友點咗牛油果香葉沙冰,我就叫咗芒果椰子塔,兩杯飲品都好大杯,有特式,透心涼之選,容許我極力推薦!只係加$15太抵飲!

2023-06-09
2023-06-14 64 瀏覽
食泰國菜要一大班人食,兩個人食唔到好多款式,見到將軍澳呢間餐廳嘅二人套餐好多款食物,每樣食啲感覺好豐富🥰價錢亦唔算好貴晚市二人餐($228)大頭蝦冬蔭功湯一碗二人享用,份量差唔多,冬蔭功湯味道偏甜,容易入口,一隻有蝦膏嘅大蝦🦐泰式燒烤拼盤(細)二人餐嘅拼盤都唔馬虎,有各式各樣嘅串燒,雞肉串、烤雞、烤蕃茄、肉腸,仲可以點沙嗲醬泰式無骨海南雞(半隻)海南雞幾滑,無骨方便食用,份量唔少,醬汁味道做得唔錯馬拉盞炒通菜通菜新鮮爽脆,馬拉盞非常惹味絲苗白飯泰式奶茶/泰式奶綠跟餐飲品都將有特色,較正宗的泰式奶茶同奶綠,有啲咖啡因,飲完夜晚訓唔著炸蝦春卷+$20炸蝦春卷有原隻蝦卷住,幾有驚喜 泰式燒豬頸肉+$20豬頸肉油脂好香,燒烤過嘅豬頸肉非常香口

晚市二人餐($228)

大頭蝦冬蔭功湯

泰式無骨海南雞(半隻)
海南雞幾滑,無骨方便食用,份量唔少,醬汁味道做得唔錯

馬拉盞炒通菜
通菜新鮮爽脆,馬拉盞非常惹味

苗白飯

泰式奶茶/泰式奶綠

炸蝦春卷+$20
炸蝦春卷有原隻蝦卷住,幾有驚喜

泰式燒豬頸肉+$20
豬頸肉油脂好香,燒烤過嘅豬頸肉非常香口

2023-06-11 63 瀏覽
🍴午市時間喺寶琳附近,想食重口味食物。於是試下呢間位於新都城中心嘅新派泰菜餐飯。小編都係偏好啲濃味嘢⋯於是叫咗最穩陣嘅青咖喱雞肉飯。🍛椰香青咖喱雞肉飯:青咖喱醬汁口感偏濃稠,有椰奶香味。汁醬惹味,拌飯一流。留心注意就會發現到醬汁中有煮到極之軟淋,半溶狀態嘅茄子,十分入味。雞肉方面,店家先煎香雞皮,再加入青咖喱醬中烹調。食得出雞皮有微微焦香。呢點幾抵讚。🍍菠蘿椰青特飲:可叫走甜,基本上係菠蘿切丁,再加入椰青水。另搭配一片斑斕葉作裝飾。味道就係椰青水。👌🏻整體而言:1. 座位舒適,燈光明亮。2. 食物質素與價錢合理。3. 上菜速度迅速。YOLO 地址:將軍澳新都城中心三期1樓132A & 138D號舖電話:21916620營業時間:11:00-22:00#香港食好西 #香港 #野生代言人 #將軍澳 #新都城中心 #甜品 #咖哩 #糯米飯 #泰式

👌🏻整體而言:
1. 座位舒適,燈光明亮。
2. 食物質素與價錢合理。
3. 上菜速度迅速。

YOLO
地址:將軍澳新都城中心三期1樓132A & 138D號舖
電話:21916620
營業時間:11:00-22:00

#香港食好西 #香港 #野生代言人 #將軍澳
#新都城中心 #甜品 #咖哩 #糯米飯 #泰式
SOLO🖤 so thai so good thai food in Po Lam🍽..將軍澳一間泰式fusion 餐廳🍽,價錢親民又有水準,難怪晚飯時間咁多人,真係full house😳 好彩一早有book 位咋!裝修舒服又cozy,設有套餐又可以散點,好豐富。2人餐 (Set for 2) $228🔸大頭蝦冬蔭功Tom Yum Goorg with River Pravn 🔸泰式燒烤拼盤Char Grilled Platter 泰國酸辣肉腸、咸蛋黃單骨雞翼、雞肉、豬肉串🔸泰式無骨海南雞(半隻)Thai Hainan Chicken (Half)🔸馬拉盞炒通菜autfed Moring Glory with Malazh🔸泰式燒豬頸肉Char-grilled Thai Pork Neck🔸絲苗白飯 & 印度薄餅Rice & Roti 雞件🐥 份量足又夠嫩滑,好抵食啊!湯品唔少得富有泰式風味既冬蔭公湯好濃郁🧡,燒烤拼盤同樣豐富🍢,泰國酸辣肉腸少見滿有肉感喔!炒通菜🌿 夠咸香惹味,小食既燒豬頸肉🐽 係每次食泰菜必點呢!🔸泰式奶綠 $26Thai Green Milk Tea🔸芒果椰子塔

2人餐 (Set for 2) $228

🔸大頭蝦冬蔭功

🔸泰式燒烤拼盤
Char Grilled Platter
泰國酸辣肉腸、咸蛋黃單骨雞翼、雞肉、豬肉串

🔸泰式無骨海南雞(半隻)
Thai Hainan Chicken (Half)

🔸馬拉盞炒通菜

🔸泰式燒豬頸肉
Char-grilled Thai Pork Neck

🔸絲苗白飯 & 印度薄餅
Rice & Roti

小食既燒豬頸肉🐽 係每次食泰菜必點呢!

🔸泰式奶綠 $26
Thai Green Milk Tea

🔸芒果椰子塔 $42
Mango & Coconut Smoothie Tower

2杯泰式特飲唔少得!芒果椰子塔好香濃滿有芒果椰奶香🖤 當成甜品都不錯喔!大滿足❣️
×××[YOLO]×××
©將軍澳貿業路8號新新都城中心三期1樓132A & 138D號舖