今日母親節正日同男友媽媽食飯因為之前已經提早慶祝咗所以今日就隨便揀咗間近近地嘅食就算YOLO我地喺初初開店嘅時候已經食過一次嗰陣係食西餐 而家變咗泰式fusion咪諗住再試一試😂點知就中伏,忍唔住要喺度發洩下入到去企咗一陣都冇人理坐低左見到張枱有好多食物殘渣就諗住叫個侍應黎清潔下然後個西口西面肥肥地嘅女侍應拎左條毛巾將啲食物殘渣掃哂落地😳唔講以為呢度係茶餐廳然後到落單我男友先點餐 跟住到我本身一路拎住部機㩒下㩒下嘅女侍應就好冷淡咁同我講咗句等陣咁好啦 我等佢ready先再點餐 然後到我男友媽咪點知後尾發現佢未落我男友個餐😂但明明佢係第一個講⋯之後西面侍應黎擺低咗三杯水俾我哋但係勁奇怪 三杯水都唔係擺喺我哋前面而係擺咗喺冇人坐嗰個位嘅角落🤔男友叫左海南雞飯話唔夠飽同個酸辣醬唔夠味男友媽媽叫青咖喱牛肋條飯話味道ok,但接近80蚊黎講份量比較少我叫咗椰香焗海鮮飯$118最貴但最伏🙄個飯根本冇焗過咁,d汁好漏,更加唔知點解個飯上邊有大量椰絲⋯9唔搭8😓😓海鮮配料方面,有一隻大蝦兩隻青口一大嚿八爪魚,係真係一大嚿,女仔要分幾啖食哂嗰種😵‍💫飯底係炒過,不過都係冇乜味,結果淨返好多飯都冇食到由於服
今日母親節正日同男友媽媽食飯

話味道ok,但接近80蚊黎講份量比較少

由於服務太差野食又不如預期
所以都冇乜點影相
只影咗個所謂海鮮焗飯

我地三個都一致認為應該冇下次😐餐廳本身叫YOLO - You only live once⋯建議佢哋可以改名做You only go once仲適合啲!
2023-05-11 54 瀏覽
估唔到係商場入面既泰國餐廳價錢竟然好親民!🤩我叫左個二人套餐包括冬陰功湯夠哂酸辣 湯入面有洋蔥雜菌仲有半虎蝦 好足料👍配泰式燒烤拼盤(細)入面有4件黃金單骨雞亦、一雞肉串、一豬肉串、一炸蝦棒味道正常 但沙爹醬好香濃又充滿花生粒👌🏿主菜可以三選一有豬手、咖喱雞肉/牛肋條、海南雞半隻我揀左海車雞!啖啖無骨海南雞好爽 😄 半隻雞份量都唔細!不過雞胸位置始終有少少鞋另外配 馬拉盞通菜 又大碟又香噴噴😍😍飲品本身包左泰式奶茶或者泰式奶綠、但都可以加$15轉特飲我揀咗香蕉百香果奶昔同埋牛油果香葉沙冰真心推薦!兩杯都好好飲!出面泰式餐廳未必有🤭🤭二人套餐可以以優惠價加$40要芒果糯米飯拼雪糕糯米飯熱辣辣煙煙韌韌好好味!芒果有啲酸 可能季節唔啱👀但係$40絕對可以加!
估唔到係商場入面既泰國餐廳
價錢竟然好親民!🤩
我叫左個二人套餐包括冬陰功湯

夠哂酸辣 湯入面有洋蔥雜菌仲有半虎蝦 好足料👍

配泰式燒烤拼盤(細)
入面有4件黃金單骨雞亦、一雞肉串、一豬肉串、一炸蝦棒
味道正常 但沙爹醬好香濃又充滿花生粒👌🏿

主菜可以三選一有豬手、咖喱雞肉/牛肋條、海南雞半隻

另外配 馬拉盞通菜 又大碟又香噴噴😍😍
飲品本身包左泰式奶茶或者泰式奶綠、但都可以加$15轉特飲

我揀咗香蕉百香果奶昔同埋牛油果香葉沙冰
真心推薦!兩杯都好好飲!出面泰式餐廳未必有🤭🤭

二人套餐可以以優惠價加$40要芒果糯米飯拼雪糕
糯米飯熱辣辣煙煙韌韌好好味!
芒果有啲酸 可能季節唔啱👀
但係$40絕對可以加!
2023-05-11 36 瀏覽
位於MCP三期地下而家出左全新泰國菜menu的餐廳座位舒服好適合傾計聚餐有二人/四人套餐但因為唔太肚餓所以散叫椰汁海鮮焗飯($𝟏𝟏𝟖)呢個焗飯好吸引材料豐富仲有大頭蝦一隻!但最出色係焗飯既味道椰汁味突出再加埋冬蔭功香味飯粒紅紅地色不過完全唔辣每一啖都好creamy好好味呀~泰式燒烤拼盤 ($𝟕𝟖)二人份揀左個細platter🥢咸蛋黃單骨雞翼4件🥢雞肉串1條🥢豬肉串1條🥢泰國酸辣肉腸🥢泰蕃茄🥗泰沙律以小份拼盤黎講真係好豐富最鍾意竟然係個豬肉串satay豬肉串有炭燒燒烤味豬肉順紋理容易咬開第一次食串燒豬嬴左雞泰式奶茶 ($𝟐𝟔)蝶豆花椰汁冰 ($𝟐𝟖)兩杯賣相都好靚再加埋牆身芒草設計好有夢幻感覺呀~
位於MCP三期地下
而家出左全新泰國菜menu的餐廳
座位舒服好適合傾計聚餐
有二人/四人套餐
但因為唔太肚餓所以散叫

椰汁海鮮焗飯($𝟏𝟏𝟖)
呢個焗飯好吸引
材料豐富仲有大頭蝦一隻!
但最出色係焗飯既味道
椰汁味突出
再加埋冬蔭功香味
飯粒紅紅地色不過完全唔辣
每一啖都好creamy好好味呀~

泰式燒烤拼盤 ($𝟕𝟖)
二人份揀左個細platter
最鍾意竟然係個豬肉串satay
豬肉串有炭燒燒烤味
豬肉順紋理容易咬開
第一次食串燒豬嬴左雞

泰式奶茶 ($𝟐𝟔)
蝶豆花椰汁冰 ($𝟐𝟖)
兩杯賣相都好靚
再加埋牆身芒草設計
好有夢幻感覺呀~
2023-05-09
2023-05-10 30 瀏覽
🚸炭燒豬頸肉泰好味泰式串燒特別之處係炭燒香、調味唔會over左,即唔太辣/咸,所以點左好幾款。🍴無骨鳳爪沙律:有蒜🧄蓉辛辣味,食完好開胃!😝🍴串燒拼盤:有齊豬、雞、海鮮同沙律🥗,串燒偏油,偶爾配沙律食就剛好。1️⃣炸蝦膠:好似食百花釀蟹鉗,好彈牙👍🏻。2️⃣蜜糖豬肉:甜甜地味道似肉乾,但肉唔dry3️⃣咖哩雞串4️⃣咸蛋黃炸單骨雞翼:有蛋香但調味偏淡。🍴燒豬頸肉:炭燒豬頸肉好香😌,好爽,配梳打好夾👍🏻🍴馬沙文咖哩雞➕薄餅:薯仔咖哩雞好入味,不過呢度薄餅原來指手抓餅,唔係重慶大廈果種🤔🍵泰式奶綠:茶味同甜度剛好,有解渴作用,出乎意料好飲😋味道:🔅🔅🔅🔅新鮮:🔅🔅🔅分量:🔅🔅🔅衛生:🔅🔅🔅速度:🔅🔅🔅(5🔅為滿分)
🚸炭燒豬頸肉泰好味

🍴無骨鳳爪沙律:有蒜🧄蓉辛辣味,食完好開胃!😝

3️⃣咖哩雞串
4️⃣咸蛋黃炸單骨雞翼:有蛋香但調味偏淡。

🍴燒豬頸肉:炭燒豬頸肉好香😌,好爽,配梳打好夾👍🏻

🍵泰式奶綠:茶味同甜度剛好,有解渴作用,出乎意料好飲😋

味道:🔅🔅🔅🔅
新鮮:🔅🔅🔅
分量:🔅🔅🔅
衛生:🔅🔅🔅
速度:🔅🔅🔅
(5🔅為滿分)
2023-05-10 36 瀏覽
好少經過,就入去試下。環境寬敞又靜,可以慢慢食。叫左青咖喱豬頸肉意粉配熱生薑烏龍茶。意粉份量多,而且掛滿哂咖喱汁,不過好快就瓊哂;豬頸肉就冇咩味。對於唔食得辣嘅我,青咖喱真係好辣,飲啖茶,辣味就好快就散。泰式TEA set連加一$61,都抵食嘅。
好少經過,就入去試下。
環境寬敞又靜,可以慢慢食。
叫左青咖喱豬頸肉意粉配熱生薑烏龍茶。
泰式TEA set連加一$61,都抵食嘅。
青咖喱豬頸肉意粉
青咖喱豬頸肉意粉
2023-05-09 25 瀏覽
難得食到間超抵食味道又唔錯既泰國餐廳真係唔介紹唔得!🤤🤤餐廳座位幾闊落,幾好坐員工都好nice服務唔錯👍🏻👍🏻二人餐只係要$228仲要唔係得D唔吸引既野揀!正!❤️❤️沙律大大碗好清新🥗🥗冬蔭功湯唔會好辣再配埋好大隻蝦幾岩我口味🦐🦐咖哩雞肉配印度薄餅真係一流雞肉唔會好乾身🐔🐥配埋個炒雜菜唔會好油份量好足☺️☺️加廿蚊要多個豬頸肉燒得幾香口味道唔錯😍😍仲要跟2杯飲品成餐飯好飽好滿足都只係三百蚊抵!!🤩🤩
難得食到間超抵食
味道又唔錯既泰國餐廳
真係唔介紹唔得!🤤🤤

餐廳座位幾闊落,幾好坐
員工都好nice
服務唔錯👍🏻👍🏻

二人餐只係要$228
仲要唔係得D唔吸引既野揀!
正!❤️❤️

成餐飯好飽好滿足
都只係三百蚊
抵!!🤩🤩
2023-05-09 21 瀏覽
前幾日見到YOLO出左新餐牌,有近期最愛既泰式菜款,就再去試試。發現原來YOLO並唔係只賣西餐既,唯一共通點係價錢由開店以來都係平價低食又精緻。今次點左2人餐加個甜品,記得上次西餐已經好有驚喜,今次新菜單更是驚艷到我!又係$300唔洗,由頭到到尾一條龍,非常之咁飽嘗!·大頭蝦冬陰功湯·椰香茅辣,海鮮蝦嫩!我本人唔係冬陰功控,竟然可以一口接一口,係輕辣椰香重既湯,幾有鮮感既。唔會太大兜,份量岩岩好,因為重戲在後頭!·泰式燒烤拼盤·呢個我要頒個專業獎俾條泰國腸,食第一口真係好似去咗泰國嘅感覺,泰味非常香濃,真泰式調味!另外牛奶豬肉串燒都是跟足泰國,雞翼亦都好有心思用蛋黃炸,非常惹味鬆脆!呢個拼盤真的棒棒!·泰式無骨海南雞(半隻)·重頭戲來喇!二人份量半隻雞,雞塊大大件啖啖肉,肉質好嫩皮薄帶光澤,配泰式醬汁,爽。店家真係好大方,因為雞真係好大隻!·蒜蓉炒雜蔬·呢個更是出乎意料之外咁好食,蒜蓉炒得非常之香,配左雜菇雜菜,真係無諗到竟然我會淪陷起呢個菜式。·芒果糯米飯配椰子雪糕·藝術性擺盤配以蝶豆花色糯米飯,加埋食用乾花。靚到唔係好捨得食,椰子雪糕同糯米飯好夾,每啖都香噴噴。·泰式奶綠 & 泰式

·大頭蝦冬陰功湯·

·泰式燒烤拼盤·

·泰式無骨海南雞(半隻)·

·蒜蓉炒雜蔬·

·芒果糯米飯配椰子雪糕·

·泰式奶綠 & 泰式奶茶·

味道比想像中輕盈,唔係重甜重膩既感覺。奶泡打得輕軟,甜味剛剛好,一綠一啡,好打卡又好飲!
2023-04-28
2023-05-07 29 瀏覽
-放工去將軍澳搵朋友傾吓計順便食飯,突然之間想食泰國嘢,經過見到呢間環境幾好,就入咗去🥰🥰。因為唔想諗嚟諗去,我哋就叫咗個二人餐👯‍♀️二人餐 $228有一個二人份量嘅泰式冬陰功湯,不過我覺得有少少細,佢將個二人份量放咗喺一個碗裏面😂😂😂但味道幾好飲嘅👍🏻👍🏻!裏面都有半隻大蝦🍤,但就唔係話非常新鮮嗰啲!-泰式拼盤呢個泰式拼盤裏面有鹹蛋黃雞翼,熱辣辣好好食,鹹蛋黃又唔會太鹹🫶🏻🫶🏻!然後雞肉串燒同埋豬肉串燒各一,味道就正正常常🍢🍢另外仲有一條泰式酸酸辣辣既腸,對於我哋嚟講有少少辣🌶️🌶️-泰式馬沙文咖喱牛肋肉呢個咖喱係嗰啲偏甜嘅咖喱,好香椰香!🥥🥥一啲都唔辣!我哋仲揀咗配印度薄餅!用薄餅沾啲咖喱醬真係超級香🥰🥰咖喱裏面嘅薯仔亦都煮就好入味🩷🩷-菜方便我哋揀咗馬拉盞炒通菜!佢一嚟就勁大碟!而且炒得好香💙💙飲品方面,我哋泰式奶茶同泰式奶綠,各叫咗一杯!杯嘢飲,一上嚟見到勁有心機!💛💛唔會因為跟餐就求求其其!佢飲品上面會有一層奶泡😻😻😻-最後我地叫咗個芒果糯米飯配椰子雪糕,叫咗二人餐加$40就可以食到!🥥🥥呢個超級好食😻😻一定要叫! 個糯米飯,熱辣辣,煙煙靭靭又有好香嘅糯米味,芒果亦都好甜好新鮮🥭

二人餐 $228

泰式拼盤

泰式馬沙文咖喱牛肋肉

呢個超級好食😻😻一定要叫! 個糯米飯,熱辣辣,煙煙靭靭又有好香嘅糯米味,芒果亦都好甜好新鮮🥭🥭,椰子雪糕香濃!用佢來做一餐嘅結尾,非常好!🥰🥰🥰
以前食過,主打常見西式cafe野,最近轉行泰式cafe風,價錢super nice,二人餐連加一,人均約 $125,有齊湯、小食、肉、蔬菜、殿粉質同飲品。不過menu 有其他想試,決定散叫。🔸泰式蛋咖喱蟹肉配五色麵 $118彩虹顔色,賞心悅目‼️本身以為係色素,問過店家,係將粉絲浸過蔬菜汁,藍色可能係蝶豆花? 食落冇蔬菜討厭既草青味,但味道分別亦不大,最緊要好睇! 咖喱加蛋增加"杰"度同口感,辣味微薄,甜味較突出,蟹肉份量都OK!🔸"泰壹"手撕豬手漢堡 $72認著"泰壹"二字,估係店鋪signature,實冇死。豬手滷得入肉,非常軟淋,豬皮、軟骨帶少許Q彈,蔬菜爽脆refresh,值得一讚,包皮雙面烘到好似奶油豬咁脆。仲有我最愛既蕃薯條,黃心蕃薯偏軟。🔸泰式燒烤拼盤 (細) $78二人每樣淺嘗下,都好夠。單骨雞翼就係貼心,串燒有肉汁,唔老柴,沙嗲醬加左好多花生粒,增添口感,另外一串似炸蝦餅變奏版,外脆內彈牙。🔸芒果椰子塔 $42IGable! 成條芒果雪條插係椰子沙冰上,冰感唔會好重,blend 得夠細,底層有芒果粒同爆珠,夠豐富。🔸勝獅啤酒 $28男友食泰國菜必點的,淺金黃色,入口順滑

🔸泰式蛋咖喱蟹肉配五色麵 $118

🔸"泰壹"手撕豬手漢堡 $72
"泰壹"手撕豬手漢堡

🔸泰式燒烤拼盤 (細) $78

🔸芒果椰子塔 $42
芒果椰子塔

🔸勝獅啤酒 $28
男友食泰國菜必點的,淺金黃色,入口順滑。

2023-05-05
"泰壹"手撕豬手漢堡
芒果椰子塔
2023-05-02 37 瀏覽
又黎新都城做野然後之前食西餐fusion菜既yolo而家轉左食泰國菜同埋又見到佢有二人set以往食過都知佢二人set份量都好多好抵食二人set 有泰式燒烤拼盤拼盤都算多辣肉腸咸蛋雞翼,兩串串燒自己比較鐘意咸蛋雞翼,咸香香脆,佢個沙嗲偏甜都好開胃大頭蝦冬陰功都偏辣海南雞半隻,半隻份量對兩個人黎講都好夠海南雞好嫩好滑送飯一流另外個餐仲有蒜茸炒雜菜熱辣辣上枱,好食最後我地仲加左豬頸肉豬頸肉脆邊香口因為朋友仲餓叫多個泰壹三重牛肉漢堡漢堡好厚而且牛肉都好juicy配菜係炸甜薯條,都好食不過以女仔食量二人餐份量都好夠。
又黎新都城做野

然後之前食西餐fusion菜既yolo

而家轉左食泰國菜

同埋又見到佢有二人set

以往食過都知佢二人set份量都好多好抵食

二人set 有泰式燒烤拼盤

拼盤都算多辣肉腸

咸蛋雞翼,兩串串燒

自己比較鐘意咸蛋雞翼,

咸香香脆,

佢個沙嗲偏甜都好開胃

大頭蝦冬陰功都偏辣

海南雞半隻,半隻份量對兩個人黎講都好夠

海南雞好嫩好滑

豬頸肉脆邊香口

因為朋友仲餓

叫多個泰壹三重牛肉漢堡

漢堡好厚而且牛肉都好juicy

配菜係炸甜薯條,都好食

不過以女仔食量二人餐份量都好夠。
2023-05-01 40 瀏覽
同媽媽經過見到套餐好似幾抵食就入去試下啦,餐廳主打食泰國菜,岩哂我同媽媽既口味~入到去原來餐廳環境比我想像中大,座位乾淨舒適。食物款式都多,二人套餐二百幾蚊有交易,而且都有幾多野食。除左有套餐之外,都有多款既傳統及新派既泰式主食、小食、甜品同飲品等等。[泰式二人套餐($228)]大頭蝦冬陰功湯冬陰功酸辣平衡,味道香辣得黎帶點清爽,幾足料,非常開胃。泰式燒烤拼盤(細)拼盤包括左:鹹蛋黃單骨雞翼、雞肉串、豬肉串、蕃茄、泰國酸辣肉腸同埋泰沙律。雞翼外皮香脆,肉質嫩,鹹蛋黃嘅味道啱啱好,鹹香得來唔會遮蓋左雞翼本身嘅味道。雞肉同豬肉串調味甜甜地,肉質軟腍。泰國酸辣肉腸第一次食,比起一般香腸,肉質會相對地腍身少少,香料味比較重,都幾特別,值得試下。泰香馬沙文咖喱雞咖喱唔會好辣,味道香而濃郁,重椰奶味,雞肉都入味,而且幾滑,送飯一流。馬拉盞炒通菜通菜脆嫩,味道香辣,幾有鑊氣。泰式奶茶比起其他舖頭嘅泰式奶茶,呢個既甜度相對地冇咁高,連埋上面嘅奶泡一齊飲,口感更滑。泰式奶綠個人比較鍾意奶綠,茶味清香。芒果糯米飯配椰子雪糕(套餐追加$40)賣相幾靚,糯米質地柔軟,椰子雪糕甜度適中,配埋酸酸酸地嘅芒果同香甜

入到去原來餐廳環境比我想像中大,座位乾淨舒適。

[泰式二人套餐($228)]
大頭蝦冬陰功湯
冬陰功酸辣平衡,味道香辣得黎帶點清爽,幾足料,非常開胃。

泰式燒烤拼盤(細)

泰香馬沙文咖喱雞

馬拉盞炒通菜
通菜脆嫩,味道香辣,幾有鑊氣。

泰式奶茶

泰式奶綠
個人比較鍾意奶綠,茶味清香。

芒果糯米飯配椰子雪糕(套餐追加$40)
賣相幾靚,糯米質地柔軟,椰子雪糕甜度適中,配埋酸酸酸地嘅芒果同香甜嘅椰汁,味道好夾~
2023-04-29 30 瀏覽
今日去咗寶琳新都城嘅Yolo,係間主打泰國菜嘅Cafe,環境好優雅和文青,坐得好舒服。今次和朋友叫咗個2人餐 $228,有冬陰功湯、拼盤、主菜(3選1)、炒菜(2選1)、2份絲苗白飯/印度薄餅 & 2杯泰式奶茶/泰式奶綠,超多嘢食,CP值超強!🔹️大頭蝦冬陰功湯🔹️泰式燒烤拼盤🔹️泰香馬沙文咖哩配牛肋條呢嗰咖哩超香,唔會太辣,用來點印度薄餅好正!牛肋條炆到好淋,好好食!🔹️馬拉盞炒通菜好惹味和炒到好香口,仲要幾大碟🔹️印度薄餅🔹️泰式奶茶🔹️泰式奶綠兩杯飲品都算幾大杯下,無走冰之下甜度啱啱好呀!🔹️芒果糯米飯配椰子雪糕 ($40)賣相好靚好吸睛,打卡一流,椰子雪糕好清新好食。

🔹️大頭蝦冬陰功湯

🔹️泰式燒烤拼盤

🔹️泰香馬沙文咖哩配牛肋條

🔹️馬拉盞炒通菜
好惹味和炒到好香口,仲要幾大碟

🔹️印度薄餅

🔹️泰式奶茶
🔹️泰式奶綠
兩杯飲品都算幾大杯下,無走冰之下甜度啱啱好呀!

🔹️芒果糯米飯配椰子雪糕 ($40)
賣相好靚好吸睛,打卡一流,椰子雪糕好清新好食。

🤎YOLO🤎自細都係寶琳長大嘅我,見住新都城唔會幾年都大裝修一次,今次翻新可以話係最有驚喜嘅一次。今次嘅裝修特別喺三期裏面加咗好多餐廳位,所以突然之間新都城三期突然變咗美食天堂。今次同媽咪就去咗裝修得似cafe,但係食泰菜嘅YOLO🤪餐廳用咗綠色為主調,有唔同嘅打卡位,環境清幽,我同屋企人一坐就坐咗兩個鐘,非常之舒服。雖然佢裝修得似Cafe,但係價錢一啲都唔貴,平日黎食嘅話仲有午市套餐或者下午茶套餐。套餐包一杯普通飲品,如果想升級飲特色飲品,只需半價✨🤍燒牛肉沙律餐 $78本身對呢個沙律冇乜期望,但出奇地佢牛肉燒得非常好,而且揀嘅部位好嫩滑,有啲似食緊牛肩肉。🤍炸蝦餅$18聽店員講,好多人都會叫呢個炸蝦餅嚟食,自己都覺得十分之滿意😗炸得好香口🤍青檸薄荷梳打本身見到有薄荷有少少抗拒,因為好驚係落咗嗰一隻薄荷糖漿。不過呢一度係落真材實料嘅薄荷葉,所以唔會有我一浸好假嘅糖漿味,所以你一杯青檸薄荷梳打非常之好飲,好啱用黎送泰國菜。🤍泰式無骨海南雞飯 $68海南雞飯嘅份量好多,擺盤好靚。不過略嫌雞肉肉質比較實📍YOLO將軍澳貿業路8號新都城中心三期1樓132A,138D號舖#boombu將軍澳#
🤎YOLO🤎

🤍燒牛肉沙律餐 $78

🤍炸蝦餅$18

🤍青檸薄荷梳打

🤍泰式無骨海南雞飯 $68
海南雞飯嘅份量好多,擺盤好靚。不過略嫌雞肉肉質比較實

📍YOLO

再食: 🤎🤎🤎🤍🤍
💰人均消費:$100
————————————
2023-04-27 580 瀏覽
前排去咗將軍澳食晚餐,係呢間——🌟YOLO🌟食咗個好豐富嘅二人餐,估唔到份量多好抵食,飽到不得了🙊同埋幾鐘意佢個餐廳名,雖然得4個英文字好簡單,但好有意思,係 ”You Only Live Once” 嘅意思,幾特別所以記得🤣不過應該無咩人會在意到🫣講返啲食物先💁🏻‍♀️._.🌟🌟🌟 / 2人餐 / 🌟🌟🌟🦐|大頭蝦冬蔭功湯|🦐個冬蔭功好足料,見到隻大頭蝦大到連個碗都放唔落,影相就最吸睛🤩佢個味道仲要好夠味,好正宗下🌟·🍖|泰式燒烤拼盤|🍖以為跟餐附上嘅燒烤拼盤會好細份,點知好有誠意,就連每款燒烤食物都各有味道💕·🐥|泰式無骨海南雞(半隻)|🐥半隻海南雞份量真係好足,雞件肉質腍身嫩滑,仲配埋海南雞必點嘅三款醬汁,啖啖肉好正👍🏻·🥬|馬拉蓋炒通菜|🥬估唔到一碟炒通菜都咁好食,佢用蝦醬炒,勁香濃,又唔會好鹹,菜黎講兩人份量足夠有突,依家我覺得好惹味😝·🍚|絲苗白飯|🍚如果有得揀黃油飯更滿足·🫓|印度薄餅|🫓好特別可以揀薄餅,薄餅熱辣辣好香酥,而且數量有限架,我哋點之後無耐已經賣晒🫣•/ 追加 / (+$20)🐖|泰式燒豬頸肉|🐖呢個追加只需加$20就有多一碟餸嘅感覺,因為數量好多,絕對唔係幾
講返啲食物先💁🏻‍♀️
🥬|馬拉蓋炒通菜|🥬
🍚|絲苗白飯|🍚
如果有得揀黃油飯更滿足
🫓|印度薄餅|🫓

/ 追加 / (+$20)
🐖|泰式燒豬頸肉|🐖
呢個追加只需加$20就有多一碟餸嘅感覺,因為數量好多,絕對唔係幾塊敷衍你,好食得黎好抵加配,佢配埋個沙嗲醬其實都幾啱用黎點薄餅食🫓

/ 飲品 / (+$15升級任何特飲)
🍹|蝶豆花椰汁冰|💙
顏色好靚,椰汁味香濃
🍋|青檸薄荷梳打|🌿
好Fresh嘅有氣梳打,消滯又解渴
._.
YOLO (將軍澳).完全唔知咁近我開左間性價比咁高嘅野,食物價錢唔貴又好食,環境仲要超舒服!.▪️二人晚餐$228▪️.·泰式燒烤拼盤·.拼盤有鹹蛋皇雞翼,串燒豬同雞,仲有泰式腸仔.·大頭蝦冬蔭公·.有一大隻蝦,湯夠惹味,酸酸辣辣.•馬沙文咖喱牛肋條•.有得揀海南雞或豬手,我地揀左咖喱牛肋條,有牛筋,咖哩我地揀左薄餅,沾住食!.•馬拉盞通菜•.通菜好大碟,又炒得有鑊氣!.•+ $20泰式豬頸肉•.$20就可以加份小食,豬頸肉燒得香口!.📌 YOLO (將軍澳)將軍澳貿業路8號新都城中心三期1樓132A,138D號舖.環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
YOLO (將軍澳)

▪️二人晚餐$228▪️

·泰式燒烤拼盤·
拼盤有鹹蛋皇雞翼,串燒豬同雞,仲有泰式腸仔

·大頭蝦冬蔭公·
有一大隻蝦,湯夠惹味,酸酸辣辣
•馬沙文咖喱牛肋條•

•馬拉盞通菜•
通菜好大碟,又炒得有鑊氣!

•+ $20泰式豬頸肉•
$20就可以加份小食,豬頸肉燒得香口!
📌 YOLO (將軍澳)
將軍澳貿業路8號新都城中心三期1樓132A,138D號舖
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️