2023-03-27 187 瀏覽
係Oasis Bar & Grill點了一個烤海鮮拼盤,這個拼盤的分量很足,足以讓我和我的朋友們共享。其中的鮮甜貝類和蟹肉特別令人印象深刻。如果你是海鮮愛好者,我推薦你嚐一嚐這個拼盤。接著,我品嚐了這家餐廳的招牌菜之一,US Prime Rib Eye。這塊肉煮得非常嫩,口感柔軟,但卻保持了牛肉的香氣和味道。配上香脆的配菜,這是一道非常美味的主菜。最後,我點了兩道甜點:Cream Brulee和Tiramisu。Cream Brulee的表面燒烤得恰到好處,裡面的奶油布丁柔軟,甜度適中。Tiramisu也很美味,濃郁的奶油和咖啡味道混合在一起,給人一種非常美妙的味覺體驗。總的來說,這是一個非常出色的餐廳,食物的味道和品質都非常好。如果你正在尋找一家可以品嚐美食的餐廳,我強烈推薦你來試試這家餐廳的美食。

2023-03-17 98 瀏覽
今次黎呢間餐廳,味道冇之前甘驚喜。海鮮拼盤一般,唔算特別鮮味,豬扒好味,夠厚,唔算乾身,特別個汁醬都好味。反而雞翼比想像中好食,外脆肉嫩,中。支酒都係不過不失,唔算特別,整體中上。
2023-03-14 70 瀏覽
我最近去了Oasis bar & grill,讓我感到非常滿意。首先說說他們的菜品,這裡的芒果蝦沙律非常清新,蝦子也非常新鮮,與甜美的芒果結合在一起,口感豐富,讓人吃得非常過癮。龍蝦汁天使麵也非常好吃,麵條口感滑嫩,龍蝦汁也非常濃郁,搭配炭燒大虎蝦和三文魚籽,非常豪華。接下來是黑松露薯條,這道小食非常特別,薯條口感煙燻,配上黑松露醬汁,非常香濃,讓人吃得非常上癮。最後是Mocktail,這家餐廳的Mocktail非常好喝,非常清新和爽口,非常適合在用餐時享用。總體來說,Oasis bar & grill是一家非常值得一試的餐廳,他們的菜品、環境和服務都非常出色。如果你喜歡龍蝦或蝦子,我強烈推薦你去試試他們的芒果蝦沙律和龍蝦汁天使麵,口感豐富,讓人吃得非常滿足。另外,黑松露薯條也非常特別,值得一試。最後,他們的Mocktail也非常好喝,讓人在用餐時可以享受到更多的美味。

2023-03-13 46 瀏覽
📍Oasis Bar & Grill🇭🇰 尖沙咀諾士佛臺1號8樓其實一直都想bookmark咗但最後竟然係見到結業優惠 全單七五折 星期日至四 去到24號先的起心肝去🥹 我自費㗎😋 酥炸原隻軟殼蟹蟹肉蟹膏意大利飯 $228呢個超好食佢隻軟殼蟹好大都好多蟹肉同蟹膏 蟹味好濃同埋個飯煮得啱啱好😋炭烤美國頂級穀飼肉眼伴香草燒新薯及時令蔬菜 $358本身想食和牛但係佢冇晒所以嗌咗呢個本身叫三成熟 但係佢嚟到一定唔係三成 熟好多佢都好林嘅 好食但係就好多肥膏呢度有啲失望 唔值呢個價錢😋 荷蘭鐵鍋班戟配新鮮雜果、楓糖漿及楓糖核桃雪糕 $108呢個好食個雪糕好特別 好濃合桃同埋楓糖漿味個班戟好有咬口 少少煙煙韌韌啲雜果都甜總結 75折之後都算ok👍🏼 環境都好靚可以趁24號之前book台試下
📍Oasis Bar & Grill

總結 75折之後都算ok👍🏼 環境都好靚
可以趁24號之前book台試下
2023-03-13
  • 酥炸原隻軟殼蟹蟹肉蟹膏意大利飯
  • 荷蘭鐵鍋班戟配焦糖香蕉,朱古力醬及雲呢拿雪糕
琴日生日,體驗不太好。菜品對於價格不算划算,主要吃氛圍來的。只有蟹肉意大利飯比較驚艷,牛排、海鮮平平。點了烤雞,上面有頭髮,長髮男服務生直接伸手把頭髮拿走,就沒了…… 就沒了……然後杯中水喝完請他加水,直接白眼我們,轉身走開,過了好一會兒才過來。一個女服務生人很少,幫忙上了一個菜,總是笑臉相應,還幫我們影相。男服務生好似欠他錢。最後,結完賬回去才發現,我用Openrice訂座,並沒有給折扣,是男的結的賬,不知道是否故意。
琴日生日,體驗不太好。

2023-03-10
  • 酥炸原只软壳蟹蟹肉蟹膏意大利饭
佢哋嘅afternoon tea set我就試過 非常出色🥰今次同朋友係附近行完街 決定試吓晚餐 一樣非常有驚喜👍🏻-▫️黑松露薯條身為薯條控 每次見到薯條都忍唔到點佢哋嘅粗薯條炸得啱啱好 配上黑松露醬、茄汁兩款選擇兩款都好好食 薯條唔會好油 炸得啱啱好👍🏻-▫️芒果蟹肉牛油果塔味道好fresh 幾種味道加埋好夾而且每種味道都食到 我好推薦依道菜式❤️-▫️酥炸原隻軟殼蟹蟹肉蟹膏意大利飯每次見到到軟殼蟹嘅菜式我都忍唔到點原隻軟殼蟹上碟好吸引 賣相都好靚炸軟殼蟹好香脆 加埋意大利飯好好食意大利飯味道香濃 好好味🤤-▫️Too hot to handle (Signature cocktail)有熱情果、檸檬🍋 味道酸酸甜甜酒味唔會太重 好適合女仔小酌怡情🥰推介俾鐘意淺嘗酒精嘅女仔👍🏻-📍Oasis Bar & Grill (尖沙咀)尖沙咀諾士佛臺1號8樓
今次同朋友係附近行完街 決定試吓晚餐 一樣非常有驚喜👍🏻
▫️黑松露薯條
身為薯條控 每次見到薯條都忍唔到點
佢哋嘅粗薯條炸得啱啱好 配上黑松露醬、茄汁兩款選擇
兩款都好好食 薯條唔會好油 炸得啱啱好👍🏻
每次見到到軟殼蟹嘅菜式我都忍唔到點
原隻軟殼蟹上碟好吸引 賣相都好靚
炸軟殼蟹好香脆 加埋意大利飯好好食
意大利飯味道香濃 好好味🤤
有熱情果、檸檬🍋 味道酸酸甜甜
酒味唔會太重 好適合女仔小酌怡情🥰
推介俾鐘意淺嘗酒精嘅女仔👍🏻

📍Oasis Bar & Grill (尖沙咀)
尖沙咀諾士佛臺1號8樓
2023-03-06 51 瀏覽
三月份生日第二擊第二擊好重要 就係同樣三月份嘅媽咪生日平時佢咁忙 今日要去抖一抖就諗到去係女仕都鍾意嘅港女high tea 慶祝一下😎 女皇👸生日呀 (其實係港女小編自己都想去)😂。見到人哋打咭好靚就著手book左呢度😀上到去門口環境有如店名Oasis 播放雀聲環境好靚 好舒適 座位成個雀籠咁 好relax平日$428for2 person 今次加埋特飲玫瑰🌹茶+$28同Pinocchio +$38加10%服務費 共$543.4價錢比平日響酒店食更合理講返下午茶有啲乜嘢食咸點蟹肉釀青瓜三文魚子青瓜好清爽伴蟹肉三文魚子有蟹肉同魚子鮮味好夾 第一件先食最啱 清一清新 再食其他濃啲嘅款式水煮北海刺身帶子伴唐辛子木瓜沙沙醬帶子勁厚勁鮮甜鰹魚浸溫泉蛋配金萡黑松露醬有金箔好高貴 鰹魚湯鮮味帶出溫泉蛋味配黑松露醬一流西班牙火腿配金文畢芝士有埋無花果晌面好睇又好食🤤俄式紅酒會和牛法包帶出少少酒味 和牛味濃甜點日式綠茶提拉米蘇美式香蕉蛋糕法式🌰茸慕絲撻意式焦糖布甸大部分甜度適中甜品控一定喜歡飲品 :玫瑰花茶同Pinocchio 都交足功課 好好飲英式鬆餅配 果醬及忌廉芝士英式鬆餅熱好好味 搽上果醬同
三月份生日第二擊

英式鬆餅熱好好味 搽上果醬同忌廉味道一流
同埋要多謝店員熱心幫忙
安排咗Happy birthday 字句
同生日蠟燭比我地慶祝生日
(記得提前預訂)
萬二份感謝
@oasis.bar.grill.hk

P.S 本身較少去食港食afternoon 以為細細件
會唔太飽 準備去再食下-餐 點之原來係非常飽
好彩早啲諗定下一餐嘅安排😊
#oasisbar#下午茶#港女下午茶#好靚
#打咭餐廳#慶祝生日#英式下午茶#尖沙咀
#諾士佛台8樓#hkfoodblogger #hkfood #hkfoodie#hkfoodshare#hkfoodsnap
#hkfoodig#ig#852#hightea#afternoontea

2023-03-05 649 瀏覽
諾士佛臺除咗酒吧,原來仲有高質嘅樓上西餐😋😋🥗Mango & Prawn Salad w/Spicy Vinegar Dressing $138蝦質感爽彈,🥭芒果切片分開上,酸酸甜甜,沙律配上🍅車厘茄和香辣醋汁,集酸辣甜於一身,十分開胃 🦀Fried Soft-Shell Crab Risottow/Crab Meat, Crab Paste, Asparagus & Mushroom $228軟殼蟹原隻酥炸,外皮炸得香脆,中間部份仲食到一絲絲嘅蟹肉。意大利飯拌入蟹肉蟹膏,鮮味十足,仲加咗我鐘意嘅蘆筍😍😍✨🍹PINOCCHIO $98係餐廳嘅SIGNATURE MOCKTAILS之一~用上🥭芒果,日本🍎蘋果汁同荔枝烏龍茶去調制,十分清新,值得一試🌟🌟🍷SANTA CAROLINA RESERVA $88入口順滑,果香味重,之後酸味會出返黎🙌🏼環境:4.1/5餐廳環境幾大,部份坐位仲有吊椅,幾chill🌟同埋幾cozy服務:4/5上菜速度超快👍🏼👍🏼食物:4/5食物質素穩定同幾高😋,四款都推介🙌🏼🙌🏼Revisit: yes

諾士佛臺除咗酒吧,原來仲有高質嘅樓上西餐😋😋

✨🍹PINOCCHIO $98

🍷SANTA CAROLINA RESERVA $88
入口順滑,果香味重,之後酸味會出返黎🙌🏼

環境:4.1/5

服務:4/5
上菜速度超快👍🏼👍🏼

食物:4/5
食物質素穩定同幾高😋,四款都推介🙌🏼🙌🏼

Revisit: yes

• Mango & Prawn Salad w/Spicy Vinegar Dressing
  • 酥炸原隻軟殼蟹蟹肉蟹膏意大利飯
  • PINOCCHIO
2023-03-02 40 瀏覽
係尖沙咀諾士佛臺平時都係飲酒🍻但預唔到有高質下午茶🫖chillchill ❤️一出到電梯🛗就播住森林鳥兒🐦叫叫既聲音~令成個人沉浸住係森林環境到~都市人成日處於緊張狀態,入到黎可以同朋友一齊好好放鬆一下享受美食同瘋狂打卡❤️餐廳裝潢別具心思,會分左日與夜兩個格局截然不同的用餐區,一區黑色型格酒吧風格,燈光較暗,較有情調。另一區則以白色為主調,自然光由玻璃窗透入,採光度高,加上室內添置了不少植物擺設,兩組鳥籠設計的座位特別搶眼,而且餐廳空間好大感覺舒服滿滿😌店員細心提醒我地,鬆餅剛剛焗起,要襯熱食。鬆餅外層微脆,抹上忌廉芝士或果醬。我比較鐘意抹忌廉芝士🧁整體來說性價比高🫰🏻好高質 每一件食物都要影返張相先😌仲唔tag閨蜜一齊去打卡chill返日

我比較鐘意抹忌廉芝士🧁

2023-02-27
剛踏入三月,係我閨密既生日月🤭所以我就book左三月一號就即刻去食生日飯🎂我今次就揀左位於諾士佛台嘅Oasis Bar & Grill 🍸 一入到餐廳 就見到餐廳裝潢好用心!餐廳以綠洲作設計主題 不但有綠草牆backdrop 連燈都係雀鳥形狀😍 勁靚!我與朋友兩人被安排坐係4人座位 好spacious 💓 安坐後我地就揀野食了!menu勁多食物選擇 樣樣都好想嗌黎食😋閨密生日喎 點可以唔叫返杯靚靚Mocktail賀賀佢😏 於是就揀左一杯名為Ever Green既drink🍸Ever Green為無酒精雞尾酒 飲落好清新 有lime juice, mint, ginger ale, soda water以及cucumber 😋 又好飲又健康 讚!食物方面 第一樣野我地叫左Creamy Potato Gratin ($88)法式忌廉千層焗薯烤得十分好!面層既芝士焗得剛好焦脆 薯塊片亦真的很creamy和cheesy 🧀 食落卻一點也不膩 😍 好吃!第二樣食物是Roast Periperi Chicken with Greek salad ($198) 🥗 地中海烤雞非常入味 👍 peri-

地中海烤雞非常入味 👍 peri-peri汁簡直是完美 雞肉肉質鮮嫩 仲係以兩大塊雞髀肉原隻上🍗 配埋海量feta cheese粒及樣黑橄欖 成個希臘沙律絕對是神來之筆👌🤩

另一款主藥我地揀左Fried Soft-shell Crab Risotto ($228) 🦀

軟殼蟹炸得十分香酥 唔會太油之餘 入口仲食到酥酥脆脆 真係有100分 💯 義大利飯烹煮得亦同樣好食 配以蟹肉醬 磨菇 及露荀 真係忍唔住食完一啖又一啖❤️ delicious

閨密十分滿意當晚既所以安排😍😍 唔單止食物質素高 餐廳環境同樣優美 成件事好完美😇 Oasis Bar & Grill果然係尖沙咀鬧市中既一片綠洲😘 藉此極力推薦!
2023-03-01 36 瀏覽
約左好姐妹出嚟,想揾間環境靚靚又坐得舒服嘅餐廳,@Oasis 裝修充滿着歐陸色彩清新田園感覺,有幾個鳥籠座位同搖搖藤椅,環境寧靜優雅,啱晒同姐妹來影靚相嘆個精美下午茶🌿🌿Dasis Bar & Grill 田園風Afternoon Tea Set 跟茶/咖啡 咸、甜點各有5款咸點:蟹肉釀青瓜伴三文魚子好清新俄式紅酒燴和牛法包,香脆法包,紅酒汁好香濃惹味北海道刺身帶子伴唐辛子,木瓜莎莎,大大粒帶子好爽口鰹魚湯浸溫泉蛋配銀箔,黑松露醬,入口嫩滑西班牙火腿配芝士,配上薄片無花果,口感豐富甜點:日式綠茶提拉米蘇。美式香蕉蛋糕。香濃香蕉味,夠甜香法式栗茸慕絲撻。軟滑的粟子茸意式焦糖布甸。甜甜的焦糖味配滑溜的布甸英式鬆餅配果醬及忌廉芝士。果醬及細滑鮮奶油忌廉芝士,口感豐富Rosebud Tea with Honey玫瑰花茶清新,玫瑰花香茶味芬芳Pinocchio檸檬汁好香 微酸味道好清新Oasis Bar & Grill尖沙咀諾士佛臺1號8樓

跟茶/咖啡 咸、甜點各有5款

咸點:

蟹肉釀青瓜伴三文魚子好清新
俄式紅酒燴和牛法包,香脆法包,紅酒汁好香濃惹味
北海道刺身帶子伴唐辛子,木瓜莎莎,大大粒帶子好爽口
鰹魚湯浸溫泉蛋配銀箔,黑松露醬,入口嫩滑
西班牙火腿配芝士,配上薄片無花果,口感豐富

甜點:

日式綠茶提拉米蘇。
美式香蕉蛋糕。香濃香蕉味,夠甜香
法式栗茸慕絲撻。軟滑的粟子茸
意式焦糖布甸。甜甜的焦糖味配滑溜的布甸
英式鬆餅配果醬及忌廉芝士。果醬及細滑鮮奶油忌廉芝士,
口感豐富

Rosebud Tea with Honey
玫瑰花茶清新,玫瑰花香茶味芬芳
Pinocchio
檸檬汁好香 微酸味道好清新

Oasis Bar & Grill
尖沙咀諾士佛臺1號8樓
2023-02-28 37 瀏覽
Afternoon tea 🍵 $428/2位包10款甜點鹹點 & 2杯飲品 -☘️鹹點☘️🌿蟹肉釀青瓜伴三文魚子味道較清新 蟹肉亦鮮甜 青瓜略微欠爽口🌿水煮北海道刺身帶子伴唐辛子,木瓜莎莎醬帶子煮至半生熟 好鮮甜肥美 配搭配料食 少少辣 味道好夾😋😋🌿鰹魚湯浸溫泉蛋配銀箔,黑松露醬 將溫泉蛋打散撈勻 鰹魚湯勁鮮甜😍入口好舒服☺️☺️ 🌿西班牙火腿配金文畢芝士在香脆多士上放了無花果、火腿及芝士 金文畢芝士好好味😋 牛乳味較重而香濃🌿俄式紅酒燴和牛法包去到最後一道嘅鹹點 味道是最濃烈 😍和牛肉質好軟腍入味 配搭法包食 口感豐富😚-🌸甜點🌸 🌼日式綠茶提拉米蘇綠茶粉取代了平時食開嘅咖啡粉味道反而較清甜 內裡嘅餅乾條仍保持乾爽 Cream cheese 同綠茶搭配得宜 🌿🌼美式香蕉蛋糕好鍾意呢個蛋糕嘅口感 係實淨嘅蛋糕🍰 香蕉味道岩岩好 食完呢個都飽啦😂🌼法式藍莓酥酥餅好脆口 表面灑了糖霜 味道更香甜🥰🌼意式焦糖布甸🍮擺碟好特別🥰 用左細細嘅玻璃樽裝 一打開 焦糖味好香甜🤤🤤 布甸好滑溜 🌼英式鬆餅配果醬及忌廉芝士鬆餅好香脆 自由配搭醬料 味道豐富😝-🍵 hot chocolate 朱古力味香濃帶

Afternoon tea 🍵 $428/2位
包10款甜點鹹點 & 2杯飲品

☘️鹹點☘️
🌿蟹肉釀青瓜伴三文魚子
味道較清新 蟹肉亦鮮甜 青瓜略微欠爽口

🌿水煮北海道刺身帶子伴唐辛子,木瓜莎莎醬

🌿鰹魚湯浸溫泉蛋配銀箔,黑松露醬
將溫泉蛋打散撈勻 鰹魚湯勁鮮甜😍入口好舒服☺️☺️

🌿西班牙火腿配金文畢芝士
在香脆多士上放了無花果、火腿及芝士
金文畢芝士好好味😋 牛乳味較重而香濃

2023-01-30
紀念日
Savoury
Sweets
  • All  savoury  afternoon  tea
2023-02-28 519 瀏覽
Bookmark 左好耐既餐廳😍 好好彩坐到鳥籠打卡位✌🏻Afternoon tea ☕️ ($428)Tea set 用左兩層花花鳥籠😍 打卡一流❤️ 入面有5個鹹點同埋5個甜點🥰咸點🧆蟹肉釀青瓜伴三文魚子🦀水煮北海道刺身帶子伴唐辛子, 木瓜莎莎醬鰹魚湯浸溫泉蛋配銀箔, 黑松露醬🥚西班牙火腿配金文畢芝士🐖俄式紅酒燴和牛法包🥖我自己最鍾意西班牙火腿配金文畢芝士🐖 多士好脆口👍🏻 無花果清甜🥰 配買芝士🧀 同埋風乾火腿嘅咸香味😍 好夾❤️而蟹肉釀青瓜伴三文魚子🦀 滿滿嘅蟹肉加埋三文魚子,連埋青瓜一齊食 🥒 口感豐富❤️甜點🍮日式綠茶提拉米蘇🍵美式香蕉蛋糕🍌法式粟茸慕絲撻意式焦糖布甸🍮英式鬆餅配果醬及忌廉芝士🍓啲鬆餅上枱熱辣辣👍🏻 店員好好的提我地要趁熱食❤️ 配左士多啤梨醬同埋忌廉芝士🍓 鬆餅口感好鬆軟,唔會好dry🥰抹茶Tiramisu,層次分明👍🏻 抹茶帶甘苦味😍Rosebud tea w/ honey 🌹(+$28)Pinocchio🍹(+$38)
Bookmark 左好耐既餐廳😍 好好彩坐到鳥籠打卡位✌🏻

Afternoon tea ☕️ ($428)

咸點🧆
蟹肉釀青瓜伴三文魚子🦀
水煮北海道刺身帶子伴唐辛子, 木瓜莎莎醬
鰹魚湯浸溫泉蛋配銀箔, 黑松露醬🥚
西班牙火腿配金文畢芝士🐖
俄式紅酒燴和牛法包🥖

甜點🍮
日式綠茶提拉米蘇🍵
美式香蕉蛋糕🍌
法式粟茸慕絲撻
意式焦糖布甸🍮
英式鬆餅配果醬及忌廉芝士🍓

抹茶Tiramisu,層次分明👍🏻 抹茶帶甘苦味😍

Rosebud tea w/ honey 🌹(+$28)
Pinocchio🍹(+$38)
2023-02-27
下午茶
今日去左尖沙咀既呢間樓上餐廳🍴 餐廳環境好舒適 仲有鳥巢搖籃櫈 好岩打卡📸我地叫左份芒果🥭蟹肉牛油果🥑塔 勁吸睛 蟹肉量勁多又鮮甜 芒果既酸 牛油果既香 再係蟹肉裡面混入辣椒碎 唔會辣 但就令到成件事好泰式🇹🇭冬蔭公海鮮意大利粉🍝 好香香茅味 而且海鮮俾得好大方 量多又大粒 蝦仁彈牙 帶子嫩滑 青口鮮甜🫶🏻香脆蝦多士🍤🍞真係夠哂乾身香脆 蝦蓉足料香口 配埋蛋黃醬一流👍🏻見人杯野飲好靚 我地都叫左杯🍸winter snowflake 抓住冬天既尾巴 平時好少飲vodka 呢類型既🍸 估唔到都幾好飲 好易入口 berry 味同🍸融合得幾好☺️平時可以放工過尼同朋友傾下計食下野chill 下都幾好😎

平時可以放工過尼同朋友傾下計食下野chill 下都幾好😎
2023-02-17
2023-02-26 31 瀏覽
-🌿綠洲theme既high tea層架 賣相吸引朋友們之前都已經去過 今次終於到我過嚟朝聖唔執輸⋯入去打個卡先!餐廳有幾個鳥籠打卡位📸中意打卡既朋友仔記得卜位時request埋🤣☘️Afternoon Tea Set for 2 $428☘️(每人一共有10小件鹹+甜點)🍹Pinocchio (+$38)🫖Rosebud Tea (+$28).🔺Savoury🔺蟹肉釀青瓜伴三文魚子水煮北海道刺身帶子伴唐申子(木瓜莎莎醬)西班牙火腿配金文畢芝士鏗魚湯浸温泉蛋配銀萡(黑松露醬)俄式紅酒燴和牛法包⭐️西班牙火腿配金文畢芝士⭐️Parma Ham加芝士仲有面頭既無花果 咸香又清甜都夾👍🏻⭐️俄式紅酒燴和牛法包⭐️好重牛肉香味 配埋下面脆卜卜既法包🥖我同同行朋友都好中意🔺Sweet🔺日式綠茶提拉米蘇美式香蕉蛋糕法式栗茸慕絲撻意式焦糖布甸英式鬆餅配果醬及忌廉芝士⭐️英式鬆餅配果醬及忌廉芝士⭐️Scones 配果jam 同cream cheese 系must!! ⭐️ 美式香蕉蛋糕⭐️平時好少食香蕉蛋糕既我表示 呢款都幾濕潤又唔會過甜😍

🌿綠洲theme既high tea層架 賣相吸引
朋友們之前都已經去過 今次終於到我過嚟朝聖
唔執輸⋯入去打個卡先!餐廳有幾個鳥籠打卡位📸
中意打卡既朋友仔記得卜位時request埋🤣

(每人一共有10小件鹹+甜點)
🍹Pinocchio (+$38)
🫖Rosebud Tea (+$28)
🔺Savoury🔺
蟹肉釀青瓜伴三文魚子
水煮北海道刺身帶子伴唐申子(木瓜莎莎醬)
西班牙火腿配金文畢芝士
鏗魚湯浸温泉蛋配銀萡(黑松露醬)
俄式紅酒燴和牛法包

⭐️西班牙火腿配金文畢芝士⭐️