2023-01-31 49 瀏覽
位於尖沙咀諾士佛臺1號8樓的"Oasis Bar & Grill"是一間環境優雅很多綠色植物而且花園舒適令人一種很鬆弛的感覺,十分適宜high Tea,是情侶拍拖和消磨時間的好地方。 下午茶的款式有很多,有鹹有甜,食物擺放位置很美觀,只會想和他們拍照而不想把他們吃掉。 “Rosebud tea with honey”這個茶有玫瑰花香味,微甜,飲下去感覺很清新,配鬆餅食一流。 這個鬆餅非常鬆軟香口,吃之前搽一點牛油,咬下去鬆餅即溶,不過吃得多會滯。”Pinocchio”似檸檬特飲,除檸檬味之外還有果味,清新感覺。

,配鬆餅食一流。

這個鬆餅非常鬆軟香口
,吃之前搽一點牛油,咬下去鬆餅即溶,不過吃得多會滯

2023-01-31
下午茶
2023-01-27 93 瀏覽
已經第二次嚟呢間餐廳😁因為環境舒服😌感覺就好似係草原咁樣,會播放雀仔聲音,好打意。餐廳燈光比較有情調,裏面嘅位置會好似一個一個雀籠係個聚會好地方!巴馬火腿配無花果合桃沙律非常健康,落左少少橄欖油已經好香口,巴馬火腿有3片都好長,好好食😌份量夠2人淺嚐,推👍🏻👍🏻低碳~扒海鮮大會配香草燒新薯及時令蔬菜 海鮮方面好豐富,有比目魚、蠔、大蝦,全部都係高級食材。海鮮上面本身已經有蒜蓉牛油,比目魚比較大件切開好滑溜,魚肉火候剛好。蝦本身已經開邊經過調味,所以唔使點將已經好夠味。蠔都非常唔錯,即使焗完之後都唔會縮到好細。TROPICOAST(Chambord, Whisky, Passion Fruit Liqueur, LemonJuice, Pineapple Juice, Orange Juice)係signature之一😻職員推介,上面有橙片砌成玫瑰花🌹所以好靚,味道比較ight body,容易入口。📍 Oasis Bar & Grill (尖沙咀)尖沙咀諾士佛臺1號8樓

巴馬火腿配無花果合桃沙律

扒海鮮大會配香草燒新薯及時令蔬菜

TROPICOAST
味道比較ight body,容易入口。

📍 Oasis Bar & Grill (尖沙咀)
尖沙咀諾士佛臺1號8樓

2023-01-26 54 瀏覽
-餐廳位於諾士佛臺,環境好大夠哂寬敞,仲分左兩邊唔同感覺既格局,一邊係燈光昏暗既酒吧格局,一邊係文青格局,更設有「鳥籠」座位,好岩打卡📸。多/小人黎都得,坐得舒服☺️👍🏻-💕 香蒜白酒新鮮法國藍青口伴法包 $198👅好味指數:8/10估唔到份量咁多😂藍青田放滿哂成個鍋,大約有成20隻,汁底既蒜味夠香濃,帶微微酒香,食落每隻都好入味又新鮮,法包烘得好脆口,沾埋汁食到好滿足👍🏻-💕 酥炸原隻軟殼蟹蟹肉蟹膏意大利飯 $228👅好味指數:7/10軟殼蟹炸得香脆,冇燶味👍🏻,意大利飯質感濃稠,蟹膏味濃郁☺️,有埋小小拉絲效果😳,配上菇同蟹肉絲,不錯😋-💕 FRESH LIME SODA $78👅好味指數:7/10淡淡青檸味,配soda,清爽解渴
💕 香蒜白酒新鮮法國藍青口伴法包 $198
👅好味指數:8/10

💕 酥炸原隻軟殼蟹蟹肉蟹膏意大利飯 $228
👅好味指數:7/10

💕 FRESH LIME SODA $78
👅好味指數:7/10
淡淡青檸味,配soda,清爽解渴
2023-01-16
2023-01-26 49 瀏覽
臨近節日去尖沙咀食左間tea ,環境舒適,黎緊未諗到去邊記得mark 低啦🫣餐廳位於尖沙咀諾士佛台,全層位置,坐位寬闊,設有鳥籠造型位置。音樂熱門歌曲,岩曬放假chill 下 。Tea set 2位用 ,唔好睇佢細細件每樣食一啖都幾飽肚🫣蟹肉青瓜伴三文魚子-入面係包有蟹肉同香料作前菜都幾開胃。北海道刺身帶子·木瓜莎莎醬-帶子非常飽滿,啖啖肉 。鰹魚湯浸溫泉蛋配銀箔·黑松露醬-小編覺得黑松露配咩都食🫣西班牙火腿配金文畢芝士-芝士唔算太濃配有無花果甜味。紅酒燴和牛法包-香濃牛肉味。日式綠茶提拉米蘇美式香蕉蛋糕-非常香濃香蕉味法式栗茸慕絲撻意式焦糖布甸-焦糖有拉絲感、奶味濃厚。英式鬆餅配果醬及忌廉芝士 -鬆餅非常鬆軟,香濃牛油味道。配埋玫瑰花花茶 、非常舒適 、寫意。

蟹肉青瓜伴三文魚子-入面係包有蟹肉同香料作前菜都幾開胃。
北海道刺身帶子·木瓜莎莎醬-帶子非常飽滿,啖啖肉 。
鰹魚湯浸溫泉蛋配銀箔·黑松露醬-小編覺得黑松露配咩都食🫣
西班牙火腿配金文畢芝士-芝士唔算太濃配有無花果甜味。
紅酒燴和牛法包-香濃牛肉味。

日式綠茶提拉米蘇
美式香蕉蛋糕-非常香濃香蕉味
法式栗茸慕絲撻
意式焦糖布甸-焦糖有拉絲感、奶味濃厚。
英式鬆餅配果醬及忌廉芝士 -鬆餅非常鬆軟,香濃牛油味道。
配埋玫瑰花花茶 、非常舒適 、寫意。
2023-01-26 56 瀏覽
經典凱撒沙律伴温泉蛋及脆煙肉沙律菜新鮮爽脆 拌入蛋汁同煙肉口感不錯 炭烤西班牙豬胺伴時令蔬菜 焦糖蘋果蓉個人喜好比較鐘意烤過既獨特氣味 所以呢個好岩我微焦香味適中 厚豬扒點埋蘋果醬 酸酸甜甜完全加分 炭烤安格斯牛小排拌燒新薯 時令蔬菜7成熟牛肉質感嫩滑 幾juicy 其他side吸哂流出黎既肉汁 唔錯 Dutch pancake 香蕉焦糖化左脆而不甜 pancake體都好好食 有濃厚蛋香 鐘意再甜d既朋友可以加埋朱古力醬食 呢個想encore 🤭 Cream brulee 係最麻麻 唔太似正常既燉蛋 所有野好淡 只係食到面陣糖味 有點奇怪 整體環境幾舒服 座位間有一定距離 食物正常 價錢合理
經典凱撒沙律伴温泉蛋及脆煙肉
沙律菜新鮮爽脆 拌入蛋汁同煙肉口感不錯

炭烤西班牙豬胺伴時令蔬菜 焦糖蘋果蓉

炭烤安格斯牛小排拌燒新薯 時令蔬菜

整體環境幾舒服 座位間有一定距離 食物正常 價錢合理
2023-01-25 52 瀏覽
📍 Oasis Bar & Grill尖沙咀今晚晚餐想去一個輕鬆又chill啲嘅地方,行開Mira Place買完嘢就係隔離諾士佛臺搵到間歐陸風格既Bar,見到菜單價錢都ok就去試下😝🐥香煎北海道帶子蒜香辣椒墨魚汁意粉 ($208)帶子大大粒,3粒煎到金黃色,爽口彈牙🥰墨魚意粉原來辣辣地又幾惹味,入邊仲有啲雜菌、蒜片,食落口感仲豐富🐥地中海烤雞($198)呢個烤雞同樣都係辣辣地,🐤雞烤得好香而且醃好入味,半邊雞分左兩大舊,肉質鮮嫩,側邊仲有啲伴碟沙律菜同cream cheese 🧀☺️不錯。細食嘅啱啱好🐥Winter Snowflake ($148)黎得Bar就梗係嗌番杯佢哋嘅signature Cocktail啦,不過因為我唔想飲太勁嘅酒就叫店員推介咗一杯比較低濃度嘅。雖然個名叫snowflake,不過杯酒係紅色既🤣飲落去甜甜地易入口因為都有果汁成份,配合主食令到口感更加豐富。#尖沙咀美食 #尖沙咀 #美食日記 #食好西 #大滿足#香港美食指南 #香港美食 #香港美食 #香港 #hkfoodie #hkfood #bbq #hkfoodie #homekong#hkrestaurant
📍 Oasis Bar & Grill
尖沙咀

🐥香煎北海道帶子蒜香辣椒墨魚汁意粉 ($208)

🐥地中海烤雞($198)

🐥Winter Snowflake ($148)

#尖沙咀美食 #尖沙咀 #美食日記 #食好西 #大滿足
#香港美食指南 #香港美食 #香港美食 #香港
#hkfoodie #hkfood #bbq #hkfoodie #homekong#hkrestaurant #hkiger #hkfoodstagram #hkfoodlover #hkig #hkfoodshare
#foodiesinternationalchat #globaleats
#indiandailybread
2023-01-21 59 瀏覽
早嗰排同朋友喺尖沙咀行完街揾嘢食 就揾到依間喺諾士佛臺嘅西餐廳😝見到啲嘢食幾吸引就入咗去試下🤓炭烤西班牙栗飼豬胺伴時令蔬菜,焦糖蘋果蓉 $288依個豬胺煮到好軟熟🥰 一啲筋都無 完全唔韌 而且仲好大塊🤩 味道方面 好香炭燒味😙 加埋個醬汁一齊食 簡直係一流😚 另外佢仲有個焦糖蘋果蓉🥳 食落好特別 好fresh 好開胃 加埋個豬胺一齊食仲正💯香煎北海道帶子蒜香辣椒墨魚汁意粉 $208依個意粉一上枱就好香好吸引🥳 帶子好大粒仲煎得好香😘 而且仲有三大粒 生熟度啱啱好 真係好抵食呀🥹😙 好耐無食過墨魚汁意粉啦 今次仲要係寬意粉😌 但放心依個意粉唔會食到個嘴污糟哂😍 而個意粉特別在於係有少少辣辣地😋各樣嘢加埋一齊 配合得好好☺️另外仲叫咗杯peach ice tea ($88) 好香桃味 而且飲得係真材實料🤪 完全無化學色素劑嘅味道😎 飲落好清新🤩

炭烤西班牙栗飼豬胺伴時令蔬菜,焦糖蘋果蓉 $288

香煎北海道帶子蒜香辣椒墨魚汁意粉 $208

2023-01-20 33 瀏覽
同 閨蜜慶祝生日, 當然要搵一間靚靚嘅打卡餐廳。 🥰 呢度 好多打卡位, 我哋為咗映靚相仲轉左2 次枱 😆 真係吾好意思要 staff 幫忙將啲食物杯杯碟碟搬嚟搬去 😂 但係又真係好靚 📸 鹹點非常出色, Parma ham 無花果 toast 同埋 凡立貝青瓜小食 都 👍🏻👍🏻👍🏻 甜點 🍮 吾會過甜, 香蕉蛋糕同埋綠茶Tiramisu 💯 英式鬆餅做到同出名嘅酒店有得fight 做得非常鬆化,而且熱辣辣。 飲品有幾款選擇,我哋不約而同都揀咗 rose tea , 美美的
同 閨蜜慶祝生日, 當然要搵一間靚靚嘅打卡餐廳。 🥰

呢度 好多打卡位, 我哋為咗映靚相仲轉左2 次枱 😆
但係又真係好靚 📸

甜點 🍮 吾會過甜, 香蕉蛋糕同埋綠茶Tiramisu 💯

英式鬆餅做到同出名嘅酒店有得fight
做得非常鬆化,而且熱辣辣。

2023-01-18 51 瀏覽
𝗢𝗮𝘀𝗶𝘀. 𝗕𝗮𝗿﹠𝗚𝗿𝗶𝗹𝗹閨密生日梗係要去食靚靚Tea Set同佢慶祝生日🎂靚靚打卡點🌸位於尖沙咀,地鐵站行過去都方便‼️餐廳裝修優雅,以綠色木系為主!打卡位好多又大!職員好有善招待我哋✨最鐘意呢環境夠寧靜,同閨密傾計岩晒❣️❤︎𝗔𝗳𝘁𝗲𝗿𝗻𝗼𝗼𝗻 𝗧𝗲𝗮 𝗦𝗲𝘁❤︎ $428❀盤肉釀青瓜伴三文魚子❀水煮北海道刺身帶子伴唐辛子木瓜莎莎醬❀鰹魚湯浸溫泉蛋配銀箔,黑松露醬❀西班牙火腿配金文畢芝士❀俄式紅酒燴和牛法包❀日式綠茶提拉米蘇❀美式香蕉蛋糕❀法式栗茸慕絲撻❀意式焦糖布甸❀英式鬆餅配果醬及忌廉芝士Rosebud Tea w/ Honey (+$28)Pinocchio (+$38)我好欣賞鰹魚湯浸溫泉蛋配銀箔黑松露醬,做得好出色!鮮味十足溫泉蛋!口感好豐富~一口食晒!其他咸點都好好味🤤甜點最吸引意式焦糖布甸🍮焦糖熱熱地,落布甸上面,口感好滿足!甜入心。鬆餅做得非常鬆軟~配上醬汁好好味!最後待應都推薦我地食佢地新菜式✨🚩法式香煎鵝肝伴大根,香蒜麵🚩包粒及紅酒燴洋蔥🚩扒海鮮大會配香草燒新薯及時令蔬菜🚩芒果蝦沙律配香辣醋汁🚩蕃茄水牛芝士配香草汁💟下次我再會黎試吓💟
𝗢𝗮𝘀𝗶𝘀. 𝗕𝗮𝗿﹠𝗚𝗿𝗶𝗹𝗹

❤︎𝗔𝗳𝘁𝗲𝗿𝗻𝗼𝗼𝗻 𝗧𝗲𝗮 𝗦𝗲𝘁❤︎ $428

❀盤肉釀青瓜伴三文魚子
❀水煮北海道刺身帶子伴唐辛子
木瓜莎莎醬
❀鰹魚湯浸溫泉蛋配銀箔,黑松露醬
❀西班牙火腿配金文畢芝士
❀俄式紅酒燴和牛法包
❀日式綠茶提拉米蘇
❀美式香蕉蛋糕
❀法式栗茸慕絲撻
❀意式焦糖布甸
❀英式鬆餅配果醬及忌廉芝士

Rosebud Tea w/ Honey (+$28)
Pinocchio (+$38)

最後待應都推薦我地食佢地新菜式✨
🚩法式香煎鵝肝伴大根,香蒜麵
🚩包粒及紅酒燴洋蔥
🚩扒海鮮大會配香草燒新薯及時令蔬菜
🚩芒果蝦沙律配香辣醋汁
🚩蕃茄水牛芝士配香草汁

💟下次我再會黎試吓💟

2023-01-18 33 瀏覽
諾士佛臺不嬲都係最吸引一班識飲識食嘅朋友嚟呢度chill。所以今晚我要嚟呢度食個chill好食晚餐。呢度裝修清新雅致,門外有一排蘆葦草做裝飾,即時令人感覺輕鬆,配埋小鳥嘅叫聲, 頓覺身處綠洲之中。坐低叫左杯Signature Cocktail -The OASIS $148由vodka,荔枝汁同蝶豆花混合而成,顏色分為紫色同埋粉紅色,呢個配搭好夢幻,飲品入口酸酸甜甜好開胃。店員介紹餐廳推出新菜式,我試左芒果蝦沙律配香辣醋汁$138佢嘅辣醬係好似中式嘅辣椒醬再加埋個醋汁配搭好新鮮,蝦肉彈牙,芒果清甜👍主菜-碳烤美國安格斯牛小排拌香草燒新薯及時令蔬菜$378牛小排我叫咗七成熟,入口 充滿碳烤嘅香味,伴隨著牛小排嘅牛味,令人食慾大增。廚師好貼心幫我將牛小排切開一塊塊。抵讚係煩囂嘅諾士佛臺,呢度真係一個綠洲畀大家輕鬆食個晚餐💕💕💕
店員介紹餐廳推出新菜式,我試左芒果蝦沙律配香辣醋汁$138
主菜-碳烤美國安格斯牛小排拌香草燒新薯及時令蔬菜$378
係煩囂嘅諾士佛臺,呢度真係一個綠洲畀大家輕鬆食個晚餐💕💕💕
2023-01-18
2023-01-16 123 瀏覽
是日放工遇上了大雨,一秒決定食埋晚飯等雨停先歸家。來到了公司隔離諾士佛臺,睇下有咩選擇。最後揀了Oasis bar and grill。貪其環境令人放鬆又夠情調。餐廳內滿是綠色佈置,加上鳥籠設計的座位,感覺置身大自然。坐低先黎杯呢度的signature cocktail Too Hot to Hnadle。外型精緻,有果乾有鮮花,入口是滿滿的果香,熱情果、檸檬等,菠蘿味道尤其濃郁,酒味則慢慢滲出。黑松露大啡菇芝士意大利飯,很有驚喜。上枱一刻已經有好濃烈的松露香,厚切的大啡菇好juicy,芝士已經完全融入到飯入面,食起黎creamy又濕潤,飯是我喜歡的軟硬度,有咬口又不會太硬,好好食!炭烤澳洲M5和牛肩肉伴黑松露薯蓉及時令蔬菜。三成熟做得恰到好處,牛肩肉外面看到清晰的網紋,有炭香。肉質多汁嫩滑,一啲都唔乾。松露薯蓉質地幼滑細緻,跟扒的蒜頭都燒得好腍,水準十分不錯。甜品點了班戟,個人覺得這個甜品很出色, 新鮮熱辣即製!pancake煙靭有致,食落又蛋香,新鮮藍莓、士多啤梨等酸酸甜甜,中和了楓糖漿的甜,再伴上奶味香濃幼滑的核桃雪糕。冰火交融的口感着實好味,推介這個甜品!

2023-01-10
2023-01-13 51 瀏覽
📍 @oasis.bar.grill.hkBar & GrillFood: 💛💛💛💛💛Décor: 💛💛💛💛💛Service:💛💛💛💛💛Price Value: 💛💛💛💛💛Price:💰 $500 Favourite:💖 Afternoon tea set ------------------------------✅ Located at Knutsford Terrace, takes only 3 minutes walk from Tsim Sha Tsui MTR station. Super convenient.✅The menu offers a wide variety of delicious and mouthwatering choices ✅ The sweets, savouries, scones and cake from the tea set trolley were all wonderful. ✅ The restaurant is dominated by dark green wood, and the environment is ver
📍 @oasis.bar.grill.hk
Bar & Grill

Food: 💛💛💛💛💛
Décor: 💛💛💛💛💛
Service:💛💛💛💛💛
Price Value: 💛💛💛💛💛
Price:💰 $500
Favourite:💖 Afternoon tea set

✅ The restaurant is dominated by dark green wood, and the environment is very comfortable

✅ Absolutely impressed by their food choices and quality. Great place to have dinner at with a group of friends

✅ Great place to chill with friends anytime of the day, whether for lunch, afternoon tea, cocktails or even shisha.
✅ Portions are generous

✅ All fresh ingredients

✅Servers are also great and always efficient, happy, and polite
✅ A delightful experience. Friendly reminder: be sure to making a booking well in advance

𝙿𝚕𝚎𝚊𝚜𝚞𝚛𝚎 𝚘𝚗 𝚝𝚑𝚎 𝚕𝚒𝚙𝚜, 𝚕𝚒𝚏𝚎𝚝𝚒𝚖𝚎 𝚘𝚗 𝚝𝚑𝚎 𝚑𝚒𝚙𝚜 🐰

𝙻𝚒𝚙𝚜 𝚏𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠: @eatwithbunny_ ✨ #globaleats #eatwithfoodiez

2023-01-13 77 瀏覽
環境寧靜,裝修優雅,仲有幾個打卡位,侍應服務態度好,令我喺呢度食嘢覺得好舒服法式蟹肉龍蝦湯初頭待應會放一隻碟入面有砌成山丘的蟹肉在中間,之後會用茶壺倒入龍蝦湯,喺旁邊都聞到陣陣龍蝦香,呢個畫面令我好期待飲呢碗湯。飲落嚟味道唔錯,仲有蟹肉增加口感酥炸原隻軟殼蟹蟹肉蟹膏意大利飯原隻軟殼蟹放係意大利飯上面,意大利飯都唔簡單,撈左蟹肉蟹膏係入面,每啖飯都甜甜地,仲有蟹香,味道同質感都好好黑松露大啡菇芝士意大利飯素食者之選,賣相亦唔錯,黑松露嘅味道配上芝士,mix 埋既味道,好舒服既鹹味,推薦之一TROPICOAST(Chambord, Whisky, Passion Fruit Liqueur, Lemon Juice, Pineapple Juice, Orange Juice)Special Cocktail之一,雖然落咗Whisky,但感覺酒味唔係好濃,比較light body,容易入口,加上唔同嘅果汁,甜甜地酸酸地,成杯Cocktail感覺好好

法式蟹肉龍蝦湯

酥炸原隻軟殼蟹蟹肉蟹膏意大利飯

黑松露大啡菇芝士意大利飯

TROPICOAST
2023-01-10
♡ 西餐|環境優雅 ~ Oasis Bar & Grill ♡-平時嚟親諾士佛臺都係飲酒多,今日行過見到有間餐廳幾多人食,於是同朋友試吓,餐廳入面都幾多打卡位,而且環境都唔錯。- ♡ 炭烤美國頂級穀飼肉眼伴香草燒新薯及時菜 ♡ $358一入口就有好香嘅炭燒味我哋叫咗medium 九安士 兩個人share啱啱好肉質好鮮嫩,而且好軟林林 。-♡ 黑松露大啡菇芝士意大利飯♡ $188佢嘅蘑菇好有驚喜好大舊 仲好入味 🫶飯質口感唔錯 偏向硬身芝士同黑松露味好突出😋-♡ Tropicoast ♡ $148嚟到酒吧 一定要嗌番杯Cocktail 佢哋嘅signature Cocktail都幾大杯 可以兩個人share 呢杯集合左檸檬汁菠蘿汁同蘋果汁🍹酸酸甜甜幾好飲 。❥#⇢店鋪資料:Oasis Bar & Grill (尖沙咀)尖沙咀諾士佛臺1號8樓#-#尖沙咀美食 #尖沙咀扒房 #尖沙咀酒吧 #hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去處 #香港小店
平時嚟親諾士佛臺都係飲酒多,
今日行過見到有間餐廳幾多人食,
於是同朋友試吓,
餐廳入面都幾多打卡位,
而且環境都唔錯。

♡ 炭烤美國頂級穀飼肉眼伴香草燒新薯及時菜 ♡ $358
一入口就有好香嘅炭燒味
我哋叫咗medium
九安士 兩個人share啱啱好
肉質好鮮嫩,而且好軟林林 。
♡ 黑松露大啡菇芝士意大利飯♡ $188

嚟到酒吧 一定要嗌番杯Cocktail
佢哋嘅signature Cocktail都幾大杯
可以兩個人share
呢杯集合左檸檬汁菠蘿汁同蘋果汁🍹
酸酸甜甜幾好飲 。

#
⇢店鋪資料:
Oasis Bar & Grill (尖沙咀)
尖沙咀諾士佛臺1號8樓
#

#尖沙咀美食 #尖沙咀扒房 #尖沙咀酒吧
#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去處 #香港小店 #相機食先 #手機食先#拍拖好去處

2023-01-06 96 瀏覽
Merry Christmas 🎄🎅🏻 又到聖誕 當然要出去應下節 感受下節日氣氛啦🥰 今年真係好多人好熱鬧 喺尖沙咀行咗一陣都頂唔順 決定要食番個tea先🥹見到Oasis bar & grill推出左兩款Christmas Tea Set 賣相非常吸引😍 2款Tea set分別為全咸點同半咸半甜點 我哋就揀咗後者🥰Savoury烤焗車厘茄忌廉芝士法包炭燒大蝦伴牛油果醬撻巴馬火腿配密瓜炙燒芝麻吞拿魚Sweet藍莓丹麥酥菠蘿椰子奶凍每日精選芝士蛋糕紅莓朱古力慕絲撻英式鬆餅配果醬及忌廉芝士聖誕曲奇Tea or Coffee我自己就偏好甜點多一d scone仲要岩岩焗起架🥰 除咗嘢食幾好食之外 餐廳嘅佈置亦都非常有聖誕氣氛 如果想試嘅記得book位 仲可以坐到鳥籠位🌟

Savoury

烤焗車厘茄忌廉芝士法包