2023-02-28 519 瀏覽
Bookmark 左好耐既餐廳😍 好好彩坐到鳥籠打卡位✌🏻Afternoon tea ☕️ ($428)Tea set 用左兩層花花鳥籠😍 打卡一流❤️ 入面有5個鹹點同埋5個甜點🥰咸點🧆蟹肉釀青瓜伴三文魚子🦀水煮北海道刺身帶子伴唐辛子, 木瓜莎莎醬鰹魚湯浸溫泉蛋配銀箔, 黑松露醬🥚西班牙火腿配金文畢芝士🐖俄式紅酒燴和牛法包🥖我自己最鍾意西班牙火腿配金文畢芝士🐖 多士好脆口👍🏻 無花果清甜🥰 配買芝士🧀 同埋風乾火腿嘅咸香味😍 好夾❤️而蟹肉釀青瓜伴三文魚子🦀 滿滿嘅蟹肉加埋三文魚子,連埋青瓜一齊食 🥒 口感豐富❤️甜點🍮日式綠茶提拉米蘇🍵美式香蕉蛋糕🍌法式粟茸慕絲撻意式焦糖布甸🍮英式鬆餅配果醬及忌廉芝士🍓啲鬆餅上枱熱辣辣👍🏻 店員好好的提我地要趁熱食❤️ 配左士多啤梨醬同埋忌廉芝士🍓 鬆餅口感好鬆軟,唔會好dry🥰抹茶Tiramisu,層次分明👍🏻 抹茶帶甘苦味😍Rosebud tea w/ honey 🌹(+$28)Pinocchio🍹(+$38)
Bookmark 左好耐既餐廳😍 好好彩坐到鳥籠打卡位✌🏻

Afternoon tea ☕️ ($428)

咸點🧆
蟹肉釀青瓜伴三文魚子🦀
水煮北海道刺身帶子伴唐辛子, 木瓜莎莎醬
鰹魚湯浸溫泉蛋配銀箔, 黑松露醬🥚
西班牙火腿配金文畢芝士🐖
俄式紅酒燴和牛法包🥖

甜點🍮
日式綠茶提拉米蘇🍵
美式香蕉蛋糕🍌
法式粟茸慕絲撻
意式焦糖布甸🍮
英式鬆餅配果醬及忌廉芝士🍓

抹茶Tiramisu,層次分明👍🏻 抹茶帶甘苦味😍

Rosebud tea w/ honey 🌹(+$28)
Pinocchio🍹(+$38)
2023-02-27
下午茶