2019-11-11 77 瀏覽
第一次幫襯,買個蛋糕賀老婆生日。選了Double Chocolate, 朱古力味濃得黎又唔太甜。取蛋糕當日遇上有特發事件店舖要早收。但店員專登約我地鐵站交收,令我可以有蛋糕同太太慶祝,服務態度一流!

2019-11-07 85 瀏覽
這段日子,大家都不好過﹗今天,是Cici的生日。想要一個大蛋糕?還是迷你小蛋糕?她說:「我要一次過吃不同味道的蛋糕﹗」於是,用一個蛋糕的價錢,買了四個味道與顏色不一的迷你戚風蛋糕回家去……戚風蛋糕,由英文 Chiffon Cake 音譯而來。戚風蛋糕以口感鬆軟綿密為人津津樂道,一口咬下,空氣感十足,如風的甜蜜,瞬間即逝,教人回味,也,教人念念不忘。 午後的銅鑼灣分店,甫踏入大門,香氣盈室,纏繞不散。一件件打扮得花姿招展、鮮色斑斕的戚風蛋糕,向著客人們拋眉弄看,教人看得目不暇給。 La Famille的瑪德蓮蛋糕,由人手新鮮製造,每件$18,共有六款味道 - 焦糖、法國玫瑰、英國伯爵紅茶、抹茶、日本柚子和朱古力。外層金黃色的貝殼形糕點,拿在手中近看,蛋糕濕潤綿密,透出陣陣誘人的牛油香。  這一件法國玫瑰瑪德蓮蛋糕$18,蛋糕頂部,除了沾有白朱古力外,還沾上粉紅色的玫瑰花瓣,顯出一分莫名的高貴氣質,與Cici挺匹配的﹗ 買了一件法國玫瑰瑪德蓮蛋糕,再精心挑選了四個迷你蛋糕,稍等店員即場寫朱古力生日牌。最後,滿載而歸﹗ 挺喜歡店子的蛋糕盒,雙層設計,每層可放兩個迷你蛋糕。 幸福與甜

挺喜歡店子的蛋糕盒,雙層設計,每層可放兩個迷你蛋糕。
幸福與甜蜜,說難,也挺難。因為,若不珍惜,轉眼即逝;說易,也挺易,稍稍用心,即可拼湊出,屬於自己的一片天與地。
四個蛋糕,由最愛開始,逐一介紹:

英國伯爵茶戚風蛋糕$54,淺啡色鬆軟的蛋糕上,除了香濃細滑的北海道鮮忌廉,還有鬆脆蛋白,以及香而不甜的馬卡龍,還有一粒藍莓,幽幽的茶香,盈久不散。
香濃開心果戚風蛋糕$65,以伊朗頂級開心果製作,淺綠色中,夾雜著深色的開心果仁碎粒,仿如神秘的綠森林般,散發著迷人的光芒。品嚐時,除了吃到鬆軟的戚風蛋糕外,還可享受到開心果的咬口,以及獨有的濃郁芳香。頂層甜美多汁的士多啤梨,以及刻有店名的朱古力牌,作點綴之餘,也為蛋糕增添一份內涵。
意式香草奶凍戚風蛋糕$54,是四者中,奶味最為濃烈突出,質感也最為香滑細膩的一個。頂層圍圈的酸甜藍莓,除了視覺美,也大大提升了蛋糕的層次。
瀨戶內檸檬蜂蜜戚風蛋糕$54,顧名思義,選用了日本瀨戶內酸香檸檬,再加香甜蜂蜜精心製作而成。檸檬味並不太突出,蛋糕內夾雜了少量檸檬幼粒,稍稍增加口感與香氣。清爽的酸,配上輕柔的甜,再加一粒脆檸檬馬卡龍,以及果香十足的士多啤梨,也是不錯的﹗
下午茶
有時候需要聚會放鬆一下自己定期同姐妹👭傾訴心事好重要想要有個地方坐得舒服又可以食到戚風蛋糕🍰就去左La Famille 下次會再去!<白桃蛋糕>10cm直徑的白桃蛋糕賣相好高雅,,面層有適量的白桃肉作擺設。白桃果味濃郁,讓人一試愛上!<皇牌士多啤梨>🍓蛋糕既賣相真係見到都唔忍心切🙈太精美了~切開蛋糕後,會發現蛋糕中間有忌廉!口感棉滑,甜耐不膩~完全唔會有平時食開忌廉的厚重感伯爵茶巴伐利亞口感好似啫喱,裏面有唔同花瓣~全部都可以食落肚架!玫瑰🌹泡沫鮮奶(凍)玫瑰花瓣灑係cream上面~又有玫瑰花既花茶味,好香~!同埋顏值一樣都好高架!京都風紅豆和栗🌰鮮奶(熱)友人超級鍾意個紅豆,唔會話過甜又暖暖地,入胃好舒服!伯爵茶泡沫鮮奶(熱)濃郁的伯爵茶味,茶香四溢,夾埋鮮奶~又配埋曲奇🍪暖暖入胃好舒服!
有時候需要聚會放鬆一下自己
定期同姐妹👭傾訴心事好重要
<白桃蛋糕>
<皇牌士多啤梨>🍓
蛋糕既賣相真係見到都唔忍心切🙈太精美了~
伯爵茶巴伐利亞

口感好似啫喱,裏面有唔同花瓣~全部都可以食落肚架!
玫瑰🌹泡沫鮮奶(凍)

京都風紅豆和栗🌰鮮奶(熱)
友人超級鍾意個紅豆,唔會話過甜又暖暖地,入胃好舒服!
伯爵茶泡沫鮮奶(熱)
2019-11-05 53 瀏覽
Staffs are really nice and helpful even though we came in late when they almost closing. Also I got many kinda nice cakes to choose and my favourite one is the earl grey tea chiffon! Definitely a chill and relax place for you and your frds to unwind!
Earl  grey  tea  chiffon
  • 英國伯爵茶
2019-11-04 660 瀏覽
平時食正餐多,好少揀專門食蛋糕店舖去試,同事🎂系la famille買左細款蛋糕請大家食,味道唔錯,一知有好多分店,放假就拉咗男友去食,一試就知龍與鳳,十分驚喜❤️👉🏻日本柚子味戚風蛋糕比較清新,柚子味好香,中間有包住堆cream,打得好綿滑,平時cream系蛋糕面會先試到cream味先,反客為主,先食到蛋糕味道更香👉🏻盛莓藍碟味戚風蛋糕好重莓味,比柚子味更香濃,呢款配cream嘅味道更合襯,cream嘅味道中和莓嘅味道,平衡得唔錯👉🏻野莓藍碟花巴伐利亞同樣系霉味濃郁,似提子味,同戚風蛋糕 口感完全相反,入口唧溶咁,細細件非常精緻🤤☝🏻我覺得戚風蛋糕最大特色是口感鬆軟,蛋糕似好多一粒粒碎蛋糕痴埋變做完整蛋糕,而巴伐利亞就似系啫喱蛋糕,賣相更加得分✍🏻整體環境設計唔錯,營做到優雅氣氛,餐具🍴同碟都有設計過,同姊妹/男友來嗨tea或食甜品都適🈴️服務態度好好介紹左唔同蛋糕俾我,建議我可以叫set,所以今次叫左3款蛋糕🍰,跟左set叫左兩杯飲品都好滿意,下次有信心訂做大些少嘅蛋糕去止,路過俾個👍🏻佢地🙋🏻‍♀️俾多啲機會唔同食店,只要樂意比機會,通常進步空間可以好大,時日有加會愈做愈好,香港人太健

日本柚子味戚風蛋糕

👉🏻日本柚子味戚風蛋糕
盛莓藍碟味戚風蛋糕

👉🏻盛莓藍碟味戚風蛋糕
野莓藍碟花巴伐利亞

👉🏻野莓藍碟花巴伐利亞

🙋🏻‍♀️俾多啲機會唔同食店,只要樂意比機會,通常進步空間可以好大,時日有加會愈做愈好,香港人太健忘急速,對一般評價或要等既食店都唔會返轉頭,相信大家可抱著支持本地食店想法,成長對每間餐廳都十分重要,請一齊多一分抱容之心❤️。👍🏻
伯爵鮮奶咖啡
伯爵鮮奶咖啡
鮮奶咖啡
  • 日本柚子
2019-11-03 124 瀏覽
自從上次食過後,就愛上咗呢間蛋糕店,所以早排男友生日都揀咗呢間店嘅蛋糕,等自己都有份食✌🏻😆⁣香印青提 (15cm) $398 外貌協會嘅我齋睇蛋糕外表已經好滿意。面頭鋪滿高質嘅香印提子,並唔係普通提子咁簡單,甜度比一般提子高,而且產量少啲,再配埋帶酸嘅藍莓,味道配搭剛剛好。切開後就見到鬆軟戚風蛋糕,我想講,連啲蛋糕都帶有淡淡提子香,係我近期食過最好食嘅蛋糕😋 ⁣如果你鍾意睇我嘅食評,不妨關注我,支持吓我,謝謝你☺️💕
香印青提
如果你鍾意睇我嘅食評,不妨關注我,支持吓我,謝謝你☺️💕
生日
2019-11-01 681 瀏覽
呢間蛋糕店已經食過幾次,無論係朋友生日定係自己有時想食蛋糕都會買呢間蛋糕店的蛋糕黎食,因為細細個唔怕食完會好飽!今日lunch同同事行開附近,突然心血來潮想買黎同同事一齊食,於是就買左幾款唔同味的蛋糕返公司一齊開心share!原來位於耀華街呢間蛋糕店還有堂食,如果唔係要返工,我都會想係到慢慢嘆茶或咖啡,慢慢品嚐蛋糕!瀨戶內檸檬蜂蜜($54),呢款之前一直未有機會試,今次終於都買左黎試下!蛋糕好香檸檬味,唔會好甜,上面的馬卡龍也是檸檬味,估唔到個馬卡龍都係唔甜的,好清新!香印青提($60),呢款戚風蛋糕是新出的,初初見到個蛋糕係綠色以為會係斑蘭味,點知竟然都係青提的味道,好清新好香,而且唔會係藥水味,重點係唔甜的!上面的香印青提都好清甜!和茶三色($54),呢款係我同同事最中意的味道,蛋糕有3種唔同的茶味,而且係分別食得出的,分別有抹茶、焙茶和伯爵茶的味道,而蛋糕面有抹茶醬,令抹茶的回甘味更出,岩哂喜歡茶飲的朋友!英國伯爵茶巴伐利亞($49),這款蛋糕即係個賣相已經好吸引,蛋糕上面啫哩的部分有食用花、橙和士多啤梨同藍莓,而下面幼凍的位置是好香濃的伯爵茶味,這款蛋糕用黎影相呃like最岩!
瀨戶內檸檬蜂蜜
和茶三色

英國伯爵茶巴伐利亞

香印青提巴伐利亞
香印青提巴伐利亞($49),這款連上面啫哩的部分也是提子味,而入面有食用花、香印青提、士多啤梨和紅桑莓,這款味道好清新呀!

真係好中意食呢間蛋糕店的蛋糕,重點係佢地的蛋糕唔會好甜,食完又唔會好漏,加上有多款味道可以揀,絕對值得多次光顧!
和茶三色
英國伯爵茶巴伐利亞
香印青提巴伐利亞
2019-10-29 65 瀏覽
※本文以用餐當日的環境、服務和食物質素為準,口味亦因人而異,文章只作參考之用。-已經唔知第幾次食la famille了!仲記得個時鍾意去大坑店,可以坐係出面嘆茶食蛋糕,感覺好放鬆!(當然要天氣涼先得🤣)大坑店雖然無左,不過佢地愈開愈多分店,想買到佢地既蛋糕都方便左好多!大約五十幾蚊一個蛋糕,亦有套餐供應,$158包一個戚風蛋糕、一個靚靚既巴伐利亞及兩杯飲品。銅鑼灣店係唯一一間有得內用既,同咖哩人一人叫左款蛋糕,「盛莓藍蝶」同「香印青提」。蛋糕賣相精緻,盛莓個款面頭仲用莓醬,酸酸甜甜食落幾醒胃。不過香印就稍為普通,除左面頭數粒青提肉後,成個就好似一個原味既戚風蛋糕,較為普通..自己比較愛伯爵茶、草莓、芒果椰子🥥等口味😆另外叫左杯伯爵茶泡沫鮮奶同大䖝嶺烏龍綠茶,又覺得相當唔錯啵🥰

• 皇牌士多啤梨
  • 伯爵茶泡沫鮮奶
  • 英國伯爵茶
  • 伯爵茶巴伐利亞
1K
以往總是會貪方便到大型連鎖西餅店買現成蛋糕慶祝生日,但其實市面上也有很多有水準的蛋糕小店,而且款式口味亦比較多元化,之前我試過La Famille 的戚風小蛋糕也覺得質素不俗,所以今次便訂了原個戚風大蛋糕為家人慶生,原來銅鑼灣分店還有堂食位置,環境優雅,寬敞舒適。櫥窗裡琳瑯滿目,每個戚風小蛋糕都有保濕玻璃罩保護著,以免蛋糕質地因雪久了而變乾。是次預訂的蛋糕是濃厚雙重朱古力原個戚風大蛋糕,15cm 一磅蛋糕收費為$350,份量足夠二至四人分享。店家貼心地附上乾冰和保溫袋為蛋糕保質,加上包裝夠穩固,即使長途跋涉返回家中,內裡的蛋糕都沒有走樣變型。作為朱古力控,對朱古力蛋糕當然是情有獨鍾,甜點造型精緻,單看已教人心花怒放,當然要第一時間相機食先。蛋糕面舖滿了朱古力macaron、三角朱古力、麥提莎、KIT KAT朱古力、OREO餅、Kisses 牛奶朱古力等豐富配料,相互交疊出更富層次的口感。雖然明知蛋糕是邪惡誘惑,但也不想吃得太甜,難得這個濃厚雙重朱古力戚風蛋糕不會過於甜膩,彷彿注入了令人愉悅的甜蜜魔法,每一口都是滿滿的幸福感。加上有新鮮莓果點綴,綻放天然酸甜的果香,也可中和甜度。外層厚厚

濃厚雙重朱古力戚風大蛋糕

戚風蛋糕

雙重朱古力

濃厚雙重朱古力

加上有新鮮莓果點綴,綻放天然酸甜的果香,也可中和甜度。
濃厚雙重朱古力

外層厚厚的巧克力慕絲入口軟滑,可可味夠濃醇,不禁令我這個朱古力迷吃不停口。
濃厚雙重朱古力
La Famille招牌戚風蛋糕向來以鬆軟、清新及輕盈聞名,質感就如雪朵般輕柔綿密,加上細膩慕絲、混在蛋糕中的朱古力脆脆和入口即化的忌廉,讓充滿層次的滋味在嘴裏一次綻放。
濃厚雙重朱古力

迷你版的朱古力馬卡龍外型趣緻可愛,外酥脆內煙韌,讓巧克力香氣無盡綻放。
2019-10-25
5 分鐘 (外賣自取)
$175 (宵夜)
生日
濃厚雙重朱古力戚風大蛋糕
2019-10-25 67 瀏覽
La Famille呢間蛋糕店,蛋糕細細個,裝飾同原個蛋糕一樣,只係變咗迷你版,人少少同一個朋友慶祝生日嘅好選擇,買一個都有靚靚包裝,超讚十分欣賞。佢有好多間分店,今日我去咗銅鑼灣呢間,佢仲有 tea set食,有得坐,因為我係放工時間去,所以選擇唔多,平時見到成個蛋糕櫃有林林總總嘅蛋糕,目不暇給。我揀咗日本白桃$60,係戚風蛋糕,裏面中間位置有cream 係北海道忌廉有奶香味,上面有好多白桃,少女必選。意式香草奶凍$54,奶凍qq的,不會太甜,蛋糕面用咗好多藍莓裝飾,呢個反而有驚喜。日本柚子 $54,柚子味好重好清新嘅感覺,仲配有紅桑莓。伯爵茶巴伐利亞 $49,平時多數食戚風蛋糕,第一次食巴伐利亞,上層係透明啫喱,啫喱唔會太淋,彈彈的,裡面有食用花同水果,美美的,睇得又食得,下層係伯爵茶嘅慕絲蛋糕,伯爵茶嘅味道好濃郁,入口即溶嘅感覺,不錯不錯。

日本柚子 $54,柚子味好重好清新嘅感覺,仲配有紅桑莓。

2019-10-21
其他
2019-10-22 71 瀏覽
我一向都係呢個牌子棒場客🤝🤝🤝🤝🤝貪佢有好多細細個非常精緻嘅蛋糕仔買🍰🍰🍰而且一個只係幾10蚊性價比高味道又好只可惜一唔係買蛋糕仔而係買大蛋糕即刻非常失望。。。。生日都係想開開心心過有個靚靚仔仔嘅蛋糕影幾張相只可惜網上圖片同埋收到果蛋糕之後買相完全唔同真真正正感受到咩野叫做圖片只供參考有興趣可以上網睇下話說呢一排有集會活動有時候交通唔太方便好似我攞蛋糕果日中環鋪頭就關門所以佢將個蛋糕掉左落去銅鑼灣鋪頭我想講我屋企去中環同埋銅鑼灣都無曬辦法真係要專登渣車先出到去囉店舖話如果兩日之內唔去囉個蛋糕就會唔賠償兼且會掉咗個蛋糕我都明白既...好可惜邊個會俾左錢唔去攞蛋糕如果真係發生左依個都只係一個意外唉我個蛋糕味道非常普通同便利店買啲蛋糕仔無咩分別🍫🍫🍫顏色又沉影相已經唔好睇而且朱古力味唔香濃350蚊咁細個真係好貴好唔值下次都係買返蛋糕仔算數🤭🤭🤭
我一向都係呢個牌子棒場客
🤝🤝🤝🤝🤝

貪佢有好多細細個非常精緻嘅蛋糕仔買🍰🍰🍰
而且一個只係幾10蚊
性價比高味道又好

只可惜一唔係買蛋糕仔
而係買大蛋糕
即刻非常失望。。。。

生日都係想開開心心過

我想講我屋企去中環同埋銅鑼灣都無曬辦法
真係要專登渣車先出到去囉

店舖話如果兩日之內唔去囉個蛋糕就會唔賠償
兼且會掉咗個蛋糕

我都明白既...
好可惜

而且朱古力味唔香濃
350蚊咁細個真係好貴好唔值
下次都係買返蛋糕仔算數🤭🤭🤭
2019-10-20 87 瀏覽
📸#tagnshare銅鑼灣篇 .今次介紹係#性價比高 既 #戚風蛋糕 既 #咖啡室❤️ 戚風蛋糕同平時既普通蛋糕相比下, 戚風蛋糕既空氣感做得突出好多,會食到好鬆軟&輕盈既效果😋 今次既蛋糕店,將每款蛋糕同啫喱都裝飾得十分別𡟹! 我地點左 #英國伯爵茶 同埋 #日本柚子 ,伯爵茶係La Famille既皇牌,上面粒 #馬卡龍 係特濃朱古力味 好jeng~~~~~ 濃濃既朱古力味stay左好耐🍫 而茶色蛋糕配上茶味既北海道鮮忌廉,相信係 #茶粉 既必試之選 。另一個係走清新風既 #柚子蛋糕 ,蛋糕入面有d柚子粒ga,甜點師將柚子醬加入蛋糕內,又幾有驚喜既^_^ 係兩種風格既口味🥰除左蛋糕,仲有另一主打 #巴伐利亞 ,上層係以水果&花瓣砌成美美既彩色啫喱,下層係軟滑既Cream cheese mousse🌼🍂 #推介你地飲伯爵茶泡沫咖啡#不貴的hightea . 🙋🏻‍♀️高妹小編.- 👇🏻地址👇🏻La Famille (銅鑼灣)銅鑼灣耀華街25號丹納中心地下2號舖
📸#tagnshare銅鑼灣篇
今次介紹係#性價比高 既 #戚風蛋糕 既 #咖啡室❤️
#推介你地飲伯爵茶泡沫咖啡
#不貴的hightea

. 🙋🏻‍♀️高妹小編
- 👇🏻地址👇🏻

La Famille (銅鑼灣)
銅鑼灣耀華街25號丹納中心地下2號舖

2019-10-20 637 瀏覽
這家餐廳位於銅鑼灣的內街,這邊餐廳林立,吃完晚飯後再來吃甜品最恰當不過了。餐廳有甜品櫃,放滿了各式各樣的蛋糕,色彩繽紛,蛋糕最特別的地方是入口非常鬆軟,而且口味層出不窮,令人期待。樓底很高,有鵝黃色的絲絨梳化,配上雲石桌面,在暖燈照射下,環境寧靜溫馨。⭐️盛莓藍蝶$54這款是微酸口味,上面放了士多啤梨、藍莓、黑莓、覆盆子等莓果。蛋糕是紫色,由蝶豆花和紫羅蘭製成的天然色素,姹紫嫣紅,十分突出。入口酸酸甜甜,配上內餡的奶油,滋味酸甜迷人。⭐️意式香草奶凍$54這款是甜度最低的蛋糕,上面以藍莓點綴,中間是香草奶凍,可見到奶凍由香草籽製成,入口有濃郁的香草味。⭐️皇牌士多啤梨$54士多啤梨吃起來十分香甜可口,水果系列都十分出色!⭐️法國玫瑰$54上面有一朵桃紅色的糖霜玫瑰花,點綴幾顆紅莓和奶油擠花,淡泊清雅。入口淡淡玫瑰清香,配上奶油,口感更濕潤順口。⭐️日本柚子$54最驚喜莫過於柚子蛋糕,有士多啤梨、藍莓和紅寶石,加上白黃相間的奶油擠花,賣相已經很吸引了。柚子的香氣四溢,而且海棉蛋糕也大有柚子皮,吃起來更加清香,整體有子味道10分出眾,絕對有驚喜。⭐️日本柚子$28跟日本柚子戚風蛋糕一樣,入口非常鬆軟,

盛莓藍蝶

⭐️盛莓藍蝶$54

入口酸酸甜甜,配上內餡的奶油,滋味酸甜迷人。

意式香草奶凍

⭐️意式香草奶凍$54

⭐️皇牌士多啤梨$54
士多啤梨吃起來十分香甜可口,水果系列都十分出色!

⭐️法國玫瑰$54
法國玫瑰

入口淡淡玫瑰清香,配上奶油,口感更濕潤順口。

⭐️日本柚子$54

⭐️日本柚子$28

跟日本柚子戚風蛋糕一樣,入口非常鬆軟,又軟又香,好吃。

盛莓藍蝶
2019-10-19 54 瀏覽
超級鐘意食La Famille 既戚風蛋糕一係唔食一食就要食3個😋😋大家平日見買佢地既蛋糕只有得拎走但原來佢地係銅鑼灣係有cafe🤩📍銅鑼灣耀華街25號丹納中心地下2號舖有得堂食 仲有野飲👍🏼👍🏼三個蛋糕分別係日本白桃❤️❤️❤️日本柚子玫瑰紅桑莓荔枝食落唔會好甜 味道亦都唔會好假🙋🏻‍♀️Size唔會好大 一個人食一個都食得曬啱曬女仔打卡好鐘意食桃桃🍑飲埋佢地杯紫薯牛奶冇得頂🤣食飽飽就好滿足~~
超級鐘意食La Famille 既戚風蛋糕

啱曬女仔打卡
好鐘意食桃桃🍑
飲埋佢地杯紫薯牛奶
冇得頂🤣
食飽飽就好滿足~~
2019-10-17 75 瀏覽
呢排壓力好大,好想食啲好味既野為生活加點甜🍰 收工時就特意去左銅鑼灣呢間餅店買超人氣既戚風蛋糕。店舖除左外賣亦都設有檯櫈堂食,好適合同三五知己喺度食住蛋糕飲杯咖啡,談天說地😍每一件戚風蛋糕都會有個罩蓋著,等蛋糕保持新鮮,好細心👍🏻因為外賣,以我咁論盡,原本都擔心拎到返屋企變晒型😂 點知店員將每一件個底都用膠紙痴實,又要讚一讚😚香芒熱情果我最鍾意呢款,芒果同熱情果既微酸配搭蛋糕微甜既cream, 夾得來一啲都唔膩!皇牌士多啤梨戚風蛋糕即係雪芳蛋糕,食落口十分鬆軟,有空氣感😚 蛋糕唔會太甜,即使係配上士多啤梨都唔過份,好味🥰玫瑰紅桑莓荔枝一個蛋糕,多重享受。一直很喜歡紅桑莓既口感同酸酸既感覺。唔食都唔知同荔枝咁夾。😋日本白桃新產品,係用日本入口既白桃整,好juicy😍

每一件戚風蛋糕都會有個罩蓋著,等蛋糕保持新鮮,好細心👍🏻

香芒熱情果

玫瑰紅桑莓荔枝

日本白桃
新產品,係用日本入口既白桃整,好juicy😍

• 皇牌士多啤梨
  • 香芒熱情果