2019-10-17 75 瀏覽
呢排壓力好大,好想食啲好味既野為生活加點甜🍰 收工時就特意去左銅鑼灣呢間餅店買超人氣既戚風蛋糕。店舖除左外賣亦都設有檯櫈堂食,好適合同三五知己喺度食住蛋糕飲杯咖啡,談天說地😍每一件戚風蛋糕都會有個罩蓋著,等蛋糕保持新鮮,好細心👍🏻因為外賣,以我咁論盡,原本都擔心拎到返屋企變晒型😂 點知店員將每一件個底都用膠紙痴實,又要讚一讚😚香芒熱情果我最鍾意呢款,芒果同熱情果既微酸配搭蛋糕微甜既cream, 夾得來一啲都唔膩!皇牌士多啤梨戚風蛋糕即係雪芳蛋糕,食落口十分鬆軟,有空氣感😚 蛋糕唔會太甜,即使係配上士多啤梨都唔過份,好味🥰玫瑰紅桑莓荔枝一個蛋糕,多重享受。一直很喜歡紅桑莓既口感同酸酸既感覺。唔食都唔知同荔枝咁夾。😋日本白桃新產品,係用日本入口既白桃整,好juicy😍

每一件戚風蛋糕都會有個罩蓋著,等蛋糕保持新鮮,好細心👍🏻

香芒熱情果

皇牌士多啤梨

玫瑰紅桑莓荔枝

日本白桃
新產品,係用日本入口既白桃整,好juicy😍

• 皇牌士多啤梨
  • 香芒熱情果