2019-10-20 87 瀏覽
📸#tagnshare銅鑼灣篇 .今次介紹係#性價比高 既 #戚風蛋糕 既 #咖啡室❤️ 戚風蛋糕同平時既普通蛋糕相比下, 戚風蛋糕既空氣感做得突出好多,會食到好鬆軟&輕盈既效果😋 今次既蛋糕店,將每款蛋糕同啫喱都裝飾得十分別𡟹! 我地點左 #英國伯爵茶 同埋 #日本柚子 ,伯爵茶係La Famille既皇牌,上面粒 #馬卡龍 係特濃朱古力味 好jeng~~~~~ 濃濃既朱古力味stay左好耐🍫 而茶色蛋糕配上茶味既北海道鮮忌廉,相信係 #茶粉 既必試之選 。另一個係走清新風既 #柚子蛋糕 ,蛋糕入面有d柚子粒ga,甜點師將柚子醬加入蛋糕內,又幾有驚喜既^_^ 係兩種風格既口味🥰除左蛋糕,仲有另一主打 #巴伐利亞 ,上層係以水果&花瓣砌成美美既彩色啫喱,下層係軟滑既Cream cheese mousse🌼🍂 #推介你地飲伯爵茶泡沫咖啡#不貴的hightea . 🙋🏻‍♀️高妹小編.- 👇🏻地址👇🏻La Famille (銅鑼灣)銅鑼灣耀華街25號丹納中心地下2號舖
📸#tagnshare銅鑼灣篇
今次介紹係#性價比高 既 #戚風蛋糕 既 #咖啡室❤️
#推介你地飲伯爵茶泡沫咖啡
#不貴的hightea

. 🙋🏻‍♀️高妹小編
- 👇🏻地址👇🏻

La Famille (銅鑼灣)
銅鑼灣耀華街25號丹納中心地下2號舖