2023-11-01 54 瀏覽
相馬一直都好多分店,而我最愛去荔枝角個間,要給💯!首先服務很好,真的非常貼心❤️!呢度今晚除左任食大閘蟹之外,選擇特別多, 即使同男朋友口味唔同都可以搵到心水選擇!手起筷落,第一片牛就黎美國特選牛肩胛😎入口鬆軟,肉味幾出,正。日式串燒炸物源源不絕供應🥳牛串燒得香噴噴 仲有口感彈牙嘅蝦餅;炸蝦、芝士丸、春卷款款都香脆可口!我覺得下次可再單點呢兩款金菇牛卷同牛柳粒🍡🍡。牛柳粒嘅油脂豐富,口感接近入口溶化,金菇牛卷牛油味好香濃,必食!店員話今日D鮑魚同青口返左貨😏新鮮上爐,必點!女人呢點都要有菜,為照顧我對菜嘅喜好,​​健康d叫咗個由唔同新鮮蔬菜組成嘅拼盤分別有西蘭花,南瓜及豆卜。一次性極上蒸海鮮每樣都大大隻,除左個開邊琵琶蝦外,你睇下D日本帶子、沙白、灰蜆等,隻隻飽滿,口感滑溜甘甜。