2023-11-14 102 瀏覽
約左朋友聚會食嘢,最啱就係食放題,選擇多多,乜都有得食,份量又多,啱晒一班大胃王嘅朋友,鍾意食乜嘢就攞乜嘢,真係好啱我哋!呢間餐廳推介嘅係當造嘅大閘蟹,大閘蟹仲要任食唔嬲,當然要食返夠本啦!枱都見到蟹嘅身影,就知佢有幾好味,幾吸引,幾搶手啦👍食完個大閘蟹,就嚟返個一次性極上蒸海鮮,因為我哋四個人食,佢仲送咗隻龍蝦🦞,龍蝦開邊見到入邊啲肉滿滿,非常吸引,食落去啖啖肉,新鮮又甜,爽口又彈牙!其他海鮮仲有日本帶子,沙日,灰蜆,螺,小蟶子,蟹棒青口,廣島蠔,海蝦,大頭蝦,水魷和鮑魚。小蟶子真係極度鮮甜,🦑水魷魚又話又爽口,🐚螺肉彈牙嘅口感真係令人食唔停口!肉就有基本嘅牛肉,雞肉,豬肉,美國特選牛肩胛肉紅卜卜,非常新鮮,夠晒有牛味😋仲食埋春卷和日式串燒和Milktop 雪糕,一餐真係非常完美。

用餐優惠
試食活動