呢幾日開始有啲涼涼哋,秋意嚟,最好就係食大閘蟹😚,朋友就揀咗呢間喺返工附近集中點嘅荔枝角相馬,呢一間火鍋店都幾多分店下。當然我哋就係揀最近新推出嘅任食大閘蟹海鮮火鍋放題套餐😋☑️任食大閘蟹首先講咗佢哋任食大閘蟹嘅質素都好好,比我想像中大隻,仲幾多蟹膏。☑️一次性極上蒸海鮮蒸海鮮特別鮮甜,仲有好多唔同嘅款式,最common嘅日本帶子、鮑魚、海蝦等等都有齊。☑️美國特選牛肩胛/優質豚肉/優質雞腿肉火鍋當然唔少得肉,豬肉、牛肉同雞肉都有齊晒,而且三款唔同嘅肉都幾好食。☑️即叫即蒸點心最估唔到嘅係呢度竟然有埋點心食,我就揀咗我最鍾意嘅叉燒包、燒賣,蝦餃、牛肉球😍燒賣大大粒,蝦餃皮夠晒薄,叉燒包都好好味,仲有juicy大大粒嘅牛肉球。點心質素真係冇得彈🥳

當然我哋就係揀最近新推出嘅任食大閘蟹海鮮火鍋放題套餐😋
☑️任食大閘蟹