♡ 西餐|環境優雅 ~ Oasis Bar & Grill ♡-平時嚟親諾士佛臺都係飲酒多,今日行過見到有間餐廳幾多人食,於是同朋友試吓,餐廳入面都幾多打卡位,而且環境都唔錯。- ♡ 炭烤美國頂級穀飼肉眼伴香草燒新薯及時菜 ♡ $358一入口就有好香嘅炭燒味我哋叫咗medium 九安士 兩個人share啱啱好肉質好鮮嫩,而且好軟林林 。-♡ 黑松露大啡菇芝士意大利飯♡ $188佢嘅蘑菇好有驚喜好大舊 仲好入味 🫶飯質口感唔錯 偏向硬身芝士同黑松露味好突出😋-♡ Tropicoast ♡ $148嚟到酒吧 一定要嗌番杯Cocktail 佢哋嘅signature Cocktail都幾大杯 可以兩個人share 呢杯集合左檸檬汁菠蘿汁同蘋果汁🍹酸酸甜甜幾好飲 。❥#⇢店鋪資料:Oasis Bar & Grill (尖沙咀)尖沙咀諾士佛臺1號8樓#-#尖沙咀美食 #尖沙咀扒房 #尖沙咀酒吧 #hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去處 #香港小店
平時嚟親諾士佛臺都係飲酒多,
今日行過見到有間餐廳幾多人食,
於是同朋友試吓,
餐廳入面都幾多打卡位,
而且環境都唔錯。

♡ 炭烤美國頂級穀飼肉眼伴香草燒新薯及時菜 ♡ $358
一入口就有好香嘅炭燒味
我哋叫咗medium
九安士 兩個人share啱啱好
肉質好鮮嫩,而且好軟林林 。
♡ 黑松露大啡菇芝士意大利飯♡ $188

嚟到酒吧 一定要嗌番杯Cocktail
佢哋嘅signature Cocktail都幾大杯
可以兩個人share
呢杯集合左檸檬汁菠蘿汁同蘋果汁🍹
酸酸甜甜幾好飲 。

#
⇢店鋪資料:
Oasis Bar & Grill (尖沙咀)
尖沙咀諾士佛臺1號8樓
#

#尖沙咀美食 #尖沙咀扒房 #尖沙咀酒吧
#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去處 #香港小店 #相機食先 #手機食先#拍拖好去處