2023-01-27 94 瀏覽
已經第二次嚟呢間餐廳😁因為環境舒服😌感覺就好似係草原咁樣,會播放雀仔聲音,好打意。餐廳燈光比較有情調,裏面嘅位置會好似一個一個雀籠係個聚會好地方!巴馬火腿配無花果合桃沙律非常健康,落左少少橄欖油已經好香口,巴馬火腿有3片都好長,好好食😌份量夠2人淺嚐,推👍🏻👍🏻低碳~扒海鮮大會配香草燒新薯及時令蔬菜 海鮮方面好豐富,有比目魚、蠔、大蝦,全部都係高級食材。海鮮上面本身已經有蒜蓉牛油,比目魚比較大件切開好滑溜,魚肉火候剛好。蝦本身已經開邊經過調味,所以唔使點將已經好夠味。蠔都非常唔錯,即使焗完之後都唔會縮到好細。TROPICOAST(Chambord, Whisky, Passion Fruit Liqueur, LemonJuice, Pineapple Juice, Orange Juice)係signature之一😻職員推介,上面有橙片砌成玫瑰花🌹所以好靚,味道比較ight body,容易入口。📍 Oasis Bar & Grill (尖沙咀)尖沙咀諾士佛臺1號8樓

巴馬火腿配無花果合桃沙律

扒海鮮大會配香草燒新薯及時令蔬菜

TROPICOAST
味道比較ight body,容易入口。

📍 Oasis Bar & Grill (尖沙咀)
尖沙咀諾士佛臺1號8樓