2024-04-17 129 瀏覽
🌟今日我哋去咗旺角的喵天尼 Meowtini 。喵天尼係全港首間貓貓餐廳酒吧,有二十幾隻唔同品種嘅可愛貓咪。呢度嘅食物質素高,價錢又親民,性價比超高。我哋點咗以下美食:午餐套餐1:- 煙肉洋葱薯仔湯 x1:這個湯非常濃郁,味道很好喝。🥔- 黑松露雜菌意大利飯 x1:這個意大利飯很好吃,米飯不會太硬,而且有濃郁的黑松露味道。🍄‍🟫🍚- 貓步沙灘 🍹🏖️:這杯雞尾酒賣相像一個沙灘,加上啫喱,甜甜的味道非常好喝。午餐套餐2:- 煙肉洋葱薯仔湯 x1:同樣的湯,濃香美味。- 燒汁紐西蘭草飼肉眼牛扒配米飯 x1:軟嫩多汁的牛扒搭配炸洋蔥和特製醬汁,是我喜歡的口味。🥩- 凍檸檬茶 x1:清新的凍檸檬茶解渴又消暑。🍋☕️香蕉雜果朱古力窩夫伴雪糕🧇🍨🍫:這道甜品真是一流,窩夫外酥內軟,加上冰凍水果和朱古力醬,讓人垂涎欲滴。貓食物:- 自家製貓罐頭😻:這款自家製貓罐頭一拿出來,貓咪們立刻湧過來,雖然我不是貓,但也能感受到它們的興奮😂。- 貓冰棒:這支貓冰棒雖然沒有罐頭那麼受歡迎,但貓咪們也吃得津津有味!總消費:$398(包括10%服務費)。

午餐套餐1:
- 煙肉洋葱薯仔湯 x1:這個湯非常濃郁,味道很好喝。🥔

午餐套餐2:
- 煙肉洋葱薯仔湯 x1:同樣的湯,濃香美味。

- 凍檸檬茶 x1:清新的凍檸檬茶解渴又消暑。🍋☕️

香蕉雜果朱古力窩夫伴雪糕🧇🍨🍫:

貓食物:

總消費:$398(包括10%服務費)。
2024-04-16
識我嘅人都會知我對貓狗呢啲小動物係超熱愛,由喵天尼開業無耐,就同過朋友講想試吓,呢排終於有時間可以再次體驗吓貓Cafe。呢間樓上貓Cafe比想像中闊落,裝橫上亦別樹一格,採用酒吧主題風,menu都有cocktail選擇。啲貓貓可以隨意係偽酒桶之間穿梭,好得意。蛋黃汁卡邦尼意大利粉 $108‧蛋汁幾濃稠,食落唔會太鹹.意粉混有煙肉碎,增加鹹香同口感迷你小食拼盤 $138.拼盤有蜜糖雞翼、薯條、炸魷魚圈、沙律.炸物水準普遍都正常.最欣賞薯條炸得香脆但又唔會燶.雞翼都炸得唔錯,蜜糖份量唔會過份膩香蕉雜果朱古力窩夫伴雪糕 $78.窩夫有啲驚喜,有輕微鬆脆感,內裡亦夠軟腍.配料都算幾多,豐富層次感.賣相幾靚士多啤梨玫瑰花茶 $58.聞落有幾明顯同突出嘅玫瑰香.初時入口會較清淡,浸泡耐咗花茶香會更濃烈山政小山園焙茶 $50.焙茶入口偏室溫,再熱啲感覺會提升口感.茶味唔算太甘澀,怕苦人士可以一試.拉花圖案再扎實啲會更美觀*入面有唔少貓貓都幾活潑,對於一啲物件都仲有想玩嘅反應,如果店家可以提供埋貓玩具,互動性高啲就更好。

蛋黃汁卡邦尼意大利粉 $108
‧蛋汁幾濃稠,食落唔會太鹹
.意粉混有煙肉碎,增加鹹香同口感

迷你小食拼盤 $138
.拼盤有蜜糖雞翼、薯條、炸魷魚圈、沙律
.炸物水準普遍都正常
.最欣賞薯條炸得香脆但又唔會燶
.雞翼都炸得唔錯,蜜糖份量唔會過份膩

香蕉雜果朱古力窩夫伴雪糕 $78
.窩夫有啲驚喜,有輕微鬆脆感,內裡亦夠軟腍
.配料都算幾多,豐富層次感
.賣相幾靚

士多啤梨玫瑰花茶 $58
.聞落有幾明顯同突出嘅玫瑰香
.初時入口會較清淡,浸泡耐咗花茶香會更濃烈

山政小山園焙茶 $50
.焙茶入口偏室溫,再熱啲感覺會提升口感
.茶味唔算太甘澀,怕苦人士可以一試
.拉花圖案再扎實啲會更美觀

2024-01-24
2024-01-11 523 瀏覽
湊仔都要有me time‼️放工約埋老公$1XX來鬆一鬆,嚕下貓很是療愈😎店面唔大,但有成10幾隻貓貓陪食😍,入餐廳前做齊消毒程序,著埋鞋套先入座,確保場內衛生👍🏻貓貓們在場內自由自在,有心情會跳上大脾陪你食飯添 ❤️平日有套餐揀,有齊主食,小食,甜品+飲品講緊都係$188,真心抵食!以為貓cafe食物質素一般,點知是非一般好味🤤 紐西蘭藍青口辣椒欖油意粉,意粉爽口惹味,份量適中,唔會太辣,各方面恰到好處!再來海膽蟹籽意大利飯,好足料的海膽,真係每筆一下都係海膽,鐘意食海膽就啱哂,配埋意大利飯,味道唔會過猩,唔錯👍🏻小食有 #蟹肉牛油果🥑他他伴脆多士 ,滿滿的他他蟹肉🦀️舖上脆香多士,做成貓貓形狀,好可愛,而且相當開胃😋食飽就到貓貓開餐🤭$30蚊開罐,貓貓聞聲而至,佢地識得用手手撥你隻手埋去,然後攬住你隻手唔放,超級可愛,真的熔化了🫠 難得是貓貓們相當和善,唔會爭食唔會打交,很和平☮️ 5-6隻貓圍住你索食,太好feel了吧🤪 推介👍🏻
湊仔都要有me time‼️
放工約埋老公$1XX來鬆一鬆,嚕下貓很是療愈😎

食飽就到貓貓開餐🤭
2024-01-03
要數經典雞尾酒款式當然不得不提以氈酒及苦艾酒調製而成的馬天尼(Martini),而Meowtini顧名思義就是揉合「貓」與「酒」的貓咪餐廳酒吧。與坊間其他貓Café一樣店內有多隻可愛貓咪,神態各異,但餐牌選擇卻更加豐富。柚子蜜糖雞翼 ($58)雞翼雞皮微微焦脆配上柚子果醬及蜜糖香甜清爽。炸魷魚圈配芥末醬 ($68)有別於一般急凍魷魚圈,炸得酥脆之餘味道有如一夜干般香濃。巴馬臣芝士粗薯條配明太子醬 ($68)粗薯條外脆內軟並富薯香,刨上巴馬臣芝士碎再蘸上明太子醬倍覺惹味。明太子雜菌意大利粉 ($108)一般而言明太子菜式大都難有差錯,可惜這份意粉味道偏淡並未能突顯明太子鹹香。鮮蟹肉蟹膏忌廉意大利粉 ($118)同樣地鮮蟹肉蟹膏忌廉意大利粉亦較為清淡,忌廉奶香未夠醇厚而蟹膏鹹鮮味亦可更濃郁。濃厚朱古力 ($45)朱古力味濃厚且甜度適中,入口順滑並無粉粒。

柚子蜜糖雞翼 ($58)
雞翼雞皮微微焦脆配上柚子果醬及蜜糖香甜清爽。

炸魷魚圈配芥末醬 ($68)
有別於一般急凍魷魚圈,炸得酥脆之餘味道有如一夜干般香濃。

巴馬臣芝士粗薯條配明太子醬 ($68)

明太子雜菌意大利粉 ($108)

鮮蟹肉蟹膏忌廉意大利粉 ($118)

濃厚朱古力 ($45)
朱古力味濃厚且甜度適中,入口順滑並無粉粒。
2024-04-21 21 瀏覽
身為貓奴嘅我知道有貓Cafe開當然唔會放過啦,一入到去就比好多嘅貓包圍,最特別嘅係佢呢度設有貓BB專區,睇到啲貓BB真係好可愛,個心即刻融化咗。做完成日嘢收工望到貓貓真係好舒壓,令人心情都放鬆晒。⚜️加拿大海膽醬雜菌意大利飯伴三文魚籽估唔到貓Cafe嘅食物水準係咁高,佢嘅海膽醬真係好濃郁,每一啖都好似充滿着海膽嘅感覺,意大利飯吸收晒所有精華,真係令人回味無窮,加埋三文魚子嘅點綴,鮮味更加出。⚜️鮮蟹肉蟹膏意大利粉佢嘅蟹肉真係好多,啖啖都係蟹肉,而且鮮味十足,意粉嘅熟度亦都啱啱好,好有彈性。⚜️冰意式鮮奶咖啡鮮奶咖啡又係我嘅最愛,每一啖咖啡都充滿着奶香,入口順滑。⚜️冰山政小山園抹茶平時鍾意飲開抹茶嘅我,都覺得呢杯抹茶好香,有少少似抹茶鮮奶嘅感覺。

⚜️加拿大海膽醬雜菌意大利飯伴三文魚籽

⚜️鮮蟹肉蟹膏意大利粉

⚜️冰意式鮮奶咖啡
鮮奶咖啡又係我嘅最愛,每一啖咖啡都充滿着奶香,入口順滑。

⚜️冰山政小山園抹茶
除了以為貓吸引之外,原來食物也不錯,種類齊全,有小食 , 主食主要有扒意粉飯,也有甜品;飲品方面,有精美拉花咖啡/茶 ,而估不到這裏也有酒類飲品🫶🏻我們點了兩個抵食晚餐@$148 ,主食+甜品+飲品❣️ 日式明太子雜菌意大利粉❣️ 鮮蟹肉蟹膏意大利粉❣️ 雜菜沙律 柚子油醋汁❣️ 軟心巴斯克焦香芝士蛋糕❣️ Mocha ❣️ 日式雞軟骨 $58意粉味道不錯,蟹肉豐富 芝士蛋糕外觀精美,蛋糕香滑想不到這裏的咖啡拉花很精美,而且咖啡味香濃,朱古力比例恰到好處這裡的貓貓真是每一隻都很有特性,可以陪客人玩的至少有十幾二十隻,有很多名種貓,例如豹貓/布偶貓/緬因貓/暹羅貓/英短/異短……有些活潑好動,有些文靜可愛,滿足不同喜好,總之引到我們哈哈大笑😂 豹貓最機智敏捷及活潑好動,布偶貓最親民及漂亮,緬因貓原是鱷魚頭老襯底😻真的是令我了解很多不同品種貓的特性,帶給了我們很多歡樂🥳

我們點了兩個抵食晚餐@$148 ,主食+甜品+飲品

軟心巴斯克焦香芝士蛋糕

❣️ 軟心巴斯克焦香芝士蛋糕

❣️ Mocha

❣️ 日式雞軟骨 $58

意粉味道不錯,蟹肉豐富
芝士蛋糕外觀精美,蛋糕香滑

2024-03-26
日式明太子雜菌意大利粉
鮮蟹肉蟹膏意大利粉
軟心巴斯克焦香芝士蛋糕
日式雞軟骨
🧡Meowtini Cat Cafe & Bar🧡 貓咪×酒吧餐廳🍴..最近愛上同貓貓玩遊戲🐱,今次去左位於旺角既酒吧風型格既貓Cafe☕️,玩貓貓之餘仲可以飲杯Cocktails🍸 relax 一番,餐廳揉合「貓」與「酒」概念,係全港‼️首間‼️ 貓咪結合酒吧餐廳,來感受一下被貓貓包圍吧。HOLIDAY SET DINNER SET $168一個set 有齊餐湯,小食 🔸魷魚圈配他他醬,主食 🔸鮮蟹肉蟹膏意大利粉,有蟹鮮味🦀 又帶奶油香,配上熱朱古力Chocolate。最後來個精選甜品 (Horlick味雪糕)甜一下。🔸煙三文魚野菜沙律柚子油醋汁 $88🔸蜜糖柚子雞翼 $58 🔸日式雞軟骨 $58另外仲點左沙律🥗,仲有2款香口小食,食飽又可以同貓貓繼續玩~喵🐱💕。..×××××ש旺角砵蘭街215號朗晴坊7樓

HOLIDAY SET DINNER SET $168

一個set 有齊餐湯,小食 🔸魷魚圈配他他醬,

主食 🔸鮮蟹肉蟹膏意大利粉,

有蟹鮮味🦀 又帶奶油香,

配上熱朱古力Chocolate。

最後來個精選甜品 (Horlick味雪糕)甜一下。

🔸煙三文魚野菜沙律柚子油醋汁 $88

🔸蜜糖柚子雞翼 $58 🔸日式雞軟骨 $58

×××[Meowtini Cat cafe & Bar]×××
©旺角砵蘭街215號朗晴坊7樓
🎀喵天尼ᴍᴇᴏᴡᴛɪɴɪ ᴄᴀᴛ ᴄᴀғᴇ & ʙᴀʀ 之前去過幾間貓cafe主要是為了玩貓對於食物質素沒有抱太大期望今次來到這間貓Cafe發現所點的食物全都能媲美不錯的餐廳質素超有驚喜也是在香港吃過食物質量最好的貓Cafe這次點了兩份晚餐($276 for 2 sets)除了主菜外晚餐會包沙律或餐湯而且更有甜品及飲品沙律比較簡單只有沙律菜但幾新鮮不過不失✩‧₊主菜:香煎紐西蘭草飼肉眼扒(+$180)一上枱 我和朋友都嘩嘩聲肉眼扒很大塊 而且擺盤色彩都很豐富沒有想過在貓Cafe好吃到這樣有質素的食物肉眼扒自選熟成程度這次叫了五成熟 肉質軟腍很易切開重點是牛扒很厚身真的有約一吋這麼厚旁邊的炸薯角亦毫不馬虎炸得脆卜卜 味道很像KFC的脆薯格✩‧₊主菜:蟹肉蟹膏意大利粉(+$20)忌廉汁夠creamy蟹肉蟹籽蟹膏份量都幾多意大利麵煮得有點彈牙整體屬中上水準是日甜品是阿華田雪糕球另外亦可加錢$28叫芝士蛋糕飲品點了冰意式鮮奶咖啡和士多啤梨玫瑰花茶(+$20 花茶)兩者都味道不錯其中玫瑰花茶更沒有另加糖滿佈果味又健康ᴏᴠᴇʀᴀʟʟ味道ᴛᴀsᴛᴇ:💕💕💕 💕 𝟾.𝟻/𝟷𝟶餐廳另收加一服務費*☼*―
🎀喵天尼ᴍᴇᴏᴡᴛɪɴɪ ᴄᴀᴛ ᴄᴀғᴇ & ʙᴀʀ

之前去過幾間貓cafe
主要是為了玩貓
對於食物質素沒有抱太大期望
今次來到這間貓Cafe
發現所點的食物全都能媲美不錯的餐廳質素
超有驚喜
也是在香港吃過食物質量最好的貓Cafe

這次點了兩份晚餐($276 for 2 sets)
除了主菜外
晚餐會包沙律或餐湯
而且更有甜品及飲品

沙律比較簡單
只有沙律菜但幾新鮮
不過不失

✩‧₊主菜:香煎紐西蘭草飼肉眼扒(+$180)

一上枱 我和朋友都嘩嘩聲
重點是牛扒很厚身
真的有約一吋這麼厚
旁邊的炸薯角亦毫不馬虎
炸得脆卜卜 味道很像KFC的脆薯格

✩‧₊主菜:蟹肉蟹膏意大利粉(+$20)

忌廉汁夠creamy
蟹肉蟹籽蟹膏份量都幾多
意大利麵煮得有點彈牙
整體屬中上水準

是日甜品是阿華田雪糕球
另外亦可加錢$28叫芝士蛋糕

飲品點了冰意式鮮奶咖啡
和士多啤梨玫瑰花茶(+$20 花茶)
兩者都味道不錯
其中玫瑰花茶更沒有另加糖
滿佈果味又健康

ᴏᴠᴇʀᴀʟʟ
味道ᴛᴀsᴛᴇ:💕💕💕 💕 𝟾.𝟻/𝟷𝟶
餐廳另收加一服務費
*☼*―――*☼*―――*☼*―――*☼*―――*☼*

2024-04-11 14 瀏覽
這是一個既可以享受美食,又可以和可愛的貓咪互動的有趣地方。這裡有十多隻不同品種、不同個性的貓咪,讓你和它們一起玩耍、拍照、體驗無限療癒。餐廳環境設計獨特,以時尚酒吧風格為主,大量採用木質家具,襯托出舒適感。紅磚牆營造出英倫風情,而用舊酒桶作為餐桌更增添了異國風情。店裡還有一面主題牆,放置了九個釀造缸,其中六個是空心的,成為貓的休息處,非常有趣!兩兄妹看到貓咪很高興,鐘還幫忙餵貓!看到貓咪被餵食真是太可愛了……孩子們又可以互相互動了……太愉快了迷你小吃拼盤:包括薯條、洋蔥圈、煎餃,這款小吃拼盤融合了不同的口味,讓您一次品嚐到多種美味蛋黃醬Carbonara義大利麵:這種義大利麵上面撒有由雞蛋、硬起司和薄肉製成的醬汁,口感豐富百香果汽水百香果汽水是一款清涼飲料,可搭配美味佳餚,讓您的用餐體驗更加完美如果你是個愛貓人士,或者只是喜歡可愛的貓咪,不妨來Meowtini Cat Cafe & Bar嘗試一下,享受與貓咪互動的愉快時光!

百香果汽水

復活節假其中一個活動就係同阿囡去旺角既貓貓Cafe 「Meowtini喵天尼」食tea同睇下貓🐱對比起之前去過既幾間貓Cafe, 依度啲貓貓特別自由同唔驚人,店舖雖然唔大但兩邊有敞大的玻璃窗,採光充足,無乜氣味都幾乾淨,唔止人坐得舒服,感受到貓貓都生活得開心🥰佢哋好似依度既波士咁,會同客人坐埋一齊開餐,其中有隻豹貓最活躍又最為食,超級大膽周圍揾人討食同互動,好得大家歡心。食物以輕食和甜品為主,亦有意粉等主食,味道亦十分有水準。🍴蛋黃汁卡邦尼意粉賣相相當精緻一絲不苟,扁意粉掛上濃稠適中的蛋黃忌廉汁,加上芝士碎,口感味道也一絕,香氣更引來貓兒垂青,徘徊不散,吃一撮意粉也得費點氣力驅走小貓🐱😂🍴蜜糖柚子雞翼一客4件,雞翼入味,裏上清甜柚子醬,鹹甜相交,相當美味。🍴魷魚圈配他他醬金黃圓渾的魷魚圈,炸醬層香脆,帶椒鹽香氣,魷魚韌性十足☕️Cappuccino層次分明,奶泡綿密,入口輕盈的空氣感,咖啡味和奶味剛好調合,口感細膩。🍹熱情果梳打 清新解渴,沒有過甜和人工化的糖漿味,味道淡淡的感覺天然。🧇香蕉雜果朱古力窩夫伴雪糕要留肚試的甜品,即叫即做,上枱熱辣辣,窩夫仲好鬆軟,配埋朱古力雪糕和香蕉片同吃

食物以輕食和甜品為主,亦有意粉等主食,味道亦十分有水準。

🍴蛋黃汁卡邦尼意粉

🍴蜜糖柚子雞翼
一客4件,雞翼入味,裏上清甜柚子醬,鹹甜相交,相當美味。

🍴魷魚圈配他他醬
金黃圓渾的魷魚圈,炸醬層香脆,帶椒鹽香氣,魷魚韌性十足

☕️Cappuccino

🍹熱情果梳打
清新解渴,沒有過甜和人工化的糖漿味,味道淡淡的感覺天然。

🧇香蕉雜果朱古力窩夫伴雪糕
要留肚試的甜品,即叫即做,上枱熱辣辣,窩夫仲好鬆軟,配埋朱古力雪糕和香蕉片同吃,冷熱交融,窩夫蛋香突出,口感鬆軟,好好味。

入座起限時兩小時,如果唔算人太多又唔會好硬性計時,仲可以買貓冰棒或罐頭餵貓貓,真係過足貓癮🐱,阿囡都好開心💕
2024-03-22
下午茶
2024-04-10 8 瀏覽
一直想去貓cafe,好開心今日同朋友黎呢度同10幾隻貓貓玩😍入餐廳前做齊消毒程序,著埋鞋套先入座,確保場內衛生👍🏻貓貓們在場內自由自在,有心情會跳上大脾陪你食飯添 ❤️平日有套餐揀,有齊主食,小食,甜品+飲品講緊都係$188,真心抵食!以為貓cafe食物質素一般,點知幾好味😋香煎紐西蘭草飼肉眼扒配薯角 🥩好驚喜呢度嘅扒都做到咁出色✨煎至五成熟剛剛好,肉質好嫩滑多汁,份量都好足💕⭐️ 有多達20位貓主子喺度🐈被貓貓包圍住🥰全部都好親人嗲嗲好可愛😛而且有唔同品種嘅貓貓😍大家可以一邊同貓玩,一邊享受美食🥳仲可以欣賞餐廳嘅輕工業酒窖風🥰
入餐廳前做齊消毒程序,著埋鞋套先入座,確保場內衛生👍🏻

2024-04-09 8 瀏覽
休息的一日,再次去光顧 memotini cafe&bar簡單而乾淨的環境,親切的服務(問左三次要野,店員都好好態度),活潑親人的貓咪,都是我再光顧的動力,今次叫左個牛扒,五成熟 ,牛扒成熟度恰到好處,非常juice ,可以更加好的是,醬汁可以多番少少,味道好好。真心推介 👍👍👍👍👍👍👍大家仲可以係店舖買貓零食,同貓貓互動嫁🐈
休息的一日,再次去光顧 memotini cafe&bar
都是我再光顧的動力,
真心推介 👍👍👍👍👍👍👍
大家仲可以係店舖買貓零食,同貓貓互動嫁🐈
2024-04-08
  • 煙三文魚凱撒沙律
2024-03-31 35 瀏覽
香港有動物既cafe多數都係貓cafe,係旺角朗晴坊既Meowtini都係其中之一。呢到係我暫時去過最鍾意既貓cafe。人去前要着鞋套同埋消毒雙手呢到大部份貓貓都係名種貓,眼見有十幾廿隻,絕曬育架啦,全部都好溫柔同平易近人。地方闊落乾淨,不過由於唔可以開窗既關係,所以一行入去果下都會有浸貓味,但有幾部空氣清新機,所以坐一陣就會習慣。當日去唔太忙,見到店員得閒都係到同貓貓玩,應該都好錫貓貓。野食質素都比一般貓cafe好,由其是咖啡有驚喜!完全唔係hea架,有埋貓貓拉花☕️🐈摩卡咖啡 冰 山政小山園抹茶 雜菜沙律配柚子油醋汁日式雞軟骨 蜜糖柚子雞翼 蛋黃汁卡邦尼意大利粉 食完野可以俾$30買個自家製貓罐頭餵下貓貓,同佢地玩下。我地都玩左成2個幾鐘,要玩得盡興最緊要都係要溫柔同尊重貓貓,如果貓貓表現得有抗拒既唔好夾硬黎呀,你溫柔對佢地,佢地都會溫柔咁對返你的🙂
人去前要着鞋套同埋消毒雙手

摩卡咖啡

冰 山政小山園抹茶
雜菜沙律配柚子油醋汁
蜜糖柚子雞翼
蛋黃汁卡邦尼意大利粉

2024-03-31 18 瀏覽
至從阿女去過貓CAFE後就成日念念不忘成日想再去,咁媽媽我就旺角搵到間貓cafe入去前職員會叫我地先穿上鞋套,之後消毒雙手cafe裝修環境以木桶擺設,裝修得幾型格,而且食物質素唔差,場內有大約廿隻貓貓,全都都好有活力,好有互動食物方面🐱南瓜金荀湯香濃幼滑嘅南瓜湯,帶有微甜嘅南瓜味道🐱煙三文魚香草麵包好大份,香草麵包好脆,大大塊煙三文魚分量都好多,加埋足料新鮮蔬菜同牛油果🐱帶子香蒜辣椒意大利粉帶子好大粒,意大利粉好彈牙,辣度只是微辣,辣蒜辣食落好惹味🐱蛋黄汁卡邦尼意大利粉意粉軟硬適中,掛滿蛋黃汁,口感非常creamy,但又唔會令人覺得好油膩,再加上芝士碎,完美配搭🐱巴馬臣芝士粗薯條配明太子醬薯條炸得香脆,配明太子醬原來係咁好味🐱凍Mocha冰凍順滑嘅摩卡咖啡,帶有濃郁的朱古力同咖啡的香味🐱凍朱古力朱古力愛好者必點,濃郁的朱古力口感餐廳內亦有幾款貓貓既食物,order後可自己親手向貓貓們餵食我哋就揀咗雞肉南瓜貓冰棒 貓貓食到舔舔脷👅
入去前職員會叫我地先穿上鞋套,之後消毒雙手

食物方面
🐱南瓜金荀湯
香濃幼滑嘅南瓜湯,帶有微甜嘅南瓜味道

🐱煙三文魚香草麵包

🐱帶子香蒜辣椒意大利粉
帶子好大粒,意大利粉好彈牙,辣度只是微辣,辣蒜辣食落好惹味

🐱蛋黄汁卡邦尼意大利粉

🐱巴馬臣芝士粗薯條配明太子醬
薯條炸得香脆,配明太子醬原來係咁好味

🐱凍Mocha
冰凍順滑嘅摩卡咖啡,帶有濃郁的朱古力同咖啡的香味

🐱凍朱古力
朱古力愛好者必點,濃郁的朱古力口感

我哋就揀咗雞肉南瓜貓冰棒 貓貓食到舔舔脷👅
  • 蛋黃汁卡邦尼意粉
  • 炸薯條配明太子醬
2024-03-24 31 瀏覽
鍾意同仔仔去貓貓Cafe 一邊食嘢 一邊睇貓貓 同佢哋互動旺角朗豪坊隔籬樓上店貓貓Cafe 位置非常方便 呢度嘅meow meow好可愛 仲有見到有剛剛出新嘅貓BB同埋媽媽 成班小貓仔夢夢鬆鬆 見到即融化咗我個心 落完單之後 可以買貓罐頭餵下貓仔🤍自家製貓罐頭 $30用鐵匙羹慢慢餵都餵咗好多隻為食貓貓一定要同小朋友一齊睇實啲 之後先至上菜 坐好準備食啦叫咗個沙律 小食 set lunch 仲有甜品 非常滿足🤍煙三文魚野菜沙律/柚子油醋汁 $88🤍魷魚圈配他他醬 $68🤍SET-LUNCH range Americano + 南瓜忌廉湯 + 煙三文魚香草麵包 $98🤍香蕉雜果朱古力窩夫伴雪糕 $78每一樣都大大份 可以慢慢食下次再上嚟探貓貓☺️
鍾意同仔仔去貓貓Cafe

一邊食嘢 一邊睇貓貓 同佢哋互動