2022-01-17 161 瀏覽
🌍轉角‧見 (荃灣)今日有意黎荃灣跳跳虎Decorations 影相 順便黎到呢間餐聽食burger 雖然裝修唔靚 但係員工態度好 burger質素屬於中上 可以再次幫襯 ▫️型男漢堡$64(推介)▫️芝士蘑菇漢堡$58兩者比較 我會推薦型男漢堡 材料比較豐富 而且好juicy!有煙肉、流心蛋 食落去香口而多汁 另外仲有新鮮蕃茄同紅菜頭 口感有層次同開胃啲 最後兩者漢堡都有一塊香噴噴嘅牛肉 口感唔會硬身 好正好味 😋叫正價飲品免費送薯條or沙律我地無簡錯 必選薯條 真係外脆內軟 薯條有厚度 而且唔會多油 食過唔停 如果表面有鹽份更加好味 💵消費:175✨環境:5/10 🙋🏻‍♀️推介:8/10📍荃灣西樓角路202-216號荃昌中心昌寧大廈地下66號舖
🌍轉角‧見 (荃灣)

▫️型男漢堡$64(推介)
▫️芝士蘑菇漢堡$58

🙋🏻‍♀️推介:8/10

📍荃灣西樓角路202-216號荃昌中心昌寧大廈地下66號舖
芝士蘑菇漢堡
2022-01-17 66 瀏覽
呢間小店我已經去過好多次啦價錢平民得嚟個水準都唔差有一排去仲成日會排隊🙊不過好好彩呢排去食係小左好多人所以坐得好舒服嘅型男漢堡 $64個肉扒係呢個漢堡嘅正題好厚切同好juicy食嘅時候會有好多汁/油滴出嚟就知佢有幾juicy 啦!!另外 個個半熟嘅蛋係一定會爆汁真係好邪惡最加分嘅位係佢嘅麵包係烘過會食到脆口同牛油香味呢個漢堡特別加左紅菜頭有d 酸酸甜甜嘅味道未必個個都會接受到 overall 呢個漢堡係合格以上, keep 到呢個價位我都會得閒就返嚟🤤~60 pp (dinner)味道:4.5/5環境:3/5性價比:4/5回頭:⭕️
呢間小店我已經去過好多次啦

型男漢堡 $64
個肉扒係呢個漢堡嘅正題
好厚切同好juicy
食嘅時候會有好多汁/油滴出嚟
就知佢有幾juicy 啦!!
另外 個個半熟嘅蛋係一定會爆汁
真係好邪惡
最加分嘅位係佢嘅麵包係烘過
會食到脆口同牛油香味
呢個漢堡特別加左紅菜頭
有d 酸酸甜甜嘅味道
未必個個都會接受到

~60 pp (dinner)

味道:4.5/5
環境:3/5
性價比:4/5
回頭:⭕️
型男漢堡
💛2022第一個burger分享✨第一間已經勁高質 性價比又高~主打burger 都有all day breakfast同意粉而我食完最印象深刻 最推薦就係奶昔!好正又抵!$38一大杯😋 推薦推薦✨-🦐【催淚蝦堡】$72Burger + 正價飲品送薯條/ 沙律兩款burger個人私心呢個! 因為我超愛蝦堡😋呢度嘅蝦堡係我最愛嘅炸蝦餅堡!蝦餅超級厚身!目測至少2cm!係平時嘅2倍!!!蝦餅彈牙 同芥末醬好夾!個人覺得唔係好催淚 比較溫和 個味可以再刺激啲🤪連飲品送嘅薯條都好正!係好脆 外層偏硬嘅粗薯~ -🍔【型男漢堡】$64牛扒 紅菜頭 蕃茄 芝士 煙肉 流心蛋 沙律菜朋友就比較鍾意呢款 超多料burger!整體好juicy 流心蛋無論視覺定味覺上都好加分😋不過切開有啲鬆散 最後散件食😂-🥜【花生奶昔】$38✨推薦✨強烈推薦大家食呢間叫奶昔!好高質!今次試嘅兩個味都好好飲 揀唔到邊個正啲///如果一定要我揀一款推薦 我會揀呢款花生~因為平日比較少見 特別啲~個味有啲似奶醬 口感好滑好厚身好creamy連本身唔太鍾意花生嘅朋友都鐘意💛-🍪【Oreo奶昔】$38✨推薦✨Oreo都好正!望相我
💛

2022第一個burger分享✨
第一間已經勁高質 性價比又高~
而我食完最印象深刻 最推薦就係奶昔!
好正又抵!$38一大杯😋 推薦推薦✨

🦐【催淚蝦堡】$72
Burger + 正價飲品送薯條/ 沙律

兩款burger個人私心呢個! 因為我超愛蝦堡😋
呢度嘅蝦堡係我最愛嘅炸蝦餅堡!
蝦餅超級厚身!目測至少2cm!係平時嘅2倍!!!
蝦餅彈牙 同芥末醬好夾!
個人覺得唔係好催淚 比較溫和 個味可以再刺激啲🤪
連飲品送嘅薯條都好正!係好脆 外層偏硬嘅粗薯~

🍔【型男漢堡】$64
牛扒 紅菜頭 蕃茄 芝士 煙肉 流心蛋 沙律菜
朋友就比較鍾意呢款 超多料burger!
整體好juicy 流心蛋無論視覺定味覺上都好加分😋
不過切開有啲鬆散 最後散件食😂

🥜【花生奶昔】$38
✨推薦✨
強烈推薦大家食呢間叫奶昔!好高質!
今次試嘅兩個味都好好飲 揀唔到邊個正啲///
如果一定要我揀一款推薦 我會揀呢款花生~
因為平日比較少見 特別啲~
個味有啲似奶醬 口感好滑好厚身好creamy
連本身唔太鍾意花生嘅朋友都鐘意💛
花生奶昔  Oreo奶昔

🍪【Oreo奶昔】$38
✨推薦✨
Oreo都好正!望相我諗大家都feel都有幾濃!
Oreo味幾rich !!! Oreo控必叫!
P.s. 兩個女仔飲完呢兩杯奶昔真係飽癲🤪
✨推薦指數:9/10
💰人均消費:$106
⏳等候時間:0mins (平日~2:30pm)
花生奶昔  Oreo奶昔
  • 特濃花生奶昔
  • Oreo奶昔
2022-01-09 104 瀏覽
這間店平均價錢在60-80之間,飲品另計,搜索50元以下為什麼會出現?????叫左個唔知咩鬼雞排意粉,一般般,還行。出菜很慢,一小時才上菜,小店就是這樣啦。覺得沒有什麼特別,應該不會再來光顧

叫左個唔知咩鬼雞排意粉,一般般,還行。

出菜很慢,一小時才上菜,小店就是這樣啦。

覺得沒有什麼特別,應該不會再來光顧
4K
2022-01-05 2278 瀏覽
25-12-2021 (Sat)同老公落荃灣買嘢前食個晏,去邊喥食?嚟我哋食過嘅呢間啦我哋嚟到只有3個人等位,冇耐有個女仔出嚟問幾多個人,問完就話嘟安心出行同量體溫,咁講即係有位俾我哋入去啦.入到去,我它公行去bar枱,但我見有張二人枱啱啱走,於是問個女仔坐唔坐得?長髮女仔答得,扎起頭髮嗰個女仔就幾晦氣咁話等我抹咗枱先.抹完我哋就坐低睇menu啦.睇完,決定要:2. 原價$38.00,跟嘢食$26.00嘅抹茶奶昔唔太甜,味道甘甘地,啱晒老公.味道:5分4. $34.00嘅凍latte一貫咖啡嘅甘.味道:3分3. $58.00嘅芝士蘑菇漢堡要沙律有漢堡牛扒,番茄,芝士,蘑菇,炒洋蔥同沙律菜,老公食先,之後我至食.漢堡牛扒鬆軟,但會散,蘑菇少juicy但鹹同黑椒味重.沙律就新鮮,配以麻醬,OK嘅.味道:2.8分1. $68.00嘅早餐全餐有英式炒蛋,德式烤豬肉腸或香草火雞腸,美國煙肉,炒蘑菇同蒜香法包份量唔多,而睇見條腸應該係香草火雞腸.蒜香法包味道夠但好油,索晒油; 英式炒蛋,美國煙肉都正常冇問題;炒蘑菇一樣juicy同咁鹹同黑椒味重;香草火雞腸味道好清淡.味道:2.4分服務:扎起頭髮嗰

睇完,決定要:

2. 原價$38.00,跟嘢食$26.00嘅抹茶奶昔
唔太甜,味道甘甘地,啱晒老公.
味道:5分

芝士蘑菇漢堡要沙律
切開嘅芝士蘑菇漢堡
味道:2.8分

1. $68.00嘅早餐全餐
份量唔多,而睇見條腸應該係香草火雞腸.
早餐全餐
味道:2.4分

服務:
扎起頭髮嗰個女仔嘅態度同語氣真係唔係好得,趕客嘅態度但又驚啲客幫趁藍店,話見個客轉去幫趁留白就放心晒;長頭髮嗰個就好啲.
而嘢食又唔知點解要等咁耐,由落單起計,嘢飲要等16分鐘,漢堡24分鐘,早餐全餐32分鐘,攪咩嘢?
唔怪得已經係peak hour都唔多人等位,唔好咁樣趕客啦。

抵食係2.7分
2021-12-25
聖誕節
左: 抹茶奶昔, 右: 凍latte
  • 右:凍latte
  • 左:抹茶奶昔
  • 抹茶奶昔
2021-12-10 247 瀏覽
轉角‧見真的就是轉角見,餐廳就在荃昌中心地下一隅的角落位,雖然唔顯眼但一定唔會錯過,因為門口實在太多人排隊!轉角‧見主打漢堡包和奶昔,價錢相宜,份量十足,難怪吸引到一眾食客慕名前來。1. 型男漢堡推薦:⭐️⭐️⭐️✨十分足料的漢堡,有漢堡扒、煙肉、煎太陽蛋、芝士、蕃茄同菜。漢堡扒有中上水平,牛肉不會鬆散,份量夠足夠厚,肉汁都算飽滿;煙肉有油香,口感偏腍,來講個人偏好脆口乾身的煙肉;太陽蛋煎得恰到好處,但同時因為蛋漿爆開而食得比較狼狽。2. 催淚蝦堡推薦:⭐️⭐️⭐️✨蝦餅十分高質,即叫即炸,新鮮燙口;份量方面十分足料,每一啖咬開都見到佈滿蝦仁;口感方面則十分脆口,蝦肉彈牙;味道方面食得出蝦仁十分新鮮,汁水鮮美。至於所謂「催淚」就是用了芥末醬,但醬汁略嫌不夠,做唔催淚效果。3. 奶昔(朱古力,花生口味)推薦:⭐️⭐️⭐️⭐️花生口味的奶昔十分濃郁,味道有少少似SKIPPY,但濃郁之餘又不失奶味;又會不時飲到花生碎,增加飲品的層次和口感,可以一試。朱古力奶昔就中規中矩,但都飲到鮮明的奶味。

1. 型男漢堡
推薦:⭐️⭐️⭐️✨

2. 催淚蝦堡
推薦:⭐️⭐️⭐️✨

3. 奶昔(朱古力,花生口味)
推薦:⭐️⭐️⭐️⭐️

2021-12-06 288 瀏覽
轉角見~今日去行山之前,首先當然就係要食少少野先啦😆所以就係朋友介紹呢間小店到叫少少野食先有力行架嘛~入到去睇雖然menu唔算多款式揀,但係樣樣都好吸引好想食🤤我地幾個就點左幾個餐🍔 催淚蝦堡本身佢用wasabi做醬汁,但因我小朋友唔食得辣嘅關係,店員就轉左千島醬,十分貼心。🍔 芝士蘑菇漢堡好香芝士味,加埋有沙律菜,口感更好,成件事都好夾😆🍔蒜香牛油雞翼即刻炸出黎,外脆內嫩,咬落去好多肉汁流出黎,食過咁多雞翼,佢都真係好難忘👍🏻🍔 All day breakfast蛋炒得好香,入口又滑,讚嘅!最好嘅係佢唔太油,加哂分。最後,叫左兩杯咖啡同朱古力奶,味道唔錯,而且每一杯佢都有靚靚嘅拉花,好有心機❤️下次都要再試埋佢其他野食先😍
轉角見~

🍔 催淚蝦堡

🍔 芝士蘑菇漢堡
好香芝士味,加埋有沙律菜,口感更好,成件事都好夾😆

🍔蒜香牛油雞翼

🍔 All day breakfast
蛋炒得好香,入口又滑,讚嘅!最好嘅係佢唔太油,加哂分。

下次都要再試埋佢其他野食先😍
2021-11-12 364 瀏覽
❤️今日晏咗收工👩🏻‍💻所以就係屋企附近搵嘢食,呢間餐廳做位置喺街市隔離唔起眼嘅地方,基本上你行過可能都未必會留意到佢嘅存在,但係佢嘅水準非常之高👍可以係用價廉物美去形容,超有誠意嘅餐廳,絕對值得推介俾大家!..✅黑松露野菌大蝦天使麵 $89.❤黑松露好香,份量亦都夠多,唔會好似出邊嗰啲煮到一pat pat,🦐雖然唔係好多隻,有三隻,但係隻隻都大隻同埋彈牙😋..✅美國雞扒拌吉列蝦 $89.💜雞扒煎得好香,亦都好林,值得一讚係佢嘅意粉係用茄汁煮過,好似細個返學食快餐店嗰啲意粉嗰啲味道,而家好少餐廳會咁樣做,所以我覺得佢住得好有誠意👍..✅晚餐包餐湯或者沙律🥗.✅包熱飲☕️(凍飲加$3)同埋甜品🍮甜品有一小個蛋糕仔再加一粒雪糕🍦抵食呀👍..🔹服務:⭐️⭐️⭐️🔹食物:⭐️⭐️⭐️⭐️🔹環境:⭐️⭐️⭐️..📍荃灣西樓角道202至216荃昌中心昌寧大廈66鋪..💰$196 連加一(2人晚餐)
✅黑松露野菌大蝦天使麵 $89
✅美國雞扒拌吉列蝦 $89
✅晚餐包餐湯或者沙律🥗

🔹服務:⭐️⭐️⭐️
🔹食物:⭐️⭐️⭐️⭐️
🔹環境:⭐️⭐️⭐️
📍荃灣西樓角道202至216荃昌中心昌寧大廈66鋪
💰$196 連加一(2人晚餐)
呢間舖頭嘅位置多幾格攝係一個商場嘅入面同餐廳嘅名一樣,真係角落頭叫咗一杯特濃花生奶昔同埋芝士蘑菇漢堡叫咗大約20分鐘先上菜時間係比較耐不過嘢飲會上咗先花生眉超級濃郁,而且入邊有花生碎其實佢有啲似花生雲呢拿雪糕搞融咗但係又唔會過甜而且奶味唔重啱曬我特登黎飲杯奶昔都超級值 $38漢堡包入邊有牛油,而且又煎過包皮所以非常之香脆牛肉唔係漢堡扒,但係唔覺得有好多肉汁蘑菇份量都幾多入邊仲有一塊芝士佢入邊仲有一啲生菜同埋蕃茄其實佢仲有一啲醬不過我已經唔係好食到個醬係咩味特別一陣要係薯條粗薯條炸得非常之好,唔會太油膩又有少少燶
呢間舖頭嘅位置多幾格攝
係一個商場嘅入面
同餐廳嘅名一樣,真係角落頭
叫咗一杯特濃花生奶昔同埋芝士蘑菇漢堡
叫咗大約20分鐘先上菜
時間係比較耐
不過嘢飲會上咗先
花生眉超級濃郁,而且入邊有花生碎

其實佢有啲似花生雲呢拿雪糕搞融咗
但係又唔會過甜
而且奶味唔重
啱曬我

特登黎飲杯奶昔都超級值 $38
漢堡包入邊有牛油,而且又煎過包皮
所以非常之香脆
牛肉唔係漢堡扒,但係唔覺得有好多肉汁
蘑菇份量都幾多
入邊仲有一塊芝士

佢入邊仲有一啲生菜同埋蕃茄
其實佢仲有一啲醬
不過我已經唔係好食到個醬係咩味
特別一陣要係薯條
粗薯條炸得非常之好,唔會太油膩
又有少少燶

轉角‧見位於荃昌中心地下,從荃豐中心 (綠楊新村出口附近) 一直向前走,穿過一個個小商場,大概第四間就是了。下了電梯,向後轉往左邊直走就是了,位置不算難找。小店空間不大,門口放有一排椅子給等候的客人就坐,算是貼心之舉。進去之後看到每一桌都比較貼近,幸好當天是下午到來,客人並不算多,不會擁擠。小店主打漢堡,我與友人便各自點了一個漢堡,以及一份炸魚薯條。上桌後看上去賣相感覺還不錯,但味道尚可,沒有太大驚喜。—型男漢堡($64)▹ 蠻大的一個,一口完全塞不進,需要切開來吃▹ 口感不算豐富,芝士跟煙肉的味道不算太突出,流心蛋的效果為整體加分▹ 漢堡牛扒挺有肉汁,但入口比較鬆散且有筋▹ 以這個價格來說,性價比還好,以量取勝😐炸魚薯條($76)▹ 薯條入口脆身,不錯,分量正常▹ 炸魚一切開立刻散掉,外皮的確挺脆但頭頭尾尾全是粉漿,魚的味道不過不失,當天有某幾口腥味比較突出。加配朱古力奶昔($26)▹ 沒有奶昔的感覺,像普通朱古力奶一樣,令人失望總括而言,第一次帶朋友來嘗嘗,沒有太大驚喜,配菜比主食更好吃。 店員服務平平,並不會主動過來詢問是否要下單。當天點單的時候店員有看見我們揮手,但只看了一眼,

型男漢堡($64)
▹ 蠻大的一個,一口完全塞不進,需要切開來吃
▹ 漢堡牛扒挺有肉汁,但入口比較鬆散且有筋
▹ 以這個價格來說,性價比還好,以量取勝😐
型男漢堡

炸魚薯條($76)
▹ 薯條入口脆身,不錯,分量正常
炸魚薯條

加配朱古力奶昔($26)
▹ 沒有奶昔的感覺,像普通朱古力奶一樣,令人失望

總括而言,
當天點單的時候店員有看見我們揮手,但只看了一眼,沒有作出任何回應,繼續踏進廚房。當時感覺是蠻尷尬的,我們不知道他究竟是否看見了,最後等了一會終於開始下單。

環境:座位與座位之間比較貼近
價錢:以人均大概$80左右的性價比來說,還好
食物:食物質素整體尚可
2021-10-02
2021-10-05 284 瀏覽
📍轉角‧見 ~ 荃灣西樓角路202-216號荃昌中心昌寧大廈地下66號舖見到有Foodie post 荃灣有一間幾特別嘅漢堡包店,咁岩又係公司附近,所以食lunch時段就過咗去搵,其實都幾好彩因為早食lunch所以唔使等位,如果要等位就放棄咗㗎啦🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️1) 型男漢堡,個樣好靚仲有隻太陽蛋再加一大塊嘅煙肉,簡直係男人的浪漫🤣🤣🤣雖然佢係即叫即煎塊漢堡扒等咗唔係好耐就有得食。牛肉味好重,但係佢個醬汁就篇淡,所以食落個漢堡包嘅肉味會爆曬出嚟😋😋。不過食完之後好口渴🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️可能味精都比較重🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️2) Oreo奶昔,影相同個樣好靚不過奶昔唔夠creamy 有少少稀,所以下次都係飲可樂算。🥤🥤🥤環境喺一個隱蔽嘅角落,同埋一個比較舊嘅商場,環境文清feel,座位比較少,不過空氣流通程度比較差食完件衫有油煙味🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️都推介去嘅😁😁CP值高汁。下次可以約埋啲friend一齊去,🤣🤣

Oreo奶昔
2021-10-05
2021-10-03 236 瀏覽
見openrice評價唔錯黎試試食brunch呀。平時對餐廳既要求唔高呀,只要唔太差都ok,一般都唔會覺得太伏到要特登花時間寫食評。今次真心不行。一去到門口就已感到兩個侍應女仔態度一般,不瞅不睬。都唔緊要呀,咁既小店唔expect有咩service啦。入去到,坐面向窗既bar枱,其中一張bar枱椅一坐上去就發出好大既怪聲好似壞既咁(全店地方不大都聽到)。咁都唔旨意兩位會幫我地換張櫈啦,自己動手係隔兩個位換過張,咁將張唔知係咪壞既放一邊(同佢啲extra櫈一齊放,係肯定冇阻到任何人)。點知落單嗰下個女仔咩都未講第一句就勁差語氣地:"邊個放張櫈係度架,搬返好啦。"obviously知係我搬,頭先啲聲咁大唔需要咁單單打打呀。其實你只要話請搬返櫈去原位都ok呀,我都唔會花時間打篇咁既野,基本禮貌。食物就叫左一個deluxe all day breakfast 同雞burger. 個all day breakfast 講真,就好一般啦,其實連佢嗰$79都唔值,料麻麻,蛋炒到勁稀。burger 還好。環境的話講真有啲可怕,坐窗邊bar枱全程對住蜘蛛同勁多蜘蛛網食😑。講到尾,區外人就肯定唔會值得特登
,基本禮貌。

講到尾,區外人就肯定唔會值得特登來食。區內人自己諗諗值唔值到食壞埋心情搵氣受~ 同樣抵食選擇仲有好多呀。睇返呢間啲劣評都唔少係投訴態度差劣,證明不是個別情況。
2021-10-01 212 瀏覽
睇完食評 見到劣評都係講緊服務態度差,但野食都係話ok所以黎試下 兩個人黎食 我嗌型男漢堡 女朋友嗌Wasabi蝦堡,型男漢堡簡直普通到可以同M記相提並論,對我來講burger最重要嘅係塊牛排,但係完全冇驚喜冇開心冇掛住嘅感覺女朋友個Wasabi蝦堡 D wasabi除咗離離譜之外都唔知可以用咩形容,完全好似hi左wasabi黎食嘅漢堡咁,我本身好食得辣都話過份,咁普通人會覺得點?唔識講,如果真係食到冇嘢好食即管去中下伏總括而言咁嘅價錢真係食返咁嘅質素
兩個人黎食 我嗌型男漢堡 女朋友嗌Wasabi蝦堡,
唔識講,如果真係食到冇嘢好食即管去中下伏
總括而言咁嘅價錢真係食返咁嘅質素
2021-09-28 175 瀏覽
💎總評分:7.5/10-本來係想食隔離嗰間🤭,不過太多人等位索性轉場。其實兩間係同一個老闆,一樣爆滿同無得做booking,不過轉角‧見舖面大D所以等得相對無咁耐。小店本身主打burger🍔同邪惡奶昔,價錢貼地,天氣無咁熱嘅時候仲可以坐出面,可以帶埋狗狗🐶嚟嫁。1️⃣ 催淚蝦堡 $72厚厚一層蝦餅好多蝦肉🦐,炸得外面脆身同時裏面保持濕潤,而且無咩雪味,加左wasabi味蕾夠衝擊,的確有D催淚感覺😢。2️⃣ 棒棒雞鎚 $38好食!佢地個整法好得意~應該係將D雞肉推到去最出嘅骨位先再拎去炸,係脆香雞炸法呀🤤!3️⃣ 煙三文魚藜麥沙律 $48呢個價錢俾咁大份真係好低食!三文魚🐟都有3大片,本身沙津菜應該mix左olive oil,不過寶寶唔鐘意食油,order 嘅時候指明走油,沙律菜🥬新鮮,加左藜麥更加健康!4️⃣ OREO 奶昔 $38超邪惡~其實除左oreo仲想試peanut butter 🥜同matcha🍵味,不過咁高卡嘅野最後只係點左1杯兩個人share。-環境服務:⭐⭐食物質數:⭐⭐⭐打卡指數:⭐⭐
💎總評分:7.5/10

4️⃣ OREO 奶昔 $38

環境服務:⭐⭐
食物質數:⭐⭐⭐
打卡指數:⭐⭐
題外話/補充資料: 🚗 揸車朋友可以直接泊入荃昌中心恒寶停車場,前少少仲有另一個,收費唔貴。呢度泊街都抄得密,不過好多人照泊,條街一樣爆滿。
2021-07-11
棒棒雞鎚
煙三文魚藜麥沙律
2021-09-22 161 瀏覽
同靚女女友一齊黎到轉角見大大話話都食左五年見證住呢間鋪頭嘅成長~由初初唔鍾意食漢堡,去到都幾鍾意食漢堡都係因為呢間轉角見~😛兩人叫左:型男漢堡(轉素肉+10)+套餐磨菇芝士漢堡$58單點芝士薯條 $38套餐嘅Oreo奶昔漢堡包有烘底加牛油肉汁勁多 芝士味濃漢堡黎講 轉角見食完真係好滿足P.S 必帶紙巾🤤Openrice價錢💸:9/10抵食👍:10/10環境🤳:7/10味道😻:9/10份量🍽️:8/10良心♥️:8/10
同靚女女友一齊黎到轉角見
大大話話都食左五年
見證住呢間鋪頭嘅成長~
由初初唔鍾意食漢堡,去到都幾鍾意食漢堡
都係因為呢間轉角見~😛

兩人叫左: