2020-03-21 47 瀏覽
今日去咗荃灣買嘢,就諗起相馬,於是買完就同朋友黎呢度食晚餐,佢有得揀一人一鍋,不過我地就揀左一個大鍋。咁我地就叫左美國特選牛肉 120分鐘放題 包埋豚肉同雞肉,炸物同串燒都係任叫。牛肉夠薄身,最岩用黎打邊爐亦都最鐘意佢,唔洗淥咁熟,就會超嫩滑好食,雞肉同豚肉都不過不失。湯底嗌左豬骨同中華辣湯,豬骨一向香濃唔洗講,今次第一次嗌辣湯,呢隻唔算好辣,對於食得辣既人應該會覺得唔夠辣,但唔食得辣既人就可接受。佢好似增加左自製醬料,幾特別,味道都唔錯,食落會覺得有小小麻。今次來主要打邊爐,有好多配料,午餐肉、蟹柳、芝士腸、牛丸、芝心丸等等都有,仲有烏冬、麵、菜菇類。串燒黎講今次覺得雞翼最好食,肉質嫩滑,金菇肥牛卷同雞軟骨都唔錯,金菇幾爽口。炸物keep住有質素,雞翼外脆內軟,芝士丸炸完個涵都keep到好正。最後仲有超好食既朱古力味雪糕,朱古力味香濃,唔會覺得溜,聽員工講係日本既雪糕黎,我仲食到朱古力碎係入面,增添口感。

2020-03-17
2020-03-20 24 瀏覽
冬天火鍋,夏天火鍋,疫情下都要火鍋😂😂其實已經一段時間沒有外出用膳了,老友生日,拿個藉口火鍋🍲知道朋友喜歡日式,所以到大鴻輝這家相馬日式火鍋放題,想不到性價比超高😌😌選了鴛鴦鍋,日式甜豉油和中華辣湯😝😝幸運地錯在窗邊景觀非常開陽,而且座位非常闊落👍👍店員服務很不錯都帶上口罩👍👍還為我們介紹湯底呢美國特選牛肉,又嫩又有牛味,而且切得非常薄,下鍋5秒就可以送到嘴邊,肚餓之際,4人共吃了二十多盤😝😝有點誇張🤫🤫頂級黑豚也非常不錯的,很香的豚肉味,配上麻辣燙非常可口,不會太辣,反而多了一份香😋😋還有即叫即做炸物和串燒,同樣高質,芝麻雞翼香脆肉嫩,真的大飽朵耳🤩🤩人頭300不到,吃到走不動,這個質素來說性價比真的高😌

選了鴛鴦鍋,日式甜豉油和中華辣湯😝😝

幸運地錯在窗邊景觀非常開陽,而且座位非常闊落👍👍

店員服務很不錯都帶上口罩👍👍還為我們介紹湯底呢

人頭300不到,吃到走不動,這個質素來說性價比真的高😌
2020-03-20 18 瀏覽
呢間餐廳係位於荃灣既火鍋店有唔同價位包左唔同既食材首先揀湯底係蕃茄湯底,鐘意佢甜甜酸酸的非常開胃仲可以選一人一鍋,岩哂呢個疫情下都可以放心食飯既心牛肉同豚肉都好高質牛肉係嫩滑到入口即溶咁濟只需要淥10秒就已經食得除左可以外面拎食材之外,仲可以用點心紙點串燒黎食一次過滿足兩個願望外面既食材選擇都幾多下,丸類食品係我大推!因為味道同口感都食得出並非普通的丸淨係菜已經有好多不同既選擇喜歡食辣既一定唔可以錯過佢既呢個自家製辣醬!!超好味!!
呢間餐廳係位於荃灣既火鍋
有唔同價位包左唔同既食材

首先揀湯底係蕃茄湯底,鐘意佢甜甜酸酸的非常開胃
仲可以選一人一鍋,岩哂呢個疫情下都可以放心食飯既心

牛肉同豚肉都好高質

牛肉係嫩滑到入口即溶咁濟
只需要淥10秒就已經食得

除左可以外面拎食材之外,仲可以用點心紙點串燒黎食
一次過滿足兩個願望

外面既食材選擇都幾多下,丸類食品係我大推!

因為味道同口感都食得出並非普通的丸

淨係菜已經有好多不同既選擇

喜歡食辣既一定唔可以錯過佢既呢個自家製辣醬!!超好味!!
2020-03-13
2020-03-19 15 瀏覽
最近都係荃灣附近工作,收工同同事食下野,傾下計,知道大鴻圖中心有好多餐廳有放題同打邊爐,決定打邊爐,上左相馬打邊爐,有一人一鍋或者一鍋一齊食,湯底選擇都多,飲品方面可以外面雪櫃取,仲有甜品區,豚骨 同泡菜 鴛鴦湯底 泡菜 酸可辣辣 ,豚骨唔會好咸 任食有雞肉,豚肉,牛肉 肉類方面食落去新鮮,厚薄剛剛好,比較少有打邊爐都有得選擇食炸物 同串燒,當然要叫黎試下,串燒:燒菠蘿,燒牛舌,燒雞皮等等炸物:蕃薯仔同洋蔥圈等等選擇十分多,我自己推介:豚肉包竹筍串 味道好夾,不錯。見到有酒類飲品 同同事當然啤一啤, 叫左一枝水蜜桃清酒,酒精量唔高3% 好岩我地女仔飲。

豚骨 同泡菜 鴛鴦湯底
泡菜 酸可辣辣 ,豚骨唔會好咸

任食有雞肉,豚肉,牛肉
肉類方面食落去新鮮,厚薄剛剛好,

比較少有打邊爐都有得選擇食炸物 同串燒,
當然要叫黎試下,
串燒:燒菠蘿,燒牛舌,燒雞皮等等
炸物:蕃薯仔同洋蔥圈等等選擇十分多,
我自己推介:豚肉包竹筍串 味道好夾,不錯。

見到有酒類飲品 同同事當然啤一啤,
叫左一枝水蜜桃清酒,酒精量唔高3%
好岩我地女仔飲。
2020-03-11 32 瀏覽
地方好大又乾淨!今次揀左美國特選牛,唔係最平又唔會太貴,打個邊爐二百幾可接受!第一轉一定會俾齊牛肉、豚肉同雞肉你,之後加就可以選擇要咩肉!牛肉都唔錯,中間有一條根,但完全唔會有影響仲多一種口感👍🏻牛肉本身好薄片落兩三秒就食得啦!另外雞肉同豬肉要控制下個時間唔好太耐,過熟就唔好食啦!而湯底有一人一鍋或幾個人一個大鍋或鴛鴦鍋都可以!今次都係揀左最穩陣「甜鼓油 」,打邊爐既首選,所有食材煲完都會覺得甜甜哋!👍🏻除肉類其他菜類丸類都唔錯,菜都好新鮮,而其中露筍好有驚喜,全部都好鮮嫩,一啲楂都無,真係食唔停!而丸類都有驚喜,大家不妨都試下!
地方好大又乾淨!
而湯底有一人一鍋或幾個人一個大鍋或鴛鴦鍋都可以!
2020-02-28 48 瀏覽
朋友話呢間餐廳食物質素唔錯,於是去試吓,呢度牛肉同黑豚肉各有4個套餐提供,我哋揀咗日本鹿兒島頂級黑豚升級套餐,呢個餐提供美國進口牛肉🥩🥩,黑豚肉同雞肉湯底方面,我同朋友都想試多一個款,於是揀咗鴛鴦鍋,分別係豚骨,中華辣湯,侍應會先將三款肉送上枱,黑豚肉得切得薄薄的,的唔怕淥唔熟,牛肉賣相都好靚,食入口,兩款都好 juicy,肉質鮮嫩😍😍另外有各款丸類同蔬菜都係自助形式,種類真係好多,蔬菜都好新鮮,特別鍾意食西洋菜同苦瓜,苦瓜加係中華辣湯嗰邊,吸收左啲湯汁,好滋味👍🏻👍🏻炸物同串燒都係即點即炸,即燒,當中特別喜歡佢嘅炸雞翼好好味,而串燒分別有醬燒,鹽燒同味噌燒三款選擇,以我個人特別推介嘅就係蘆筍腩肉卷鹽燒,腩肉包住條一條條新鮮嘅蘆筍,入口鮮甜,完全唔會覺得肥膩,另外就係薄燒牛舌同雞軟骨串,醬燒好好味😋😋呢個餐係包括飲品同雪糕放題嘅,係甜品方面除咗雪糕之仲有雪條,布甸等等提供,當中嘅紅豆雪條唔錯🥳🥳

2020-02-24 46 瀏覽
放左工陪同事去荃灣剪髮,剪完佢話請我食晚餐,近日天氣突然轉冷,喜歡食火鍋的同事同我去大鴻輝中心21樓,有火鍋又有串燒食的相馬日式火鍋。一入店內已見到放得整齊又乾淨的火鍋料,丸類、蔬菜類飲品、甜品都有,座位以卡座為主,濶落舒適。選好湯底和牛肉種類,所有食品都是任食。等待期間,可以叫埋即叫即做的串燒和炸物,蔥段豚肉卷、雞翼、多春魚燒得好有水準,炸午餐肉和炸甜薯香口。豚骨湯底,用豚骨熬製至奶白色的湯,濃郁又香甜。美國頂級的牛小排色澤紅潤,脂肪絞理分佈均勻,入口肉質鮮嫩。豚肉和雞肉鮮美。
2020-02-23 2732 瀏覽
正所謂別人恐懼時我貪婪,當無人夠膽去打邊爐嘅時候我哋就去咗吃 相馬日式火鍋 ,未試過去大鴻輝搭lift係唔使排隊嘅!店員招呼殷勤,店裏衛生清潔做得不錯,二人坐大卡位,不怕其他食客的飛沫影響啦!一坐下來首先選擇好套餐,吃中等價錢的$268 已包括美國進口牛肉 + 日本鹿兒島頂級黑豚 + 任飲汽水。在選擇好鴛鴦湯底,豚骨加蕃茄,味道濃郁而且又夠清新美味。以為只有火鍋點知有驚喜,全新升級 20多款炸物及串燒,又有多款全新湯底可以選擇,不過最近有啲喉嚨痛所以沒有吃到炸物。串燒卻是不能錯過的美味,即叫即燒,新鮮熱辣辣。牛肉、蘆筍腩肉、金菇肥牛全部入口肥美爆汁;雞翼燒得皮脆肉嫩;粟米、菠蘿清甜健美。《美國特選牛肉$268》包括美國進口牛肉、日本鹿兒島頂級黑豚肉、雞肉放題。美國牛肉也好吃,牛肉充滿脂肪,油花分布才能相當均勻,口感肥美好吃,入口鮮嫩多汁。上年到過日本鹿兒島,才知道頂級黑豚肉是那麼矜貴好吃,簡直可以跟和牛齊名。日本鹿兒島頂級黑豚肉 鹿兒島拿來做日式火鍋 簡直一流,可以一邊欣賞它誘人的粉紅色澤、細膩的油花,另一邊又可以品嚐到肉片入口自然的甘甜。丸類及蔬菜自助形式,可以隨便吃。到最後真的不要

在選擇好鴛鴦湯底,豚骨加蕃茄,味道濃郁而且又夠清新美味。

丸類及蔬菜自助形式,可以隨便吃。

到最後真的不要忘記有 Milktop 雪糕,日本最強綠茶和牛奶香味,仲有朱古力,絕對回味無窮的一餐。
  • 炸物
  • 串燒
  • 美國牛小排
  • 豚肉
無論天氣如何, 還是喜歡跟朋友圍埋一齊打邊爐, 邊聊邊食, 特別係任飲任食就食得更放!今晚同朋友去到荃灣呢間火鍋放題食餐勁既! 餐廳設大部份卡位, 坐得闊落又舒服。自助區供應醬料+火鍋食材, 包括蔬菜類、粉麵、丸類, 至於甜品就有朱古力噴泉、雪條飲品以罐裝汽水為主價錢方面, 以自選任食肉類套餐做定價, 我地揀左【美國頂級牛小排放題】HK$328/位湯底就揀左蕃茄同中華辣湯,蕃茄湯底清甜, 不是濃湯那種; 至於中華辣湯果然很有驚喜, 湯底看起來紅得發黑, 但辣度唔算太勁, 反而少少辣, 食得幾開胃。呢個套餐可以任食美國頂級牛小排、豚肉、雞肉同埋海鮮,頭一Round店員會送上每款一碟, 食完當然可以無限encorn啦!美國頂級牛小排: 色澤新鮮嫩紅, 肥瘦均衡, 質地不至於很滑入口即溶, 還可以吧~豚肉雖然薄切, 但質地嫩滑; 雞肉已被去骨, 但注意煮太長時間, 令雞肉過熟變鞋。海鮮併盤都是任食! 包括有帶子、墨魚仔、青口、蠔、海蝦, 海蝦鮮甜, 肉質爽彈, 蠔很肥大, 熟後都唔會縮得太細隻。另外還有炸物、串燒都是任食, Click order落單, 串燒款式都幾多, 而且每款都有三種味道

自助區供應醬料+火鍋食材, 包括蔬菜類、粉麵、丸類,

至於甜品就有朱古力噴泉、雪條

飲品以罐裝汽水為主

湯底就揀左蕃茄同中華辣湯,

呢個套餐可以任食美國頂級牛小排、豚肉、雞肉同埋海鮮,

海鮮併盤都是任食! 包括有帶子、墨魚仔、青口、蠔、海蝦,
海蝦鮮甜, 肉質爽彈, 蠔很肥大, 熟後都唔會縮得太細隻。

另外還有炸物、串燒都是任食, Click order落單, 串燒款式都幾多, 而且每款都有三種味道選擇

串燒雞皮一片過, 香脆可口。粟米清甜, 不會過於乾身。
雞軟骨爽脆, 腎片很爽, 肥牛金菇掃上醬汁, 金菇稍為索左d汁, 有層次又夠爽。

炸蝦表面香脆, 點沙律醬食唔錯

最後還encorn半碟牛小排, 相比第一round賣相好像有些少分別, 明顯有層雪氣係表面, 夾起時, 牛小排帶些少硬度, 不過烚熟後, 味道跟第一round還是一樣呢。

這裡店員服務亦不錯, 待客有禮, 用心經營!
2020-02-20
2020-02-20 32 瀏覽
表哥生日,約左去荃灣大鴻輝中心的相馬日式火鍋食放題,佢話食過唔錯。除左火鍋重有炸物和串燒,即叫即做,好好味㗎!任飲任食放題都有幾種價錢,睇下要邊款牛肉,其他火鍋料就一樣,我們選擇美國頂級牛小排,日式湯底就選擇豚骨湯。牛小排肉質鮮美滑嫩,油脂分佈均匀,肉類還有鹿兒島頂級黑豚,肉質鮮嫩,肉味香濃。雞肉嫩滑。肉類和其他火鍋配料、甜品和飲品就要自己出去拎,丸類、腸類、菇菌類和蔬菜類等新鮮又多款,擺放整齊,清潔衛生。甜品重有朱古力噴泉。至於串燒和炸物水準也不錯,我就喜歡食炸雞翼,香脆可口!
表哥生日,約左去荃灣大鴻輝中心的相馬日式火鍋放題,佢話食過唔錯。
日式湯底就選擇豚骨湯。牛小排肉質鮮美滑嫩,油脂分佈均匀,
甜品重有朱古力噴泉。
至於串燒和炸物水準也不錯,我就喜歡食炸雞翼,香脆可口!
2020-02-20 28 瀏覽
好耐無打邊爐,不過今次只同親密接觸者幫襯,平叵平地幫襯了食日式火鍋,一尼坐得舒服而且比較衛生。飲品都是汽水及茶,酒就另外收費。先叫了個火鍋湯底,店員會自動送上幾款肉類,全部都是任食,有美國特選牛肉、雞肉及日本黑毛豬,這個中價套餐的牛肉雖然未到超高質,但係肉味濃,又唔會太多牛油脂。雞肉片很腍,都是凍鮮雞肉,雞味尚可。黑毛豬唔肥但肉腍。外面自助枱有多款菜、丸、腸仔等等,食幾多攞幾多,唔好浪費,味道不過不失。炸物有十數款,炸雞翼外脆內嫩又juicy,炸蝦及多春魚都唔錯,炸粉唔會過厚。串燒更加是有驚喜,燒得幾juicy唔會太乾,同埋多以肉及素配搭,食落去就無咁肥膩,可以食多幾件。最後食埋個雪條同甜品,甜品就唔多推介,不過雪條都唔錯。

飲品都是汽水及茶,酒就另外收費。

最後食埋個雪條同甜品甜品就唔多推介,不過雪條都唔錯。
同老公兩個人去了荃灣打邊爐,這間相馬日式火鍋除了有火鍋供應外,還有多款的日式串燒及炸物放題,款式很多,食物豐富。首先先點了些串燒試試,全部都即叫即做,所以需時,個人就比較仲意食串燒牛,肉質嫩腍又唔會太乾,而且還有三款味道可供選擇,我就仲意鹽燒,可以食到原汁原味。其次就是炸物,有幾款蔬菜及海鮮,芝士丸就最好味,外脆裏面爆汁,蝦肉都幾爽彈,不過比較油膩。主角火鍋的湯底就比較普通,可以加錢轉特色鍋,不過我們都是選擇了基本的湯底。美國特選牛肉雖然不會入口即溶,但牛肉味道都算濃郁,入口嫩腍,而日本黑豚肉就比較瘦,油份不多,比較有咬口。火鍋少不得的配料都在外面自取,款式都比較大路,都是丸類及蔬菜等。甜品就有雪糕雪條及奶凍等,不過不失。飲品都是汽水及韓式果汁。

2020-02-16 27 瀏覽
相馬朋友介紹食相馬主要係因為佢除左係火鍋放題之外,仲提供串燒同炸物放題,全部都即叫即製而且選擇都好多。120分鐘放題 包埋豚肉同雞肉,炸物同串燒都係任叫。串燒同炸野揀鹽燒 汁燒同味增燒,牛肉串肉質鮮嫩多汁 係必食之選。燒波羅鮮甜可口,燒菠蘿更是我的最愛,入口暖暖甜甜的,炸野炸得乾爽,燒野又唔會太乾,雞翼必點,雞肉肉質嫩滑,加埋松露沙律醬,出色美國特選牛肉 牛肉肥瘦均衡,都無令我地失望。甜品估不到有朱古力噴泉,綠茶味雪糕同樣出色,紫米雪條必食餐廳位於荃灣大鴻輝,地點非常方便而且內裡間格算是寬闊。配菜好新鮮,最欣賞的就是他們的職員。職員很有禮貌及殷勤#foodie #hkblogger #foods #hkfood #hkfoodie #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likeforcomment #likeforlikeback #likeforcomments #instalike #followers #followers #photooftheday #amwriting #blogging #newblogpost #instab
相馬

串燒同炸野

美國特選牛肉
牛肉肥瘦均衡,都無令我地失望。

甜品
估不到有朱古力噴泉,綠茶味雪糕同樣出色,紫米雪條必食

#foodie #hkblogger #foods #hkfood #hkfoodie #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likeforcomment #likeforlikeback #likeforcomments #instalike #followers #followers #photooftheday #amwriting #blogging #newblogpost #instablogger #me #followme #comment💬 #like4me #smile #igers #hkig

2020-02-15 1058 瀏覽
收工和朋友傾計,要坐得舒適,決定去荃灣大鴻輝食火鍋。呢度超多火鍋店選擇,我哋決定去相馬日式火鍋,見網上評語都讚佢食物高質素。選了中間價錢的美國特選牛肉,配頂級黑豚肉和雞肉,每位$268加一,這三款肉可以食完再添,另有自助任食蔬菜、麵類、丸類、甜品、飲品等。見到蔬菜類,別以為都是平價食物,這裏有蟲草花、小蘿蔔等,都是較貴的食材呢!而丸類方面,種類比一般火鍋店都多,而且有特色。湯底點了豬骨湯,無需加錢。先吃三款肉類, 美國特選牛肉,薄薄一片,放進鍋裏很快熟,牛肉味香,而且肉質非常嫩滑,很新鮮又香。雞肉是意想不到的好吃,以為是普通食材,原來肉質很嫩滑,煮得久了也沒有變得"鞋颯颯";豚肉也十分推介,很香豬肉味,爽口鮮甜,煮完整個湯底都變得甜了很多。 這三款肉我們都再吃了一遍,只要胃口夠大,吃兩遍肉類已差不多值回票價。值得一提,這裏的調味料也很用心製作,平時切粒的蒜蓉,這裏是打磨成很幼細的蒜蓉。除了豉油,還有柚子醋,吃火鍋加醋做調味料是常好吃的!還有日式胡麻醬提供呢!趁著湯底甜甜的,就要煮菜了。推介蟲草花,當成滋補藥膳也不錯,煮一會已經很爽口。有我喜愛的秋葵和芋絲,本身都是沒有味道的東西,在鮮甜

趁著湯底甜甜的,就要煮菜了。推介蟲草花,當成滋補藥膳也不錯,煮一會已經很爽口。有我喜愛的秋葵和芋絲,本身都是沒有味道的東西,在鮮甜的湯底煮一會,吸收湯底味道,健康又美味!

另外最喜歡的火鍋配料是白蘿蔔,這裏用清水浸著切片的蘿蔔,以保持蘿蔔的水份和不會氧化,吃的時候仍然新鮮沒有渣,要讚一下這裏預備食物的心思呢!

值得一提的丸類,以為是貢丸,原來是木耳馬蹄丸,第一次吃。馬蹄和木耳可增加丸的甜味和爽口感覺,很特別。 而其他的丸類實在多不勝數,未能一一吃盡呢!

但還要留肚,因為還有燒物、炸物。燒物還可自選燒的方法,有醬燒、鹽燒和味噌燒。最喜歡味噌燒,雞翼入味之餘,雞翼外皮脆脆的,裏面肉汁很多,吃得很惹味;牛舌薄切所以失去了原本的爽口感覺;雞腎我喜歡鹽燒,夠香又爽;茄子用醬燒的話令汁液更多,味道也不錯。五花腩燒蘆筍非常好吃,因為蘆筍爽口又多汁,五花腩肉質夠香夠滑。

炸物方面,有我喜歡的一口小甜薯、 炸墨魚丸和炸洋蔥。小甜薯非常香,我當他是甜品吃;炸洋蔥喜歡它爽口感覺,比較失色的是稍嫌炸物的粉漿太厚。

最後還要吃甜品,有一口小蛋糕,我吃了椰汁mousse, 竟然有點像椰絲棉花糖的口感,很不錯。另外的紫薯小蛋糕,稍嫌不夠番薯香,和較乾身;但一小杯的甜品卻很好吃,是楊枝甘露!裏面有很多水果,用料十足。
總結是, 愛吃肉類火鍋的話,這裏的肉類非常高質素,絕對吃得出與一般平價火鍋有分別,能吃的話,絕對值回票價。
2020-02-12
2020-02-14 778 瀏覽
過左新年開工了,同事提議一齊去食晚餐,希望大家來年開開心心,豐衣足食!有同事喜歡食火鍋,但又有同事想去飲啤酒食串燒。老闆咁啱經過聽到,就說請我們去荃灣的相馬日式火鍋食放題,佢話火鍋料新鮮,又有串燒、炸物,啱曬我地。餐廳是樓上舖,地方整潔夠大,座位以卡位為主,寬敞舒適。設有自助區,放有火鍋配料,蔬菜、菰類、丸類、甜品和飲品,肉類就要請侍應落單送上。串燒和炸物就要剔餐紙落單。火鍋放題有四款可選,每款都有日本鹿兒島頂級黑豚肉和雞肉供應,只有牛肉不同,豐儉隨意,老闆就選左美國頂級小牛排,全部都是任食。多款湯底中,同事們選了濃郁的豚骨湯底,之後侍應將三種肉類一拼上枱,最奪目當然是牛小排,油花分佈均勻,就像大理石的花紋,肉質鮮嫩多汁。鹿兒島頂級黑豚,薄切灼幾下就食得,肉質鮮味帶有咬口。雞肉新鮮,丸類彈牙,特別提一下,有花生苗,我都係第一次食,好爽口,不防一試。喜歡食串燒和燒物的同事大讚好味,我也叫了雞翼試下,即叫即做,燒雞翼好入味,口感嫩滑又有很香的炭燒味!菠蘿也很清甜。至於炸雞翼,外層金黃色很脆口,肉質嫩滑有汁。2種雞翼都加了少許香草,增加香味。記得最後要食埋甜品,有要雪條、雪糕、朱古力噴泉等!
過左新年開工了,同事提議一齊去食晚餐,希望大家來年開開心心,豐衣足食!有同事喜歡食火鍋,但又有同事想去飲啤酒食串燒。老闆咁啱經過聽到,就說請我們去荃灣的相馬日式火鍋放題,佢話火鍋料新鮮,又有串燒、炸物,啱曬我地。餐廳是樓上舖,地方整潔夠大,座位以卡位為主,寬敞舒適。
記得最後要食埋甜品,有要雪條、雪糕、朱古力噴泉等!
2020-02-11