2022-06-21 77 瀏覽

坊間的Keto餐廳愈來愈多,估唔到連打邊爐都有!朋友有睇開「生酮達人」 @tongbest ,發現佢同渝味曉宇推出生酮火銅套餐,原本Keto都有好多美食揀!這個餐單供應時間至8月底,快啲約朋友試試!◽️ 鴛鴦鍋為Keto朋友打邊爐,朋友就返我揀鴛鴦鍋,一邊是養生花膠雞湯,一邊是重慶辣大紅鍋。前者有不少雞件和花膠配新鮮蟲草花、杞子,雞湯隨後吸收海鮮鮮味後變成精華,清甜香濃不鹹,仲可以當湯飲。後者辣味迫人,愈食愈香辣!◽️ 海帶麵質感似足一般粉絲,帶點爽脆口感,掛湯後更惹味。◽️ 美國Prime牛小排呢個部位本身就好軟稔、帶香濃牛味,忍不住一食再食。◽️ 白膳脆身爽甜,配雞湯將魚香帶出,唔使沾醬汁都好好味。◽️ 千葉栢葉完全唔韌,非常爽口,掛汁食一流。◽️ 牛骨髓軟腍腍的好好味,而且好滋補。◽ 鮮黃喉灼完後口感依然爽脆,◽️ 稻田毛肚煮熟後即嘗到爽口彈牙的口感。️ ◽️ 鮮鵝腸輕輕一灼食得,油中帶脆好滋味。▪️ 生酮雜莓梳打、生酮雜莓雞尾酒酸酸甜甜好解渴,莓味十足,兩杯都以生酮糖作為代用糖,多喝也不怕,喝酒的可揀雞尾酒。

◽️ 鴛鴦鍋

養生花膠雞湯

重慶辣大紅鍋

後者辣味迫人,愈食愈香辣!

海帶麵

◽️ 海帶麵
質感似足一般粉絲,帶點爽脆口感,掛湯後更惹味。

美國Prime牛小排

◽️ 美國Prime牛小排
呢個部位本身就好軟稔、帶香濃牛味,忍不住一食再食。

白鱔

◽️ 白膳
脆身爽甜,配雞湯將魚香帶出,唔使沾醬汁都好好味。

千葉栢葉、牛骨髓

◽️ 千葉栢葉
完全唔韌,非常爽口,掛汁食一流。

◽️ 牛骨髓
軟腍腍的好好味,而且好滋補。

鮮黃喉

◽ 鮮黃喉
灼完後口感依然爽脆,

稻田毛肚

◽️ 稻田毛肚
煮熟後即嘗到爽口彈牙的口感。

鮮鵝腸

️ ◽️ 鮮鵝腸
輕輕一灼食得,油中帶脆好滋味。

生酮雜莓梳打、生酮雜莓雞尾酒

▪️ 生酮雜莓梳打、生酮雜莓雞尾酒
養生花膠雞湯
稻田毛肚
鮮鵝腸
生酮雜莓梳打、生酮雜莓雞尾酒
2022-06-19 52 瀏覽
生酮都可以打邊爐💕渝味曉宇重慶老火鍋聯同生酮達人唐貝詩推出食住瘦生酮火鍋一系列生酮火鍋菜單俾你選擇❤️Joanne’s 必點 (5⭐️為最高)生酮養生花膠雞鍋 $58/位⭐️⭐️⭐️⭐️唔好以為湯底會唔足料其實佢份量好多 花膠件件都好大件雞件肉質夠哂嫩生酮雜莓梳打$48⭐️⭐️⭐️·5青檸梳打$48⭐️⭐️⭐️⭐️個人喜好鍾意青檸梳打以為生酮飲品應該冇乜味 但又唔係喎海帶麵$38 半份⭐️⭐️⭐️⭐️第一次食口感有啲似粉絲但冇負擔既麵食 澱粉質控必點美國prime牛小排$128 半份紐西蘭精品羊肉卷$58 半份鮮鵝腸$68 半份鴨血$48 半份桂花蚌$66 半份田園菜籃$48 半份
生酮都可以打邊爐💕
渝味曉宇重慶老火鍋聯同生酮達人唐貝詩
推出食住瘦生酮火鍋
一系列生酮火鍋菜單俾你選擇

❤️Joanne’s 必點 (5⭐️為最高)
生酮養生花膠雞鍋 $58/位⭐️⭐️⭐️⭐️

鴨血$48 半份
桂花蚌$66 半份
田園菜籃$48 半份

2022-06-14 94 瀏覽
🍽️🍴好耐無食火鍋,見♥️渝味曉宇重慶老火鍋有新野😍~~渝味曉宇 X 生酮達人唐貝詩 Keto火鍋,幾特別👏,約埋妹妹去食先😋😋一直都幾鍾意keto飲食,對我嚟講嘅work,瘦得快,Keto火鍋就第一次食😁😁 🥘鴛鴦鍋 :養生花膠雞鍋拼🍀皮蛋香菜🌹養顏健康選擇✨🥤生酮雜莓雞尾酒 及羅漢果茶☕前者甜味來自生酮糖, 後者無添加糖分, 甜味來自羅漢果天然果糖。🥢海帶麵: 海帶製造, 高纖維低卡路里😍😍另外我哋叫咗嘅食物都好健康,無澱粉質。🐔嫩雞肉:雞肉嫩滑juicy,高蛋白質可以增肌💪💪仲有肥牛,竹笙,油麥菜,龍躉片,四寶丸,黑松露,墨魚滑,牛肉滑,正呀💕💕高蛋白高纖✔️

🥘鴛鴦鍋 :養生花膠雞鍋拼🍀皮蛋香菜

🌹養顏健康選擇✨

🥤生酮雜莓雞尾酒 及羅漢果茶☕

🥢海帶麵: 海帶製造, 高纖維低卡路里😍😍

另外我哋叫咗嘅食物都好健康,無澱粉質。

🐔嫩雞肉:雞肉嫩滑juicy,高蛋白質可以增肌💪💪

2022-06-13
2022-06-11 90 瀏覽
渝味曉宇出左健康生酮火鍋菜單,我同老公覺得好有興趣。我們揀左鴛鴦鍋,就係養生花膠雞鍋及麻辣鍋,養生花膠雞鍋選用三黃雞加入花膠等食材。雞肉肉質嫩滑,花膠夠大隻,膠原滿滿。點少得麻辣鍋,香辣又帶有麻感。叫左美國prime牛小排,肉質鮮嫩,重牛味。點少得鮮活海蟶,大隻又飽滿,勁鮮甜。鴨血又水嫩,放落去麻辣鍋,熱辣辣。豬腩片肥美而肉味香濃,羊肉片不太重羊臊味。萵苣切成薄片,滾30秒就食得,清爽鮮甜。炸豆皮大塊又薄脆,苕粉放湯食好煙韌彈牙。海帶麵很纖幼,店員俾隔籬器皿放在鍋內,唔怕四散,好似車仔麵檔滾幾滾,食落去很清爽,無澱粉質,都唔怕肥。叫埋生酮特飲,無糖很健康。青檸梳打,酸味清新,很開胃。生酮雜莓汁雞尾酒,本身紅紅紫紫,見到莓果在酒內飄浮,很精緻,喝起來甚有果香味整體而言,生酮火鍋很有創意,餐單有不少低卡食物,同時有鴛鴦鍋的設計,食肉獸及keep fit人士都可以共融ga。
渝味曉宇出左健康生酮火鍋菜單,我同老公覺得好有興趣。

2022-06-09 98 瀏覽
今日去食火鍋,見到新出既生酮火鍋,就諗住食得健康試一試叫左鴛鴦湯底- 養生花膠雞鍋 同皮蛋香菜 因為食得清的關係, 想要些辣椒🌶️,服務員一聽到就即刻幫手拿過來,服務好好!同埋點菜時會見到食材預淥時間!非常細心,仲有計時機提供!滿足我哋唔知火喉既人😂值得一讚!另外值得一提每種食物都可以叫半份,咁就可以叫多些種類又唔浪費一坐低送來雪耳糖水好滋潤😂而湯底配有4塊大大塊花膠,女士岩晒!海鮮 🦞海蟶子 十分鮮甜,不用點汁,已經好好味!十分推薦!桂花蚌30 秒就得,可能有時間指引下,特別爽脆有口感!龍躉肉片大大塊厚切!配花膠湯好夾🤤手打松露墨魚滑松露味岩岩好,不會搶過墨魚滑味!好食肉類羊肉卷嫩牛肉肉質夠滑麻辣牛肉聽說好多人以為可以即食,但其實要煮3分鐘!牛肉激辣!係辣到入面再出來的感覺!好刺激😂現炸豆皮大大塊吸晒湯汁!重口味必試!炸酥肉炸得香唔油,等食材煮熟時食佢岩岩好生酮海帶面質感唔錯,值得一試生酮雜莓雞尾酒好似加左二鍋頭感!味道夠辣但不易醉🤣
今日去食火鍋,見到新出既生酮火鍋,就諗住食得健康試一試

叫左鴛鴦湯底- 養生花膠雞鍋 同皮蛋香菜

一坐低送來雪耳糖水
好滋潤😂

而湯底配有4塊大大塊花膠,女士岩晒!

海鮮 🦞
海蟶子
十分鮮甜,不用點汁,已經好好味!十分推薦!

桂花蚌
30 秒就得,可能有時間指引下,特別爽脆有口感!

龍躉肉片
大大塊厚切!配花膠湯好夾🤤

手打松露墨魚滑
松露味岩岩好,不會搶過墨魚滑味!好食

肉類

羊肉卷

嫩牛肉
肉質夠滑

麻辣牛肉

現炸豆皮

大大塊吸晒湯汁!重口味必試!

炸酥肉
炸得香唔油,等食材煮熟時食佢岩岩好

生酮海帶面
質感唔錯,值得一試

生酮雜莓雞尾酒
好似加左二鍋頭感!味道夠辣但不易醉🤣

2022-06-07 69 瀏覽
真係好好味,所有嘢都啱啱好!如果大家未食過嫩牛肉,絕對值得一試,絕對會有驚喜!萵苣、蘿蔔溯哂個湯底,一流!珊瑚蚌爽口好好味!環境坐得好舒服,同埋小朋友嚟都完全無問題!
真係好好味,所有嘢都啱啱好!

如果大家未食過
嫩牛肉
,絕對值得一試,絕對會有驚喜!

萵苣、蘿蔔溯哂個湯底,一流!

珊瑚蚌爽口好好味!

環境坐得好舒服,同埋小朋友嚟都完全無問題!
2022-06-07
  • 曉宇嫩牛肉
星期五嘅晏晝按照慣例要食好西☺️今日同事就話要食辣,所以就suggest咗依間重慶火鍋😋🧡雪耳糖水🧡💵免費用手機掃完QR code落單,店員就會每人遞上一碗雪耳糖水,味道清甜,唔錯~💛午市一人火鍋 -鴛鴦鍋💛💵$98依一個一人火鍋係鴛鴦鍋嚟,可以揀兩種湯底,除咗重慶辣湯之外,仲有啲唔辣嘅湯底,所以就算係唔食得辣嘅人都啱食㗎~我今次就揀咗重慶辣湯同埋芫荽湯☺️辣湯上到嚟嘅時候仲充斥着大量嘅辣椒同花椒,一開始食落唔算好辣,但係就會越煮越辣,好過癮🥰芫荽湯嘅芫荽味唔算話特別重,不過其實都夠味嘅,另外仲有少少切粒嘅皮蛋😋肉類就三選一,有牛肉、豬肉同羊肉揀~豬肉同羊肉都係火鍋片,而牛肉就係滑牛肉,質素正常~之後仲有兩款麵類,有薯粉同埋魚麵揀~我今次揀咗魚麵,食落雖然唔算好彈牙,但係魚味都好重,味道唔錯~不過如果比我再揀,我下次可能都係會食返薯粉,貪佢夠大調厚身,又夠煙靭😋另外嗰啲火鍋配料份量都好多,包括午餐肉、蝦滑🦐、丸類、萵筍、菇菜等等。每款都新鮮而且味道都幾好,有返咁上下質素😋啲份量多到男仔食都好夠飽架😳飲品除咗每枱一壺嘅熱茶之外,仲可以揀啲罐裝汽水,或者加錢叫唔同嘅飲品~P.s. 有加一服務費

🧡雪耳糖水🧡
💵免費

💛午市一人火鍋 -鴛鴦鍋💛
💵$98

P.s. 有加一服務費

💕overall💕
我覺得依間嘅午市一人鍋質素都幾高,無論係湯底定係火鍋料款式都幾多花款,而且味道都唔錯~如果想lunch去食火鍋不妨考慮吓呢一間☺️
2022-01-07 542 瀏覽
一直聽聞這家重慶麻辣火鍋店,很多有人吃過也讚好,所以趁冬天去試一次。去到的時候店家會提供一個QR code下單,及遞上每人一碗紅棗雪耳糖水給潤一潤喉嚨。今次選了九宮格麻辣火鍋湯底,價錢是每位計的($38/位),如果少人吃也挺好,而中午時段湯底是免費的。而食物種類亦分開半份或一份,非常貼心,所以眼見當晚有很多是2人一枱。今次去試了黑毛肚、黃喉、羊肉、鵝腸、手打丸、鴨血、魚,有些配料店家會提供建議煮食時間,其中會比較推薦鵝腸、手打丸和鴨血。鵝腸的建議煮食時間為10秒,鵝腸非常新鮮,配合麻辣湯底非常惹味,而且不是所有火鍋店也有提供。另外手打丸半份有四款,每款各一粒,其中黑松露魚丸非常彈牙,牛肉丸亦非常好吃。鴨血配合麻辣湯底亦是非常好的選擇和搭配。唯一比較失色是飲品選擇不多,比較建議加入一些可以解辣的特色飲品。整體感覺也很好,食物的上菜速度亦可以接受,而且沒有限時,可以輕鬆的和朋友吹水,下次亦會再幫襯。

九宮格麻辣火鍋湯底
火鍋配料
九宮格麻辣火鍋湯底
火鍋配料
  • 鴨血
  • 極品鵝腸
  • 手打丸
2021-11-05 1535 瀏覽
「 連內衣都有辣味😜 」地址:渝味曉宇重慶老火鍋 (QRE Plaza) (灣仔)灣仔皇后大道東202號QRE Plaza 6樓呢間火鍋應該大家唔陌生,但呢度灣仔係有房間預訂,可以同三正知己食食食!無咩好介紹喇,都算抵食,而個辣係真係可以辣到叫媽媽👩但係呢度食完,我真係連條性感內褲都有火鍋味😮‍💨😮‍💨不過大家如果唔洗番工,我發現中午開始食,食令你夜晚個肚無咁大負擔👍另外就係,自己帶支清酒去!呢支甜甜地送火鍋一流呀!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️性感指數💋💋💋💋💋/5
「 連內衣都有辣味😜 」
地址:渝味曉宇重慶老火鍋 (QRE Plaza) (灣仔)
灣仔皇后大道東202號QRE Plaza 6樓

無咩好介紹喇,都算抵食,而個辣係真係可以辣到叫媽媽👩
但係呢度食完,我真係連條性感內褲都有火鍋味😮‍💨😮‍💨

另外就係,自己帶支清酒去!
呢支甜甜地送火鍋一流呀!

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

性感指數💋💋💋💋💋/5
2021-10-08 1571 瀏覽
同事介紹灣仔打午市邊爐,火鍋係我至愛,我當然一定去啦。呢間餐廳環境好舒服,座位好寬敞,食同坐都好舒服。午市必食鴛鴦火鍋$98,每樣食物都有少少,我選擇咗皮蛋芫荽拼山珍菌湯,無糖可樂,苕粉同埋羊肉。開始有一碗雪耳糖水,好滋潤喎🥰我叫咗無糖可樂,係新配方呢款,味道好過之前zero好多。火鍋配料都好大盆,有蝦滑、有兩粒丸、有腐竹、午餐肉、腸仔、蟹柳、豆腐、芋頭、冬菇、瓜、菇菌、菜、當然仲有今日嘅主角羊肉。整個套餐質素確實唔錯,所有食物都好新鮮,呢個套餐令我太回味,一定會再試😬😬
同事介紹灣仔打午市邊爐,火鍋係我至愛,我當然一定去啦。

呢間餐廳環境好舒服,座位好寬敞,食同坐都好舒服。

開始有一碗雪耳糖水,好滋潤喎🥰

我叫咗無糖可樂,係新配方呢款,味道好過之前zero好多。

鴛鴦火鍋午市套餐

2021-10-06
$107.8 (午餐)
鴛鴦火鍋午市套餐
見好耐都無食過麻辣火鍋,所以就去咗 渝味曉宇到打邊爐🍲,我哋叫咗鴛鴦湯底,🌶普通辣大紅湯+山珍菌湯鍋🍄,一邊係紅噹噹嘅麻辣湯底,一邊係濃濃嘅香菇湯底,見到個湯鍋已經流晒口水😋·—·🦐海鮮類🦑|鮮活海蟶(半份)鮮甜美味,唔使點豉油,鮮甜味搭夠👍🏻|珊瑚蚌(半份)爽脆口感,呢個超好味,無論麻辣定珍菌湯底都一樣咁鮮甜好味👍🏻|桂花蚌(半份)爽脆鮮甜,最啱放落麻辣湯底度食🌶|美國桶肥豪(半份)大大粒嘅肥豪,鮮味十足,一粒豪可以分開幾啖食,好滿足🤤·🥩肉類🥓|鮮鵝腸(半份)爽脆鮮甜,最啱打邊爐食💃🏻|手打蝦滑(半份)鍾意食蝦嘅我,都好鍾意點手打蝦滑,蝦滑我鮮味十足,口感爽口❤️|十秒牛舌(半份)新鮮牛舌,擺法賣相都好靚,食落口都好正👍🏻|美國安格斯優質肥牛(半份)打邊爐點少得肥牛,我哋揀咗美國安格斯肥牛,肉質新鮮好味,唔會鞋口🥓·🥬菜&甜品🥧|現炸豆皮(半份)現炸大大塊嘅豆皮,出面好少地方有呢個款式,好適合用嚟打邊爐,吸晒啲湯底,最啱重口味😆|皇帝菜(半份)打邊爐點少得皇帝菜,份量適中👍🏻|紅糖慈粑(半份)好好食嘅甜品,煙煙韌韌,唔會太甜,最啱食完麻辣火鍋之後食👍🏻·🍺飲品🍻|藍妹啤酒🍻打邊爐點可
·—·
🦐海鮮類🦑
|鮮活海蟶(半份)
鮮甜美味,唔使點豉油,鮮甜味搭夠👍🏻
|珊瑚蚌(半份)
|桂花蚌(半份)
爽脆鮮甜,最啱放落麻辣湯底度食🌶
|美國桶肥豪(半份)
大大粒嘅肥豪,鮮味十足,一粒豪可以分開幾啖食,好滿足🤤
🥩肉類🥓
|鮮鵝腸(半份)
爽脆鮮甜,最啱打邊爐食💃🏻
|手打蝦滑(半份)
|十秒牛舌(半份)
新鮮牛舌,擺法賣相都好靚,食落口都好正👍🏻
|美國安格斯優質肥牛(半份)
🥬菜&甜品🥧
|現炸豆皮(半份)
|皇帝菜(半份)
打邊爐點少得皇帝菜,份量適中👍🏻
|紅糖慈粑(半份)
🍺飲品🍻
|藍妹啤酒🍻
打邊爐點可以唔啤一啤佢,啤酒配埋麻辣火鍋,簡直係絕配嘅飲料🍺
不得不讚呢度嘅環境舒適寬敞,員工服務好好,食麻辣火鍋之前亦都會俾碗雪耳燉糖水比你個胃打打底,好貼心😌而調味料嘅配搭亦好讚👍🏻簡單得來但味道好夾,同湯底無論係麻辣定珍菌味相輔相成😋調味料唔會太鹹或太辣🥵,係一個好好嘅食麻辣火鍋感覺❤️
·—·
2021-09-18 868 瀏覽
芫茜皮蛋鍋:除了芫茜和皮蛋,也有下馬蹄烹煮,湯頭味道鮮甜。有好多豬牛內臟部位食,色澤紅潤美麗,記緊下鍋後要熟透先食,每碟都有提示好貼心。入口都算粉腍,但間有韌位。燕餃必須試試有何特別!皮薄身滑溜,餡料頗多,似足我係福建既味道因為遲食飯所以特登揀C類餐廳可以坐耐啲,奈何侍應可能無補水想早收,未夠11點已經趕埋單,執哂枱,熄機狂摧話收工,廁所都鎖埋要求先肯開。所以想有服務記緊10點前好食完,當係普通10前收算
芫茜皮蛋鍋:除了芫茜和皮蛋,也有下馬蹄烹煮,湯頭味道鮮甜。

,廁所都鎖埋要求先肯開。所以想有服務記緊10點前好食完
,當係普通10前收算
2021-08-13 958 瀏覽
假期前一日同個friend黎食個lunch! 得個一個鐘都要打個邊爐慶祝假期來臨🤣之前黎過食麵,見其他檯打邊爐,一直都心思思想試。我哋揀咗一個清d既菌湯,一個麻辣湯底。配料方面,牛肉油脂好靚,食落嫩而重牛味。👍🏼👍🏼嫩牛肉感覺滑身d又係忍唔住一塊一塊接住食😋😋萵筍好新鮮,打邊爐一流。個粉淥完會大d,煙煙靭靭口感好正,值得一試。美中不足係我地趕住去做野,好急咁食。希望下次有機會再黎慢慢嘆🥳
之前黎過食麵,見其他檯打邊爐,一直都心思思想試。
我哋揀咗一個清d既菌湯,一個麻辣湯底。

配料方面,牛肉油脂好靚,食落嫩而重牛味。👍🏼👍🏼
嫩牛肉感覺滑身d又係忍唔住一塊一塊接住食😋😋
萵筍好新鮮,打邊爐一流。
個粉淥完會大d,煙煙靭靭口感好正,值得一試。

2021-08-09 555 瀏覽
其實我地都幾鍾意打邊爐🍲1個月應該都打到2, 3次我地黎親渝味曉宇都係叫鴛鴦麻辣鍋 大爺可以食到佢既普通辣大紅鍋🌶普通辣大紅鍋夠晒麻辣仲好夠香氣 我唔辣得都聞到好香我同大少又可以食到山珍菌湯🍄個山珍菌湯非常清甜,入面有幾款菇類包括猴頭菇,茶樹菇,冬菇等有時都會斟返碗上黎飲下🥣夠晒清甜👍🏻✨重慶炸酥肉必叫小食 夠晒脆口又唔會好油膩 正😎✨紅糖慈粑次次叫親呢個都要同大少爭黎食煙煙韌韌 再配埋糖漿 甜得黎好食👏🏻之前黎食都唔見有得叫小臘腸今次見到咁特別就叫黎試下話晒打邊爐都真係未試過食臘腸中間都爽口 味道唔會太濃 都幾特別👌🏻牛肝同豬腦🧠都係大爺自肥食物佢話推介俾大家 但我唔識欣賞😳✨渝味曉宇重慶老火鍋 (QRE Plaza) (灣仔)📍灣仔皇后大道東202號QRE Plaza 6樓#heacookmama
其實我地都幾鍾意打邊爐🍲
1個月應該都打到2, 3次
我地黎親渝味曉宇都係叫鴛鴦麻辣鍋
大爺可以食到佢既普通辣大紅鍋🌶
普通辣大紅鍋夠晒麻辣
仲好夠香氣 我唔辣得都聞到好香
我同大少又可以食到山珍菌湯🍄
個山珍菌湯非常清甜,入面有幾款菇類
包括猴頭菇,茶樹菇,冬菇等
有時都會斟返碗上黎飲下🥣

話晒打邊爐都真係未試過食臘腸
中間都爽口 味道唔會太濃 都幾特別👌🏻

牛肝同豬腦🧠都係大爺自肥食物
佢話推介俾大家 但我唔識欣賞😳

✨渝味曉宇重慶老火鍋 (QRE Plaza) (灣仔)
📍灣仔皇后大道東202號QRE Plaza 6樓

#heacookmama
2021-06-01 1074 瀏覽
成日係屋企打邊爐都覺得辣得唔過癮,唔正宗。今次食重慶既【麻辣大紅鍋】聽到個名已經好開胃😋🤣個湯底加左勁多辣椒花椒,唔會死辣,又麻又香🥳🥳佢同平時打既邊爐好唔同,有好多特色又新鮮既食材‼️🔪大刀豬腰片🐖從來無食過豬腰,第一次食真係一試難忘😍豬腰切到好薄,上枱時冰鎮住,staff話淥十秒就得💪🏻食落係好爽口,口感十足!🐽重慶炸酥肉🔥即叫即炸,外面層炸皮又薄又脆,包住入面既肉仲係好juicy好入味,呢個好適合送酒🍻仲有其他都好好味 e.g. 鴨血、珊瑚蚌、毛肚、現炸豆皮⋯⋯如果食完仲有位,記住食埋佢個甜品——紅糖糍粑,好煙韌😋⚠️有個午市套餐,三百幾兩個人好抵⚠️包湯底,十一種配料,飲品同甜品🍮快啲去試啦!

佢同平時打既邊爐好唔同,有好多特色又新鮮既食材‼️

🔪大刀豬腰片🐖

🐽重慶炸酥肉🔥