2022-12-22 181 瀏覽
樂天大喜屋又來光顧大喜屋放題☺️只因款式多、上菜快、唔溜單,上回食完念念不忘,今次帶家人來旺角再嚐一翻。同樣QR code 落單,上菜速度超快。落左第一批單之後出去攞罐野飲,番到黎碟燒香草羊架已經放左響台面🤣仲要仍然係熱辣辣!緊接住魚生大拼盤,油金魚、希靈魚、帶子、北寄貝、馬刀貝、赤貝、甜蝦、大赤蝦、吞拿魚、三文魚款式齊全。三文魚同油金魚都係厚砌!帶子非常肥美❤️豬先生最喜歡貝類,馬刀貝和赤貝好爽口。刺身好有水準,但最難忘係燒比目魚,唔多放題餐廳有得叫。表面掃了一層糖,入口有一層無比香脆既焦糖,前後落單左三次。放題餐廳竟然有蒜蓉粉絲蒸扇貝🤭扇貝大粒,蒜蓉炸得香脆✨壽司也十分精緻美麗💕他日再想食放題,相信我們家👨‍👩‍👦會是大喜屋的常客。
樂天大喜屋

放題餐廳竟然有蒜蓉粉絲蒸扇貝🤭扇貝大粒,蒜蓉炸得香脆✨

壽司也十分精緻美麗💕

他日再想食放題,相信我們家👨‍👩‍👦會是大喜屋的常客。

2022-12-21 159 瀏覽
好耐都無食過放題,今次同友人來到MK既樂天大喜屋大吃大喝,地點方便,食物選擇又多元化,聽聞仲新增左活𩶘魚刺身同燒乳鴿🤤。我地食20:00晚市市段,$248/位,好彩一早book定先唔洗walk in等位。自助區冷盤、沙律、熱葷、湯、飲品、生果、甜品等飲品:茶、果汁、汽水、酒、熱飲等甜品:雪糕、雪條、豆腐花、mousse、cake、yogurt 等,岩晒好似友人咁鍾意甜品既朋友仔😊刺身甜蝦、大赤蝦、赤貝、三文魚、希靈魚、油甘魚、北海道帶子、象拔蚌,食落新鮮鮮甜😋壽司鹽燒左口魚邊、火炙三文魚腩、深海池魚、黑松露油甘魚、吞拿魚,花之戀、香蔥拖羅蓉魚生塔、腐皮牛油果蟹肉卷。燒過既魚滲出油脂,更加肥美香口🤤,仲有黑松露加持,味道更濃郁。燒乳鴿即叫即炸熱辣辣☺️皮脆肉嫩,咸香味道唔錯😋鹽燒牛舌燒耐左少少,但味道OK泰式生蝦鮮甜爽口,點埋酸甜醬汁更鮮味😋燒溫室菠蘿🍍酸甜多汁😍食燒物必點姬松茸海星烏雞湯好香菇菌味🤤飲落好鮮甜😍估唔到食放題都飲到咁足料既中式湯餐廳用QR code order,上菜速度都幾快,環境寬闊,都算坐得舒服,食物又夠多元化,唔錯😊

自助區
冷盤、沙律、熱葷、湯、飲品、生果、甜品

飲品:茶、果汁、汽水、酒、熱飲等

刺身

壽司

燒乳鴿
即叫即炸熱辣辣☺️皮脆肉嫩,咸香味道唔錯😋

鹽燒牛舌
燒耐左少少,但味道OK

泰式生蝦
鮮甜爽口,點埋酸甜醬汁更鮮味😋

燒溫室菠蘿🍍
酸甜多汁😍食燒物必點

姬松茸海星烏雞湯
好香菇菌味🤤飲落好鮮甜😍估唔到食放題都飲到咁足料既中式湯

2022-12-19 166 瀏覽
無睇錯小編又食大喜屋😋😋這一兩個月都吃了很多次放題,天氣凍真係會食得多🤣大大個飲品櫃,總有一款岩你飲。⭐️⭐️重頭戲⭐️⭐️刺身系列,三文魚、油甘魚、螺片、帶子、螺頭、斜蝦和甜蝦。今次點了很多壽司,有花之戀、芝士鰻魚王子燒壽司、魚籽拖羅塔壽司、深海池魚王壽司、白松露油甘魚壽司、三文魚腩、帆立貝壽司等。呢4款炸物都是小編的最愛,有榴槤波波、炸香芋丸、炸鮮奶和芝麻雞翼。家鄉風(味脆皮大腸干鍋)辣味十足,食得辣又喜歡吃豬大腸的朋友一定要試。🌟🌟新增了新菜式,有活𩶘魚刺身,沾上柚子味醬汁一起吃,味道都幾夾。喜歡吃乳鴿的朋友有口福啦,放題有得食乳鴿。次次都會叫牛柳粒自助區都有炸物、甜品、水果、凍海鮮和飲品等。

⭐️⭐️重頭戲⭐️⭐️
刺身系列,三文魚、油甘魚、螺片、帶子、螺頭、斜蝦和甜蝦。

家鄉風(味脆皮大腸干鍋)
辣味十足,食得辣又喜歡吃豬大腸的朋友一定要試。

喜歡吃乳鴿的朋友有口福啦,放題有得食乳鴿。

次次都會叫牛柳粒

自助區都有炸物、甜品、水果、凍海鮮和飲品等。

2022-12-19 138 瀏覽
食日本放題,好多朋友都會揀大喜屋,鍾意佢夠多選擇,今日朋友係都話要來,因為有新菜式新餐牌,原來新出品就係 活𩶘刺身及燒乳鴿琴日太菜。主要食自助餐都一定會點下一啲刺身壽司、仲有一啲中式食物,例如係上湯花膠、仲有一款辣椒炒肥腸,之前都冇食過,壽司方面都有好多選擇,我個人比較鍾意食三文魚,所以無論係三文魚刺身以及三文魚壽司都點咗,而同行嘅朋友最鍾意食嘅就係左口魚邊壽司,所以點咗最多就係左口魚邊壽司。另外出面有一個自助拎食物去,有唔同嘅食品種類可以選擇,包括冷凍食物,例如係白灼蝦、青口、蜆。仲有一啲日本冷盤食物,帶子裙邊、八爪魚、螺肉、中華沙律……依幾特別嘅會有一啲燒製食物,例如係橋頭、薑片等等。除咗會有一般自助餐有提供嘅飲品甜品雪糕之外,佢哋放題仲提供左自作熱飲,例如係羅漢果茶、咖啡奶茶都係免費任飲,天氣咁凍,一定要試吓佢哋嘅熱辣辣嘅粥另外仲會有中式湯飲,今次嘅湯係烏雞湯。

2022-12-17 114 瀏覽
真係好似好耐冇食過日本放題啦,呢排比較食得多係火鍋放題同牛肉放題,都係離唔開放題。冇錯啦,今次就食日本放題。知道佢哋今次更新個餐牌,今次就揀咗呢間位於旺角創興銀行嘅樂天大喜屋放題,佢嘅地點方便就到大家,而且食物種類都幾多。今次同朋友兩個女仔點咗壽司唔同種類嘅食物,例如有刺身、甜蝦、三文魚、虎蝦、鮑魚、花膠、豬手、炸香芋丸、炸鮮奶。另外點咗啲壽司,有我最鍾意食嘅左口魚變壽司、喜歡左口魚變壽司,我點咗好多件重複,因為太鍾意食,佢食落好香煎香嘅魚味,推薦大家一定要試!另外海膽手卷都係每次必點嘅,呢款都點咗重複好多件,佢細細件,每次食幾件都唔會覺得太飽,咁就仲有胃口食多啲其他嘢食~另外佢哋今次都加多咗好多新嘅食物,例如係活𩶘魚刺身同乳鴿,記得之前都冇呢啲食物。另外出邊都有一個位置係可以自由出去拎飲品、甜品、同埋一啲熟食,水果,湯、糖水、仲有一啲冷盤、食物等等……其中冷盤食物係我最愛,有帶子裙邊!我好鍾意食帶子裙邊啊,食咗咁多生冷嘢都一定要暖吓個胃,所以另外飲品主要我都係飲熱飲,飲咗佢嘅熱羅漢果茶,另外仲揀咗佢嘅烏雞湯飲。最後食得太飽,就攞咗出邊嘅橋頭酸酸美味消吓滯,然後再有胃口食多少少甜品蛋糕

最後食得太飽,就攞咗出邊嘅橋頭酸酸美味消吓滯,然後再有胃口食多少少甜品蛋糕同埋雪條,唔經唔覺一路傾一路食咁就兩個鐘。
2022-12-15 110 瀏覽
餐廳位置係旺角至油麻地中間,主打日式放題,用手機點餐就叫到各款刺身壽司同熱食,另外仲設有自助區,唔單止有一般紙包飲品,仲有梅酒啤酒及不同熱飲,真係應有盡有😋試左咁好,最推介以下幾款:極品大赤蝦刺身及油甘魚刺身 - 刺身好新鮮,赤蝦夠大隻而蝦肉肥碩.厚切油甘魚帶有淡淡甘甜😎滋補花膠燉鮮奶 - 細細杯一人份量,熱辣辣咁十分暖胃,而口感滑嫩,聞落奶香四溢👍🏻蜜椒薯仔牛柳粒 - 即炒牛柳粒鍋氣十足,焦香而肉質鮮嫩,薯仔同洋蔥經過油後好脆口,粒粒都裹滿蜜汁,甜甜地好惹味💯

• 刺身
  • 燒牛舌
  • 雜錦刺身
  • 花膠
2022-12-15 114 瀏覽
食放題我嘅首選係樂天大喜屋,一來交通便利是各個區域前來的中心點,另外食物選擇真係好多元化,價錢合理!,.環境ok,總算坐得舒適, 職員手腳動快靚正,上餐速度快,漏單嘅情況少。一坐低我即刻同朋友九秒九用q r code落單, 轉個頭一枱就係美食。放題必食刺身,全部魚刺身片片厚切,咬下去相當有質感,軟綿綿的。有頭蝦有兩種,肉質鮮甜無比,我一個人都食咗十幾二十隻,超好味。外層經過火炙的吞拿魚,外熟內魚,口感幾特別,魚肉相當肥美,有入口即溶的效果。薄切立魚配酸汁,本身立魚冇乜味,酸汁有助提鮮,廚師刀功真係一流,魚片好薄好透明,晶瑩剔透。壽司花款好多,生嘅 熟嘅 卷物 手捲樣樣齊, 味道和外形不比外面壽司店差,每款都相當有水準。燒牛舌 燒羊架必食,我很喜歡吃這家的串燒一點也不乾,牛舌彈牙 ,羊架啖啖肉帶點點羊騷香味。菠蘿也值得一吃,出奇的多汁甜美。蟹肉扒豆苗 豆苗係我最鍾意食嘅蔬菜,煮法清清地清下腸胃幾好。香草牛油大蜆非常鮮味,肥美冇沙,肉質帶有海水味。乳鴿即叫即炸上枱嘅時候仲係熱辣辣,大小適中,肉質很嫩。

菠蘿也值得一吃,出奇的多汁甜美。

香草牛油大蜆非常鮮味,肥美冇沙,肉質帶有海水味。

乳鴿即叫即炸上枱嘅時候仲係熱辣辣,大小適中,肉質很嫩。
2022-12-15 82 瀏覽
最鍾意同為食紙妹吃放題,只因兩個大食怪,今日放工放八點,依然充滿雅興去大擦一餐先用QR code點餐,我就去攞嘢飲,秋冬喉嚨有點乾,最好就係飲羅漢果或者菊花蜜食放題我哋當然要食刺身,呢度嘅刺身種類多,以依個收費來說,質素很合格,三文魚刺身,油甘魚刺身,劍魚腩刺身大大片,北海道鮮帶子刺身,北寄貝刺身,甜蝦刺身,甜美可口,仲有大大隻嘅極品大赤蝦刺身蠑螺刺身,馬刀貝刺身,赤貝刺身爽口彈牙,薄切活立魚,食多二次都值回票價新品和風吞拿魚他他,軟熟美味,另外壽司也很美味魚籽拖羅塔壽司,魚籽醬北海道帆立貝壽司,燒左口魚邊香草牛油煮鮮大蜆,蜆肉大粒冇縮水,雖然唔係太鮮甜,但帶點牛油香味皇牌燒乳鴿王,肉質煙靭有口感來個雪花牛肉鍋暖下腸胃,甜甜的湯底加上滑溜豆腐,大䓤,菜,雞蛋和肥牛蟹粥香軟綿綿,半只大蟹浸在粥內牛油翠玉瓜,爽口健康

新品和風吞拿魚他他,軟熟美味,另外壽司也很美味

魚籽拖羅塔壽司,魚籽醬北海道帆立貝壽司,燒左口魚邊

皇牌燒乳鴿王,肉質煙靭有口感

蟹粥香軟綿綿,半只大蟹浸在粥內

牛油翠玉瓜,爽口健康
2022-12-09 111 瀏覽
臨近聖誕總係想食好啲 同朋友去$12店嗰時經過見到 就即刻入去食😆同朋友得兩個人俾咗個卡位我哋 座位好鬆動可以放到好多嘢食😙出邊除咗可以自己攞嘢飲之外仲有好多小食 特別推介雞腎,豬耳同豬手用QR code落單真係方便好多 有埋相可以睇👏🏻嗌咗刺身同埋見到有新出既乳鴿即刻嗌左兩隻試吓😍嚟到熱辣辣 仲好有油香 推薦👍🏻之後嗌咗一對炸物,芝麻雞翼同炸榴槤波波真係必食 食咗十幾件😂有西京燒比目魚、鯖花魚同埋蒲燒鰻魚比目魚我都食咗四條 出面食一條好貴㗎 黎到放題緊係食盡佢啦🤣🤣有個咖喱軟殼蟹本身驚辣冇嗌到 點知出去攞嘢飲嘅時候見到每張枱都有嗌🤔好奇心之下叫左好好味超級惹味 好味嘅程度係直情可以嗌個飯食😋除咗出邊有甜品之外 餐牌上面有燉鮮奶食左好多刺身壽司 食返啲熱野叫呢個啱晒 幾濃味唔會好甜 食左兩個✌🏻另外仲叫咗羊架、牛舌、雪花牛肉鍋、蟹粥、粉絲蒸扇貝、大蜆好多好多全程不停食同飲冇停過 一個字抵😍 已經約咗班fd嚟緊聖誕節再嚟食啦😆😆

用QR code落單真係方便好多 有埋相可以睇👏🏻

有西京燒比目魚、鯖花魚同埋蒲燒鰻魚

除咗出邊有甜品之外 餐牌上面有燉鮮奶

全程不停食同飲冇停過 一個字抵😍
已經約咗班fd嚟緊聖誕節再嚟食啦😆😆
//平日我都好中意食日本野覺得好新鮮又唔太油膩。今收工特別肚餓,諗諗下就食放題啦!☺️旺角雖然都有好多放題選擇,不過我就一定揀樂天大喜屋😍本身樂天大喜屋已經佔一層嘅位置有一個大空間係自助區嚟,有齊熱食、甜品、小食或者係特別嘅飲品,例如清酒同梅酒🥂。另一邊仲有一個區域係飲品,想飲嘅野都應有盡有。而且呢到其實選擇好多,刺身、壽司、手卷、串燒、天婦羅、鍋物同埋甜品,每個種類都至少有5-10款可以揀,有咁多口味,真係好難抗拒🙈最特別最近有乳鴿同埋活𩶘魚刺身😍仲有黑松露醬同埋柚子芥末醬款式嘅壽司,可以媲美某某集團嘅壽司嫁!(即係好高質呀!🤫)唔講咁多,我要book位食下一次先😆@daikiya_joy#foodie #食在香港 #吃貨 #吃貨香港 #吃貨香港人 #吃貨人生 #吃貨日常 #吃得是福 #吃播 #香港食評 #foodiehk #foodiehongkong #foodielife #foodiepic #吃盡全香港 #吃貨日記 #為何總是餓 #香港美食 #香港食物 #香港日本菜 #日本菜香港 #香港放題 #日本放題 #hongkongfood #hongkongjapanesefood
平日我都好中意食日本野
覺得好新鮮又唔太油膩。
今收工特別肚餓,諗諗下就食放題啦!☺️
旺角雖然都有好多放題選擇,不過我就一定揀樂天大喜屋😍
本身樂天大喜屋已經佔一層嘅位置
而且呢到其實選擇好多,刺身壽司、手卷、串燒、天婦羅、鍋物同埋甜品,每個種類都至少有5-10款可以揀,有咁多口味,真係好難抗拒🙈

#foodie #食在香港 #吃貨 #吃貨香港 #吃貨香港人 #吃貨人生 #吃貨日常 #吃得是福 #吃播 #香港食評 #foodiehk #foodiehongkong #foodielife #foodiepic #吃盡全香港 #吃貨日記 #為何總是餓 #香港美食 #香港食物 #香港日本菜 #日本菜香港 #香港放題 #日本放題 #hongkongfood #hongkongjapanesefood #viking
  • 活𩶘魚
  • 孔鴿
2022-12-07 94 瀏覽
J生嘅哥哥生日🎊,當然要搵間好嘅放題慶祝一下!平時去開創興廣場,見到經常滿座嘅「樂天大喜屋」🎏,都好好奇餐廳嘅食物質素,估唔到真係有口碑。大部分食品用QR code落單📲,外面有自助區都有唔少菜品:熱食、湯品、沙律、夾糖、凍海鮮同炸物等🏮,收碟上菜都幾快,食多幾輪都大把時間!————————————————👅 星期一至四晚市放題($268+10%/位)🔸刺身類🔸👍🏻活𩶘魚:主打刺身之一,薄切晶瑩剔透,仍無阻魚鮮味👍🏻三文魚:頭幾輪都幾肥美🤤,偏向係魚腩部位👍🏻油甘魚:粉嫩外表,魚味同脂肪感重👍🏻北海道帶子:一大粒分切開兩半,幾鮮甜👉🏻極品大赤蝦:蝦味濃厚,大大隻啖啖肉👉🏻甜蝦:雖然個頭偏細🦐,但都頗鮮甜🔸壽司類🔸👉🏻創意壽司:每件都有幾款材料,細細件可以試多幾款,推薦花之戀🌷👍🏻鹽燒燒左口魚邊:左口魚邊油潤美味👍🏻三文魚腩:魚腩位置更加肥美😘,灸燒更加迫出油脂🔸一品料理類🔸👍🏻極尚花膠盛宴:每碟嘅花膠都大大件,炆到非常軟腍😍,食得出滿滿膠原蛋白,滋補養顏👉🏻滋補花膠燉鮮奶:好滑溜,好似出邊糖水舖買嘅一樣🤩,上面仲有花膠粒粒👍🏻金蒜蓉粉絲蒸扇貝:扇貝肉個頭不小,加金銀蒜好香口🔸串燒/燒物

————————————————
👅 星期一至四晚市放題($268+10%/位)
🔸刺身類🔸
👍🏻活𩶘魚:主打刺身之一,薄切晶瑩剔透,仍無阻魚鮮味
👍🏻三文魚:頭幾輪都幾肥美🤤,偏向係魚腩部位
👍🏻油甘魚:粉嫩外表,魚味同脂肪感重
👍🏻北海道帶子:一大粒分切開兩半,幾鮮甜
👉🏻極品大赤蝦:蝦味濃厚,大大隻啖啖肉
👉🏻甜蝦:雖然個頭偏細🦐,但都頗鮮甜

🔸壽司類🔸
👍🏻鹽燒燒左口魚邊:左口魚邊油潤美味
👍🏻三文魚腩:魚腩位置更加肥美😘,灸燒更加迫出油脂

🔸一品料理類🔸
👍🏻金蒜蓉粉絲蒸扇貝:扇貝肉個頭不小,加金銀蒜好香口

🔸串燒/燒物類🔸
👍🏻燒乳鴿:估唔到放題都有乳鴿食,而且比酒樓嘅更加好味,啖啖肉又香脆🐥
👉🏻鹽燒牛舌:口感剛好,唔會燒得太硬
👍🏻燒溫室甜菠蘿:燒菠蘿fans會覺得又香又甜
👍🏻燒香草羊鞍:油脂位無少少騷味就唔係羊鞍,燒得唔錯嘅🐑
👍🏻西京燒比目魚:油脂奶香,食咗兩片,好味
👍🏻牛油翠肉瓜:食咁多肉都要食啲蔬菜平衡返

🔸炸物類🔸
👍🏻芝麻雞翼:炸雞翼好香脆,一定會encore!!
👍🏻紫心香芋丸/榴連波波:即使好飽肚,都會食一粒

🔸甜品類🔸
👉🏻甜品:凍櫃幾款蛋糕仔/布甸/豆腐花
👉🏻雪糕:有啲低卡路里雪條幾好
🔸飲品類🔸
👉🏻包裝飲品:除咗有凍/暖飲品,仲有果汁同自製冷泡茶,白龍烏龍味道唔錯🍑,有桃味又有茶香
👉🏻即沖飲品:熱飲有茶包同咖啡機
👉🏻酒精飲品:凍/熱清酒、梅酒及韓國燒酒自助機🍶
🚩總結:飽足亦滿足🥰
🌟注意:時段完結前半小時為最後落單時間
📍 樂天大喜屋
地址:旺角彌敦道593-601號創興廣場2樓
🗺地區:#bem旺角
📥分類:#bem放題
💰人均消費:#bem_201至400蚊
2022-12-06 142 瀏覽
見天氣涼涼地出街食個中午。同好友搵咗間放題食下,係旺角食野諗唔到食咩緊係食放題!-自助區都多熟食簡,有蝦、蜆、雞腎、雞翼尖、豬耳!仲有好多開胃前菜!自助點餐都有好多選擇,值得推薦的食物好多。刺身壽司好多種類都好正,食左好多款,三文魚、油甘魚、劍魚腩、希靈魚!仲有帶子都好新鮮今期仲有無限點乳鴿,炸到好香好好食串物方面鹽燒雞軟骨同牛舌好好食 食左好多野 ,最後食埋個香草牛油煮鮮大蜆同滋補花膠燉鮮奶!非常滿足

自助點餐都有好多選擇,值得推薦的食物好多。

今期仲有無限點乳鴿,炸到好香好好食

串物方面鹽燒雞軟骨同牛舌好好食

2022-12-05 145 瀏覽
今次嚟我最中意食嘅放題🍣突登嚟咗🌼樂天大喜屋🌼點解?因為佢哋有乳鴿同埋活𩶘魚刺身😍仲有好多款壽司、手卷、串燒同埋熟食,而且好多元化嘅口味添,例如:泰國生蝦、花膠燉奶、蒜香粉絲燒帶子等等,真係多到數都數唔哂。我最中意好多係壽司,有好多炙燒款:三文魚、蟹柳、左口魚,仲有黑松露醬同埋柚子芥末醬款式😍當然熱食都係我好中意嘅食物,食咗咁多魚生,有碗熱湯落肚即刻舒服哂,除咗有好多款鍋物,出面有好大個自助位可以隨便拎食物。講起我又想食喇😝快D book位先🙈
今次嚟我最中意食嘅放題🍣
突登嚟咗🌼樂天大喜屋🌼
點解?因為佢哋有乳鴿同埋活𩶘魚刺身😍

講起我又想食喇😝快D book位先🙈
2022-11-29
2022-12-04 120 瀏覽
依間放題,真係又抵食親民而且咁多年都保持都水準裝修唔錯,環境又大,座位都坐得好舒服一一一凍品,野飲,應有盡有凍蝦好新鮮好彈牙野飲重有我喜歡既蘋果酒添一一一刺身同壽司,水準高既,款式又多,又新鮮要一提既,有得叫海膽手卷火炙左口魚邊池魚剌身都幾落本一一一到熟食,真係要一讚咖哩軟殼蟹成只上,又脆又好肉個牛肉壽喜燒鍋比好評呀啲牛唔hea嫁,都幾好牛味西京燒都好正而且重有乳鴿添,估佢唔到放題中都夠哂特別👍🏽

依間放題,真係又抵食親民
而且咁多年都保持都水準
裝修唔錯,環境又大,座位都坐得好舒服

一一一

凍品,野飲,應有盡有
凍蝦好新鮮好彈牙
野飲重有我喜歡既蘋果酒添

刺身壽司
水準高既,款式又多,又新鮮
要一提既,有得叫
海膽手卷
火炙左口魚邊
池魚剌身
都幾落本

到熟食,真係要一讚
咖哩軟殼蟹成只上,又脆又好肉
個牛肉壽喜燒鍋比好評呀
啲牛唔hea嫁,都幾好牛味
西京燒都好正
而且重有乳鴿添,估佢唔到
放題中都夠哂特別👍🏽
2022-12-04 115 瀏覽
放題都有乳鴿食?!你無睇錯呀(我都無打錯🤣)樂天大喜屋而加除左壽司🍣刺身放題之外,仲新增咗乳鴿bb任食😆————————————————👅 晚市放題($258+10%/位)熱食類😋🥇乳鴿: 熱辣辣乳鴿上枱,皮脆肉嫩,估唔到放題都有高質乳鴿其餘熱食推介蒸龍躉、花膠燉鮮奶、西京燒比目魚,每次黎都要叫👍🏻👍🏻👍🏻刺身壽司類🍣🥇三文魚極肥美,值得encore 🥇帶子大大粒幾鮮甜🥇薄切左口魚邊無刺好食🥈三文魚腩都好肥美,灸燒口感亦佳🥈極品大赤蝦大大啖蝦肉🥈甜蝦細細地但都幾鮮甜架甜品類🍮重點推介聖誕版海鹽雪糕🍦仲有多款甜品選擇架,有蛋糕仔/布甸/泡芙/豆腐花/雪條,總有一款啱你口味飲品類🧃汽水/茶/啤酒都有,包裝飲品仲有凍有暖,非常窩心💬 值得一再encore嘅放題———————————————— ​味道:🌕🌕🌕🌕🌑抵食:🌕🌕🌕🌕🌗服務:🌕🌕🌕🌕🌑環境:🌕🌕🌕🌕🌑————————————————📍 樂天大喜屋: 旺角彌敦道593-601號創興廣場2樓
放題都有乳鴿食?!
你無睇錯呀(我都無打錯🤣)

————————————————
👅 晚市放題($258+10%/位)
熱食類😋
🥇乳鴿: 熱辣辣乳鴿上枱,皮脆肉嫩,估唔到放題都有高質乳鴿

刺身壽司類🍣
🥇三文魚極肥美,值得encore
🥇帶子大大粒幾鮮甜
🥇薄切左口魚邊無刺好食
🥈三文魚腩都好肥美,灸燒口感亦佳
🥈極品大赤蝦大大啖蝦肉
🥈甜蝦細細地但都幾鮮甜架

甜品類🍮

飲品類🧃
汽水/茶/啤酒都有,包裝飲品仲有凍有暖,非常窩心

💬 值得一再encore嘅放題
​味道:🌕🌕🌕🌕🌑