2022-12-09 111 瀏覽
臨近聖誕總係想食好啲 同朋友去$12店嗰時經過見到 就即刻入去食😆同朋友得兩個人俾咗個卡位我哋 座位好鬆動可以放到好多嘢食😙出邊除咗可以自己攞嘢飲之外仲有好多小食 特別推介雞腎,豬耳同豬手用QR code落單真係方便好多 有埋相可以睇👏🏻嗌咗刺身同埋見到有新出既乳鴿即刻嗌左兩隻試吓😍嚟到熱辣辣 仲好有油香 推薦👍🏻之後嗌咗一對炸物,芝麻雞翼同炸榴槤波波真係必食 食咗十幾件😂有西京燒比目魚、鯖花魚同埋蒲燒鰻魚比目魚我都食咗四條 出面食一條好貴㗎 黎到放題緊係食盡佢啦🤣🤣有個咖喱軟殼蟹本身驚辣冇嗌到 點知出去攞嘢飲嘅時候見到每張枱都有嗌🤔好奇心之下叫左好好味超級惹味 好味嘅程度係直情可以嗌個飯食😋除咗出邊有甜品之外 餐牌上面有燉鮮奶食左好多刺身壽司 食返啲熱野叫呢個啱晒 幾濃味唔會好甜 食左兩個✌🏻另外仲叫咗羊架、牛舌、雪花牛肉鍋、蟹粥、粉絲蒸扇貝、大蜆好多好多全程不停食同飲冇停過 一個字抵😍 已經約咗班fd嚟緊聖誕節再嚟食啦😆😆

用QR code落單真係方便好多 有埋相可以睇👏🏻

有西京燒比目魚、鯖花魚同埋蒲燒鰻魚

除咗出邊有甜品之外 餐牌上面有燉鮮奶

全程不停食同飲冇停過 一個字抵😍