//平日我都好中意食日本野覺得好新鮮又唔太油膩。今收工特別肚餓,諗諗下就食放題啦!☺️旺角雖然都有好多放題選擇,不過我就一定揀樂天大喜屋😍本身樂天大喜屋已經佔一層嘅位置有一個大空間係自助區嚟,有齊熱食、甜品、小食或者係特別嘅飲品,例如清酒同梅酒🥂。另一邊仲有一個區域係飲品,想飲嘅野都應有盡有。而且呢到其實選擇好多,刺身、壽司、手卷、串燒、天婦羅、鍋物同埋甜品,每個種類都至少有5-10款可以揀,有咁多口味,真係好難抗拒🙈最特別最近有乳鴿同埋活𩶘魚刺身😍仲有黑松露醬同埋柚子芥末醬款式嘅壽司,可以媲美某某集團嘅壽司嫁!(即係好高質呀!🤫)唔講咁多,我要book位食下一次先😆@daikiya_joy#foodie #食在香港 #吃貨 #吃貨香港 #吃貨香港人 #吃貨人生 #吃貨日常 #吃得是福 #吃播 #香港食評 #foodiehk #foodiehongkong #foodielife #foodiepic #吃盡全香港 #吃貨日記 #為何總是餓 #香港美食 #香港食物 #香港日本菜 #日本菜香港 #香港放題 #日本放題 #hongkongfood #hongkongjapanesefood
平日我都好中意食日本野
覺得好新鮮又唔太油膩。
今收工特別肚餓,諗諗下就食放題啦!☺️
旺角雖然都有好多放題選擇,不過我就一定揀樂天大喜屋😍
本身樂天大喜屋已經佔一層嘅位置
而且呢到其實選擇好多,刺身壽司、手卷、串燒、天婦羅、鍋物同埋甜品,每個種類都至少有5-10款可以揀,有咁多口味,真係好難抗拒🙈

#foodie #食在香港 #吃貨 #吃貨香港 #吃貨香港人 #吃貨人生 #吃貨日常 #吃得是福 #吃播 #香港食評 #foodiehk #foodiehongkong #foodielife #foodiepic #吃盡全香港 #吃貨日記 #為何總是餓 #香港美食 #香港食物 #香港日本菜 #日本菜香港 #香港放題 #日本放題 #hongkongfood #hongkongjapanesefood #viking
  • 活𩶘魚
  • 孔鴿