2023-02-04 178 瀏覽
📍#極尚大瀛喜日本料理#MFJ銅鑼灣 #MFJ日本菜 人均消費: HKD281突然興起想食放題,又左去銅鑼灣 @deluxe_daieiki_cwb 食個早段平價放題😂 ⭐️刺身類刺身有10款左右,按佢價錢算唔錯! 油甘魚,赤貝,八瓜魚同甜蝦都幾唔錯!🆗壽司類壽司選擇得幾款,正常款式反而冇咩,花之戀細細粒都ok,反而最喜歡個醬燒蟹棒😂⭐️迷你手卷手卷得3款,試左海膽膽三文魚籽!海膽就唔得,但三文魚籽唔錯,一個人食左4-5件😂⭐️創作料理食左龍蝦沙律多士同一口鮑魚仔,唔錯!🆗串物鰻魚口感可以但冇咩醬汁冇咩味,菠蘿唔算好Juicy🆗燒物黃金醬燒蝦味道好味,但衰在裡面有椒粒!蒜蓉扇貝好細粒有啲韌羊架反而幾好味,食落幾彈牙下,少少羊羶,好味⭐️炸物榴槤炸彈好香,啱晒鍾意榴槤嘅人!個吉列蝦配蜜糖芥茉醬好好味!🆗天婦羅天婦羅是我炸蝦同蟹柳棒,咬落都幾鬆化,但唔夠熱🆗主食煮食叫咗烏冬同壽喜燒,烏冬正常,等壽喜燒味道好淡👎🏻其他外面都有好多食物自取,不過都幾難食😅以前都覺得佢唔錯,但食物質素差過之前,同埋地方超迫,4個人好似無位郁無位攞野食咁!價錢係平,但應該唔會再食😅#mfoodjournal #ins

📍#極尚大瀛喜日本料理

#MFJ銅鑼灣 #MFJ日本菜

人均消費: HKD281

⭐️刺身

🆗壽司

⭐️迷你手卷

⭐️創作料理
食左龍蝦沙律多士同一口鮑魚仔,唔錯!

🆗串物
鰻魚口感可以但冇咩醬汁冇咩味,菠蘿唔算好Juicy

🆗燒物
黃金醬燒蝦味道好味,但衰在裡面有椒粒!
蒜蓉扇貝好細粒有啲韌
羊架反而幾好味,食落幾彈牙下,少少羊羶,好味

⭐️炸物

🆗天婦羅
天婦羅是我炸蝦同蟹柳棒,咬落都幾鬆化,但唔夠熱

🆗主食
煮食叫咗烏冬同壽喜燒,烏冬正常,等壽喜燒味道好淡

👎🏻其他
外面都有好多食物自取,不過都幾難食😅

#mfoodjournal #instagfood #foodstagram #hkfoodstagram #foodie #hkfoodie #foodblogger #hkfoodblogger #foodblog #hkfoodblog #japanesefood #japanesecuisine #sushi #sashimi #相機食先 #銅鑼灣美食 #日本菜
2023-01-07
1K
2023-01-30 136 瀏覽
極尚大瀛喜日本料理 - 性價比高日式放題今日介紹一間耳熟能長嘅日式放題餐廳,喺港九新界都有佢嘅足跡,主打性價比高、優質的日式放題,提供各式各樣不同款式嘅日式料理,更加有提供酒店食自助餐一樣用餐既環境體驗。首先當然要食刺身啦,有多款時令、新鮮嘅刺身。然後就係壽司喇,有一般魚生壽司、亦有火炙壽司,更加有餐廳獨家嘅創意卷物料理,真係好想每款都試一試!除咗魚生刺身,當然唔少得放題必要嘅天婦羅啦,即叫即炸熱辣辣,食多幾隻大蝦天婦羅先得!仲有炸物、燒物和串燒,推介羊架,大大件又多汁,肉質又唔會乾同柴。最後如果一定要有粉面、米飯落肚嘅人,仲有一品料理同埋煮物比你㖭,一定夠晒飽!
極尚大瀛喜日本料理 - 性價比高日式放題

首先當然要食刺身啦,有多款時令、新鮮嘅刺身

2023-01-19 195 瀏覽
日式美味放題前一陣子吃過旺角大瀛喜,感覺非常滿意,今次再到銅鑼灣極尚大瀛喜吃午餐。這兒的刺身,真是一流,三文魚是極厚切,有三文魚香味,厚切質感特別好,好爽口。貝殼類的粒貝,大大隻,肉質爽口,有海鮮味。這兒的刺身蝦,又是超大隻,吃下去特別有咬口。花雕鮑魚,又是另一佳作,花雕酒充滿鮑魚肉,吃下去爽口彈牙,花雕香味,歷久不散。紅燒乳鴿,肉質亂畫,烹調火候恰到好處,調味恰當, 十分好吃。炭燒羊架,羊架有微微羊騷味,肉質鮮嫩,有淡淡香料味,好吃。這兒的比目魚,又是不容錯過的,魚肉充滿西京燒醬汁味,魚肉甘香,有少少焦邊,吃下去特別好吃。這兒還有多款雪糕,我喜歡吃da dolce的gelato,我記得以前香港有很多地方都有這隻牌子有這隻牌子的雪糕分店,但近年我只在昂坪360的廣場內找到其分店。又因為是情意結的關係,他的多款嘅gelato 我也喜歡呢。總的來說,食物質素十分優質,今次的放題性價比甚高。
日式美味放題

貝殼類的粒貝,大大隻,肉質爽口,有海鮮味。

這兒的刺身蝦,又是超大隻,吃下去特別有咬口。

炭燒羊架,羊架有微微羊騷味,肉質鮮嫩,有淡淡香料味,好吃。

總的來說,食物質素十分優質,今次的放題性價比甚高。
2023-01-19 162 瀏覽
好耐冇去食放題🥳新年咁開心梗係要去擦翻餐👍🏼依次去咗銅鑼灣嘅「極尚大瀛喜日本料理」。我地食5:30-7:30pm 時段$248/位,食足兩個鐘。🔶刺身丶壽司🔶刺身擺盤好靚🥳用咗好有冬日feel嘅紅葉做裝飾~煙霧乾冰效果有睇頭。選擇有三文魚丶油甘魚丶劍魚腩丶吞拿魚丶希靈魚丶北寄貝丶帶子丶赤貝丶八爪魚丶赤蝦甜蝦等等~我哋點咗嗰啲都好新鮮。壽司口味都算多,而且細細件唔驚好飽肚~而醬燒左口魚邊壽司好有魚脂香,另外仲有鵝肝壽司丶鹽燒三文魚腩壽司都唔錯。🔶串燒丶燒物🔶串燒方面,如果食羊~依到嘅燒香草羊鞍燒得好惹味,啖啖肉夠晒香口。鹽燒牛舌夠彈牙,燒菠蘿每次必點🤤啖落酸甜多汁夠曬開胃。仲有比目魚西京燒,魚香肉嫩。🔶一品料理🔶醉飽魚入口微甜有酒香,彈牙入味。點咗紅燒乳鴿王,都好香口~另外仲有鮑汁扣花膠丶蒜香牛肉粒丶牛肉鍋⋯ 選擇都好多。🔶自助區🔶有多款日式前菜丶沙律丶熱食丶小杯甜品丶飲品丶啤酒丶清酒丶雪糕雪條… 熱食推薦~薑蔥龍躉,入口嫩滑味道一流。炸物有我好like嘅炸鮮奶,仲有半溶流心嘅榴槤炸彈~湯&糖水都唔錯。當日嘅湯品係淮山杞子蟲草花煲雞,而糖水有椰子海燕燉鮮奶,兩樣都好足料。食足兩個鐘真係超

🔶刺身壽司🔶

🔶串燒丶燒物🔶

🔶一品料理🔶

🔶自助區🔶

食足兩個鐘真係超滿足。
2023-01-13 196 瀏覽
又再黎食銅鑼灣店極尚大𤅀喜。已經去過多次 良朋歡聚同家人去 因為放題選擇多 多款唔同口味嘅菜式可供選擇 哈哈 由人手填紙仔年代食到而家手機Qr code 落單 快捷方便。必點刺身 三文魚甜蝦 北寄貝 帶子 厚切之餘 亦去貨快 夠新鮮各款特色壽司可以選擇 重有外面提供熱湯冷盤 小食響等候食物期間先醫下肚餓 飲品亦多種不同選擇 酒類同熱飲都有 今次點一啲之前冇食過嘅 醉鮑魚幾煙靭又帶酒香有粒紅棗伴碟👍🏻紅燒乳鴿炸得香又脆酸菜魚冇諗到放題都有得食酸菜魚製作都幾認真 一鍋上有埋薯粉萵筍酸辣味道均勻醬漬吞拿魚他他洋蔥加上酸甜汁醬幾開胃爆蒜蒸扇貝 我至like黃金醬燒海虎蝦又鮮甜朋友點一個熱食一品瑤柱滑雞粥粥煮得香又棉 雞件又多熱辣辣食正仲每次必叫嘅燒鰻魚 燒羊鞍🤭😋😋😋 炸物等食物大家你推我讓之下🤣🤭食曬 咁多嘢 朋友之間唔會計較🤭最後 都要食返啲水果 甜品。綠茶雪糕😋所完美嘅一餐#極尚大瀛喜銅鑼灣#銅鑼灣美食#日式放題#放題#刺生#sushi#hkfoodsnap#hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodshare #like4like
又再黎食銅鑼灣店極尚大𤅀喜。已經去過多次 良朋歡聚
甜蝦 北寄貝 帶子 厚切之餘 亦去貨快 夠新鮮

大家你推我讓之下🤣🤭
食曬 咁多嘢
朋友之間唔會計較🤭
最後 都要食返啲
水果 甜品。綠茶雪糕😋
所完美嘅一餐
#極尚大瀛喜銅鑼灣#銅鑼灣美食#日式放題
2023-01-11 143 瀏覽
前排同朋友食過放題之後就挑起左我條癮😂😂搞到我又開始食返放題🥹 因為放題真係幾方便又多選擇 無論熱葷,刺身,熱食,炸物,飲品都有齊晒~刺身方面,都有幾多選擇揀,有我最鍾意既帆立貝,同甜蝦仲有好少見有得食既榮螺🫣刺身全部都好新鮮 亦唔會溶唔切雪~不過我覺得呢間放題有個位都幾貼心同驚喜 因為佢有野飲分區係暖住既 岩曬唔想飲凍野既我🤭涼拌小食都有幾款可以出去拎黎食 有辣有唔辣 唔同喜好既人都可以照顧到😜最後以炸物作結,非常滿足🥰

最後以炸物作結,非常滿足🥰
2023-01-11 144 瀏覽
朋友見我食完放題 挑起佢條筋,即刻約今日陪佢食多餐。性價比高,抵食嘅日式放題~ 刺身同sushi,好新鮮,不吃不厭多年來都能保持水準呢間應該係唯一 有乳鴿同酸菜魚嘅日式放題皮乳肉質嫩,仲熱辣辣連花膠 . 鮑魚都有呀壽司嘅款式好多配搭飯嘅份量恰好,唔會太多甜點方面:又點會埋單前只比一杯雪糕咁少令人垂涎三尺嘅甜品區雪糕.乳酪.豆腐花.仲有唔同口味嘅糕點 同生果食完凍冰冰甜品,仲可以飲返啲暖笠笠飲品中和一下今餐食得盡情又滿足,下次再戰

朋友見我食完放題
挑起佢條筋,即刻約今日陪佢食多餐。

性價比高,抵食嘅日式放題

刺身同sushi,好新鮮,不吃不厭

多年來都能保持水準

呢間應該係唯一 有乳鴿同酸菜魚嘅日式放題
皮乳肉質嫩,仲熱辣辣

連花膠 . 鮑魚都有呀

壽司嘅款式好多配搭
飯嘅份量恰好,唔會太多

甜點方面:又點會埋單前只比一杯雪糕咁少

令人垂涎三尺嘅甜品

雪糕.乳酪.豆腐花.仲有唔同口味嘅糕點 同生果

食完凍冰冰甜品
仲可以飲返啲暖笠笠飲品中和一下

今餐食得盡情又滿足,下次再戰
2023-01-11
2023-01-05 362 瀏覽
趁阿女考完試就同佢出嚟食餐好嘅, 我問佢食乜嘢,佢就話梗係食極尚大瀛喜放題啦! 我心諗:“人仔細細咁識食!極尚大瀛喜放題係放題王者, 果然似我咁識食。” 呢度有一個自選食物區, 但係佢嘅食材好矜貴,竟然係龍躉同羊腩,我都係第一次見到落咁重本。性價比超超超高。仲有其他嘅生果、蔬菜、小食、熟食一應俱全。😋😋😋嚟放題點可以唔食刺身呢 ?!我自己就最鍾意帶子同 牡丹蝦刺身,肥美肉厚又鮮甜。我自己嗌咗三個round。佢竟然有鵝肝壽司,又係落咁重本嘅,我梗係食咗三四嚿喇。佢仲有其他貴價食材,例如:鮑魚、比目魚、羊架、花膠扒、黑松露牡丹蝦蝦壽司,畀二百幾蚊就可以食到咁矜貴嘅食物,唔怪得成日都人山人海啦。佢仲有冷熱清酒、梅酒、橙汁、啤酒、 任飲,起碼超過20款嘢飲畀你揀。鍾意飲酒嘅人一定會超喜歡。甜品方面佢有自己整嘅moose蛋糕、韓國雪條、日本雪糕杯、仲有牛奶味雪條,仲有其他好多種味道嘅雪糕,小朋友一定最鍾意。記得嚟食一定要book位呀!大人細路三五知己 嚟呢度食一定好開心,可以開懷暢飲,任飲任食。👍👍👍不過要珍惜食物唔好浪費呀!#hkfoodie #hkiger #hkblogger #food
趁阿女考完試就同佢出嚟食餐好嘅, 我問佢食乜嘢,佢就話梗係食極尚大瀛喜放題啦! 我心諗:“人仔細細咁識食!極尚大瀛喜放題放題王者, 果然似我咁識食。”
仲有其他嘅生果、蔬菜、小食、熟食一應俱全。😋😋😋
不過要珍惜食物唔好浪費呀!
#hkfoodie #hkiger #hkblogger #food#hkfoodie#hkol#cninefoodie #yummyfood #mychoices#hkig #hkfoodie #eatfamous #eatright #eatwell#cwb#hki#highcpvalue

2023-01-05
2023-01-05 4055 瀏覽
雖然已經過咗聖誕,但仍然有一兩個好姊妹未約到出嚟見面,趁今日大家夾到時間,專登訂咗銅鑼灣廣場呢間「極尚大瀛喜」一齊食晏。放題供應多款日本料理,有刺身、壽司、手卷、串燒、天婦羅、燒物、炸物同煮物等。朋友未到,就先點些刺身邊食邊等。幾款刺身都好新鮮,三文魚啖啖肉,脂肪分佈平均。帶子肉厚肥美,榮螺片爽實彈牙,而赤蝦亦甘甜黏糯,食多幾隻已經值回票價!幾款創作料理,質素亦唔錯,京蔥拖羅蓉塔賣相很精美,面頭嘅拖羅蓉份量剛好,入口香滑濃郁。玉子燒味道亦一流,將蒲燒鰻魚放喺嫩滑嘅蛋卷上,食落惹味又有蛋香。串燒同燒物,當然亦唔可以錯過,鹽燒牛舌選用了厚切牛舌心,食落口感超爽,彈牙有嚼勁。羊鞍燒得啱啱好,熱辣辣,肉質鬆化,咬落好 Juicy。比目魚燒至皮脆肉嫩,入口滿是麵豉醬嘅香氣,點少少沙律醬一齊食,好味!另外個蒜蓉醬烤扇貝都好正,扇貝大粒肉厚,入口蒜香味十足。一品料理方面,首推一定係醉鮑魚同鮑汁扣花膠。啲鮑魚雖然唔算好大隻,但質地爽彈,食落好有咬口,帶微微酒香。花膠發得夠透夠大件,配上濃鮮嘅鮑汁,啖啖滋味。另外仲點咗雪花牛肉鍋同滑雞粥,牛肉大片肥美,入口夠肉味,湯底甜甜地,味道恰到好處。雞粥煲得好綿,
放題供應多款日本料理,有刺身壽司、手卷、串燒、天婦羅、燒物、炸物同煮物等。
另外仲點咗雪花牛肉鍋同滑雞粥,牛肉大片肥美,入口夠肉味,湯底甜甜地,味道恰到好處。雞粥煲得好綿,入面有好多雞件同粟米粒,鮮甜味美。
至於自助區就有熟食、冷盤、甜品、飲品、清酒、梅酒、雞湯同糖水等。
攞咗蟲草花煲雞湯同海燕燉鮮奶埋位,蟲草花味道好清香,配搭雞湯嘅鮮甜,滋補又養顏。燉鮮奶好香滑,入口椰汁味勁濃。飲完糖水再食番杯雪糕,超滿足!
2023-01-05 143 瀏覽
同朋友約食飯,諗唔到食咩好,最好就係食放題,可以乜都食下🤭12:00-3:00pm 每位都係$228,用QR code 落單,唔使下下揮手叫人😂今次兩個人食被安排咗四人位,夠晒闊落😆拎咗啲海鮮冷盤同飲品埋位再叫刺身落完單好快就到,刺身款式有十幾款選擇,我哋叫咗三文魚,吞拿魚、北寄貝、油甘魚、劍魚腩、希靈魚、八爪魚、赤貝、螺片、鮮帶子、甜蝦、赤蝦、粒貝….全部刺身都好新鮮,冇雪味!最欣賞佢嘅粒貝,已經切好一片片上,爽口清甜手卷同壽司細細件,可以試多啲其他款炸物·燒物榴槤炸彈,牛奶鮮奶卷,芝麻雞翼即叫即炸勁香口,榴槤炸彈香味濃郁,芝麻雞翼好脆身蒜蓉粉絲焗扇貝每次嚟到都必點,蒜香味十足🤤燒香草羊鞍,唔會有膻味✨串燒·煮物蒲燒鰻魚,燒菠蘿🍍牛油燒翠玉瓜等..壽喜燒牛肉鍋,香噴噴,牛肉同配菜都索晒壽喜燒汁,濃郁香甜估唔到有皇牌燒乳鴿,塊皮雖然未脆到食落會卜卜聲,但係乳鴿肉非常入味呢間放題仲要好近地鐵站🚉位置夠晒方便
同朋友約食飯,諗唔到食咩好,最好就係食放題,可以乜都食下🤭

拎咗啲海鮮冷盤同飲品埋位再叫刺身

手卷同壽司細細件,可以試多啲其他款

炸物·燒物

蒜蓉粉絲焗扇貝每次嚟到都必點,蒜香味十足🤤
燒香草羊鞍,唔會有膻味✨

串燒·煮物
蒲燒鰻魚,燒菠蘿🍍牛油燒翠玉瓜等..

壽喜燒牛肉鍋,香噴噴,牛肉同配菜都索晒壽喜燒汁,濃郁香甜

呢間放題仲要好近地鐵站🚉位置夠晒方便
2023-01-01 123 瀏覽
我覺得人時唔時都應該要放縱下,比自已係咁瘋狂怒食野,所以喺22年最後一日既LUNCH我決定對自己好啲,走左去食放題HAHA!大瀛喜系放題我覺得喺眾多放題店黎講質素最好既,樣樣無講賣相味道都中上,係ENCORE 首選~ 第一輪--刺身三文魚厚切肥美,帶子鮮甜味美,甜蝦赤蝦爽彈美味,仲有吞拿魚北寄貝八爪魚酒煮榮螺片等等選擇都多~ 第二輪---壽司、手卷壽司選擇都多,首推蒜香牛肉壽司、海膽手卷,鵝肝壽司,仲有個海鮮船---原來係腐皮三文魚粒壽司,又幾得意~~ 大家唔驚食壽司會好飽,因為好細細舊第三輪---一品料理我次次叫最多ITEM都係呢個界別先講肉類料理,有羊架同牛柳粒,同埋原來依家仲新加左----紅燒乳鴿!!!前者燒得香口無膻味,牛柳粒係都啖啖肉唔會好韌~ 之後就係海鮮類:有醉鮑魚,黃金炒海中蝦,櫻花蝦伴龍蝦沙律多士,同埋燒鰻魚,當中最推當然係鮑魚啦,食夠一打都回晒本喇~~第四輪--蔬菜生果魚片湯豆苗幾好食因為天氣凍黎碗暖湯豆苗就啱晒,之後仲有次次必叫既牛油粟米,超甜超香口~~之後就梗係仲有燒菠蘿同埋出面攞既火龍果同蜜瓜 第五輪—自助吧除左用電話點,出面仲有啲小食湯品前菜炸物比你頂住肚

第一輪--刺身

第二輪---壽司、手卷

第三輪---一品料理
我次次叫最多ITEM都係呢個界別

第四輪--蔬菜生果

第五輪—自助吧
除左用電話點,出面仲有啲小食湯品前菜炸物比你頂住肚先既,好似係中華沙律呀凍海鮮咁

最尾輪--甜品飲品
最後最後,食個租品是指定動作吧? 出面有啲雪糕糯米糍,泡芙和果子等等; 你又可以揀雪條或者雪糕,飲品方面,嘩原來佢依家都有自家製冷泡茶,咁汽水啤酒呢啲有一定有架喇~~
2022-12-28 110 瀏覽
聖誕節假期,最啱就係約埋屋企人一齊出街去日式放題店食餐飽,今日又揀咗老地方—銅鑼灣極尚大瀛喜日本料理!極尚大瀛喜嘅前菜係做得幾出色,我特別推薦佢哋嘅麻辣雞腎,鍾意食辣嘅朋友記得要試!⭐️刺身擺盤好精美,種類選擇亦一如既往地多👍今日食咗三文魚、赤蝦、甜蝦、吞拿魚、八爪魚、帶子、北寄貝、榮螺,幾乎每一款都有嗌到嚟試😀勁鍾意食甜蝦,放題完全滿足到我需求🍽️一次過可以食好多隻,唔使就住就住咁食🤣食完刺身類產品,就輪到熱食喇🥢對於鍾意食海鮮嘅我,先食一客蒜蓉粉絲蒸扇貝😃芝麻雞翼係我出街食放題最愛產品之一,炸得熱辣辣,外皮香脆,肉質嫩滑多汁😋炒牛柳粒,送酒一流😎天氣凍冰冰,整返碗蟹粥暖一暖胃就最適合不過😜可能由於天氣凍嘅關係,佢哋有供應熱清酒,口感又出奇不意地幾特別喎😝雪櫃有好多種酒類,竟然有成本價較高嘅罐裝版Asahi、Hoegaarden,可以啤一啤佢🍻仲有Somersby Apple Cider同埋Heineken🍺雪櫃旁邊仲有個雪糕櫃,雪糕甜品嘅選擇都唔少喎😄
炒牛柳粒,送酒一流😎
天氣凍冰冰,整返碗蟹粥暖一暖胃就最適合不過😜
雪櫃旁邊仲有個雪糕櫃,雪糕甜品嘅選擇都唔少喎😄
2022-12-24 103 瀏覽
好耐好耐好耐冇食放題, OT過後啱啱好join到830放題, 又就腳, 即join!平時放題俾人感覺都係好擠逼, 但係呢度位置闊落舒服. 自助區都冇以往人逼人嘅感覺. 比較似平價酒店buffet, 連酒都係自助. 仲有埋海鮮熟食. QR code落單, 方便而且上菜速度好快. waiter服務態度好好, 仲會窩心提你睇熱. 除咗自助bar多選擇之外, 一開menu都驚喜重重! 刺身, 壽司, 炸物係基本, 仲有鍋品, 天婦羅, 同鮑魚! 個螺肉汁係正到我留低去點其他食物. 最後嘅最後就一定係雪糕同甜品埋尾. 仲要係兩條!! 最後強烈推薦佢個牛奶布甸, 見到好多人拎, 食咗就知點解~

2022-12-22 103 瀏覽
之前食過觀塘分店,食過返尋味,今次就要試埋銅鑼灣分店喇!Book 左閒日食5:30,避開啲人潮。刺身超多種類,三文魚🍣、吞拿魚、油甘魚、北寄貝、帶子、希靈魚、八爪魚、甜蝦、赤貝、赤蝦應有盡有。全新超身都係好新鮮同鮮甜爽口。串燒有燒牛舌、翠玉瓜、菠蘿、秋葵等等。正常發揮,算係幾唔錯。煮物酸菜魚唔失水準,魚片又爽又滑又入味,入面啲配菜都唔差,萵筍同芽菜超級吸汁。仲叫左金湯豆苗,估佢唔到豆苗嘅湯底都係酸菜魚嘅湯底,成件事又幾夾幾好味。另外試埋佢個豆腐鍋,豆腐好滑。飲品基本上汽水、啤酒、茶飲、果汁要咩有咩。連熱飲都有。除左普通野飲,但有酒可以飲,不過我就唔飲酒嘅😂甜品甜品區真係包羅萬有,可以自己去啫yogurt,又可以食支裝雪條/杯裝雪糕。如果都唔岩口味,仲有啫喱杯同豆腐花可以揀🎉

刺身

串燒
有燒牛舌、翠玉瓜、菠蘿、秋葵等等。正常發揮,算係幾唔錯。

煮物

飲品

甜品
2022-12-21 142 瀏覽
🔹️極尚大瀛喜日本料理🔹️真係好耐無食過放題啦,今晚約左朋友可以盡情放鬆盡情食,真係太爽啦😊 位置係銅鑼地鐵站一出都好方便就腳,之前已經食過元朗分店質素都唔錯,性價比高👍餐廳既座位都好闊落,唔會有好大壓迫感,落單到餐速度都好快,叫左幾次都無甩單,呢點真係好好整體質素唔錯可以再Encore,QRcode落單好方便✅️✅️食物既款式都好多選擇🥢有必點既刺身,刺身質素好高又新鮮,有基本既三文魚、油甘魚、吞拿魚、甜蝦,仲有原隻粒貝、泰式虎蝦、醬醃鮑魚仔、吞拿魚他他🥢壽司系列,推薦鰻魚玉子燒、鵝肝壽司、龍蝦沙律多士、海膽手卷🥢串燒燒物系列,蒲燒鰻魚、蒜蓉粉絲焗扇貝、黃金醬燒開邊蝦、燒香草羊鞍都整得好入味,又無燒焦🥢比少見有燒乳鴿、鮑汁扣花膠、醉鮑魚呢到都有得點,真係好特別🥢自助Bar枱有熟食冷盤、小食、甜品、飲品區,而且款式都好多元化飲品區好貼心,除了熱水茶包還有熱既包裝飲品提供,給你寒冷中增點一種溫暖❤ 喜歡飲酒既你,仲有清酒任飲幾幸福😊
🔹️極尚大瀛喜日本料理🔹️

整體質素唔錯可以再Encore,QRcode落單好方便

✅️✅️食物既款式都好多選擇
🥢有必點既刺身刺身質素好高又新鮮,有基本既三文魚、油甘魚、吞拿魚、甜蝦,仲有原隻粒貝、泰式虎蝦、醬醃鮑魚仔、吞拿魚他他