2023-01-13 196 瀏覽
又再黎食銅鑼灣店極尚大𤅀喜。已經去過多次 良朋歡聚同家人去 因為放題選擇多 多款唔同口味嘅菜式可供選擇 哈哈 由人手填紙仔年代食到而家手機Qr code 落單 快捷方便。必點刺身 三文魚甜蝦 北寄貝 帶子 厚切之餘 亦去貨快 夠新鮮各款特色壽司可以選擇 重有外面提供熱湯冷盤 小食響等候食物期間先醫下肚餓 飲品亦多種不同選擇 酒類同熱飲都有 今次點一啲之前冇食過嘅 醉鮑魚幾煙靭又帶酒香有粒紅棗伴碟👍🏻紅燒乳鴿炸得香又脆酸菜魚冇諗到放題都有得食酸菜魚製作都幾認真 一鍋上有埋薯粉萵筍酸辣味道均勻醬漬吞拿魚他他洋蔥加上酸甜汁醬幾開胃爆蒜蒸扇貝 我至like黃金醬燒海虎蝦又鮮甜朋友點一個熱食一品瑤柱滑雞粥粥煮得香又棉 雞件又多熱辣辣食正仲每次必叫嘅燒鰻魚 燒羊鞍🤭😋😋😋 炸物等食物大家你推我讓之下🤣🤭食曬 咁多嘢 朋友之間唔會計較🤭最後 都要食返啲水果 甜品。綠茶雪糕😋所完美嘅一餐#極尚大瀛喜銅鑼灣#銅鑼灣美食#日式放題#放題#刺生#sushi#hkfoodsnap#hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodshare #like4like
又再黎食銅鑼灣店極尚大𤅀喜。已經去過多次 良朋歡聚
甜蝦 北寄貝 帶子 厚切之餘 亦去貨快 夠新鮮

大家你推我讓之下🤣🤭
食曬 咁多嘢
朋友之間唔會計較🤭
最後 都要食返啲
水果 甜品。綠茶雪糕😋
所完美嘅一餐
#極尚大瀛喜銅鑼灣#銅鑼灣美食#日式放題