2022-11-07 96 瀏覽
放工好肚餓又係時候食下自助餐😋極尚大瀛喜價格非常親民,味道好質素高,性價比好高,所以成日幫襯,一年都唔知食過几多次😂晚市放題 $248 (8:30-10:30特價時段)我每次黎成都瘋狂叫劍魚腩刺身,因為出面唔係間間日式店都有劍魚腩,平時出去食劍魚腩一份4塊已經要成$50,依度仲係要任叫任食,而且好新鮮,我梗係食多d滿足下🤤今次食左好多好仲意既食物劍魚腩刺身、油甘魚刺身、帶子刺身、赤蝦刺身泰式生蝦比目魚西京燒黑松露赤蝦壽司燒香草羊鞍虎蝦天婦羅鹽燒牛舌醬漬吞拿魚他他等都係我既至愛另外依度上菜速度好快,依頭㩒完食物選項,轉頭就有食物上枱!服務質素一流!除左scan QR code叫野食,仲有自助區可以夾野食熟食都有熟蝦、龍躉、炸物等選擇呢仲有多款前菜小食甜品雪糕生果飲品,有我好仲意既泰式鳳爪呢!黎到依度,當然唔少得飲梅酒同清酒,任飲梅酒好盡興啊!

晚市放題 $248 (8:30-10:30特價時段)

今次食左好多好仲意既食物

劍魚腩刺身、油甘魚刺身、帶子刺身、赤蝦刺身

泰式生蝦

比目魚西京燒

黑松露赤蝦壽司

燒香草羊鞍

虎蝦天婦羅

鹽燒牛舌

醬漬吞拿魚他他等都係我既至愛

熟食都有熟蝦、龍躉、炸物等選擇呢

仲有多款前菜小食甜品雪糕生果飲品,有我好仲意既泰式鳳爪呢!

黎到依度,當然唔少得飲梅酒同清酒,任飲梅酒好盡興啊!
2022-11-03
  • 劍魚腩刺身
2022-10-31 159 瀏覽
午市大瀛喜由正午1200食到下午1500,任飲任食任坐食足3小時,重點真係每次黎都會更新菜式,連飲品既膠樽都有變化!金牌紅燒乳鴿皇估唔到放題料理都有中式乳鴿食,仲算係肥美脆口,值得試鮮魚濃湯浸菜苗飲淡湯都幾重魚味,魚塊幾嫩,菜苗食出清新感覺!金湯酸菜魚近期出左一段時間既鍋品,每次都會叫,酸菜味重而且好開胃,媲美市道上專做酸菜魚餐廳,必試!蒜蓉醬烤扇貝原隻扇貝連殼,仲多蒜蓉夠重口味,唔錯!燒鱈魚干脆脆口感爽脆又帶有魚味,送清酒梅酒做小食都一流!醬漬吞拿魚他他黃金海鮮船呢兩款都係惹味壽司,必試又吸睛!

金牌紅燒乳鴿皇
估唔到放題料理都有中式乳鴿食,仲算係肥美脆口,值得試

鮮魚濃湯浸菜苗
飲淡湯都幾重魚味,魚塊幾嫩,菜苗食出清新感覺!

金湯酸菜魚

蒜蓉醬烤扇貝
原隻扇貝連殼,仲多蒜蓉夠重口味,唔錯!

燒鱈魚干脆脆
口感爽脆又帶有魚味,送清酒梅酒做小食都一流!

醬漬吞拿魚他他
黃金海鮮船
呢兩款都係惹味壽司,必試又吸睛!

今日同家人一起去食日式料理✨呢間餐廳主打日式放題,用二維碼自助點餐,嗌完嘢食好快上菜;亦有自助吧方便客人自己拎前菜、熱葷、甜品和飲品🔥刺身&壽司餐廳有多款刺身及壽司揀,好似三文魚、油甘魚、吞拿魚、北寄貝、蝦等等,還有海膽手卷、鵝肝壽司及拖羅,真喺揀到眼都花🤣🤣刺身幾新鮮,真心拍得住外面某些壽司舖😎料理&燒物除咗刺身同壽司之外,仲可以點熱食料理,例如蒜蓉烤扇貝、黃金醬燒開邊蝦、燒甜菠蘿、酸菜魚鍋及各款天婦羅,正好可以轉換口味🤪當中有深刻印象喺蒲燒鰻魚同比目魚西京燒,蒲燒鰻魚肥美厚身,比目魚西京燒整到啱啱好,鮮味十足🤩打算下次食叫返十份八份haha自助吧自助吧有提供小菜、沙律、熱湯、海鮮、水果,當然唔少得飲品同埋雪糕 而且仲有自家製茶飲及手作甜品餐廳食物質素幾好,又多款式選擇,約朋友食日本放題,呢間都適合
刺身壽司
餐廳有多款刺身壽司揀,好似三文魚、油甘魚、吞拿魚、北寄貝、蝦等等,還有海膽手卷、鵝肝壽司及拖羅,真喺揀到眼都花🤣🤣刺身幾新鮮,真心拍得住外面某些壽司舖😎
料理&燒物
除咗刺身壽司之外,仲可以點熱食料理,例如蒜蓉烤扇貝、黃金醬燒開邊蝦、燒甜菠蘿、酸菜魚鍋及各款天婦羅,正好可以轉換口味🤪當中有深刻印象喺蒲燒鰻魚同比目魚西京燒,蒲燒鰻魚肥美厚身,比目魚西京燒整到啱啱好,鮮味十足🤩打算下次食叫返十份八份haha
自助吧
2022-10-25 136 瀏覽
👉🏻晚市放題💲200-300(按不同時間收費)好耐冇食過放題🤣去到先發現原來朋友係唔食刺身😹不過原來熟食都好多選擇!淨係叫熟食都可以食到好飽🤰有薯仔牛柳粒、蒜香扇貝、乳鴿、比目魚、蒲燒鰻魚、天婦羅、串燒、牛肉鍋等等 所以放題除咗食刺身壽司之外仲有好多熟食架!自助吧仲有更多熟食任拎,嘢飲任揀 有果汁都有酒🍻甜品都有唔同口味嘅雪糕同糕點👍🏻上菜速度又快 真係唔驚食唔飽!〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️極尚大瀛喜日本料理 (銅鑼灣)📍銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期11樓🔗#7eating銅鑼灣#7eating日本菜#7eating港式
👉🏻晚市放題💲200-300(按不同時間收費)
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
極尚大瀛喜日本料理 (銅鑼灣)
📍銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期11樓
2022-10-21 138 瀏覽
今日有朋友生日,所以朋友book左去食放題慶祝,餐廳係港鐵站出口隔離商場,非常方便👍🏻餐廳都好多人等位,好彩我地有book位😀餐廳裝修華麗,入門口有個自助區,可以自取海鮮、水果、沙律、甜品,其他食物係掃QRcode落單,有刺身、壽司、手卷、串燒、炸天婦羅、鍋物,依家多左好多野食,落單後去左自取區拎左d蝦同蜆番去食,其他食物都好快到,又無漏單既情況,非常滿意,刺身好新鮮,壽司手卷d飯好細舊吾會食完食吾到其他野😀其他食物一齊share食可以每樣試少少,食飽就後出去拎甜品食,甜品size細細件,可以每款食少少,吾怕選擇困難👍🏻
今日有朋友生日,所以朋友book左去食放題慶祝,餐廳係港鐵站出口隔離商場,非常方便👍🏻餐廳都好多人等位,好彩我地有book位😀餐廳裝修華麗,入門口有個自助區,可以自取海鮮、水果、沙律、甜品,其他食物係掃QRcode落單,有刺身壽司、手卷、串燒、炸天婦羅、鍋物,依家多左好多野食,落單後去左自取區拎左d蝦同蜆番去食,其他食物都好快到,又無漏單既情況,非常滿意,刺身好新鮮,壽司手卷d飯好細舊吾會食完食吾到其他野😀其他食物一齊share食可以每樣試少少,食飽就後出去拎甜品食,甜品size細細件,可以每款食少少,吾怕選擇困難👍🏻
2022-10-20 115 瀏覽
好耐冇食日式放題啦🤤🤤前幾日同朋友黎到「極尚大瀛喜」食放題,食物質素都唔錯!而且設有特價時段,性價比好高👍🏻👍🏻-🍱120分鐘晚市放題 $238/位✨食物選擇好多,包括有刺身、壽司、串燒、燒物、炸物、天婦羅、一品料理同煮物等~~而自助區有冷盤同小食可以任拎,好豐富呢🤩🤩📍刺身包括有三文魚、油甘魚、吞拿魚、帶子同甜蝦等~~全部都好新鮮!三文魚肥美鮮甜,係我至愛❤️❤️📍壽司包括有黑松露赤蝦壽司、醬燒左口魚邊壽司、火炙鰻魚壽司同蒜蓉牛油壽司等~~賣相都好精緻~而且size啱啱好,可以一啖擺落口😋😋📍金湯酸菜魚湯底味道濃郁,酸酸辣辣好開胃~~魚肉大大舊,嫩滑入味!好食到想再encore😍😍📍鐵板蒜香蜜汁牛柳粒牛柳粒帶點焦香,咬落唔會韌~蒜香味仲好重!!📍蒜蓉醬烤扇貝扇貝口感爽彈,配蒜蓉醬食好惹味🔥🔥📍天婦羅包括有虎蝦天婦羅、南瓜天婦羅同蟹棒天婦羅等~~炸衣夠薄,又唔會太油膩!唔錯❤️❤️📍炸物叫左榴槤炸彈、紫心香芋丸同北海道牛乳鮮奶卷~~全部炸得脆卜卜,好香口😋😋我地就鍾意榴槤炸彈!外脆內軟,好重榴槤香👍🏻👍🏻另外,自助區仲有飲品、雪糕、甜品、梅酒等可以任食任飲~~我同朋友都食到超飽呢🤣🤣
好耐冇食日式放題啦🤤🤤
🍱120分鐘晚市放題 $238/位✨

食物選擇好多,包括有刺身壽司、串燒、燒物、炸物、天婦羅、一品料理同煮物等~~
而自助區有冷盤同小食可以任拎,好豐富呢🤩🤩

📍刺身
包括有三文魚、油甘魚、吞拿魚、帶子同甜蝦等~~
全部都好新鮮!三文魚肥美鮮甜,係我至愛❤️❤️

📍壽司
賣相都好精緻~而且size啱啱好,可以一啖擺落口😋😋

📍金湯酸菜魚
湯底味道濃郁,酸酸辣辣好開胃~~
魚肉大大舊,嫩滑入味!好食到想再encore😍😍

📍鐵板蒜香蜜汁牛柳粒
牛柳粒帶點焦香,咬落唔會韌~蒜香味仲好重!!

📍蒜蓉醬烤扇貝
扇貝口感爽彈,配蒜蓉醬食好惹味🔥🔥

📍天婦羅
包括有虎蝦天婦羅、南瓜天婦羅同蟹棒天婦羅等~~
炸衣夠薄,又唔會太油膩!唔錯❤️❤️

📍炸物
叫左榴槤炸彈、紫心香芋丸同北海道牛乳鮮奶卷~~
全部炸得脆卜卜,好香口😋😋
我地就鍾意榴槤炸彈!外脆內軟,好重榴槤香👍🏻👍🏻

另外,自助區仲有飲品、雪糕、甜品、梅酒等可以任食任飲~~
我同朋友都食到超飽呢🤣🤣
2022-10-18 3127 瀏覽
🌸銅鑼灣抵食日式放題🌸極尚大瀛喜日本料理🍣想吃高質親民的日本菜放題?今天我到銅鑼灣一間主打抵食高質日式放題店「極尚大瀛喜日本料理」與友人品嚐一頓豐盛日式放題晚餐❗餐廳人員工殷勤有禮,裝修簡約,採用二維碼自助點餐,方便快捷,上菜速度快!⭐️120分鐘放題套餐 $248@🍣刺身、壽司有多款新鮮刺身及特色手作壽司選擇,如我最愛的入口即溶油甘魚、吞拿魚、北海道帆貝、赤貝、甜蝦、虎蝦及赤蝦等,還有多款手作壽司如海膽手卷、鵝肝壽司及花之戀等,選擇眾多!🥟一品料理及燒物還有多款滋味高質一品料理如鮮魚濃湯浸菜苗、鐵板蜜汁蒜香牛柳粒、麻辣酸菜魚鍋、肥牛鍋、燒甜菠蘿、蒜蓉蒸扇貝及各款香脆天婦羅,選擇繁多,包羅萬有!🍺自助吧有多款新鮮香甜水果、清新沙律蔬菜、湯飲、海鮮及自家手作甜品等。🥤飲品及雪糕有多款飲品、鮮榨果汁及自家製茶飲;還有芒果甜筒、雪糕杯、豆腐花及韓式蜜瓜雪條等。總括而言,此餐廳的食物質素高,有多類食品選擇,絕對是銅鑼灣一帶高質抵食日本放題之選❗
🌸銅鑼灣抵食日式放題🌸極尚大瀛喜日本料理🍣

• 鐵板蒜片牛柳粒
  • 蒲燒鰻魚
  • 雪糕
2022-10-18 136 瀏覽
第一次試未試過趕客咁走食放題野食okay嘅服務唔係無,係直頭負分送野食黎個下大大力咁擺落黎張檯冇位就叫你攞手拎住真係食到o哂嘴野食黎d唔黎d好聲好氣問一句就西口西面話睇下廚房仲有冇貼錢買難受食正最後一輪慘過乞食耐唔耐就走埋黎問你落哂單未就黎截單截完單又走黎問到齊未就黎山門收鋪又開哂喇叭耐唔耐就話仲有幾耐幾耐收鋪有客走就大大聲話多謝哂拍哂手掌驚死仲坐緊d客唔知佢地想你拿拿臨走咁款成餐飯食到軍訓咁定期同佢匯報野食到齊未叫哂野未同佢講未到齊又嘖嘖聲無下次
第一次試
未試過趕客咁走食放題

野食okay嘅
服務唔係無,係直頭負分
送野食黎個下大大力咁擺落黎

成餐飯食到軍訓咁定期同佢匯報野食到齊未叫哂野未
同佢講未到齊又嘖嘖聲
無下次
2022-10-10 119 瀏覽
突然好想食魚生壽司,出面居酒屋幾片魚生閑閑哋都收你百零二百,如果要大擦一餐嘅話,性價比高嘅放題係必然之選。朋友介紹話極尚大瀛喜嘅質素都唔錯,今日就過嚟試下佢嘅宵夜時段8:30到11:00,$258@😍😍一岀門口,場面十分墟冚,職員仲叫緊枱,好旺場。有刺身,壽司🍣,火炙壽司,卷物,迷你手卷,創作料理,一品料理,串燒,炸物,甜品雪糕,冷熱清酒,咖啡茶飲,各式汽水,仼你食仼你拎🐟🦐先來一轉刺身先,赤蝦,甜蝦,虎蝦,希靈魚,油甘魚,赤貝,帶子,北寄貝,八爪魚,酒煮榮螺片刺身,花海蜇刺身,樣樣都新鮮,帶子鮮甜,海蜇超爽口,油甘魚油潤肥美,甜蝦🦐大隻啖啖肉😙食左咁多刺身,所以我地主打火炙壽司,點左香芒龍蝦🦞沙律塔,京蔥拖羅塔,鹽燒三文魚腩壽司,醬燒左口魚邊壽司。魚生火炙過後,魚脂迫岀,魚油香在口中營繞不散,非常滿足!鮑魚仔手卷真係有原粒啦鮑魚仔,迷你海膽手卷係放題呢個價錢來講質素已經算唔錯。串燒同燒物都有好多款比你揀,有牛舌,鱈魚乾,菠蘿,翠玉瓜,羊架🐑,比目魚西京燒🐟,蒜蓉扇貝,鹽燒鯖魚,黃金醬開邊蝦等等,全部都即叫即燒熱辣辣,我就最鍾意佢個蒜蓉扇貝,扇貝大粒軟綿又鮮甜,加上蒜蓉好惹味,翠玉瓜🥒

一岀門口,場面十分墟冚,職員仲叫緊枱,好旺場。

刺身壽司🍣,火炙壽司,卷物,迷你手卷,創作料理,一品料理,串燒,炸物,甜品雪糕,冷熱清酒,咖啡茶飲,各式汽水,仼你食仼你拎
串燒同燒物都有好多款比你揀,有牛舌,鱈魚乾,菠蘿,翠玉瓜,羊架🐑,比目魚西京燒🐟,蒜蓉扇貝,鹽燒鯖魚,黃金醬開邊蝦等等,全部都即叫即燒熱辣辣,我就最鍾意佢個蒜蓉扇貝,扇貝大粒軟綿又鮮甜,加上蒜蓉好惹味,翠玉瓜🥒係必點蔬菜,咬落Juicy👍🏼

炸野有芝麻雞翼,仲有少見嘅炸鮮奶🍼,炸到外脆內軟,鐘意重口味嘅話必點炸榴槤🌬,大推🤤
天婦羅有蝦,南瓜,小番薯等,南瓜略嫌冇乜味,小番薯就外脆內軟糯,encore 左幾次😂😂
一品料理 必點的有吉品鮑汁扣花膠,花膠好厚身大片,口感好正,絕對係回本之選。重膠質嘅花膠亦都係女士恩物,一定要食完再點,點完再食🤣
醉鮑魚都好食,入味軟腍,唔錯。
🍲北海道牛乳豆腐鍋
食咗咁多魚生壽司,點都要叫返個暖鍋暖一下胃,湯有乳香,有好多娃娃菜,粟米粒同嫩滑豆腐,呢個鍋好有益健康。
🍜鰹魚湯稻庭烏冬
食咗咁多嘢,最後一定要叫返個熱辣辣嘅烏冬填飽個肚😹,烏冬略嫌有啲淋,不過質素唔算太差,索咗個鰹魚湯都幾好食。
🍦最後再食返個Cookie and cream脆皮雪條,為呢餐豐富嘅晚餐畫上完美嘅句號👍🏼
1K
2022-10-10 110 瀏覽
平時夜麻麻同朋友想食放題🇯🇵多數會去「極尚大瀛喜日本料理」🤩多款式,仲可以食到11點😌.前菜🥗有沙律、螺肉🐚墨魚仔🦑中華沙律、酸薑、酸辣蘿蔔🥕泰式鳯爪🐓幾款無雷又開胃👍🏻.熱食、湯品🥘粉絲蒸魚🐟炸雞軟骨🐥章魚小丸子、木瓜燉雪耳🥣估唔到木瓜燉雪耳入面有桃膠🥰.刺身🌊有北寄貝、吞拿魚、花海蜇、甜蝦、榮螺、希靈魚🐠三文魚、帶子、八爪魚🐙赤蝦、油甘魚等😍每款都嗌咗少少,厚切新鮮🔪.壽司🍙山葵漬劍魚腩壽司都幾有驚喜😱刺激得嚟唔會太嗆💚蒜香牛肉壽司都好味😉牛肉燒到半生熟🔥肉質幾嫩🐄.炸物🍤貓山王炸榴槤濃郁榴槤香💯炸鮮奶外酥脆內軟,充滿奶香帶甜😬.燒物🔥蒜蓉醬烤扇貝必點🤭蒜蓉醬超惹味🧄.其他🥢醉鮑魚大隻🤤酒味頗濃🥃吉品鮑汁扣花膠每次都係大大塊😌.甜品🍮有唔同牌子雪糕、雪條🍦🍨糖果🍬.飲品🥤有汽水、自家冷泡茶🍵清酒🍶啤酒🍺茶包茶🫖荳奶🥛
燒物🔥蒜蓉醬烤扇貝必點🤭蒜蓉醬超惹味🧄
其他🥢醉鮑魚大隻🤤酒味頗濃🥃吉品鮑汁扣花膠每次都係大大塊😌
甜品🍮有唔同牌子雪糕、雪條🍦🍨糖果🍬
飲品🥤有汽水、自家冷泡茶🍵清酒🍶啤酒🍺茶包茶🫖荳奶🥛
  • 刺身
  • 燒物
  • 黃金咖喱炒蟹
  • 火炙壽司
2022-10-02 127 瀏覽
同朋友慶祝生日去食放題~放題好多嘢食!我哋最鍾意食嘅刺身都有好多款可以揀!有三文魚,甜蝦,赤背,希靈魚,拖羅,北寄貝等,好多選擇!赤背好爽口好鮮甜好好味~ 甜蝦都好新鮮好爽口!壽司都有好多款~ 我哋叫咗好多唔同嘅白身魚,仲叫咗火炙系列~火炙左口魚同火隻三文魚都好好味!酸菜魚鍋都唔錯,大大份好足料,可以喺食日式放題嘅時候食到酸菜魚都幾開心!燒一口牛粒都炒得好好味!蒜香燒元貝都好正!醉心鮑魚好正好好味!燒牛舌超香口!好好味!配埋燒菠蘿一齊食真係好正!餐廳上菜上得好快,一叫完轉頭就上菜,職員收碟都收得好快,服務質素唔錯!
同朋友慶祝生日去食放題放題好多嘢食!我哋最鍾意食嘅刺身都有好多款可以揀!有三文魚,甜蝦,赤背,希靈魚,拖羅,北寄貝等,好多選擇!
赤背好爽口好鮮甜好好味~ 甜蝦都好新鮮好爽口!

燒牛舌超香口!好好味!配埋燒菠蘿一齊食真係好正!

2022-10-02 2635 瀏覽
每與朋友約會,多都是揀食放題,今晚揀了銅鑼灣廣場二期的極尚大瀛喜日本料理。自助放題有很多熟食及冷盤,有熟食、湯、飲品、甜品、水果……等等…… qrcode上網點的有刺身、壽司、炸物、串燒、燒物、天婦羅、一品料理及主食……,任取任點任食,好開心。餐廳的自助非常多款式,熟食及冷盤中,最愛海鮮炒蒜芯及一大盤的斑片,尤其是斑片,食得出的新鮮……三文魚刺身、油甘魚刺身、北寄貝刺身…… 每次食日式放題都好喜愛食三文魚刺身,非常油香。油甘魚及北寄貝刺身也是非常鮮甜。火針鰻魚壽司、香芒龍蝦沙律塔、花之戀壽司最愛花之戀,一粒粒的魚仔,令花之戀油香中又帶有口感。芝麻雞翼、貓山王榴槤、吉列炸鮮奶貓山王榴槤哦,當然不會少,那流心的榴槤,榴槤香味至今難忘。芝麻雞翼也是必食,香脆的雞皮,齒頰留香。黃金炒海中蝦蝦肉雖然不是很爽脆,但鹹香鹹香的蝦殼,頗入味。吉品鮑汁扣花膠花膠夠淋又夠滑,滿滿的骨膠原。燒香草羊鞍、燃燒牛舌羊鞍好厚肉 燒得不鞋也頗香口。鹽燒牛舌帶油香,特別好味……蒜蓉醬烤扇貝蒜蓉醬料好香濃,令烤扇貝又香口又滋味。鹽燒青魚、燒鰻魚、比目魚西京燒當中最吸引的燒鰻魚,好厚肉,好香甜。太多嘢食啦,食得非常之飽,

qrcode上網點的有刺身壽司、炸物、串燒、燒物、天婦羅、一品料理及主食……,任取任點任食,好開心。

三文魚刺身、油甘魚刺身、北寄貝刺身……
每次食日式放題都好喜愛食三文魚刺身,非常油香。
油甘魚及北寄貝刺身也是非常鮮甜。

火針鰻魚壽司、香芒龍蝦沙律塔、花之戀壽司
最愛花之戀,一粒粒的魚仔,令花之戀油香中又帶有口感。

芝麻雞翼、貓山王榴槤、吉列炸鮮奶
貓山王榴槤哦,當然不會少,那流心的榴槤,榴槤香味至今難忘。
芝麻雞翼也是必食,香脆的雞皮,齒頰留香。

黃金炒海中蝦
蝦肉雖然不是很爽脆,但鹹香鹹香的蝦殼,頗入味。

吉品鮑汁扣花膠
花膠夠淋又夠滑,滿滿的骨膠原。

燒香草羊鞍、燃燒牛舌
羊鞍好厚肉 燒得不鞋也頗香口。
鹽燒牛舌帶油香,特別好味……
蒜蓉醬烤扇貝
蒜蓉醬料好香濃,令烤扇貝又香口又滋味。

鹽燒青魚、燒鰻魚、比目魚西京燒
當中最吸引的燒鰻魚,好厚肉,好香甜。

太多嘢食啦,食得非常之飽,但是甜品及水果當然不會錯過。

性價比高,非常滿足~~~
2022-10-02 129 瀏覽
屋企人話好耐冇去食放題所以我哋就全家一齊去食放題~ 極上大瀛喜真係超級多選擇既放題~ 有刺身有壽司,有燒物又有炸物,有唔同既鍋,仲有好多甜品!我哋叫咗牛肉壽喜燒!份量好足~仲見到有酸菜魚鍋~ 好多唔同嘅鍋物~ 炸物好多選擇都好好味!有炸雞翼,炸香芋丸,炸牛奶,炸小番薯,炸蝦,炸南瓜!炸物真係好出色!尤其係炸南瓜,炸粉好薄好好味!炸雞翼都好正!咸食我地叫左牛油粟米,鮑汁花膠,燒元貝~ 全部都好好味!放題居然仲有花膠食!真係非常之抵!燒蝦都好好味!壽司有花之戀,仲有好多唔同嘅刺身同壽司!全部都好好味!蟹肉小多士香口又正!燒牛舌超級好味!誠意推薦一定要叫!爽口彈牙嘅牛舌,入口香濃牛味,值得叫幾次!

刺身壽司,有燒物又有炸物,有唔同既鍋,仲有好多甜品

我哋叫咗牛肉壽喜燒!
份量好足~仲見到有酸菜魚鍋~
好多唔同嘅鍋物~
尤其係炸南瓜,炸粉好薄好好味!炸雞翼都好正!

燒蝦都好好味!

壽司有花之戀,仲有好多唔同嘅刺身壽司!全部都好好味!

蟹肉小多士香口又正!

2022-09-30 128 瀏覽
很失望!是日來吃自助午餐,食物上枱速度快,但食物不新鮮,剌身沒有鮮味,眼看不到的不乾淨,因此吃完即肚瀉 😡 三人吃,三人都肚瀉了三次!還有懷疑有些雪糕被人開封後沒有吃到的,好像會被recycle 放回冰箱裡⋯大家小心… 我拿到一個芝麻雪糕柸的膠膜是比拉開了的,所以我不敢吃,同時把整個膠膜拉掉,把雪糕倒出來以免被重用。飲品味道啖,廁所不乾淨,餐廳環境暗黑,所以不易察覺乾淨程度。 很失望!是日來吃自助午餐,食物上枱速度快,但食物不新鮮,剌身沒有鮮味,眼看不到的不乾淨,因此吃完即肚瀉 😡 三人吃,三人都肚瀉了三次!
2022-09-25 128 瀏覽
無黎食一排,而家既服務態度好差,下下都大大打咁文D 食物,問多句都黑句,真心令人好唔舒服。一黎到外面D 野食就無得七七八八又唔加,野食種類比以前小咗好多,越食越唔舒服。短期內都唔會再黎