2023-03-13 136 瀏覽
放題真係一係唔食,一食開就會想繼續食😝自助區自助區品種好多元化,由凍海鮮、熱湯、炸物、雪糕、糖果、甜品和飲品~連小炒都有😳🍣刺身壽司類刺身幾新鮮,入邊我最愛係北海道帶子,軟滑鮮甜😋 而壽司方面我最推介火炙壽司,鹽燒三文魚腩壽司同醬燒左口魚邊壽司燒出油脂,令到更加滿足😋🥘熱食推介鹽燒牛舌🙌🏼加少少檸檬汁refresh 一下,可以不斷encore😂 蒜蓉蒸扇貝則十分香口,必點!極尚磯煮鮑魚煮得好入味,值得一試~辣酒煮黃金螺亦是重點推介,辣辣地十分惹味😋蒲燒鰻魚肉厚香口,⚠️不過小心細細嘅魚骨~炸物 脆炸榴槤炸彈榴槤味道香濃!!榴槤迷必食😍🧃飲品酒精類除咗🍻啤酒、🍶清酒、🥃梅酒之外,最驚喜係有somersby!! 好鍾意佢嘅🍎apple cider🤤雖然冇自家制嘅冷泡茶,但茶嘅品種都有好多~我就揀咗道地嘅烏龍茶😚朋友就揀咗Coke Zero😌🍨甜品有好多雪糕、雪條、蛋糕嘅選擇,我就揀咗朱古力味同埋味茶味嘅糯米糍~ 細細粒,食多幾粒都唔覺得太邪惡🤣環境:4/5大部份設有卡位,坐得舒服又有Privacy👍🏼服務:4/5上菜速度好快,so far冇漏單👍🏼食物:4/5可以一次過試唔同種類嘅食物Rev

放題真係一係唔食,一食開就會想繼續食😝

自助區

🍣刺身壽司

🥘熱食

炸物
脆炸榴槤炸彈榴槤味道香濃!!榴槤迷必食😍

🧃飲品

🍨甜品

環境:4/5
大部份設有卡位,坐得舒服又有Privacy👍🏼

服務:4/5
上菜速度好快,so far冇漏單👍🏼

食物:4/5
可以一次過試唔同種類嘅食物

Revisit: Yes

• 辣酒煮黃金螺
  • 蒜蓉蒸扇貝
  • 鹽燒牛舌
2023-03-09 148 瀏覽
呢日朋友話要食放題減下壓,之前試過觀塘分店讚不絕口,今次去銅鑼灣分店食下先。 餐廳環境闊落,以半自助形式點餐,自助食物區入面有飲品、甜品、湯、熟食等等,食物種類好多。其他食物則由手機落單,有刺身、壽司、手卷、鍋物等等,種類繁多。 壽司同卷物都非常高質,點咗海膽手卷、花之戀、芒果龍蝦卷、牛油果卷物、醬燒蟹棒壽司,火炙三文魚壽司等等,啱晒鍾意食卷物嘅我。其他炸物及燒物精選推介包括黄金醬燒開邊蝦,芝麻雞翼,蒜蓉醬烤扇貝,燒紐西蘭香草羊鞍,極尚磯煮鮑魚,味道唔錯,絕對係番本必食推介。估唔到連壽喜燒牛肉鍋都有提供,二人份量,材料十足,有牛肉之餘仲有菇菌同蔬菜,味道都唔錯。另外仲有蟹皇鮮蟹粥,同樣係二人分量,入邊仲有蟹鉗,味道都相當鮮甜。餐廳仲有紅燒乳鴿皇,皮脆肉滑,好入味,又係必食推介。 另外榴槤控必食嘅榴連炸彈,見出面嘅自助食品區長期不斷補貨,堅受歡迎。餐廳提供大量不同飲品,有梅酒,清酒,啤酒,汽水,茶飲。我地好健康咁揀咗餐廳自製嘅無糖冷泡茶,茶味又幾香。 甜品亦有唔少選擇,包括雪糕、豆腐花、蛋糕、泡芙等等,鍾意食朱古力嘅朋友可以揀da dino雪糕,朱古力味好濃郁,頗有驚喜。

餐廳環境闊落,以半自助形式點餐,自助食物區入面有飲品、甜品、湯、熟食等等,食物種類好多。其他食物則由手機落單,有刺身壽司、手卷、鍋物等等,種類繁多。

餐廳仲有紅燒乳鴿皇,皮脆肉滑,好入味,又係必食推介。

2023-03-09 118 瀏覽
屋企人知道我之前食左幾間高質放題,又話要我帶埋佢地,咁唯有喺銅鑼灣再搵一間一齊試下😄 呢間銅鑼灣嘅極尚大瀛喜晚巿$258一人,加埋一都唔洗$300一人,價錢幾經濟實惠。食物方面,同其他放題一樣有自助吧枱。今日海鮮有凍蝦同青口,正常發揮無雪味😊 另外幾款開胃前菜,熱食,炸物,仲有比較特別係有幾款卷物,配搭都幾得意😋QR Code落單嘅食物方面,當然係有十幾個唔同類別嘅食物慢慢揀😁 魚生有十幾款,呢度竟然有水母刺身,其實即係海蜇頭,爽口彈牙,點少少豉油食好食👍🏼其他食物推介有日式鱈魚京西燒,燒鰻魚,奶油燒蝦同日式牛柳粒等。最令人驚喜嘅係呢度竟然有幾款中式菜式,仲好高質添😮 鍋物類竟然見到有酸菜魚叫,質素仲要唔比出面川菜舖差,令到我地都encore左一鍋🤣🤣🤣食完咸點梗係出面自助吧拎甜品同雪糕啦😁 好開心有我鍾意嘅Melona雪條食,滿足😁

早排同太太去銅鑼灣行街街😬行到咁上下,又開始肚餓啦😂當然又係時候搵下嘢食啦,比我哋搵到呢間「極尚大瀛喜日本料理」,其他分店都食過,質素都唔錯!今次就試吓銅鑼灣呢間啦😊雖然係閒日,但人客都係非常之多,呢間人氣放題店果然並非浪得虛名!而且性價比仲非常高😋我哋食頭圍,5:30pm食到7:30pm,$258/位☺️超過100種種類選擇,有熟食有刺身有壽司😬有中西日式料理任食!嘢飲嘢食任飲任食之餘,啲甜品都係任食㗎 !非常多款式揀☺️啲刺身十分之新鮮,刺身類中小編最愛拖羅,非常鮮😋啲壽司🍣全部都好的骰細細件,試哂唔同款式嘅壽司都唔會食到好飽,仲可以食其他嘢🤤值得一提,店員們嘅態度友善,而且送餐同收碟嘅速度都好快,可以比我哋不停咁嗌嘢食,仲要冇漏單嘅情況!真係值得一讚👍

我哋食頭圍,5:30pm食到7:30pm,$258/位☺️

超過100種種類選擇,有熟食有刺身壽司😬有中西日式料理任食!

嘢飲嘢食任飲任食之餘,啲甜品都係任食㗎 !非常多款式揀☺️

刺身十分之新鮮,刺身類中小編最愛拖羅,非常鮮😋

2023-03-06 82 瀏覽
而家返工真係好忙好攰,要放縱下食返個日式放題平衡下先得🤣刺身點咗三文魚、油甘魚、赤貝、甜蝦、大赤蝦、劍魚腩、翡翠螺、海蜇頭同帶子。刺身都幾新鮮,帶子鮮甜‼️劍魚腩肥美爽口‼️甜蝦味道濃郁又清甜‼️海蜇頭夠爽口‼️泰式虎蝦刺身清爽惹味‼️ 細細件海膽手卷一口一件唔錯👍🏻三文魚腩壽司同火炙左口魚壽司夠肥美‼️啲熟食都幾ok~鹽燒牛舌軟腍唔會韌‼ 烤香草羊鞍大大件‼️黃金醬燒開邊蝦味道開胃又方便食👍🏻炒牛柳粒夠香口‼️最特別係居然有燒乳鴿,真係唔係間間放題有得食‼️最後我哋仲食埋碗椰汁可以燉鮮奶滋補下💆🏻‍♀️奶味香濃,又唔會太甜,食一碗真係唔夠喉😆
而家返工真係好忙好攰,要放縱下食返個日式放題平衡下先得🤣

啲熟食都幾ok~鹽燒牛舌軟腍唔會韌‼ 烤香草羊鞍大大件‼️

黃金醬燒開邊蝦味道開胃又方便食👍🏻

2023-03-05 123 瀏覽
因為🐷又早放工,所以我地又為左平少少食晚市特價放題,$ 2 4 8 -位由5: 30食到7: 30,其實好夠食❤️上次食過出去拎既羊腩煲,味道夠入味,羊羶味岩岩好,可惜,今次無得食,但就多左蒸魚食刺食擺盤十分精美,有氣派,有些炸物可到自助區取如榴連波同香芋波鱈魚棒都無左,有少少唔開心,但證明餐廳會因季節選取食材,值得一讚壽喜燒鍋十分入味,正,食生蛋令牛肉更滑,肥牛又大塊燒香的鯖魚惹味十足今次個蟹粥比上次雞粥更入味

壽喜燒鍋十分入味,正,食生蛋令牛肉更滑,肥牛又大塊
燒香的鯖魚惹味十足
今次個蟹粥比上次雞粥更入味
2023-03-03 112 瀏覽
極度肚餓果陣食乜好?食放題就最開心 😂 食左極尚大瀛喜好多年,選擇多之餘水準仲幾穩定,又唔會坐到好逼,所以食放題我第一間都會諗起佢 😆刺身類除左三文魚、吞拿魚、油甘魚、北寄貝同帶子、北寄貝、甜蝦之外,仲有劍魚腩同埋赤蝦 😍 赤蝦成隻手掌咁大 🤤 而且全部都厚切又新鮮,放題嘅 signature 啊 😆壽司都做得好精緻,足料然後飯嘅份量適中,上檯同出去壽司店食嘅無分別(有 d 款我覺得甚至更好),推介三文魚腩,厚身之餘非常肥美 👍🏻 火炙系列我地就不停 encore 左口魚群邊,放題黎講佢嘅壽司質素算幾唔錯 🫶🏻串燒同炸物選擇都算多,羊鞍唔酥夠香口,燒菠蘿都厚切好大舊 🤤 佢仲有 d 炸物喺出面拎,有炸鮮奶同埋炸榴槤 😍 全部都 refill 得幾密,所以食落仲熱嘅~ 除左日式料理,仲有泰式生蝦,中菜例如花膠、燒乳鴿、扒豆苗等等,全部都幾好味,放題都食到呢 d 都幾得意 😂飲品除左汽水同茶,佢仲有啤酒清酒,同埋自家冷泡茶,最好係佢地另外有個櫃放暖飲,我呢 d 婆仔都係鍾意飲熱熱地嘅野 🙈最後食埋甜品,呢個紅豆雪糕幾好食,入面粒粒紅豆又唔太甜,另外食左燉鮮奶,比較甜但夠曬奶香,仲有好多甜筒

最後食埋甜品,呢個紅豆雪糕幾好食,入面粒粒紅豆又唔太甜,另外食左燉鮮奶,比較甜但夠曬奶香,仲有好多甜筒、雪糕雪條同生果等,選擇都幾多 👍🏻

其實仲有手卷同埋煮物,奈何個胃唔夠 memory,所以只能留返下次再食 😂 我見隔離檯 d 手卷細細個幾企理,唔怕話啪左一個手卷成肚飯食唔到其他野,鍋同烏冬果 d 都唔係好大個,但賣相不錯,見到都幾多人叫 😊 呢度仲有自助 bar,有湯同埋一 d 冷盤同小食,放題黎講 CP 值都幾高 🫶🏻
近排都冇嚟食好嘢,今日心思思好想食日式放題,諗起之前食過嘅呢間極尚大瀛喜,所以放工就過咗嚟☺️呢度嘅晚市放題好抵食,特別係啱晒我呢啲鍾意食刺身嘅人,最鍾意佢啲刺身好新鮮,尤其是三文魚鮮甜,而且好厚身,象拔蚌食落又夠脆身🥰另外仲叫咗蒜蓉帶子,蒜香突出,香口惹味,而且帶子大大隻;另外都仲叫咗燒菠蘿同燒牛舌,非常之有水準,咬落好juicy😚另外仲叫咗啲熟食,叫咗花膠,可以補一補,而且啲凍熟蝦都係同樣好食,Keep住咁爽口同新鮮,loop咗四rounds🤩飲品同雪糕都好多選擇,正常發揮😎環境依舊係咁闊落,而且光線又夠明亮,食得舒服又開心,值得要再encore😍

2023-02-27
2023-02-27 100 瀏覽
性價比高的放題,包括極尚大瀛喜日本料理,今晚就選擇了銅鑼灣的分店。餐廳裝修新潮,寬敝舒適。入座後先巡視自助放題,有熟食風味炒蒜芯、灼蝦、螺肉,還有青口、泰式鳳爪……等,及有冷盤、湯、飲品、甜品、水果……等等。當中的灼蝦清甜爽口。qrcode上網點的有刺身、壽司、炸物、串燒、燒物、天婦羅、一品料理及主食……,任取任點任食。刺身非常新鮮,令我點完再點,油甘魚刺身、劍魚腩刺身、吞拿魚刺身、北寄貝刺身、希靈魚刺身、赤貝刺身、原隻粒貝刺身、三文魚刺身、油甘魚刺身、帶子刺身、花之戀……還有壽司,香蔥深海池魚王壽司、香蔥深海池魚王壽司、原隻粒貝壽司、三文魚籽手捲……燒物中的鹽燒青魚,香港特別有魚味。鹽燒牛舌,好喜愛食,口感煙韌帶油香。放題真是頗多款式,除刺身、壽司、 料理、燒物、炸物……,連金湯酸菜魚也有,味道不太酸,好惹味!金牌紅燒乳鴿王,紅燒乳鴿香,及多肉汁,雖然是放題,但質量也是有保証。醬漬吞拿魚他他、泰式生蝦,試小小不敢食太多。最後是當然是甜品,食得滿足!

餐廳裝修新潮,寬敝舒適。

當中的灼蝦清甜爽口。

qrcode上網點的有刺身壽司、炸物、串燒、燒物、天婦羅、一品料理及主食……,任取任點任食。

燒物中的鹽燒青魚,香港特別有魚味。

鹽燒牛舌,好喜愛食,口感煙韌帶油香。

放題真是頗多款式,除刺身壽司、 料理、燒物、炸物……,連金湯酸菜魚也有,味道不太酸,好惹味!

醬漬吞拿魚他他、泰式生蝦,試小小不敢食太多。

最後是當然是甜品,食得滿足!
2023-02-26 101 瀏覽
这家店比我的感觉:1丶排队乱七八糟2丶服务非常差3丶小孩收费4丶種類非常少5丶价格贵6丶上菜慢相对我三年前在观塘同一家店作比较,这次经历真的差得很,不知道这幾年老板改變营销手法還是观塘店不是同一个老板(三年未去观塘店品尝),总之差!差!差!
这家店比我的感觉:
1丶排队乱七八糟
2丶服务非常差
3丶小孩收费
4丶種類非常少
5丶价格贵
6丶上菜慢

2023-02-10 231 瀏覽
大鄉里原來一出lift 唔係前門,係出口等勁耐無人理,搵咗個阿姐先指我地行返去reception登記人數😆裝修局部地區地靚,其他位置有啲求其,坐位太寬敞好難唉坐得唔太舒服。根據過往係其他日式放題嘅經驗,想食甜品就唔可以食太飽,所以留咗肚試唔同款嘅甜品💪🏻 放棄咗有飯嘅食物,主攻刺身同鮑魚,第一次見肉連白螺殼嘅刺身,好食🤤上菜快,order 完唔洗5分鐘就送到。蟹粥唔係間間都有,鮮甜香滑淳厚,好正✔️芝士蝦好香口超濃味,停唔到口💯

銅鑼灣廣場好味高質放題..My families and I went to a restaurant called"Deluxe Daieiki Japanese Restaurant" (極尚大瀛喜日本料理) located in 11/F, Causeway Bay Plaza 2, 463-483 Lockhart Road, Causeway Bay銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期11樓..it costs HKD$258 per adult from 8:30 to 10:30 to enjoy the buffet abalone Isoyaki磯煮鮑魚.all you can eat!.all the offal of the abalone are thoughtly removed!.the abalone are soft and tender,fresh and sweet.tasty!!Steamed Giant grouper清蒸龍躉.incredibly collagenic!!.the grouper is flaky and moist.hi
銅鑼灣廣場好味高質放題
銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期11樓

abalone Isoyaki
磯煮鮑魚
all you can eat!
tasty!!

Steamed Giant grouper
清蒸龍躉
incredibly collagenic!!
highly recommended!

Fish maw
花膠
the fish maw is thick,soft and collagenic
super delectable !!

Stir fried beef cube
炒牛柳粒
the beef is juicy,tender,soft and succulent!
nicely seasoned
full of wok hei!

Grilled halibut
燒西京燒
flaky,soft,moist
sweet and fresh

healthy and yum
Grilled scallops
燒元貝
nicely grilled
with intense garlicky and nice smokey flavour

Roasted pigeon
紅燒乳鴿皇
roasted Pigeon is offered on an unlimited basis!!
the cuisine that is not very common in buffet!

cold prawn
凍蝦
fresh and sweet!

grilled Golden prawn
香烤焗黃金蝦
nice seasoning!made to order!hot and fresh!

Grilled eel
蒲燒鰻魚
juicy and moist

whelk

soft and not rubbery.
beers and drinks are free flow and ice-cream are provided on an unlimited basis
high quality comparing with same price of other all you can eat buffets!!value for money and tasty!
  • grilledGoldenprawn香烤焗黃金蝦
  • Grilledscallops燒元貝
  • Grilledhalibut燒西京燒
  • Stirfriedbeefcube炒牛柳粒
  • Fishmaw花膠
  • SteamedGiantgrouper清蒸龍躉
2023-02-07 189 瀏覽
天氣熱返少少,早幾日約咗個friend一齊食放題👐😀放題食得多,哩一間就係我瘋狂都會再翻食嘅一間😁😌我哋就揀咗個午市放題任食 $238/人,由以前到依家嘢食嘅水準都係keep到🤪🤗種類有好多😀可以畀你任君選擇我哋都食咗唔少嘢㗎,刺身就一定要食㗎喇,有三文魚 帆立貝 帶子 甜蝦 希靈魚 吞拿魚等等,每款食材都非常新鮮,厚薄均勻之後有幾款熱食,我都幾鍾意🔥❤️🔻黑椒炒牛柳粒一定要叫,超級惹味,唔會太辣,食落口有少少蜜糖味,中和番,我都忍唔住encore左次💕🔻鷄湯食咗勁多肉類嘅嘢,都要食番少少澱粉浪下肚,冇諗過放題入面,雞份量都做得幾好,份量幾多,啲粥都住得好綿👐🔻醉鮑魚鮑魚就第一次食,都幾重酒味嘅,鮑魚嘅size都正常,啖啖肉,放題嚟講質素算幾高🤪🤗🔻鮑汁扣花膠呢個每次過嚟都一定要食嘅,花膠好大份,而且加埋鮑魚汁非常入味😌🔥

之後有幾款熱食,我都幾鍾意🔥❤️
🔻黑椒炒牛柳粒

🔻鷄湯

🔻醉鮑魚

🔻鮑汁扣花膠
2023-02-06 158 瀏覽
日本料理的美在於它的變化萬千,這也是我非常鐘情日式放題餐廳的原因,所以今天在銅鑼灣逛街,發現了這一間獨特的日式自助放題餐廳,於是不假思索,馬上帶了朋友進來一探究竟,看看這裡的美食是否名不虛傳。一落座發現這邊熱鬧非常,同時可供選擇的食物也非常多,從冷盤到水果,從飲料到冰淇淋,可以說是應有盡有,琳瑯滿目,目不暇接。所以吃起來的更加也是感覺豐富多彩,滋味非常。更加令我拍案叫絕的是這邊通過手機掃碼點餐,可以選擇的範圍非常廣,我點了好幾款不同的壽司、牛肉、雞翼和牛肉壽喜鍋,還有不同的天賦羅,可以說它將日本美食的精髓都淋漓盡致地體現在了我的眼前。這裡的牛肉壽喜鍋堪稱一絕,湯底鮮美,汁肥肉嫩,吃起來真的讓我感覺到非常的滿足。除此以外的料理,肉質都非常鮮嫩,吃得出來是非常好的上乘的肉材。蒜香牛肉粒顆顆分明,肉汁四溢,而蔬菜的搭配更加激發出了肉的香味,使得吃到嘴裡之後滿口留香,油而不膩,非常好吃。因此我認為這也是一間性價比非常高的放題餐廳,下次再有良辰美景,何不邀朋友一起來欣賞這邊的美食,品嘗這裡的別樣佳餚呢。
♡ —————— 𝗗𝗲𝘁𝗮𝗶𝗹𝘀 —————— ♥【餐廳】極尚大瀛喜日本料理@【地區】#Dr_eat_銅鑼灣【類型】#Dr_eat_放題 #Dr_eat_日式【價位】中價位【用餐時段】晚市【餐廳主打】日式放題【𝗛𝗶𝗴𝗵𝗹𝗶𝗴𝗵𝘁】特價時段 17:00-19:00低至$248/人,過百款嘅中日式料理,性價比相當高────────────────────【環境/服務/衛生】。環境寬敞,大方明亮。服務周到,上菜速度快而準.【價錢 星期四 20:30-22:30 $288/人】。2小時任食日式放題。有串燒,創作料理,刺身,壽司,手卷。燒物,炸物,煮物,一品料理,天婦羅。汽水,雪糕,熟食,冷盤,沙律,水果等.【第一Round:回本必食刺身壽司手卷】。主打:日本油甘魚,北海道刺身帶子,吞拿魚刺身,虎蝦,極尚三文魚腩,黑松露赤蝦,鰻魚壽司,海膽手卷,鵝肝壽司等。推薦:挪威三文魚刺身,吞拿魚刺身,三文魚腩,醬燒蟹棒壽司,鹽燒三文魚腩壽司。小評:挪威三文魚刺身,肉質細嫩,魚塊也切割得非常漂亮。味道鮮美,軟糯鮮甜,油脂線均勻,入口係滿滿嘅魚油香;三文魚腩,口感細膩,油脂豐富,是全身精華所在;吞拿魚刺身,一

♡ —————— 𝗗𝗲𝘁𝗮𝗶𝗹𝘀 —————— ♥
【用餐時段】晚市
【餐廳主打】日式放題
────────────────────
【環境/服務/衛生】
。環境寬敞,大方明亮
。服務周到,上菜速度快而準

【價錢 星期四 20:30-22:30 $288/人】
。2小時任食日式放題
。有串燒,創作料理,刺身壽司,手卷
。燒物,炸物,煮物,一品料理,天婦羅
。汽水,雪糕,熟食,冷盤,沙律,水果等
【第一Round:回本必食刺身壽司手卷】
。小評:挪威三文魚刺身,肉質細嫩,魚塊也切割得非常漂亮。味道鮮美,軟糯鮮甜,油脂線均勻,入口係滿滿嘅魚油香;三文魚腩,口感細膩,油脂豐富,是全身精華所在;吞拿魚刺身,一吃讓人上癮,口感細膩,十分肥美;醬燒蟹棒壽司,絲絲蟹棒加上沙律醬嘅加持,經過高溫的衝擊和蟹棒完美融合,香甜味濃

【第二Round:炸物,燒物】
。主打:榴槤炸彈,黄金醬燒開邊蝦,芝麻雞翼,紫心香芋丸
。推薦:蒜蓉醬烤扇貝,燒紐西蘭香草羊鞍
。小評:金銀蒜蓉醬蒸扇貝堅係高質,肥嫩的扇貝肉,蒜香十足,鮮香美味,口感爽滑,既有扇貝肉來自大海的滋味,也有蒜蓉醬封鎖的獨特蒜香,一口下去,幸福感爆棚!

【第三Round:煮物,一品料理】
。主打:壽喜燒牛肉鍋,金牌紅燒乳鴿皇,吉品鮑汁扣花膠,金湯酸菜魚,醉鮑魚,黃金炒海中蝦
小評:金湯酸菜魚有驚喜,連湯都要喝掉的金湯酸菜魚!湯汁濃郁,酸辣爽口,超級開胃!魚片嫩滑鮮香,口感彈牙,仲有爽脆酸菜,帶著豐富的口感和口味的提升。魚片的份量足夠,裡面仲有薯粉,煙韌彈牙

【最後一Round:甜品,雪糕,飲品】
。主打,迷你杯,豆腐花,泡芙,雪糕糯米糍,Dino雪糕杯,軟雪糕自家製冷泡茶,一般汽水,啤酒,熱茶,咖啡等
。小評:自助區有葡撻,食落是滿嘴香醇的蛋奶味道,酥酥的外皮,香甜軟嫩的餡心,甜度適宜;有新出的Bulla牌雪條,分別有牛奶朱古力同Double朱古力,推薦Double朱古力,味道濃厚,外層有花生脆脆增加口感

────────────────────
•• ┈┈┈┈┈ 𝗦𝗘𝗘 𝗠𝗢𝗥𝗘 ┈┈┈┈┈ ••
【地址】銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期11樓
【分店】觀塘|銅鑼灣|旺角|元朗
【℡】31888008
【營業時間】
星期一至日 12:00-15:00 | 17:00-23:00