2023-03-13 136 瀏覽
放題真係一係唔食,一食開就會想繼續食😝自助區自助區品種好多元化,由凍海鮮、熱湯、炸物、雪糕、糖果、甜品和飲品~連小炒都有😳🍣刺身壽司類刺身幾新鮮,入邊我最愛係北海道帶子,軟滑鮮甜😋 而壽司方面我最推介火炙壽司,鹽燒三文魚腩壽司同醬燒左口魚邊壽司燒出油脂,令到更加滿足😋🥘熱食推介鹽燒牛舌🙌🏼加少少檸檬汁refresh 一下,可以不斷encore😂 蒜蓉蒸扇貝則十分香口,必點!極尚磯煮鮑魚煮得好入味,值得一試~辣酒煮黃金螺亦是重點推介,辣辣地十分惹味😋蒲燒鰻魚肉厚香口,⚠️不過小心細細嘅魚骨~炸物 脆炸榴槤炸彈榴槤味道香濃!!榴槤迷必食😍🧃飲品酒精類除咗🍻啤酒、🍶清酒、🥃梅酒之外,最驚喜係有somersby!! 好鍾意佢嘅🍎apple cider🤤雖然冇自家制嘅冷泡茶,但茶嘅品種都有好多~我就揀咗道地嘅烏龍茶😚朋友就揀咗Coke Zero😌🍨甜品有好多雪糕、雪條、蛋糕嘅選擇,我就揀咗朱古力味同埋味茶味嘅糯米糍~ 細細粒,食多幾粒都唔覺得太邪惡🤣環境:4/5大部份設有卡位,坐得舒服又有Privacy👍🏼服務:4/5上菜速度好快,so far冇漏單👍🏼食物:4/5可以一次過試唔同種類嘅食物Rev

放題真係一係唔食,一食開就會想繼續食😝

自助區

🍣刺身壽司

🥘熱食

炸物
脆炸榴槤炸彈榴槤味道香濃!!榴槤迷必食😍

🧃飲品

🍨甜品

環境:4/5
大部份設有卡位,坐得舒服又有Privacy👍🏼

服務:4/5
上菜速度好快,so far冇漏單👍🏼

食物:4/5
可以一次過試唔同種類嘅食物