近幾年香港越來越少夜生活,商場越嚟越早收🙂‍↔️ 但我食宵夜嘅初心係唔會變!餐廳主打無限時火鍋放題,最長食足7小時! 放題任飲任食 -精選頭盤(佛跳牆/焗龍蝦/雞煲/酸菜魚)-湯底-皇牌火鍋拼盤-精選火鍋配料-Movepick雪糕(每位一客)✨佛跳牆熱辣辣嘅湯水,有鮑魚作配料,舒服口味。✨芝士焗波士頓龍蝦芝士味濃厚,龍蝦肉質彈牙新鮮🦞✨泰式冬陰功海鮮湯鍋辣度不高,酸味突出,淥牛肉相當夾。✨日式豆乳海鮮鍋開頭覺得比較清淡,加入大量蔬菜繼續煲,會越煲越濃,越煲越甜🤤✨皇牌火鍋拼盤·海鮮蟶子皇·北海道大元貝·新鮮魚·海蝦新鮮鮑魚•自家製墨魚丸•自家製蝦丸蠔·日式蟹棒✨皇牌火鍋拼盤·安格斯牛肉手切牛小排·牛肩胛·封門柳·牛版鍵一登場有震撼到我😱 冇諗過食放題都有咁靚嘅擺碟同拼盤,呢個價錢嚟講相當划算,連雙拼湯底都唔需要額外加錢,吃飽喝足既一晚!

放題任飲任食
-精選頭盤(佛跳牆/焗龍蝦/雞煲/酸菜魚)
-湯底
-皇牌火鍋拼盤
-精選火鍋配料
-Movepick雪糕(每位一客)

✨佛跳牆
熱辣辣嘅湯水,有鮑魚作配料,舒服口味。

✨芝士焗波士頓龍蝦
芝士味濃厚,龍蝦肉質彈牙新鮮🦞

✨泰式冬陰功海鮮湯鍋
辣度不高,酸味突出,淥牛肉相當夾。

✨日式豆乳海鮮鍋

✨皇牌火鍋拼盤·海鮮
蟶子皇·北海道大元貝·新鮮魚·海蝦
新鮮鮑魚•自家製墨魚丸•自家製蝦丸
蠔·日式蟹棒

✨皇牌火鍋拼盤·安格斯牛肉
手切牛小排·牛肩胛·封門柳·牛版鍵

2024-05-12 0 瀏覽
本人慶祝朋友生日,最吸引是海鮮拼盤,因為超級大份,牛肉亦很好味,可惜份量太少,座位坐得很舒服,因為是卡位。牛肉丸亦十分好吃。服務員亦非常有禮貌,餐廳環境很好,值得一讚。
  • 海鮮拼盤
位於tst呢間餐廳性價比高,無限時任食,最長食足7小時!食材新鮮,食物質素好好!飲品選擇多多,例如各種茶飲,黑啤、樽裝汽水、台灣飲品等等!🩵🤍🩵🤍🩵🤍🩵🤍🩵🤍🩵🤍🩵🤍餐廳有另設房,盡享私密空間! 點餐後便有餐前小食四小碟。例如炸雞軟骨、中華沙律、番茄仔等等,好開胃! 🩵鴛鴦湯底 🍲特濃芫茜皮蛋豆腐湯鍋,爆多芫茜,芫茜控必點 🩵精選頭盤(5選1) 以及 前菜 黑松露芝士焗美國生蠔(每客3隻) 面層芝士炙燒過,蠔好鮮甜,咬落爆汁,芝士控必食! 🩵佛跳牆 連佛跳牆都有,真系好dum本!食材包括滋補花膠、鮑魚、響螺、瘦肉冬菇等等,鮮甜至極! 🩵鮮甜海鮮拼盤(非任食,包一盤) 令人喜出望外!多款海鮮,蟶子、鮑魚、蝦、蠔等!蝦新鮮彈口、蟶子厚肉肥美、蠔大隻飽滿! 🩵美國安格斯牛肉拼盤(有手切牛小排、牛肩胛、封門柳、牛板鍵) 牛小排入口即化🌟!高質! 封門柳同埋牛肩胛牛味濃郁, 牛板腱都幾有咬口,不錯! 🩵火鍋配料(任食) 其他打邊爐配料例如,蔬菜類、丸餃、肥牛、黑豚等等都可以qr code任點任食! 好滿足!

🩵🤍🩵🤍🩵🤍🩵🤍🩵🤍🩵🤍🩵🤍
餐廳有另設房,盡享私密空間!

🩵鴛鴦湯底 🍲
特濃芫茜皮蛋豆腐湯鍋,爆多芫茜,芫茜控必點

🩵精選頭盤(5選1) 以及 前菜
黑松露芝士焗美國生蠔(每客3隻)
面層芝士炙燒過,蠔好鮮甜,咬落爆汁,芝士控必食!

🩵佛跳牆

🩵鮮甜海鮮拼盤(非任食,包一盤)

2024-05-03 315 瀏覽
可能係我喺香港最鍾意嘅打邊爐~ 一啲都無誇張,唔講食物先,由前菜開始,去到飲品、甜品,全部嘢都勁有心思,店員又Nice,收費又公道,應該好快就會回訪首先講吓佢個玩法先,一坐低就會上咗前菜先,其中最好味嘅係炸雞軟骨,唔講以為係付費食品,超好食!除咗前菜之外,每人都會有一個頭盤,頭盤可以揀龍蝦/ 生蠔/ 佛跳牆/ 雞煲或者酸菜魚,我就揀芝士焗龍蝦同埋佛跳牆,隻龍蝦份量完全大過我隻手板,肉質彈牙新鮮佛跳牆都唔輸蝕,熱辣辣有足料,個湯超鮮甜,依家打緊篇文都有啲掛住去到真係打邊爐,海鮮拼盤同埋牛肉拼盤係限咗份量,海鮮真係好新鮮,上到枱都係仲郁緊,我自己最鍾意鮑魚同埋蟶子,兩款都係超級鮮甜,果然新鮮嘅海鮮唔使搞啲乜嘢花臣。牛肉我都唔知邊款打邊款,不過整體都中上,同任食嗰個冇得比。個湯就嗌咗大排檔豬骨湯同埋沙嗲湯,豬骨湯胡椒味好重,越食越過癮,沙嗲湯夠惹味又唔會太濃太鹹

牛肉我都唔知邊款打邊款,不過整體都中上,同任食嗰個冇得比。

♡ 無限時任食火鍋店|味火鍋♡-想慢慢打邊爐 唔想趕頭趕命?去味火鍋就啱晒啦😋雖然揀咗平日嚟 但係都好爆滿啊~ 一位價錢都只係需要$359 食盡佢嘅「四部曲亅✨✌️呢度打邊爐係有四部曲 首先客人要揀咗頭盤先 之後就要揀湯底 ~ 湯底種類都幾多有成10種之後就會再有火鍋拼盤最後客人就可以選擇自己鍾意嘅火鍋配料。真係食到飽飽啊🥰👍🏻 仲有餐前小食~- ♡ 佛跳牆 ♡ 魚肚大大嚿 湯底濃郁漿口幾大碗 好足料 ‼️-♡ 芝士焗龍蝦 🦞(半隻) ♡ 龍蝦頗為新鮮 食落彈牙 加埋芝士真係幾正✌️-♡ 蟲草花椰子雞湯 ♡ 滿滿嘅椰子🥥清甜味 入面仲有紅棗 粟米芯 加埋更加好清甜呀~-♡ 安格斯牛肉拼盤 ♡ Total有四款牛肉 手切牛小排、封門柳、牛板鍵同牛肩胛~ 款款都咁新鮮同咁好食😋👍🏻牛肉紋路勁靚 牛🐮味濃郁-♡ 精選海鮮拼盤 ♡ 海鮮拼盤方面,就有鮑魚、扇貝、鱔片、生蠔、海蝦、日式蟹棒等等~ 樣樣材料都新鮮✨-♡ 火鍋配料 ♡ 配料都好齊全,我哋就叫咗鮮蝦水餃、芝士腸、炸魚皮、鴨血、皇帝菜、薯粉、手打烏冬等等~ 任點任食真係好抵食😋 唔使就住就住呀‼️❥#⇢店鋪資料:味火鍋 (雅仕洋樓
♡ 無限時任食火鍋店|味火鍋
想慢慢打邊爐 唔想趕頭趕命?
去味火鍋就啱晒啦😋
食盡佢嘅「四部曲亅✨✌️
呢度打邊爐係有四部曲
首先客人要揀咗頭盤先
之後就要揀湯底 ~
湯底種類都幾多有成10種
之後就會再有火鍋拼盤
最後客人就可以選擇自己鍾意嘅火鍋配料。
真係食到飽飽啊🥰👍🏻 仲有餐前小食~

♡ 佛跳牆 ♡

魚肚大大嚿 湯底濃郁漿口
幾大碗 好足料 ‼️
♡ 芝士焗龍蝦 🦞(半隻) ♡

龍蝦頗為新鮮 食落彈牙
加埋芝士真係幾正✌️
♡ 蟲草花椰子雞湯 ♡

滿滿嘅椰子🥥清甜味
入面仲有紅棗 粟米芯 加埋更加好清甜呀~
♡ 安格斯牛肉拼盤 ♡

牛肉紋路勁靚 牛🐮味濃郁
♡ 精選海鮮拼盤 ♡

火鍋配料 ♡
任點任食真係好抵食😋 唔使就住就住呀‼️

#

⇢店鋪資料:
火鍋 (雅仕洋樓) (尖沙咀)
尖沙咀亞士厘道12-14號雅仕洋樓地下D號舖及1樓
2024-04-25 159 瀏覽
係香港好少見有無限時既火鍋任飲任食套餐,最長時間可以食足7小小時!今日同朋友出尖沙咀見到,決定唔好執輸試下先~呢度有嘅火鍋可以分為四部曲;頭盤,熱食,精選拼盤,最後任飲任食食到飽!頭盤小食有四款,其中醃蕃茄都深得我心,因為甜酸適中,十分開胃!熱食我地叫左芝士焗波士頓龍蝦同黑松露芝士焗美國生蠔,龍蝦同生蠔肉質都新鮮,芝士都好多,食完頭盤都有少少飽肚喇~仲有一個美國安格斯牛肉拼盤:有牛小排、牛肩胛、封門柳&牛板鍵,牛肉全部都係好新鮮,肉質嫩滑,食完個牛肉拼盤都唔駛點叫其他野食,我地叫左小小菜,食埋雪糕都飽到頂晒肚了,出面自助區仲有巨量飲品同酒精飲品,大家識點揀啦!#尖沙咀美食 #香港美食 #香港必食 #香港探店 #香港打卡 #香港旅遊 #香港必喝 #尖沙咀探店 #香港放題 #香港好去處 #尖沙咀推薦食品

無限時任飲任食火鍋四部曲,只係$359一位🪄精選前菜四色前菜拼盤包括中華沙律、炸雞軟骨、麻辣雲耳、糖醋蕃茄仔🪄頭盤有味火鍋佛跳牆、芝士焗波士頓龍蝦、黑松露芝士焗美國生蠔、四川麻辣雞煲同老壇酸菜魚可以揀🤪⭐️芝士焗波士頓龍蝦龍蝦肉質鮮嫩,加上芝士奶香味增添豐富感,每一口充滿濃郁龍蝦肉質😋仲有芝士🧀香濃⭐️黑松露芝士焗美國生蠔生蠔超級大隻,表面鋪滿芝士同黑松露非常惹味🪄自選湯底有十款湯底可以揀,鴛鴦湯底不另收費,我們揀咗芫茜皮蛋豆腐湯鍋+日式海鮮豆乳芫茜皮蛋豆腐湯鍋,皮蛋獨特風味為湯底增添了一絲豐富層次,最簡單但做到湯底清爽而不失濃郁,芫茜香氣重點融入得恰到好處,而日式豆乳中嘅豆乳味滑嫩,同食材嘅味道相互融合,溫暖舒適感🪄皇牌火鍋拼盤⭐️皇牌時令海鮮拼盤拼盤好豐富有北海道元貝、蟶子皇、魚類、鮑魚、手打墨魚丸、蝦丸、台山蠔同日式蟹棒等,款款超級新鮮⭐️美國安格斯牛肉拼盤2人份量既拼盤入面已經有齊哂手切牛小扒、牛肩胛、封門柳同牛板鍵等部位,色澤同油花都好靚,牛咪好濃郁🪄精選火鍋配料任食既精選配料多達40款,當中包括:美國安格斯肥牛、蟹粉鮮蝦水餃、自家制菠菜苗豬肉餃、時令蔬菜、豬骨濃汁貢丸、濃芝豆腐燒、

無限時任飲任食火鍋四部曲,只係$359一位

🪄精選前菜
四色前菜拼盤包括中華沙律、炸雞軟骨、麻辣雲耳、糖醋蕃茄仔

🪄頭盤
⭐️芝士焗波士頓龍蝦
⭐️黑松露芝士焗美國生蠔
生蠔超級大隻,表面鋪滿芝士同黑松露非常惹味

🪄自選湯底

🪄皇牌火鍋拼盤
⭐️皇牌時令海鮮拼盤

⭐️美國安格斯牛肉拼盤

🪄精選火鍋配料
任食既精選配料多達40款,當中包括:
美國安格斯肥牛、蟹粉鮮蝦水餃、自家制菠菜苗豬肉餃、時令蔬菜、豬骨濃汁貢丸、濃芝豆腐燒、胡椒豬肚貢丸、鮮腐竹、黃金麻吉燒等太多選擇

⭐️呢個價位仲可以食足7個鐘都冇人趕你走,性價比真係好高😎
@yum_hotpot

🚩 味火鍋 (雅仕洋樓) (尖沙咀)
尖沙咀亞士厘道12-14號雅仕洋樓地下D號舖及1樓

#addifoodie #addifoodie尖沙咀
#foodie #hongkongfood #香港美食 #吃喝好去處 #週末好去處 #goodfood #周圍食 #情侶美食 #HKcouple #foodiecouple #味火鍋 #任食7小時 #尖沙咀 #尖沙咀邊爐
2024-03-20
2024-04-23 156 瀏覽
今時今日坐得舒服、服務一流又唔限時既邊爐去邊度搵點知真係仲有,而且仲係旺區晚餐埋單差唔多$400,包括咗非任食既前菜、頭盤、海鮮同牛肉拼盤,同任食既打邊爐配料。::: 前菜小碟入面既炸雞軟骨勁好食,好食到我想就咁叫一碟::: 每人一份頭盤,我地選左芝士焗龍蝦,都正常發揮~肉都幾爽彈同甜然後非任食既海鮮併盤同牛肉併盤::: 海鮮每款都唔錯,有蝦、扇貝、蠔同鮑魚等等,又肥又鮮。大蝦蝦肉彈牙又爽口,唔知有冇睇錯,岩岩上果陣d鮑魚仲郁架!::: 牛肉拼盤肉色都好靚,油脂勻稱。任食既品項我地唔算食得多,因為食非任食都已經幾飽,而且未食到有邊款特別出色::: 餃類餡偏瘦,驚肥就好岩,但個皮質地一般,有點粉而且極易散::: 丸同滑都唔錯,算彈牙::: 魚皮同嚮鈴都炸得薄又唔油益::: 豬肉都好食,有油香, 厚度剛剛好,唔會太厚or太薄,保持到肉味最後會有雪糕,但奉勸口味比較picky既唔好太遲order,因為選擇會少左雖然依家個個話去深圳打邊爐除非係安排左一兩日既小旅行,如果只係為左上去食一餐半餐,真係廢事山長水遠去時間唔駛錢咩
今時今日坐得舒服、服務一流又唔限時既邊爐去邊度搵
點知真係仲有,而且仲係旺區

::: 前菜小碟入面既炸雞軟骨勁好食,好食到我想就咁叫一碟

然後非任食既海鮮併盤同牛肉併盤

::: 牛肉拼盤肉色都好靚,油脂勻稱。

::: 丸同滑都唔錯,算彈牙
::: 魚皮同嚮鈴都炸得薄又唔油益

雖然依家個個話去深圳打邊爐
時間唔駛錢咩

二訪尖沙咀無限時任食高質打邊爐 非常推薦👍🏻✨打邊爐四部曲每位HKD318加一✨有小食有龍蝦有靚牛有海鮮有高質打邊爐配料可以免費揀鴛鴦湯底 真係呢間先做到🍲平日去食全場爆滿 記得一定要預先訂位啊🥢兩個人食張枱都好闊落 放到成枱野食都無問題相隔一年去食 食物質素都好穩定😋仲多左幾款湯底同手工餃子🥟📍精選頭盤🥘芝士焗龍蝦🦞焗生蠔🦪麻辣雞煲🥘酸菜魚🐟四選一🤏🏻今次都係揀返龍蝦🦞 啖啖肉!!!!!!!!!!!!龍蝦肉幾彈牙仲有好多龍蝦膏🤤接住會上埋四碟小菜🥒有雲耳 炸雞軟骨 中華沙律同涼拌青瓜雞軟骨都係岩岩炸起 熱辣辣好脆口~📍湯底🍲有十幾款湯底可以揀仲可以免費轉鴛鴦湯底👍🏻揀左冬陰公海鮮鍋🦐同豆乳海鮮鍋🥛冬陰公海鮮鍋好足料 落左好多蝦 味道好濃郁唔會過酸過咸就咁飲都好味 點肥牛好好味👍🏻豆乳海鮮鍋就似牛奶湯底 味道幾鮮甜一清一濃剛剛好✨📍海鮮拼盤🍲有生猛既活鮑魚 台山蠔🦪大蟶子海蝦🦐魚片🐟仲有手打牛丸同墨魚丸全部海鮮都好新鮮 蟶子好鮮甜海蝦彈牙🦐台山蠔無腥味熟左仲好爽口帶點清甜🫶🏻📍美國安格斯牛肉拼盤🥩有牛小排 牛肩胛 封門柳同牛板鍵兩個拼盤都係得一輪但份量好足食完呢set牛肉都飽飽地 無再
二訪尖沙咀無限時任食高質打邊爐 非常推薦👍🏻
相隔一年去食 食物質素都好穩定😋
仲多左幾款湯底同手工餃子🥟

📍精選頭盤🥘
芝士焗龍蝦🦞焗生蠔🦪麻辣雞煲🥘酸菜魚🐟四選一🤏🏻
今次都係揀返龍蝦🦞 啖啖肉!!!!!!!!!!!!
龍蝦肉幾彈牙仲有好多龍蝦膏🤤
接住會上埋四碟小菜🥒
有雲耳 炸雞軟骨 中華沙律同涼拌青瓜
雞軟骨都係岩岩炸起 熱辣辣好脆口~

📍湯底🍲

📍美國安格斯牛肉拼盤🥩
有牛小排 牛肩胛 封門柳同牛板鍵
兩個拼盤都係得一輪但份量好足
食完呢set牛肉都飽飽地 無再嗌放題既美國肥牛
四款肉味都好濃又嫩 食得出係靚牛~

📍QRcode火鍋配料📱

好少會見到既玻璃樽汽水呢度有齊曬
另外放題店有既飲品啤酒🍻都有
2024-03-28
2024-04-10 277 瀏覽
香港食任食打邊爐有好多選擇,今次去咗尖沙咀呢間人氣火鍋店,主打四部曲,食物質素都唔錯,平日晚市嚟都坐到爆曬,人氣超高,嚟之前一定要book定先!餐廳有唔少卡位,如果多人仲有啲房仔可以預約,私隱度唔錯!-——————————————🔥◖任食火鍋四部曲◗ $359包咗頭盤、定量嘅火鍋拼盤、鴛鴦鍋底同任食嘅火鍋配料,夠晒豐富!/精選頭盤💕芝士焗波士頓龍蝦龍蝦肉質彈牙,配上芝士食落特別香,整體味道正常發揮💕味火鍋佛跳牆佛跳牆幾足料,用上鮑魚、花膠、螺頭、瑤柱去燉煮,湯頭鮮甜濃郁/火鍋先揀個湯底,揀咗個鴛鴦泰式冬陰功海鮮湯鍋x大排檔豬骨鍋,唔使額外加錢!冬陰功海鮮湯🌶️配料都幾多,酸酸辣辣更開胃;豬骨鍋就比較清淡,煮完更能食到肉香~然後會送上兩大個拼盤,份量係固定冇得追加,食材都幾高質!💕皇牌時令海鮮拼盤有六款海鮮:蟶子、鱔片、海蝦、鮑魚、台山蠔同日式蟹棒,都煮得幾鮮甜爽口!💕美國安格斯牛肉拼盤有手切牛小排、牛肩胛、封門柳同牛板腱,全部望落紋路都好靚,尤其個牛小排,超厚切,咬落去口感十足,另外幾款油花充足,食落去有肉感,都有牛油脂嘅香氣,好食!仲有多達40款火鍋配料可以無限追加,用QR code落
-——————————————
🔥◖任食火鍋四部曲◗ $359

/精選頭盤
💕芝士焗波士頓龍蝦
龍蝦肉質彈牙,配上芝士食落特別香,整體味道正常發揮

💕味火鍋佛跳牆

/火鍋

💕皇牌時令海鮮拼盤

💕美國安格斯牛肉拼盤

仲有多達40款火鍋配料可以無限追加,用QR code落單就可以,有多款肉類、丸類、自家水餃、蔬菜可以任點。入面特別推介佢嘅自家製手打墨魚丸同蝦丸,另外自家製餃子都唔錯,皮薄餡大,韭菜同鮮蝦都做得好出色!♥️

🌟Encore指數:8.7/10
2024-04-09 229 瀏覽
放題食得多,無限時任食真係第一次🥰最長可以食足七個鐘㗎!仲要價錢一啲都唔貴,食物質素亦好好,性價比甚高👍火鍋分為四步曲,第一步先食頭盤,食住慢慢等湯底ready😆佢哋頭盤選擇都好豐富:佛跳牆、龍蝦、生蠔、雞煲和酸菜魚,樣樣都咁正,真係唔知點揀好🥹去到第三部曲就係佢哋嘅皇牌火鍋拼盤,海鮮同肉類嘅種類都繁多🤤海鮮有元貝、鮑魚、蝦、魚、蟹柳和各種丸類😙牛肉拼盤亦都好吸引,當然就少不了平時食開嘅靚牛啦:牛小排、牛肩胛、封門柳、牛板鍵☺️淨係頭三部曲已經食到超級飽,而第四部曲可以無限追加配料添😚整體嚟講十分推薦呢間火鍋放題俾大家,性價比高,服務好,食物高質而且坐落環境舒服,最啱假期同朋友一齊chill chill 🥂

2024-04-08 117 瀏覽
今日嚟到人氣好高嘅味火鍋食佢地個海鮮火鍋。埋單$395@除了有數款餐前小食外,個餐仲可以每人自選一款頭盤🥢味火鍋佛跳牆湯料奸貴豐富有鮑魚、瑤柱、冬菇、花膠和響螺頭等,熱辣辣好暖胃,味道又鮮美,正! 🦪黑松露芝士焗美國生蠔生蠔搭配上濃郁的芝士和黑松露,味道好夾 🍲雙拼湯底 唔洗加錢👍特濃芫茜皮蛋豆腐湯鍋好多芫茜呀,芫茜控表示好滿意🤣散發豐富芫茜香味,豆腐的滑嫩和芫茜的清新完美融合在一起,正!大排檔豬骨鍋其實係胡椒豬骨湯底,冬天享月好驅寒。 🦐🦀皇牌時令海鮮拼盤有蟶子蝗、新鮮鱔、海蝦、鮑魚、自家製手打墨魚丸和蝦丸,還有大大隻台山蠔和日式蟹棒。每一款海鮮都好新鮮,鱔魚滑爽,蟶子蝗爽口,讚! 🐮美國安格斯牛肉拼盤可以品嚐到不同部位的牛肉,包括手切牛小排、牛肩胛、封門柳和牛板鍵等。牛肉切得均勻細膩,肉質鮮嫩,啱晒食肉獸!仲有其他仼食火鍋配料肥牛,豚肉,丸類,響鈴,餃類,蔬菜,烏冬等等樽裝汽水,罐裝飲品仼飲Like 社交平台 page仲有MÖVENPICK雪糕送,好滿足‼️
今日嚟到人氣好高嘅味火鍋食佢地個海鮮火鍋。埋單$395@
除了有數款餐前小食外,個餐仲可以每人自選一款頭盤
🥢味火鍋佛跳牆

🦪黑松露芝士焗美國生蠔
生蠔搭配上濃郁的芝士和黑松露,味道好夾

🍲雙拼湯底 唔洗加錢👍
特濃芫茜皮蛋豆腐湯鍋
大排檔豬骨鍋
其實係胡椒豬骨湯底,冬天享月好驅寒。

🦐🦀皇牌時令海鮮拼盤

🐮美國安格斯牛肉拼盤
牛肉切得均勻細膩,肉質鮮嫩,啱晒食肉獸!
仲有其他仼食火鍋配料
肥牛,豚肉,丸類,響鈴,餃類,蔬菜,烏冬等等
樽裝汽水,罐裝飲品仼飲
環境舒服又寬敞,有得坐卡位靜靜地同朋友傾下計。用餐時間無限時。食齊火鍋四部曲!自選頭盤:芝士焗波士頓龍蝦(半邊)🦞及黑松露芝士焗美國生蠔🦪好厚層既芝士鋪面,邪惡👿龍蝦肉質彈牙啖啖肉;生蠔又肥美飽滿!時令海鮮拼盤新鮮海蝦、台山蠔、蜆、新鮮魚片自家製手打墨魚丸、 自家製手打蝦丸、日式蟹棒火鍋海鮮食得出係超清鮮,特別最愛蝦,口感彈牙。其次係蜆,一口食好滑嘟嘟。手打丸都好爽口!美國安格斯牛肉拼盤三款牛肉,全部望落都好靚,食落肉質亦很嫩滑!駕鴦湯底鮮蕃茄豬骨濃湯鍋&四川麻辣鴨血鍋(BB辣)一邊酸酸,一邊麻辣,中間仲有細細格清湯,賣相好吸引。中意食咩味就落邊邊;蕃茄湯大大中和了重口味的麻辣。其他四色前菜一開始先食可以開開胃。而肉類、餃類及小食都可以在電話任叫。飲品自取任飲,除了鍾情韓國飲品外,竟然有復古玻璃瓶可樂!

時令海鮮拼盤
新鮮海蝦、台山蠔、蜆、新鮮魚片
自家製手打墨魚丸、 自家製手打蝦丸、日式蟹棒

美國安格斯牛肉拼盤
三款牛肉,全部望落都好靚,食落肉質亦很嫩滑!

駕鴦湯底
鮮蕃茄豬骨濃湯鍋&四川麻辣鴨血鍋(BB辣)

其他
飲品自取任飲,除了鍾情韓國飲品外,竟然有復古玻璃瓶可樂!
  • 芝士焗龍蝦
  • 海鮮拼盤
  • 芝士焗生蠔
2024-03-21 470 瀏覽
一班朋友想穩個地方吹下水食下野。其中一個朋友推介呢間,位置幾好,響tst地鐵站附近,所有人都好方便,呢間野無限時,所以可以隨便吹水隨便食。呢度收費連加一,人頭計395。跟返個四部曲,第一部係揀酸菜魚,雞煲,龍蝦定蠔。只係得一次食。我地6個人,選擇了二人分量的酸菜魚和4人分量的雞煲。兩個人的酸菜魚都幾大份,夠6個人食。不過味道好淡,而且d魚都食得出唔係d咩新鮮野,應該都係科技魚。雞煲得一次機會食。本來會expect有驚喜,不過最後都任食雞煲都係差不多,d雞都係鞋到爆,有d失望。我地揀個沙爹 and 海鮮湯底打邊爐。d靚牛一人得一塊,6個人所以來了6塊,有三種,味道係好唔錯的,但分量真心少。海鮮就無影啦,有鮑魚,蝦,蠔,勝子。總的來說就是不過不失的。呢個價錢對得起尖沙咀呢個鋪租。不過味道不是特別好。優勝之處在於服務態度非常好,好有笑容好nice。

呢度收費連加一,人頭計395。

海鮮就無影啦,有鮑魚,蝦,蠔,勝子。

2024-03-15 536 瀏覽
終於品嘗到Book左超耐的味火鍋,性價比非常高,食材新鮮又無限時任食,啱晒一班人食肉獸聚餐。精選頭盤: 佛跳牆與芝士焗波士頓龍蝦佛跳牆由多種海鮮,如鮑魚、魚翅、海參和花膠,以及其他食材組成。這些食材在高湯中慢燉,以保持它們的鮮嫩和口感。湯汁濃郁,充滿了各種海鮮的鮮味,而每一口都帶來了不同的層次和質感。芝士焗波士頓龍蝦龍蝦肉質鮮嫩,帶有微妙的甜味,而芝士的奶香味則為整道菜品增添了豐富的層次。芝士的濃郁與龍蝦的鮮甜相互融合,每一口都充滿了濃郁的龍蝦肉質,同時還能品味到芝士的香濃。我們選擇了鴛鴦湯底,芫茜皮蛋豆腐湯鍋與養生牛肝菌湯鍋芫茜皮蛋豆腐湯鍋:皮蛋的獨特風味為湯底增添了一絲的豐富層次。湯底清爽而不失濃郁,芫茜的香氣在湯底中融入得恰到好處,豆腐的滑嫩口感與湯底的味道相互融合,帶來了一種溫暖的舒適感。養生牛肝菌湯鍋:湯底的口感濃郁而醇厚,牛肝菌的香氣彌漫在整個火鍋中,牛肝菌的鮮美與其他配料的搭配使整個火鍋更加豐富多樣。王牌火鍋拼盤:王牌時令海鮮拼盤,美國安格斯牛肉拼盤海鮮拼盤有蟶子皇、北海道大元貝、新鮮魚、新鮮海蝦、新鮮鮑魚、自家製手打墨魚丸、蝦丸、台山蠔、日式蟹棒等。這些配料都是新鮮且高

精選頭盤: 佛跳牆與芝士焗波士頓龍蝦

芝士焗波士頓龍蝦

我們選擇了鴛鴦湯底,芫茜皮蛋豆腐湯鍋與養生牛肝菌湯鍋

王牌火鍋拼盤:王牌時令海鮮拼盤,美國安格斯牛肉拼盤
海鮮拼盤有蟶子皇、北海道大元貝、新鮮魚、新鮮海蝦、新鮮鮑魚、自家製手打墨魚丸、蝦丸、台山蠔、日式蟹棒等。這些配料都是新鮮且高品質的,

美國安格斯牛肉拼盤有手切牛小排、牛肩胛、封門柳、牛板鍵。牛肉果濃郁鮮美,每一口都是享受。

另外還有40多款火鍋配料,例如安格斯肥牛、炸魚皮、鮮蝦水餃、黑豚肉、牛丸、貢丸、鴨血、萵筍和腐皮等配料,讓你能夠根據各人的口味選擇喜愛的食材。

在寒冷的冬天享受一頓美味的火鍋,絕對能感受到溫暖和滿足。食材的新鮮和多樣性同樣重要,所以咪火鍋各方面都滿足了我們的要求,性價比超高,不限時火鍋讓我們有更多時間品嚐各款美食。