2024-04-25 159 瀏覽
係香港好少見有無限時既火鍋任飲任食套餐,最長時間可以食足7小小時!今日同朋友出尖沙咀見到,決定唔好執輸試下先~呢度有嘅火鍋可以分為四部曲;頭盤,熱食,精選拼盤,最後任飲任食食到飽!頭盤小食有四款,其中醃蕃茄都深得我心,因為甜酸適中,十分開胃!熱食我地叫左芝士焗波士頓龍蝦同黑松露芝士焗美國生蠔,龍蝦同生蠔肉質都新鮮,芝士都好多,食完頭盤都有少少飽肚喇~仲有一個美國安格斯牛肉拼盤:有牛小排、牛肩胛、封門柳&牛板鍵,牛肉全部都係好新鮮,肉質嫩滑,食完個牛肉拼盤都唔駛點叫其他野食,我地叫左小小菜,食埋雪糕都飽到頂晒肚了,出面自助區仲有巨量飲品同酒精飲品,大家識點揀啦!#尖沙咀美食 #香港美食 #香港必食 #香港探店 #香港打卡 #香港旅遊 #香港必喝 #尖沙咀探店 #香港放題 #香港好去處 #尖沙咀推薦食品