2024-03-21 480 瀏覽
一班朋友想穩個地方吹下水食下野。其中一個朋友推介呢間,位置幾好,響tst地鐵站附近,所有人都好方便,呢間野無限時,所以可以隨便吹水隨便食。呢度收費連加一,人頭計395。跟返個四部曲,第一部係揀酸菜魚,雞煲,龍蝦定蠔。只係得一次食。我地6個人,選擇了二人分量的酸菜魚和4人分量的雞煲。兩個人的酸菜魚都幾大份,夠6個人食。不過味道好淡,而且d魚都食得出唔係d咩新鮮野,應該都係科技魚。雞煲得一次機會食。本來會expect有驚喜,不過最後都任食雞煲都係差不多,d雞都係鞋到爆,有d失望。我地揀個沙爹 and 海鮮湯底打邊爐。d靚牛一人得一塊,6個人所以來了6塊,有三種,味道係好唔錯的,但分量真心少。海鮮就無影啦,有鮑魚,蝦,蠔,勝子。總的來說就是不過不失的。呢個價錢對得起尖沙咀呢個鋪租。不過味道不是特別好。優勝之處在於服務態度非常好,好有笑容好nice。

呢度收費連加一,人頭計395。

海鮮就無影啦,有鮑魚,蝦,蠔,勝子。