有多個套餐選擇 我哋揀咗中級價位嘅放題 午市都好多人 鍾意一大班人一齊食嘢嘅話就真係要過嚟試吓❣️120分鐘火鍋放題包一個惹味雞煲/牛尾煲選擇 另外當然唔少得肉類同火鍋配料任叫 甜品飲品都可以任叫任揀我最愛封門柳、肥牛、豚肉都可以叫 肉質實淨無雪味 而且啖啖肉 惹味湯底淥兩淥 肉味更突出 配埋佢哋嘅醬料就啱啱好🙈湯底我就叫咗養生乳鴿湯+$68 每日得20份㗎咋 四季都啱飲 味道濃郁鮮甜 打邊爐之前飲番碗就岩岩好👍🏻海鮮任叫 鮮魷魚勁新鮮同埋口感爽脆 沙貝好乾淨唔會有沙 食落大粒飽滿 鮮甜十足😍仲叫咗海蝦 大大隻又新鮮 唔會霉 即時encore咗幾隻😎當然唔少得雪糕雪條任食 食完打邊爐食返個甜品就啱晒啦☺️我哋要咗焦糖雪糕杯 我仲食咗兩個 真係好滿足❣️

我最愛封門柳、肥牛、豚肉都可以叫
四季都啱飲 味道濃郁鮮甜 打邊爐之前飲番碗就岩岩好👍🏻

2024-02-03
2024-02-10 31 瀏覽
👧🏻😋👅🍽✨雞煲火鍋必食之選😳-二鍋頭 🇭🇰 沙田橫壆街1-15號好運中心3樓3109及3110號舖 🇭🇰-🔥二鍋頭有雞煲/豬手/牛尾煲三揀一, 再轉湯底打邊爐🔥三個餐入面中間既「嚴選安格斯牛」餐價錢合理又多款-😋😋😋120分鐘晚市火鍋放題 - 嚴選安格斯牛 $268✔️秘製火焰牛尾煲✔️安格斯牛肉 海鮮 火鍋✔️雪糕 飲品✔️惠顧火鍋可加配羊腩煲-🐂 秘製火焰牛尾煲💯席前淋酒點火再炒香啲牛尾, 牛尾超腍超入味, 仲好多羅勒葉洋蔥辣椒乾蔥等等配料好香口- 🐑 羊腩煲 $88 (例)✨個汁香濃但唔會太杰, 仲可以當邊爐湯底又多個味; 羊腩都好入味, 軟腍到骨肉分離, 枝竹都好juicy-🍲湯底 - 養生滋補鷓鴣鍋 $68💯除咗九款基本湯底仲可以加錢配鷓鴣湯, 好香藥材味但唔苦澀, 老少咸宜好清甜-🥩🦞 肉類 + 海鮮✨安格斯封門柳同牛板腱都好靚, 一直加單質素都好平均✨白鱔片同鯇魚腩都好鮮甜, 健康又好味又係瘋狂encore之選!-🍹🍨飲品 + 甜品💯特別推薦罐裝椰子水同鴻福堂涼茶, 當然唔少得啤啤佢 🍺 💯甜品有杯裝雪糕, 仲有情人節edition曲奇味好味😋
👧🏻😋👅🍽✨
雞煲火鍋必食之選😳
二鍋頭

🔥二鍋頭有雞煲/豬手/牛尾煲三揀一, 再轉湯底打邊爐
🔥三個餐入面中間既「嚴選安格斯牛」餐價錢合理又多款
✔️雪糕 飲品
✔️惠顧火鍋可加配羊腩煲
🐂

🐑
羊腩煲 $88 (例)

🍲
湯底 - 養生滋補鷓鴣鍋 $68

🥩🦞
肉類 + 海鮮
✨安格斯封門柳同牛板腱都好靚, 一直加單質素都好平均

🍹🍨
飲品 + 甜品
💯特別推薦罐裝椰子水同鴻福堂涼茶, 當然唔少得啤啤佢 🍺
💯甜品有杯裝雪糕, 仲有情人節edition曲奇味好味😋

2024-02-07 32 瀏覽
冬天要食雞煲火鍋放題,一定會諗起二鍋頭,佢最好就係雞煲同火鍋用兩個唔同湯底,唔會成餐都係嗰陣味。值得一讚佢個抽風系統好好,冷氣又夠勁沙田店同旺角尖沙咀一樣都好多位,雞煲可以免費轉豬手或牛尾煲,仲係任食!揀咗火焰牛尾煲,炆到好林好入味,仲有玫瑰露酒香。我哋仲加咗個例牌羊腩煲試吓,人多既一人幾舊過吓口癮都幾抵另外當然唔少得啤酒汽水任飲、靚肉同海鮮任食、多款火鍋配料湯底有得加錢揀鷓鴣湯好特別,每日限量只有20鍋,我哋早食飯所以晚市都仲有👍🏻 有半隻鷓鴣同大量藥材,個湯好清甜唔會太濃鵝腸洗得好乾淨,帶油香但唔會整到個湯油冧冧,安格斯封門柳冇得輸,濃香肉味唔太肥。有咁靚嘅湯當然要淥個烏冬,煙煙韌韌,一人一啖啱啱好,再食埋甜品就 perfect 👍🏻

冬天要食雞煲火鍋放題,一定會諗起二鍋頭,佢最好就係雞煲火鍋用兩個唔同湯底,唔會成餐都係嗰陣味。值得一讚佢個抽風系統好好,冷氣又夠勁

羊腩煲

另外當然唔少得啤酒汽水任飲、靚肉同海鮮任食、多款火鍋配料

安格斯封門柳
安格斯封門柳
沙田開咗「二鍋頭」,之前喺尖沙咀分店食過,性價比勁高,可以任食雞煲/牛尾煲再打邊爐!沙田分店就有午市時段,價錢更加實惠😎午市火鍋放題有90分鐘或者120分鐘,價錢分三個套餐等級,最平精選牛肉成人只係$118‼️小童或長者$88,食飽飽,分分鐘夜晚都唔使食🤣而家天氣凍更可以加$88食羊腩煲!羊腩煲相當足料,羊肉炆得入味肉質軟腍,最正就梗係啲枝竹,索晒啲汁🤤食完羊腩煲轉食雞煲🥘叫咗BB辣🌶️好惹味🐥🐥唔夠仲可以再添!除咗雞煲,亦可以揀牛尾煲或者係豬手煲🐷睇吓大家鍾意食咩多啲💁🏻‍♀️之後就再打邊爐,一共九款湯底,沙嗲鍋、泰式冬陰功鍋、胡椒豬肚鍋都好吸引🤩不過食完濃味嘅雞煲同羊腩煲,我哋就想要清番少少,揀咗越式香濃牛肉鍋,味道比較清香。我哋食嚴選安格斯牛套餐🥩有安格斯牛板鍵、安格斯封門柳、美國牛胸腹、本地滑牛肉🐮海鮮方面亦有蜆、帆立貝、白鱔片等🐟出面自助區雪櫃仲有多款丸類,款式都好齊全,蔬菜都有好多款,整體都好新鮮!午市食真心勁抵💯💯二鍋頭(沙田) @hotpot2f新界沙田橫壆街1-15號好運中心三樓3109&3110號鋪

二鍋頭(沙田) @hotpot2f
新界沙田橫壆街1-15號好運中心三樓3109&3110號鋪
2024-02-03 18 瀏覽
之前已經去過二鍋頭的尖沙咀和旺角店覺得好吃又划算 簡直是性價比之王今晚跟朋友約沙田吃飯發現沙田也開了分店沙田店連午市都有 午餐火鍋有多一個選擇這裡有三個價位放題 主要是牛肉等級不一樣鍋類是任何價位都可以任吃的我們選了中價位 268一位再加了88點了一份羊腩煲羊腩煲外面餐廳差不多要400一份88實在是超划算 羊腩的份量也好多配料方面有冬菇 荀 枝竹等 吸了羊腩汁好香之後再點了黑椒豬手煲和雞煲 煮得非常惹味 這裡的鍋是任吃的 而且不是只能選一款吃幾輪再火鍋都沒有問題 吃得差不多就是時候轉火鍋吃點牛肉和蔬菜中價位的牛肉品質都很好 油花均勻另外有各種丸類和蔬菜麵食等可以自取海鮮例如蝦 鱔片 墨魚等就電子下單 頗新鮮飲品和甜品都可以自取 款式多元化人均二百多來說這個質素的放題值得推介
之前已經去過二鍋頭的尖沙咀和旺角店

海鮮例如蝦 鱔片 墨魚等就電子下單 頗新鮮

飲品和甜品都可以自取 款式多元化
人均二百多來說這個質素的放題值得推介

2024-02-02 24 瀏覽
天氣凍有咩正得過打邊爐?係雞煲羊腩煲豬手煲+打邊爐呀!原來二鍋頭開到入沙田 真係啱晒我呢個沙田友除左火鍋之外 佢嘅煲都好出色雞煲 豬手煲同牛尾煲都可以任食㗎羊腩煲唔係任食 但見好吸引就加88試埋啦黑草羊腩真係又滑又嫩 少少羊臊味好正呀仲有好多冬菇同冬筍 冬筍好爽脆好好味黑椒豬手煲好香呀 豬皮好彈牙充滿膠質 食多幾舊補充下骨膠原先 火焰牛尾煲係打卡之選 牛尾炆到好腍 加入玫瑰露點火 酒精揮發完剩返玫瑰露嘅香味 呢個都幾好味惹味雞煲一向都係二鍋頭嘅招牌雞肉夠滑又入味 隻鳳爪好索汁好正食完鍋就可以轉湯底打邊爐我地揀左胡椒豬肚 微辣暖胃除左QR code落單 出面自助區仲有菜同丸等但其實我地食完煲都幾飽叫左兩款牛同少少火鍋料食下菜都夠晒安格斯牛板腱同封門柳質素都唔錯另外蜆幾新鮮冇沙 鱔片都係回本之選最後食番杯雪糕 真係飽到上心口好滿足呀沙田店仲有午市火鍋 放假lunch又多個選擇
天氣凍有咩正得過打邊爐?
雞煲羊腩煲豬手煲+打邊爐呀!
原來二鍋頭開到入沙田 真係啱晒我呢個沙田友

另外蜆幾新鮮冇沙 鱔片都係回本之選

最後食番杯雪糕 真係飽到上心口好滿足呀

沙田店仲有午市火鍋 放假lunch又多個選擇
2024-01-28 29 瀏覽
友人介紹這間餐廳,見中午不是太多人,寒流又襲港,便與家人一起進去嚐嚐。我們選了中午放題火鍋,但由於假日需要加$10附加費。大人大概$118 ,小童大概$98。未計+1。這個是最普通的午市放題價錢,但也有豬,牛雞的肉可食。而且也有脆骨腩,墨魚仔,帆立貝仔,牛柏葉,滑牛可選擇。 所以性價比也很高。不過可能是假日,也很快坐滿。湯底也有幾款可供選擇,我們選了沙嗲鍋。出邊也有自助食物放題區,自助飲品區,自助甜品區。我覺得不錯。

我們選了中午放題火鍋,但由於假日需要加$10附加費。

大人大概$118 ,小童大概$98。未計+1。

這個是最普通的午市放題價錢,但也有豬,牛雞的肉可食。

不過可能是假日,也很快坐滿。

湯底也有幾款可供選擇,我們選了沙嗲鍋。

出邊也有自助食物放題區,自助飲品區,自助甜品區。

我覺得不錯。
2024-01-15 46 瀏覽
今日一家人過新年,搵左間任食的雞煲加打邊爐,仲要一口價任食,性價比特高,呢間位於沙田的二鍋頭當之無愧,食得飽之餘又可以有足夠時間給你同家人相聚,十分推介首先品嘗雞煲有辣有唔辣,任君選擇,重要係無限加添,光吃雞煲都能飽,我們先品嘗了少辣雞煲,用料好足,有半隻雞份量,麻辣味好夠好惹味,雞肉嫩口,食完一件又一件,停唔到口,接着又試了唔辣的,感覺還是辣的先惹味,先似雞煲雞煲完我們轉打邊爐,款式都多,肥牛,雞肉,菜,青口等等,飲品都是任飲,啱晒大食的朋友最後當然要試試呢度的雪糕,簡左隻沖繩鹽雪糕,味道鹹鹹地幾特別,今餐可說是飽肚而歸

首先品嘗雞煲

2024-01-06
團年飯
  • 雞煲
2024-01-11 33 瀏覽
開左一段時間終於黎食到 之前係旺角食過 不過就要行樓梯辛苦啲 沙田就近返工啦😝雞煲味道幾好👍然後試左個牛尾煲 不過味道偏咸最後胡椒豬肚湯底打邊爐 湯底一流👍👍👍二百幾蚊唔算貴 食物新鮮 坐位都舒服淨乾 服務員哥哥仔風趣好客 🤪🤪🤪
雞煲味道幾好👍然後試左個牛尾煲 不過味道偏咸
2024-01-10
  • 雞煲
2023-12-21 61 瀏覽
天氣轉涼,最啱就係食煲!呢度主打120分鐘任飲任食惹味雞煲、黑椒豬手煲、火焰牛尾煲、仲有期間限定嘅羊腩煲添,平日夜晚都full booking,想食嘅記得要提前訂位😉 員工服務態度十分友善,未食已經對餐廳嘅印象大大提升😂今日一次過食哂四個煲,若要排先後次序嘅會推羊腩、豬手、牛尾先到雞,一定要加錢食羊腩,好入味,炆得夠淋,有齊枝竹、馬蹄等配料、豬手大大塊,骨膠原滿滿,肥嫩可口,愛了愛了😍 建議大家可以將魚皮點落煲嘅醬汁度,魚皮超級脆身,唔覺唔覺都食咗好多~ 值得一讚嘅係呢度唔會就咁加湯,而係轉鍋再揀一個湯底嚟打邊爐,好好彩有得食鷓鴣鍋,每日限定20個,飲落清甜,養生又滋補、配料包含多款肉類、丸子、蔬菜、丸類比較有驚喜,粒粒爆漿,最鍾意芝士波波腸,蟹粒包心丸都幾正☺️ 最後記得要留肚食埋雪糕作結,幸福感滿滿!

2023-12-17 88 瀏覽
最近凍凍地就最啱食邊爐😊咁啱發現開咗間新嘅任食火鍋喺沙田 平時食開任食嘅火鍋都係幫襯連鎖餐廳 難得有新野試✌️佢得三個餐揀 分別係$228/$268/$318 我哋今次就揀咗中間果個🤭首先佢可以雞煲/牛尾煲/豬手煲揀一樣任食先 然後可轉其他煲再食 最後再打邊爐 我哋本想揀雞煲先 但佢極力推薦牛尾煲 所以都試吓個微辣牛尾煲先🤪上菜果下原來仲有表演😆職員會即場將啲酒倒落個牛尾煲度再點火翻炒 直到啲火焰熄滅為止 相當有睇頭 果然冇介紹錯👍🏻牛尾嘅骨膠原同埋油脂都非常豐富 d軟骨好有口感 味道都好濃郁 而且配埋花椒香味 成個煲都相當惹味 作為第一道菜 馬上開哂胃😝食完牛尾煲之後就轉戰雞煲🐔雖然雞煲就冇表演睇但職員都會幫你翻炒 確保唔會窿底🙈雞煲表現同牛尾煲一樣出色 佢哋個雞煲醬有陣陣嘅花椒味 掛上嫩滑嘅雞肉度 好入味食完兩個煲仲未夠喉 轉煲再打邊爐🍲邊爐嘅湯底可以重新揀過 有成9個湯底任君選擇😏為咗減少之前嗰兩個雞煲帶嚟嘅邪惡感 小編揀咗芫荽皮蛋湯底🤣感覺上可以下火 如果鍾意食芫荽嘅你 芫荽湯底值得推介👍🏻因為小編最喜愛多芫荽嘅湯底 頭幾輪食嘅菜基本上都係濃濃嘅芫荽味 同小編一樣鍾意芫荽味嘅朋友

食完兩個煲仲未夠喉 轉煲再打邊爐🍲邊爐嘅湯底可以重新揀過 有成9個湯底任君選擇😏為咗減少之前嗰兩個雞煲帶嚟嘅邪惡感 小編揀咗芫荽皮蛋湯底🤣感覺上可以下火 如果鍾意食芫荽嘅你 芫荽湯底值得推介👍🏻因為小編最喜愛多芫荽嘅湯底 頭幾輪食嘅菜基本上都係濃濃嘅芫荽味 同小編一樣鍾意芫荽味嘅朋友仔有福了🤤自助配料方面選擇都好多 菜都有成7-8款 丸類都有好多 仲有d比較有特色嘅丸 例如辣火牛肉風味丸同蜜汁花枝丸等等☺️小編隊原來就麻麻 所以只係攞咗兩款丸芝士牛丸同埋爆汁豬肉丸 兩隻都好好食😎除咗自助配料 佢亦都有得掃QR code落單 不得不讚依間舖頭嘅牛肉係好好食 而咁嘅價錢嚟講😽推薦安格斯封門柳🤤仲有好特別嘅臘鴨 小編都係第一次見火鍋店有臘鴨🤣意外地好食😂小編仲encore咗幾次 大癲🤣

飲品方面都有好多選擇揀 呢度居然有小編最愛嘅沙士😍值得加分💯其他都係啲大路野 除咗飲品之外 店員亦都會提醒有雪糕雪條🍦可以任食 鍾意食榴槤既 千祈唔好錯過佢嘅榴槤雪條🥰大推👏🏻👏🏻👏🏻味道濃郁 一個包裝就已經有陣陣嘅榴槤飄香🫶🏻正 如果小編唔係食得太飽嘅話 會食多幾條🤣
  • 牛尾鍋
2023-12-17 61 瀏覽
二鍋頭前前後後都食過三次了 岩岩好三間分店都黎過🤣 見我會再黎食 就知道依間邊爐性價比好高啦😎🍀火焰牛尾煲黎二鍋頭打邊爐 一定要試下牛尾煲🐮 佢嘅味道真係好濃郁好入味 愈食愈開胃🤤 加埋食之前點火燒起下一下 視覺效果都好好🤩🍀惹味雞煲叫左小辣 辣度岩岩好 夠晒惹味😉 雞件大小平均 肉質軟滑🐔 岩晒想食雞煲邊爐嘅朋友☺️🍀羊腩煲鐘意食羊腩煲嘅朋友一定要加錢試下 真係好好食😋 羊腩口感有嚼勁 每啖都好有肉汁 加埋南乳醬更加入味🥰🍀鷓鴣鍋湯底健康 自然食咩都覺得健康啲😎 安格斯封門柳 牛板腱有咬口 肉味幾濃🤪 滑牛肉夠晒滑身 好正😛 再食下啲鵝腸 蜆 帆立貝同餃 夠晒飽肚好滿足😚

🍀火焰牛尾煲

🍀惹味雞煲

🍀羊腩煲

🍀鷓鴣鍋
成日經過呢一間舖頭都未有機會食,終於等到今日朋友day Off一齊試!地方夠大夠乾淨,店員安排我哋坐卡位,好舒服!醬料同埋丸類飲品蔬菜即食麵都可以喺外面自己慢慢揀!見到有黑椒豬手煲同雞煲都係任食!另外火鍋配料都係任點!太吸引啦!香濃黑椒豬手煲份量唔算多,啱晒我哋兩個女仔食完仲可以有位食火鍋,黑椒味道惹味,有小小蜜糖味甜甜地,而且上枱嗰陣店員會再幫我哋爆炒一下,超香黑椒味!每一啖都軟軟滑滑,充滿着骨膠原,啱哂女仔啊❤️雞煲雞肉肉質細嫩,味道可選擇大、中、小、微和走辣,風味十足,雞煲又香又惹味!最驚喜係雞煲,原來可以有埋鳳爪,炆得好淋好入味!享受完雞煲之後,就可以有新煲食火鍋❤️色彩可以自己在移玉步去外面夾自己喜歡的,蔬菜、丸、菇類應有盡有,另外肉類就喺app裏面自己落,非常抵食!火鍋湯底,我哋揀咗越南牛肉湯,湯味濃郁夠清甜,用來淥招牌安格斯牛肉啱晒!完全唔會搶咗牛味!我哋食之前都飲咗一啖湯先,九層塔、香葉味道都好香,每一啖都品嚐到濃濃的牛湯精華!推介!安格斯牛版鍵同封門柳牛味都好濃,配埋呢個越南清湯越食越好味啊!飲品方面我地簡左檸檬紅茶同凍頂烏龍茶,味道相當清新,很易入口,解渴解膩一流!最後

充滿着骨膠原,啱哂女仔啊❤️

最驚喜係雞煲,原來可以有埋鳳爪,炆得好淋好入味!

火鍋湯底,我哋揀咗越南牛肉湯,

我哋食之前都飲咗一啖湯先,九層塔、
香葉味道都好香,每一啖都品嚐到濃濃的牛湯精華!推介!

最後試咗呢一個奶茶雪糕,紅茶☕️有回甘味,
唔係死甜,推介!
  • 香濃黑椒豬手煲
喺沙田呢間新開既任食真係超抵,二百幾蚊可任食牛尾煲、豬手煲、雞煲再可以揀湯底打邊爐,而且嘢食款式好多,店內又企理同坐得舒服,咁嘅價錢真係超值!牛尾煲唔係度度都有得食,上枱嘅時候仲會倒一啲酒點火!會有啲火喺牛尾煲內燒,好有睇頭!而且啲牛尾煮得好腍好好食!麻辣雞煲有得簡辣度,叫咗少少辣幾嘢味啲雞都嫩同整得好入味,洋蔥吸晒啲味都好正!羊腩煲+$88天氣涼涼哋想食個羊腩煲,加咗$88都真係幾抵,超級多羊肉又唔蘇!唔係好鍾意食羊嘅朋友都食咗好多,仲有啲枝竹超級入味!養生滋補鷓鴶鍋+$ 68食煲食到飽,就揀湯底開鍋打邊爐,湯底又再次花多眼亂,好多款揀,今次揀咗養生滋補鷓鴣鍋,貪佢可以當滋補湯飲,滾起咗5分鐘飲咗碗養生滋補湯先,再開始打👍🏻🤩包左多款任食火鍋配料 :安格斯牛板腱,好腍好滑!安格斯封門柳,呢款非常推介,平時最怕啲好韌嘅牛肉,呢個就超級腍同埋充滿牛味👍🏻另外鮮嫩鵝腸、爽脆花枝片、新鮮白鱔片、美國牛胸腹、鮮雞片、鮮鴨件、煙鴨胸、本地鮮滑牛、西班牙豬梅肉、紐西蘭羊卷肉、豬頸肉、鮮蝦雲吞、牛栢葉等等,仲有好多..而呢個價錢竟然仲包埋海鮮: 活海蝦、脆鯇魚片、青口、帆立貝、活海蜆等等☝️ 海蝦新鮮

羊腩煲+$88

養生滋補鷓鴶鍋+$ 68

包左多款任食火鍋配料 :安格斯牛板腱,

而呢個價錢竟然仲包埋海鮮: 活海蝦、脆鯇魚片、青口、帆立貝、活海蜆等等☝️ 海蝦新鮮鮮甜推介👍🏻而蔬菜類娃娃菜西洋菜嗰啲就唔少得啦最特別新鮮淮山同埋蘆筍都有,正!

食到勁飽走,左先記得仲未食雪糕丫🍦下次一定要記得食先!!!~~~
2023-12-07 68 瀏覽
📍沙田 二鍋頭📍安格斯牛放題任食 $258(雞煲,牛尾煲,豬手煲任食)另有超過100款火鍋配料、蔬菜、飲品及雪糕無限量供應🤍牛尾煲師傅開爐時加左玫瑰露,仲有火槍燒一燒去,好睇得同有酒香🥰牛尾出奇地好食,超足料同肉與好腍好香!仲要熱焫焫keep住煲食,宜家天氣凍凍地一流呀!🤍養生滋補鷓鴣鍋 $68另外湯底叫咗每日限定20鍋嘅養生滋補鷓鴣鍋,見到佢寫住四季合適,老少佳宜,就岩晒我地呢啲養生的人類😝師傅提我地煲左5-10分鐘飲左啖湯先,再打邊爐🥰啖湯真係好鮮甜,鷓鴣唔會令湯變得油膩又滋補,好健康!🤍安格斯牛板腱、美國牛胸腹、安格斯封門柳🤍羊肉片肉類好高質😝鍾意食牛的朋友一定唔可以錯過,我自己就高推牛板腱,彈牙有咬口,羊肉片好有有羊味,油脂分佈好平均,正!🤍魷魚、吊筒仔、爽脆花枝片呢個朋友大愛,叫咗兩轉,好新鮮好好味,吊筒仔食到lamlam脷😋🤍花甲、海蝦花甲細細粒但大大兜,有鮮味🥰海蝦大大隻,幾彈牙🤍新鮮白鱔片、脆魚鲩打邊爐一定要食白鱔片、脆魚鲩!!☺️無得輸啊🤍甜品—榴槤雪條食到滯滯地食個甜品解下膩,冰櫃有好多口味的雪糕雪條,我揀咗榴槤試下,一打開已經有濃濃的榴槤味,開心😍🤍100%椰水
📍沙田 二鍋頭📍

安格斯牛放題任食 $258
雞煲,牛尾煲,豬手煲任食)
另有超過100款火鍋配料、蔬菜、飲品及雪糕無限量供應

🤍牛尾煲

🤍養生滋補鷓鴣鍋 $68

🤍安格斯牛板腱、美國牛胸腹、安格斯封門柳
🤍羊肉片

🤍魷魚、吊筒仔、爽脆花枝片

🤍花甲、海蝦
花甲細細粒但大大兜,有鮮味🥰
海蝦大大隻,幾彈牙

🤍新鮮白鱔片、脆魚鲩
打邊爐一定要食白鱔片、脆魚鲩!!☺️無得輸啊

🤍甜品—榴槤雪條

🤍100%椰水