2024-04-26 30 瀏覽
2:00p.m.上車之前打電話去問即日收費,及最後入座時間,接線職員態度已經奇差😤😤😤,一行四人,有老有嫩,晏晝3:00p.m.到達嘅時候居然已經閂咗門!!!!!唔係啊嘛?!咁我打電話嚟問嗰時又唔講嘅?又話最後入座時間係3:45p.m.嘅?玩嘢啊!黐孖筋!我上車之前先打電話過嚟問嫁咋喎!!!嘥我哋兩個鐘頭時間來回+每人$50車費!離晒大譜!!!!唔怪之朋友話經過兩次,全場都係得嗰兩三張枱,好適合耐冇見出嚟敘舊慢慢傾、慢慢坐啦!咁嘅服務態度真係好唔得囉!

2024-04-24 13 瀏覽
由於我和朋友很久不見,甚是想念,所以我們就去了二鍋頭打邊爐敘舊一番。以下是我們點的菜。秘製火焰牛尾煲:這道菜式是經過緩慢燉煮而成,牛尾肉質鮮嫩,配搭秘製醬汁和香料,營造出濃郁的湯汁和豐富口感。真令人垂涎三尺。😍😚二鍋頭惹味雞煲:雞煲可以選擇辣度,但是由於我們都不吃辣,所以我們叫了不辣,但是也很惹味的。雞肉加上香料再加上他的秘製醬汁,形成了風味醇厚的雞煲。而且雞肉嫩滑,醬汁鮮甜,整體口感十分豐富。養生滋補鷓鴣鍋:這個鍋有各種滋補的中藥材和菇。鷓鴣肉嫩滑,滿溢着營養價值,而中藥材則賦予湯汁獨特的風味和滋補功效。這道湯被認為滋陰潤肺、健脾益氣。味道鮮味營養豐富,真的是值得一試。😋安格斯牛小排:安格斯牛肉以優質的口感和濃郁的肉味而聞名,這牛小排肉質鮮嫩和鮮味,再配搭上自己調製的醬料更加美味。安格斯封門柳:安格斯牛以優質的口感和濃郁,肉味而聞名,這封門柳質地是極嫰的而且它也是很新鮮的,在配搭上自己調製的醬料會更加美味。這些都是比較有名的食物,餐廳環境舒服優美,有很多醬料可以自己配搭,還有多種飲料和新鮮的蔬菜和配菜可食。大家有時間一定要來嘗試看看!🥰

二鍋頭惹味雞煲雞煲可以選擇辣度,但是由於我們都不吃辣,所以我們叫了不辣,但是也很惹味的。雞肉加上香料再加上他的秘製醬汁,形成了風味醇厚的雞煲。而且雞肉嫩滑,醬汁鮮甜,整體口感十分豐富。

2024-04-24
2024-04-24 25 瀏覽
平時打邊爐都食牛乜牛物,今次想試新嘢,佢有啲似以前酒樓打邊爐,唔只得牛肉海鮮,仲有其他雜不甩嘢食!啲丸腸餃好食!最正嘅係鮮蝦雲吞,仲有豬腸鵝腸,水尤牛柏葉,花枝片彈牙又唔韌👍🏻👍🏻飲品同雪糕都好多選擇!雪糕既味道好特別,係金蘋果味,益力多味,有小朋友一齊食,應該會好開心😋湯底有8款,有麻辣鴨血,沙爹,豬骨,胡椒豬肚雞湯揀,不過我哋揀左個越南牛河湯底,上枱時有青檸九層㙮等等食材!好香,好濃牛肉味!埋單每人都係$185,抵食!侍應上菜執碟好快,又有禮貌,鋪頭冷氣夠勁,唔會滾到熱辣辣!
2024-04-18 20 瀏覽
太耐冇食過打邊爐啦😌,咁近日呢就沙田好運中心裝修完,有好多新嘅小食呢都進駐~就揀咗一間可以打邊爐嘅餐廳入去食😛(5⭐️最高)同老公一齊都揀選無限時套餐,可以邊傾邊食🤩,同時我選擇了秘製火焰牛尾骨😋,開始嘅時候,員工會為我哋先炒一炒牛尾骨,之後加入玫瑰露及點火🔥。這是一個好特別的賣點哦😍~玫瑰酒滲入牛尾骨之中,令到其鮮味帶有玫瑰嘅香⋯⋯ 特別滋味🥰。食完之後,我哋揀選了安格斯套餐🩷及鷓鴣湯鍋😍。冇諗過真係原隻鷓鴣做湯底,內裏亦都加入了蟲草花,所以我哋喺冇任何材料落嘅時候就先飲咗碗湯。真係好鮮甜~🤩其後再按照自己嘅需要點了一些打邊爐🤪,常見的丸類及肉類,亦喺自助區揀選自己喜歡的食材,有好多丸類都比較特別,例如南瓜丸🎃。 飲品區方面:亦都有好特別嘅種類可以選擇。例如細枝嘅檸檬茶🤩甜品區:主要是一啲低甜度的雪糕,種類多數是係香港製造的。

火焰牛尾骨

食完之後,我哋揀選了安格斯套餐
安格斯套餐
🩷及鷓鴣湯鍋😍。冇諗過真係原隻鷓鴣做湯底
鷓鴣湯鍋

其後再按照自己嘅需要點了一些打邊爐🤪,常見的丸類及肉類,

飲品區方面:

亦都有好特別嘅種類可以選擇。例如細枝嘅檸檬茶🤩

甜品區:

主要是一啲低甜度的雪糕,種類多數是係香港製造的。
火焰牛尾骨
安格斯套餐
鷓鴣湯鍋
2024-03-20 63 瀏覽
任食放題四重奏…….一次過滿足晒你的食慾享受😎🐮牛尾煲+🐔雞煲+🐷豬手煲+火鍋🍲1️⃣牛尾煲🐮大中小B B辣….辣度由你選⋯⋯我就喜歡B B辣,牛尾的味道惹味,炆得又夠焾,令人吃得十大分好胃口——————2️⃣雞煲🐔B B麻辣的味道,雞肉軟熟又香又,香氣撲鼻,好吃😋——————3️⃣豬手煲🐷黑椒味道的豬手,充滿滑溜溜骨膠原的豐富,帶彈牙的口感,三款煲的辣味各有不同,各有各的出色味道——————-4️⃣庶鴣湯底火鍋🍲:清甜湯底,任食火鍋配料,牛、豬、海鮮、蔬菜🥬🥒🥕🥗及各款食物🥘…….. 等等大滿足……..———————-放題4重奏的滿足享受……..其實開心簡單就在你身邊❤️😋食….拍…寫.. 已經成為我生活中的一部份鍾意食..鍾意拍…鍾意寫..留下美好回憶—————
任食放題四重奏…….
一次過滿足晒你的食慾享受😎
🐮牛尾煲+🐔雞煲+🐷豬手煲+火鍋🍲
1️⃣牛尾煲🐮
大中小B B辣….辣度由你選⋯⋯

——————
2️⃣雞煲🐔
B B麻辣的味道,雞肉軟熟又香又,香氣撲鼻,好吃😋

——————
3️⃣豬手煲🐷

——————-
4️⃣庶鴣湯底火鍋🍲:
大滿足……..

———————-
放題4重奏的滿足享受……..
其實開心簡單就在你身邊❤️😋
食….拍…寫.. 已經成為我生活中的一部份
鍾意食..鍾意拍…鍾意寫..留下美好回憶
—————
2024-03-19 34 瀏覽
放工路過見到又幾優惠,唔算好貴咼!260左右有雞煲or牛尾煲 or豬手煲揀,仲要任食安格斯牛😆正呀!我哋揀咗秘制火焰牛尾煲!店員將酒倒入去煲再點火係上面,真係有火㗎!好似睇表演咁😆味道好香濃,好多香料係入面,有洋蔥大蒜,食落好惹味!!牛尾好大舊😍好入味,略略覺得痴牙咗啲!之後我哋揀湯底,揀咗超養生嘅鷓鴣湯!好多中藥材係入面,唔算好濃!有半隻鷓鴣係入面😂飲咗一碗忍唔住要打邊爐啦!肉類好多選揀!有牛胸爽,牛板鍵,封門柳,鮮牛,豬肉,雞肉,羊肉,仲有勁多海鮮 ,魚,墨魚滑,餃子🥟,鮮蝦雲吞!外面有菜,豆類制品,丸(少見嘅丸,最愛三星蔥貢丸),腸仔,午餐肉!飲品都有好多選擇 有健康之選添!最後梗係有一個雪糕櫃,有香港製造嘅coco 雪糕🍦好多特別味!有玄米茶味,奶茶味,香蕉拖肥味,芒果味!!香蕉味最特別又好食🥰🥰

我哋揀咗秘制火焰牛尾煲!

最近沙田好運中心全新裝修,多間新食肆進駐商場,當中令人最吸引的就係火鍋放題「二鍋頭」,仲可以食足120分鐘,最適合情侶或者朋友仔一齊食,而沙田分店獨有午市火鍋放題,而午市放題有90分鐘或120分鐘火鍋放題可供選擇😎✨全新食法,可以先任食三款唔同款式既煲,有秘制🔥火焰牛尾煲、🐓二鍋頭惹味雞煲、🐖香濃黑椒豬手煲,仲有一個需要額外收費既羊腩煲🐏🔥火焰牛尾煲:店員會先在你面前加熱,再淋酒上面,整出火焰,令到牛尾煲更香更有鑊氣😋肉質厚實帶有彈口,肉汁厚厚🐥惹味雞煲:都會先在面前加熱爆炒,份量相當大,雞煲醬汁能夠黏住每舊雞肉,肉質滑同彈口,惹味十足😌基本上前面四款煲都已經係性價比極高,之後仲可以選擇一款湯底火鍋,有10款湯底選擇,如下:1. 香茜皮蛋鍋2. 蕃茄薯仔濃湯鍋3. 懷舊沙爹鍋4. 川椒麻辣鴨血鍋5. 泰式冬陰功鍋6. 清湯豆腐鍋7. 正宗豬骨鍋8. 越式香濃牛肉鍋9. 胡椒豬肚雞鍋10. 養生滋補鷓鴣鍋 (優惠價$68,每日限定20鍋)💯特別推介養生滋補鷓鴣鍋,四季合適,老少佳宜,建議打邊爐前先飲兩碗湯,絕對有住家味道且滋陰潤肺、健脾益氣、化痰止咳,鷓鴣仲要高蛋白、低脂肪、低膽固醇的營

1. 香茜皮蛋鍋
6. 清湯豆腐鍋
7. 正宗豬骨鍋
8. 越式香濃牛肉鍋
9. 胡椒豬肚雞鍋
10. 養生滋補鷓鴣鍋 (優惠價$68,每日限定20鍋)

💯特別推介養生滋補鷓鴣鍋,四季合適,老少佳宜,建議打邊爐前先飲兩碗湯,絕對有住家味道且滋陰潤肺、健脾益氣、化痰止咳,鷓鴣仲要高蛋白、低脂肪、低膽固醇的營養,唔怕打邊爐覺得熱氣,功效十足😎

火鍋放題有3個套餐,每個套餐都可以任食任飲,仲有超過100款火鍋配料、蔬菜🥬、飲品🥤同雪糕🍦,連啤酒都有添🍻
A. 精選牛肉放題任食 $228
B. 安格斯牛放題任食 $258
C. 特級極上和牛放題任食 $318

今次選擇左套餐B,都已經食到好飽,簡單叫左海鮮、牛肉同到自助區揀左蔬菜同少量丸類😙😙最後當然唔少得有雪糕作甜品🍨🍦

💡整體餐廳座位闊落,仲有神秘二人卡位,而且餐廳位置方便,位於沙田市中心正中央,鄰近地鐵站、巴士、小巴站,落車步行只需5-8分鐘就到達餐廳

📍 二鍋頭(沙田)
🗺️ 新界沙田橫壆街1-15號好運中心三樓3109&3110號鋪
最近天氣涼咗.心血來潮又想打邊爐搵到沙田呢間任食兩小時店內環境乾淨衛生食完牛尾煲.再加多個滋補火鍋嚴選安格斯牛 $268/位火鍋配料都好多選擇✨ 秘制火焰牛尾煲店員添加少少酒精,帶點火焰嘅效果牛尾啖啖肉.份量充足醬汁香濃好惹味✨ 養生滋補鷓鴶鍋當湯底滾到香噴噴落配料之前,要先飲一碗試下味加咗半隻鷓鴶同藥膳味道清甜又養生✨安格斯牛板腱肉質嫩腍.係火鍋嘅必點配料鮮蝦.蜆.魚 都唔錯包裝麵類.蔬菜.丸.飲品無限量供應絕對滿足到大胃又愛吃的肚皮
最近天氣涼咗.心血來潮又想打邊爐

搵到沙田呢間任食兩小時
店內環境乾淨衛生

食完牛尾煲.再加多個滋補火鍋
嚴選安格斯牛 $268/位

火鍋配料都好多選擇

✨ 秘制火焰牛尾煲
店員添加少少酒精,帶點火焰嘅效果
牛尾啖啖肉.份量充足
醬汁香濃好惹味

✨ 養生滋補鷓鴶鍋
當湯底滾到香噴噴
落配料之前,要先飲一碗試下味
加咗半隻鷓鴶同藥膳

包裝麵類.蔬菜.丸.飲品

無限量供應

絕對滿足到大胃又愛吃的肚皮
2024-03-11
平日夜晚都好爆,果然好味抵食自然有捧場客❤️秘製火焰牛尾煲 打邊爐前可以自選雞煲/豬手煲/牛尾煲~揀左比較少見既牛尾煲,先由職員炒香再讚酒,又惹味又霸氣,而且牛尾骨仲比想像中多肉,肉味濃郁!!🧡養生滋補鷓鴣鍋 真材實料既湯底,可以先飲湯,再打邊爐~鷓鴣藥材味濃郁,仲有半隻鷓鴣,肉都可以食埋, 感覺好滋補!! 💛牛肉 嚴選高質安格斯牛板腱+封門柳,肉質結實,碟碟都好靚仔!!💚海鮮 有白鱔片 鮮吊桶仔 爽脆花枝片 水土魷 等等款底多又新鮮~💙餃類 鮮蝦雲吞+鳯城水餃都好新鮮,餡料多又夠鮮味💜丸類 自選配料除左超多款丸丸,好似有花枝丸 墨汁花枝丸 麻吉燒 等等,仲有好多新鮮蔬菜添!!
平日夜晚都好爆,果然好味抵食自然有捧場客

💙餃類 鮮蝦雲吞+鳯城水餃都好新鮮,餡料多又夠鮮味
2024-03-07 27 瀏覽
近排d天氣轉凍,咁就簡係要約上朋友一齊去打邊爐啦,呢間餐廳可以食雞煲,羊腩煲同任打邊爐,就一定要捧場啦。佢有超過100款火鍋配料,蔬菜🥬飲品及雪糕🍨仲有好多唔同既湯底可以揀,今次我就揀左養生滋補鷓鴣鍋,個湯底真係好豐富,好多料。呢度既雞煲🐓黑椒豬手煲🐖牛尾煲全部都係任食,每個人都係200幾蚊就可以任食三個煲同任打邊爐,真係性價比超高😍沙田分店仲有獨有既午市火鍋放題,有90或120分鐘可以揀,超推薦👍🏻🌟羊腩煲一送黎已經聞到香噴噴既羊腩煲味,入面有好多舊羊腩,d肉都好多,煮到好入味,完全食唔出有羊騷味,d肉食落去係好嫩,真係可以一舊接一舊,完全停唔到口嚴選安格斯牛 $268/person🌟養生滋補鷓鴣鍋聽呢度既職員介紹呢個湯底係經過營養師多年研究而製,好有營養但又唔會熱氣,估唔到入面真係好多料。有成半隻鷓鴣同咪一d藥材🐓成個湯底真係好真材實料🌟安格斯牛安格斯牛板腱 :呢個部位個雪花比較少🥓比較瘦d,每一片都好大,仲可以見到佢地既紋理食落去個牛肉味比較濃,d肉好煙韌,好好食安格斯封門柳雪花比較多🥩d肉又切到好薄,食落去係比較滑身d鮮滑牛牛肉肉眼見已經好新鮮,個口感係勁嫩,勁滑,又勁新鮮,牛

🌟羊腩煲

嚴選安格斯牛 $268/person

🌟養生滋補鷓鴣鍋

🌟安格斯牛
安格斯封門柳
雪花比較多🥩d肉又切到好薄,食落去係比較滑身d
鮮滑牛
牛肉肉眼見已經好新鮮,個口感係勁嫩,勁滑,又勁新鮮,牛肉味超濃

🍪海鮮區

墨魚仔:超新鮮,食落去好彈牙,好有嚼口
脆皖魚片:每一塊都好厚身🐙d魚肉煮完係好嫩,好鮮甜
活海蝦:每一隻都好肥美,d蝦好新鮮🦐好彈牙,好鮮甜
鮮吊桶仔:廚師切好一片片🐙口感係比較爽口,比較脆口d
帆立貝:每一顆都好大粒,好新鮮,好鮮甜

🌟牛柏葉:分量超多,好爽口,嗦咪d邊爐湯底,又爽又好好嚼口

自助區
🌟丸類
丸既種類好多,例如墨汁花枝丸,八爪魚丸,牛肉丸,皮蛋紅姜貢丸,蟹子包心丸,龍蝦沙拉丸,潮州魚旦,三星蔥爆漿貢丸,流心芝士丸🧀芋頭貢丸,我地可以有好多選擇

🌟蔬菜區
蘿蔔🥕鮮淮山,蓮藕片,薯仔片白菜仔🥬油麥菜,娃娃菜,通菜,金菇,炸枝竹,秀珍菇等
仲有我打邊爐必備既炸魚皮,炸響鈴,超惹味

🌟主食
有烏冬,王子麵,出前一丁,任君選擇

🌟飲品區
有各類既汽水🥤茶🍵啤酒🍺特飲🧃

🌟甜品
有唔同種類既雪糕🍨例如菠蘿椰子味🥥蜜瓜🍈芒果🥭味道可以選擇

如果話有邊一間火鍋放題係抵食得黎,又值得一試再試嘅話,係小編心目中呢間絕對係首選🥰之前食過尖沙咀同旺角分店,今次食埋新開嘅沙田店😎最鍾意呢到唔單止有雞煲可以揀,仲有得食埋其他煲🤣今次小編試咗牛尾煲同埋+$88食埋羊腩煲,絕對係值回票價❗️可以同一時間試曬咁多款煲,講真其他地方有幾可見到😳另外,除咗有冷櫃自取火鍋配料之外,客人仲可以用手機落單揀精選配料🫡.🍲嚴選安格斯牛set (成人$258)餐廳總共有3個火鍋放題嘅套餐選擇😛而小編今次就揀咗個價錢中等嘅試下,每款煲都好好食,完全冇hea你,特別係小編額外加多$88嘅羊腩煲,食落一啲都唔羶,就算一向麻麻地食羊嘅小編今次黎到都都覺得非常正,一啲都無揀錯🤤至於邊爐方面,係任食邊爐餐廳入面黎講,湯底同配料嘅選擇真係算多👍🏻不過真係食得太多款煲,已經冇乜quota食打邊爐😂.💰人均消費:~$300.🍽味道: 4/5🏙環境: 4/5‍👨🏼‍🍳服務: 4/5💧衛生: 4/5💰價錢: 4/5
🍲嚴選安格斯牛set (成人$258)
💰人均消費:~$300
🍽味道: 4/5
🏙環境: 4/5
‍👨🏼‍🍳服務: 4/5
💧衛生: 4/5
💰價錢: 4/5
2024-02-21 27 瀏覽
山長水遠嚟到沙田梗係食埋飯先走啦揀咗「二鍋頭」一個價錢任食惹味雞煲、香濃黑椒豬手煲、秘製火焰牛尾煲、羊腩煲,最後仲可以打埋邊爐😍雞煲~熱辣辣香噴噴,肉嫩多汁,惹味可口😍羊腩煲~羊腩冇羶味,肥瘦雙間入味,皮層爽彈,點埋腐乳食味道更有層次👍養生滋補鷓鴣喎~裏面有藥材成份,滾起時香噴噴,先飲碗湯,非常滋補😄安格斯封門柳~肉質鬆軟嫩滑,而且肉味濃,入口滑溜香甜😋安格斯牛板鍵~肉質結實,有嚼勁😄自助區仲有多款丸類、蔬菜、菇類、飲品、雪糕等等
山長水遠嚟到沙田梗係食埋飯先走啦
揀咗「二鍋頭」

雞煲~熱辣辣香噴噴,肉嫩多汁,惹味可口😍
安格斯封門柳~肉質鬆軟嫩滑,而且肉味濃,入口滑溜香甜😋
安格斯牛板鍵~肉質結實,有嚼勁😄
自助區仲有多款丸類、蔬菜、菇類、飲品、雪糕等等
2024-02-21
2024-02-21 41 瀏覽
係沙田想打邊爐同時食雞煲,二鍋頭係我首選。沙田另有90分鐘或120分鐘午市火鍋放題,lunch想打邊爐都可以去食😆雞煲、豬手煲、牛尾煲都係任食。一黎叫左個牛尾煲食,小辣唔太食到辣嘅人都食到。牛尾煲好香,加左玫瑰酒仲有火焰睇🤪雞煲D雞肉都幾嫰,煮得好入味,食落麻麻辣辣幾過癮😋食完煲就可以打邊爐,揀左中價嘅嚴選安格斯牛,每位$268。湯底有9款,包括香茜皮蛋鍋、冬蔭公鍋、胡椒豬肚鍋等等。加$68可升級養生滋補鷓鴣鍋,湯底清甜,仲有藥材味,夠晒滋補。火鍋配料有過百款,各式丸類、蔬菜、麵類、炸魚皮、飲品、雪糕可以去自助區拎,其餘款式掃一掃個QR code就有專人送上。安格斯牛板腱有香濃嘅牛味,脂肪比例適中,唔會太肥膩,封門柳都好食!海鮮如帆立貝、白鱔、青口、蜆、墨魚仔都可以隨便點🥰墨魚仔好爽好新鮮👍🏻仲有鵝腸、雞子、牛栢葉等等。整體黎講,呢間火鍋店性價比高,食材新鮮,價錢合理,想食雞煲火鍋一定要試下🫰🏻

2024-02-17 34 瀏覽
二鍋頭今日同朋友諗住去沙田度食嘢,呢排都有一段時間冇帶過邊爐、朋友嘅同我講突然之間想食羊腩煲,但我自己就真係好小食羊、我話如果打邊爐、用個湯底嚟食牛都ok嘅!朋友話我介紹一間羊腩煲味道都唔錯、羊腩煲 啲汁好香濃,但啲羊要炆耐少少冧啲更加好食另外鷓鴣鍋味道偏藥材重、算清淡又唔太濃,一上黎飲左半碗個人即刻暖哂之後開始就打邊爐,雞公子唔係間間火鍋店都會有既食材,重點新鮮得黎又唔腥!超級推介滾5-6min就岩岩好安格斯封門柳,呢個肉質非常滑,只需滾6秒,即刻食得,好重牛肉味、又有彈性、都係我心水之選鵝腸肥美正到暈重點唔瘦有口感、活海蝦,脆鯇魚腩,鮮吊桶仔,墨魚仔都好有味道質感!仲有雪糕甜品飲品、出面仲有好多火鍋配料自己拎真係食物款式多元化又好好食!連間餐廳嘅裝修都好靚!二鍋頭香港沙田橫壆街1-15號好運中心椰林閣三樓3109&3110號
二鍋頭

朋友話我介紹一間羊腩煲味道都唔錯、羊腩煲
啲汁好香濃,但啲羊要炆耐少少冧啲更加好食
另外鷓鴣鍋味道偏藥材重、算清淡又唔太濃,
一上黎飲左半碗個人即刻暖哂

二鍋頭
有多個套餐選擇 我哋揀咗中級價位嘅放題 午市都好多人 鍾意一大班人一齊食嘢嘅話就真係要過嚟試吓❣️120分鐘火鍋放題包一個惹味雞煲/牛尾煲選擇 另外當然唔少得肉類同火鍋配料任叫 甜品飲品都可以任叫任揀我最愛封門柳、肥牛、豚肉都可以叫 肉質實淨無雪味 而且啖啖肉 惹味湯底淥兩淥 肉味更突出 配埋佢哋嘅醬料就啱啱好🙈湯底我就叫咗養生乳鴿湯+$68 每日得20份㗎咋 四季都啱飲 味道濃郁鮮甜 打邊爐之前飲番碗就岩岩好👍🏻海鮮任叫 鮮魷魚勁新鮮同埋口感爽脆 沙貝好乾淨唔會有沙 食落大粒飽滿 鮮甜十足😍仲叫咗海蝦 大大隻又新鮮 唔會霉 即時encore咗幾隻😎當然唔少得雪糕雪條任食 食完打邊爐食返個甜品就啱晒啦☺️我哋要咗焦糖雪糕杯 我仲食咗兩個 真係好滿足❣️

我最愛封門柳、肥牛、豚肉都可以叫
四季都啱飲 味道濃郁鮮甜 打邊爐之前飲番碗就岩岩好👍🏻

2024-02-03