餐廳: 鮨文
資訊:

2019-07-28 355 瀏覽
聽過好多人介紹元朗鮨文決定去試一下Lunch既Omakase🍣因為店鋪較細每次可以容納既人唔多所以一定要預早打電話預約‼️Lunch有2個時段今次揀左1點👍🏼提提大家如果假日食要預早1-2星期訂位❗️佢有幾個Set俾大家揀🍱我兩個人就分別叫左一個有15件🍣同一個有刺身壽司手卷同雲丹盛😍師傅知道我地係share食所以特別安排一D壽司款式俾我地👍🏼每個餐都有黑松露茶碗蒸真係好香而且蛋好滑🤤所有魚生都好新鮮‼️到食雲丹盛既時候真係好味到形容唔到‼️海膽份量好多😍好鮮甜完全冇苦味😋推介👍🏼雖然食一次已經好奢侈但佢相比起其他Omakase已經相對抵食而家水準一流👍🏼要等下個月出糧先再幫襯咯🙊

茶碗蒸
雲丹盛